forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 11:01 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 469, 470, 471, 472, 473, 474, 475 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 9:31 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
С това вече около 3 пъти се съгласих :bigok

Но ако за теб това, че стават сбивания и т.н. не е проблем, за мен е. Защото утре 5-ма пияни тъпанара ще пребият за няма нищо някое момче, например мой познат, недай си Боже с фатален край. И това според теб е по-малкият проблем пред това от Ст. град да излезе някой мияч на чинии?
Трябва да се работи и в двете насоки. Трябва Ст. град да е кампус за студенти. Но трябва и да се прави всичко възможно да се предотвратяват оркските изцепки, пиянските сбивания и т.н.. Вече 100 пъти видяхме до какво водят нещата.
Стягане по всички фронтове. Не само да хлопнеш кепенците.

Аз как да ти обясня, че тия шамарени фабрики няма как да се спрат ако ще да има камера през 2 метра и ченге през 5 метра. Давам ти хипотетична ситуация: аз и неколко човека си пием в Рокенрола, виждаме същата компания червени приятелки и след некво късо време сме отвън и се млатиме( даже се е случвало и присъстваха няколко човека от тоя форум). Биеме се 2-3 мин, идва ушев и се пръскаме. Е кажи ми са това ти как ще го ограничиш. Или как ще спреш некой пиян да пребие друг пиян, че му е барнал гаджето или че го е гледал лошо? Кажи ми как ще ограничиш въобще елементарната мъжка агресия след количество алкохол? Мъжете се бием за 3 неща на тоя свят: пари, жени и жени с много пари. А ние понеже сме футболни фенове си намираме и 4та причина. Та кажи ми душицо златна, как ще ме спреш мене примерно да пребия некъв келеш дето е барнал жена ми? Колко човека тук има дето биха подминали такова нещо и няма да му обърнат хастара на такъв? Като разбереш причините за тия неща, ще разбереш, че това не е проблем дето има общо с охраната и контрола. Камерите и ченгетата са да те пазят тебе от изнасилване и обир, както и ако евентуално стане нещо такова да могат лесно да хванат престъпника. Всичко останалото дето ми го обесняваш е пълна глупост. Мен са ме били по дискотеки и аз съм бил. Примирил съм се, че това е част от нощният живот на всеки един град на тая планета и София не е изключение. А това дали някой младеж ще убие друг е въпрос на принципи и възпитание. Щото аз мога да си строша ръката от шамари в некой ама нема да го убия или наръгам, докато ако некой може да ръга, то той ще го направи и нема нужда тва да става пред дискотека. Може и посред бял ден на улицата и разликата е НУЛА.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 9:32 pm 
Аватар

И къде е това "другаде"? Той има земя там ли, кво ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 9:35 pm 

Ок, прави сте. София не е опасен град или поне не е по-опасен от Виена (или някой друг). Нова дискотека в Студентски никога докато сме живи няма да цъфне.

Също така се съгласявам с казаното от Станкето, че само липсата на заведения ще направи хората, обитаващи Ст. град нормални, мислещи, учещи и ставащи за нещо повече от миячи на чинии. Образователната реформа, университетите и възпитанието не биха имали нищо общо.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 9:36 pm 
Аватар

кАза ли го :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 10:06 pm 
Аватар

Абе, тия сериозно ли смятат да отменят закона за пушене :ohmygod Това ще счупи тъпомера. Тъкмо се нормализираха нещата, сума ти хора спряха да пушат, а другите спряха да хленчат, направо нещата са доста успешни до момента според мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 10:07 pm 
Аватар

Знаеш как е ... написа:
incheto_1914 написа:
С това вече около 3 пъти се съгласих :bigok

Но ако за теб това, че стават сбивания и т.н. не е проблем, за мен е. Защото утре 5-ма пияни тъпанара ще пребият за няма нищо някое момче, например мой познат, недай си Боже с фатален край. И това според теб е по-малкият проблем пред това от Ст. град да излезе някой мияч на чинии?
Трябва да се работи и в двете насоки. Трябва Ст. град да е кампус за студенти. Но трябва и да се прави всичко възможно да се предотвратяват оркските изцепки, пиянските сбивания и т.н.. Вече 100 пъти видяхме до какво водят нещата.
Стягане по всички фронтове. Не само да хлопнеш кепенците.

