Може и да е пускано вече някъде това, но все тая. Нека това мнение да не породи поредната безсмислена храна по Дянков, Мянков, Боко, Цоко, Станишев и всичките еднаквоподобни въшкари приличащи на гнусни, настъпани лайна и докарали тая клета страна до мъртво състояние. Нека това е едно дълбока възхита към женици като тази, които дори във времена като тези, са останали и са се запазили Човеци, истински Човеци с истинско достойнство! Поклон пред тази женица...
Цитат:
'Спахте ли добре господин Дянков?????
Защото АЗ не спах добре. Не спах добре поради една причина. Вярно тя е нищожна за ВАС и надали ви интересува, но МЕН ме ужили, ужили ме все едно пчела или оса, фраснаме по главата все едно, че Кубрат Пулев мие забил един в лицето.
Причината е толкова неинтересна за вас, че надали ВИЕ ще се трогнете от една бедност, от едно безпаричие, от една мизерия. Но въпреки вашето бездушие и слаб интерес АЗ – Иван Стефанов Проданов ще ви разкажа какво толкова много разстрои моя сън. Ще ви разкажа тази история с надеждата, че ВИЕ като Министър на финансите на Република България ще се трогнете и ще се осъзнаете.
- Преди няколко дена аз (Иван Стефанов Проданов) и моята съпруга пристигнахме в родният и град на гости на тъста и тъщата. Преди това решихме да посетим местния магазин от голяма и известна верига да напазарим за вечерята ,все пак родителите и са пенсионери и живеят много охолно с „огромната пенсия която получават. Както и да е – в магазина напълнихме една количка с продукти и се запътихме към касата.Опашката беше голяма та се наложи да почакаме.Тогава моята половинка се сети че не сме взели памперси за близнаците ни. Аз като кавалер и баща за пример (Умря циганката дет ме хвали, ама ….) отидох към съответния щанд, който по стечение на обстоятелствата се намира до щанда са месо и там станах свидетел на следната молба на една възрастна жена към момичето, което обслужваше щанда .
- Мило дете отрежи ми 20 грама (Не е грешка, възрастната дама наистина каза 20 грама) салам от Хамбургския, че днес взех пенсия и си казах, бе и аз съм човек, да хапна малко салам.
Възрастната дама си взе поръчката и се запъти към щанда за сирене от където взе 100 гр. сирене и от там към касата. Естествено аз също се тръгнах с памперсите към касата. Опашката пред касата все така си беше дълга и понеже бяхме с повече покупки пуснахме възрастната женичка пред нас.
Какво стана обаче, когато се наложи жената да плати ????
Оказа се, че саламчето не е било 20 грама, а 30гр., та не и достигнаха 0.15лв да си плати. Жената много се притисни започна да рови с треперещи ръце в протърканият си портфейл за стотинки, но уви не намери, виждах как сълзите напират в очите и тогава АЗ и дадох нужната сума и с това всичко се оправи.
Мислите си, че ИСТОРИЯТА свършва до ТУК господин Дянков ????? Нееееееее, тя продължава. Продължението е следното:
Вече в родителите на съпругата ми, с тъста ми седнахме на масата, жените направиха салата, чукнах ме се с хубавата ракия на тъста и прекарахме една приятна вечер в компанията на децата, приятели, роднини и съседи. Съвсем бяхме забравили за днешната случка в магазина, НОООООО някой не беше забравил и това беше възрастната женичка от магазина, същата тази на която не и стигаха тъпите 0.15лв.
Та на следващата сутрин, бяхме изненадани от неочакван, но много приятен гост.
Това беше тази женичка, понеже града е малък и всички кажи речи се познават тя разбрала кои сме и ни идваше на гости с малък подарък.
Знаете ли ГОСПОДИН ДЯНКОВ какъв беше подаръка???
Скромен ГОСПОДИН ДЯНКОВ подарък, но от сърце – бяха питки със сиренце. Жената беше направила питки със всичкото сирене което беше взела предния ден и ни ги беше донесла на НАС!
Оказа се, че след като си е взела ГОЛЯМАТА ПЕНСИЯ която получава, а това са огромните 140 лв. жената си е купила дърва, платила тока и водата и са и останали огромните пари за харчене в продължение на 1 месец – 10лв.
Тъста ми, който е бивш военен и познавах, като много корав мъж се разплака от нейната история.
Трябва да ви кажа ГОСПОДИН ДЯНКОВ, че никога през живота си не бях ял толкова сладки питки със сирене.