24051914 написа:
Не знам, но за да се сбият две компании ще отнеме поне малко време, или ти им се нахвърляш още щом ги видиш? Отделно от това се на охраната в заведението ше им направи впечатление, когато 10 човека излизат отвънка следвани от още 10 или 10 човека се придвижват към масата на други 10. Това за жена ти може и да е така, но не е фатално: некой пипа жена ти, ти е му налиташ, арестуват те, прекарваш вечерта в районното, глоба за нарушаване на обществения ред, ако си с предишни провинения може и да полежиш. Това е по нормалните страни. И никъде не е казано, че трябва да има 1000 полицаи просто петък и събота по засилено присъствие-все пак повечето заведения са съсредоточени в радиус от 2 километра може би. Точно 20 полицая с 5 вана могат да го охраняват тоя район и ако има некой дето го сърбат ръцете, отзад във вана и после в районното. Хората по другите странни охраняват места като сохо дето има 100 пъти повече пъбове и хиляди мизерници от цял свят само ние в Бг не можем да го направим и ще затваряме щото така е по-лесно-нема заведение, нема проблем!
Охраната на заведението не я интересува какво става отвън. Най-малкото те нямат правомощия и не са никви на улицата и могат да пострадат доста сериозно. Като 2 компании искат да се бият охраната умира от кеф да ги гледа как излизат сами и не им пречат. Не знам в къв свят живееш и колко си дремал по дискотеки и барове но аз смея да твърдя, че съм се нагледал на всичко, не само като клиент но и съм бачкал. А в дискотека като некой ти пипне момичето ти му скачаш, охраната ви изкарва отвънка и ви казва чао. Това е тук, това е и във всяка бяла държава. Полиция могат да викат само при наличие на престъпление или ако усещат, че дадения скандал няма да се размине само с шамари а може да има и оръжия. Въобще на охранителите не им се занимава с пияни кретени и искат да си дремат спокойно.А ако мислиш, че като сложат 20 ченгета с 5 вана в Ст. град и ще цъфнат и вържат там и нема да има проблеми, значи въобще немаш идея кво е там. Аз ако застана с един дрегер на Шела на Дианабад и почна да правя проверки като хората на колите дето излизат от там, мога да ти гарантирам, че картинката ще е страшна на сутринта като се пише доклад. Але па ако се правят тестове за наркотици...вие въобще замисляте ли се, че това което е проблем на такива места се нарича корупция. Тя спира проверките, тя дава разрешителни и става един затворен кръг. Защото хем трябва мутринта да си продават наркотиците, хем да има кой да им пие ментетата спирт, хем да има кой да дава пари за вход дето не се облагат с данъци щото не ги цъкат на апарата, хем трябва ушев да не се намира много в работа, че нема да им стигне хартията да пишат доклади и протоколи за задържаните, хем трябва и ректорите да намажат от тия наеми, хем магазините за цигари и алкохол да намажат с предварителна покупка от по-бедните младежи, хем денонощните рестораните да имат оборот, че да има кой да яде дюнер в 4 сутринта и т.н. Аз съм сигурен, че в Англия в 4 сутринта в района на кампуса хора НЯМА, просто защото спят и тези дето се прибират, гледат да го правят така че никой да не разбере. Та мисълта ми е, че тука охраната няма никва роля и всичко е въпрос на място и за какво да се ползва то. Ако искат да направят ЧалгаЛенд на мястото на СофияЛенд и там да съберат всички дискотеки, барове и т.н. на София и ще може и 2ма полицаи да охраняват. Даже един, може и без. Има си места за всичко и ако имаше 1-2 дискотеки общо в Ст.Град немаше толкова млади хора да си отидат там. Ако преди 15 години някой тъпак от тия в общината беше си свършил работата, сега щеше да има кампус на европейско ниво а не балкански Вегас.