Аз как да ти обясня, че тия шамарени фабрики няма как да се спрат ако ще да има камера през 2 метра и ченге през 5 метра. Давам ти хипотетична ситуация: аз и неколко човека си пием в Рокенрола, виждаме същата компания червени приятелки и след некво късо време сме отвън и се млатиме( даже се е случвало и присъстваха няколко човека от тоя форум). Биеме се 2-3 мин, идва ушев и се пръскаме. Е кажи ми са това ти как ще го ограничиш. Или как ще спреш некой пиян да пребие друг пиян, че му е барнал гаджето или че го е гледал лошо? Кажи ми как ще ограничиш въобще елементарната мъжка агресия след количество алкохол? Мъжете се бием за 3 неща на тоя свят: пари, жени и жени с много пари. А ние понеже сме футболни фенове си намираме и 4та причина. Та кажи ми душицо златна, как ще ме спреш мене примерно да пребия некъв келеш дето е барнал жена ми? Колко човека тук има дето биха подминали такова нещо и няма да му обърнат хастара на такъв? Като разбереш причините за тия неща, ще разбереш, че това не е проблем дето има общо с охраната и контрола. Камерите и ченгетата са да те пазят тебе от изнасилване и обир, както и ако евентуално стане нещо такова да могат лесно да хванат престъпника. Всичко останалото дето ми го обесняваш е пълна глупост. Мен са ме били по дискотеки и аз съм бил. Примирил съм се, че това е част от нощният живот на всеки един град на тая планета и София не е изключение. А това дали някой младеж ще убие друг е въпрос на принципи и възпитание. Щото аз мога да си строша ръката от шамари в некой ама нема да го убия или наръгам, докато ако некой може да ръга, то той ще го направи и нема нужда тва да става пред дискотека. Може и посред бял ден на улицата и разликата е НУЛА.

Не знам, но за да се сбият две компании ще отнеме поне малко време, или ти им се нахвърляш още щом ги видиш? Отделно от това се на охраната в заведението ше им направи впечатление, когато 10 човека излизат отвънка следвани от още 10 или 10 човека се придвижват към масата на други 10. Това за жена ти може и да е така, но не е фатално: некой пипа жена ти, ти е му налиташ, арестуват те, прекарваш вечерта в районното, глоба за нарушаване на обществения ред, ако си с предишни провинения може и да полежиш. Това е по нормалните страни. И никъде не е казано, че трябва да има 1000 полицаи просто петък и събота по засилено присъствие-все пак повечето заведения са съсредоточени в радиус от 2 километра може би. Точно 20 полицая с 5 вана могат да го охраняват тоя район и ако има некой дето го сърбат ръцете, отзад във вана и после в районното. Хората по другите странни охраняват места като сохо дето има 100 пъти повече пъбове и хиляди мизерници от цял свят само ние в Бг не можем да го направим и ще затваряме щото така е по-лесно-нема заведение, нема проблем!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 10:11 pm 
Аватар

Темата за политика става ужасно силна

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 10:19 pm 

Студентски град е за разрушаване и не само заради неспирният купон.Този квартал е пренаселен със всякаква сган,а като събереш на едно място голям процент от хора с желание да ебнат да пийнат и да се сбият не през ден ще стават прошествия а през час.Сега ще затворят повечето клубове,но дали на тяхно място ще направят книжарници примерно или нова библиотека.Надали,защото просто масата от студентите не е там за да учи,а е там за да живее в големият град и да няма контрол.Нивото на желание за образование е спаднало,просто от поколение на поколение все повече хора израстват като дегенерати без желание за успех и реализация.Към това спокойно може да се прибави и липсата на родителски контрол при тинейджърите.Докато училищата не престаната да пробутват учиници за да завършат,а университетите не спрът да приемат същите тези за да си запълнят бройката е повече от сигурно,че плакати за вход свободен и парти на еди кой си университет с промоция водка и незнам си още какво няма да престанат. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 10:21 pm 

Тук коментират Тонко, Говядото, Тони, Инчето и Станкето. Един от вас не е живял в общежитие :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 10:30 pm 

Да, тая сган не е дошла да учи, а само да живее в големия град и да харчи огромните спестявания на родителите си :loser2

Мн яко мама като ти сипва всяка вечер и да даваш акъл на дегенератите, нали :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 10:38 pm 

Ти недей така, щото и да искаме не може да живеем в общежитие... Поне по мое време щом имаш адрес в София - кур, еби се, нямаш право на общежитие... И ако искаш да си независим, което е нормално за човек над 18 години плащаш колкото си се плаща, а не 20 лева на месец... Тва за мен е колосално малоумие, разбира се никога, никога, никога некой не хвана да обясни логиката каква е :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 10:40 pm 

BSG написа:
Ти недей така, щото и да искаме не може да живеем в общежитие... Поне по мое време щом имаш адрес в София - к.р, еби се, нямаш право на общежитие... И ако искаш да си независим, което е нормално за човек над 18 години плащаш колкото си се плаща, а не 20 лева на месец... Тва за мен е колосално малоумие, разбира се никога, никога, никога некой не хвана да обясни логиката каква е :roll:

или да имаш право на общежитие само при даден успех :lol: единствената нормална причина трябва да е заради местата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 10:41 pm 
Аватар

Как можахте темата за политика да я обърнете в спор за Студентски град само не разбрах :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 10:41 pm 
Аватар

BSG написа:
Ти недей така, щото и да искаме не може да живеем в общежитие... Поне по мое време щом имаш адрес в София - кур, еби се, нямаш право на общежитие... И ако искаш да си независим, което е нормално за човек над 18 години плащаш колкото си се плаща, а не 20 лева на месец... Тва за мен е колосално малоумие, разбира се никога, никога, никога некой не хвана да обясни логиката каква е :roll:

Така беше и през комунизма. Страшен кур. За радост ни взимаха в казармата, та и ние да видим самостоятелност :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 10:42 pm 

ultrafan_rs написа:
Да, тая сган не е дошла да учи, а само да живее в големия град и да харчи огромните спестявания на родителите си :loser2

Мн яко мама като ти сипва всяка вечер и да даваш акъл на дегенератите, нали :loser2
Пълен е със всякакви хора,а доколкото знам все още името му е Студенстки град,а не Младост 7 част и част от Дървеница.Ти засегнат ли се почувства от дегенератите,иначе мама готви хубаво и акъл на никому не давам мнението ми е далеч от даване на акъл. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 10:56 pm 

Не съм засегнат за себе си, а от вкарването на всички в някаква масовка :loser2

Типично и насадено от 45-те години

А дискусията за Студентски град си е политическа отвсякъде :wink:

Между другото в общежитията на русенския има съграждани дето живеят. Нз тук ква е процедурата.

Явно там е с рошвет :bigok

Последна промяна ultrafan_rs на Сря Сеп 26, 2012 11:02 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 10:58 pm 

Е то е пределно ясно, че се имат предвид дегенератите, а не нормалните, защото беше споменато поне 5 пъти, а отделно бяха дадени за пример хора като Ангелов и Субата :bigok
Полиглота много обича да се засяга на тая тема и не знам защо винаги някак си го обръща на мама и тате, черпака, вкъщи на топло и т.н. :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 10:59 pm 

Седем:Едно написа:
BSG написа:

Така беше и през комунизма. Страшен кур. За радост ни взимаха в казармата, та и ние да видим самостоятелност :smt003

Аз по-скоро ще се изненадам да е различно сега... Но точно за тва се дразня на коментари мама меси, тате носи, ала бала, щото не е така, поне не винаги... Като се замисля сега впрочем повечето, дето работехме още от рано по време на университета бяхме от тея, дето нямат право на общежитие и дето татко им носи, а мама им меси... Така че...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 11:04 pm 

За къв точно пример са давани Субата и Ангелофф :bigok

А аз говоря принципно. Иначе на третата седмица си хванах жена да ме гледа и да ми готви, че определено щях да се прибера преди първата сесия :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 11:06 pm 

Ако приемем, че не се майтапиш :bigok бяха дадени за пример като хора, които познаваме от другата прослойка в Ст. град - тази на не-орки и нормални хора, които не са отишли с единствената цел да повръщат денонощно.
Аре стига, че Ангелов ще се възгордее накрая, цял ден четки днес :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 11:08 pm 
Аватар

Kryten написа:
Абе, тия сериозно ли смятат да отменят закона за пушене :ohmygod Това ще счупи тъпомера. Тъкмо се нормализираха нещата, сума ти хора спряха да пушат, а другите спряха да хленчат, направо нещата са доста успешни до момента според мен.

Къде се говори това? :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 11:12 pm 
Аватар

24051914 написа:

Не знам, но за да се сбият две компании ще отнеме поне малко време, или ти им се нахвърляш още щом ги видиш? Отделно от това се на охраната в заведението ше им направи впечатление, когато 10 човека излизат отвънка следвани от още 10 или 10 човека се придвижват към масата на други 10. Това за жена ти може и да е така, но не е фатално: некой пипа жена ти, ти е му налиташ, арестуват те, прекарваш вечерта в районното, глоба за нарушаване на обществения ред, ако си с предишни провинения може и да полежиш. Това е по нормалните страни. И никъде не е казано, че трябва да има 1000 полицаи просто петък и събота по засилено присъствие-все пак повечето заведения са съсредоточени в радиус от 2 километра може би. Точно 20 полицая с 5 вана могат да го охраняват тоя район и ако има некой дето го сърбат ръцете, отзад във вана и после в районното. Хората по другите странни охраняват места като сохо дето има 100 пъти повече пъбове и хиляди мизерници от цял свят само ние в Бг не можем да го направим и ще затваряме щото така е по-лесно-нема заведение, нема проблем!

Охраната на заведението не я интересува какво става отвън. Най-малкото те нямат правомощия и не са никви на улицата и могат да пострадат доста сериозно. Като 2 компании искат да се бият охраната умира от кеф да ги гледа как излизат сами и не им пречат. Не знам в къв свят живееш и колко си дремал по дискотеки и барове но аз смея да твърдя, че съм се нагледал на всичко, не само като клиент но и съм бачкал. А в дискотека като некой ти пипне момичето ти му скачаш, охраната ви изкарва отвънка и ви казва чао. Това е тук, това е и във всяка бяла държава. Полиция могат да викат само при наличие на престъпление или ако усещат, че дадения скандал няма да се размине само с шамари а може да има и оръжия. Въобще на охранителите не им се занимава с пияни кретени и искат да си дремат спокойно.А ако мислиш, че като сложат 20 ченгета с 5 вана в Ст. град и ще цъфнат и вържат там и нема да има проблеми, значи въобще немаш идея кво е там. Аз ако застана с един дрегер на Шела на Дианабад и почна да правя проверки като хората на колите дето излизат от там, мога да ти гарантирам, че картинката ще е страшна на сутринта като се пише доклад. Але па ако се правят тестове за наркотици...вие въобще замисляте ли се, че това което е проблем на такива места се нарича корупция. Тя спира проверките, тя дава разрешителни и става един затворен кръг. Защото хем трябва мутринта да си продават наркотиците, хем да има кой да им пие ментетата спирт, хем да има кой да дава пари за вход дето не се облагат с данъци щото не ги цъкат на апарата, хем трябва ушев да не се намира много в работа, че нема да им стигне хартията да пишат доклади и протоколи за задържаните, хем трябва и ректорите да намажат от тия наеми, хем магазините за цигари и алкохол да намажат с предварителна покупка от по-бедните младежи, хем денонощните рестораните да имат оборот, че да има кой да яде дюнер в 4 сутринта и т.н. Аз съм сигурен, че в Англия в 4 сутринта в района на кампуса хора НЯМА, просто защото спят и тези дето се прибират, гледат да го правят така че никой да не разбере. Та мисълта ми е, че тука охраната няма никва роля и всичко е въпрос на място и за какво да се ползва то. Ако искат да направят ЧалгаЛенд на мястото на СофияЛенд и там да съберат всички дискотеки, барове и т.н. на София и ще може и 2ма полицаи да охраняват. Даже един, може и без. Има си места за всичко и ако имаше 1-2 дискотеки общо в Ст.Град немаше толкова млади хора да си отидат там. Ако преди 15 години някой тъпак от тия в общината беше си свършил работата, сега щеше да има кампус на европейско ниво а не балкански Вегас.

Последна промяна ТуристО на Сря Сеп 26, 2012 11:16 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 11:15 pm 

Старах се да не генерализирам,защото има студенти които са решили да учат и те са в София с ясната цел да успеят и да се реализират.Просто за мен нещата изглеждат така.Поне това което се задава като бъдещи студенти не вдъхва много оптимизъм.Днес чета във вестник "Сега",че 40% от деветокласниците са неграмотни.И това са данни от международни изследвания.Не ми се мисли,ако тези хора стигнат до 12-ти клас с тази си неграмотност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 11:27 pm 
Аватар

Знаеш как е ... написа:
24051914 написа:

Охраната на заведението не я интересува какво става отвън. Най-малкото те нямат правомощия и не са никви на улицата и могат да пострадат доста сериозно. Като 2 компании искат да се бият охраната умира от кеф да ги гледа как излизат сами и не им пречат. Не знам в къв свят живееш и колко си дремал по дискотеки и барове но аз смея да твърдя, че съм се нагледал на всичко, не само като клиент но и съм бачкал. А в дискотека като некой ти пипне момичето ти му скачаш, охраната ви изкарва отвънка и ви казва чао. Това е тук, това е и във всяка бяла държава. Полиция могат да викат само при наличие на престъпление или ако усещат, че дадения скандал няма да се размине само с шамари а може да има и оръжия. Въобще на охранителите не им се занимава с пияни кретени и искат да си дремат спокойно.А ако мислиш, че като сложат 20 ченгета с 5 вана в Ст. град и ще цъфнат и вържат там и нема да има проблеми, значи въобще немаш идея кво е там. Аз ако застана с един дрегер на Шела на Дианабад и почна да правя проверки като хората на колите дето излизат от там, мога да ти гарантирам, че картинката ще е страшна на сутринта като се пише доклад. Але па ако се правят тестове за наркотици...вие въобще замисляте ли се, че това което е проблем на такива места се нарича корупция. Тя спира проверките, тя дава разрешителни и става един затворен кръг. Защото хем трябва мутринта да си продават наркотиците, хем да има кой да им пие ментетата спирт, хем да има кой да дава пари за вход дето не се облагат с данъци щото не ги цъкат на апарата, хем трябва ушев да не се намира много в работа, че нема да им стигне хартията да пишат доклади и протоколи за задържаните, хем трябва и ректорите да намажат от тия наеми, хем магазините за цигари и алкохол да намажат с предварителна покупка от по-бедните младежи, хем денонощните рестораните да имат оборот, че да има кой да яде дюнер в 4 сутринта и т.н. Аз съм сигурен, че в Англия в 4 сутринта в района на кампуса хора НЯМА, просто защото спят и тези дето се прибират, гледат да го правят така че никой да не разбере. Та мисълта ми е, че тука охраната няма никва роля и всичко е въпрос на място и за какво да се ползва то. Ако искат да направят ЧалгаЛенд на мястото на СофияЛенд и там да съберат всички дискотеки, барове и т.н. на София и ще може и 2ма полицаи да охраняват. Даже един, може и без. Има си места за всичко и ако имаше 1-2 дискотеки общо в Ст.Град немаше толкова млади хора да си отидат там. Ако преди 15 години някой тъпак от тия в общината беше си свършил работата, сега щеше да има кампус на европейско ниво а не балкански Вегас.

Сам казваш, че проблема не е в заведенията ами в корупцията и това, че охранителите са дебели прасета които са мега некомпетентни. Иначе в другите страни охраната ги изхвърля на вън, но навън ги чакат ченгетата. Иначе за корупцията съм съгласен. Също така в повечето бели държави за да станш охранител се иска лиценз, плащат се доста кинти и имат обучение като психологя на тълпата и там подобни глупости. Обо взето налагат ли се законите еднакво за всички и ще има яко подобрение. Щом като инбредите успяха от техните футболни хулигани да превърнат тълпата като публика на опера може и студентски град да се оправи. И всички спазват правилата не защото не са инбреди и лоботомирани чавове ами защото знаят, че нема мърдане и всеки си плаща масрафа :wink: Ама в Бг, тоя е на оня човек, тоя платил на оня и така ше си караме докато има България, защото законите не трябва само да се приемат ами и да се съблюдават. И е работа на правителството да го направи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 11:34 pm 
Аватар

Темата стана забавна днес. :smt003 Чудно ми е само, как някои хора очакват, че ако има 5 ушака повече на дадено място и там вече никой няма да посмее да се сбие. И това във форум, където не лошо количество хора сме имали спречквания и със самите куки. Знаеш как е го обясни хубаво, ясно е, че трябва да се работи и върху превенцията на такива случки, но няма как те да се изкоренят. Ако някой е решил да търси проблема, то лесно ще го намери, пък било и пред 4то. Така е тук, така е и в западните страни, разликата идва вече в последиците, ако те хванат, но това е твърде дълга тема вече, пък ме мързи да пиша толкова. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 27, 2012 12:36 am 
Аватар

dneska sym go zatworil, utre ]e go warq, da se sterelizira :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 27, 2012 9:19 am 

По темата за Студентски град не се включвам, но ако изобщо се постави въпроса за връщане на старото положение с пушенето гле'й кво става. :loser2
Доста озлобен съм на тая тема. Миналата седмица бях в един хотел, в чиито нощен бар се пушеше свободно, бях забравил какво е дрехите ти да миришат на гъз после.
Чудех се дали тестово да не ги докладвам, ама викам айде няма. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 27, 2012 9:21 am 
Аватар

По темата Опиц - http://e-vestnik.bg/15676/na-gosti-v-doma-na-ubitiya/
Най-после някой се сети да поразрови лайната.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 27, 2012 9:35 am 
Аватар

Аз само видях юридически неточности, но като гледам основните факти са си така. наркоман и рецидивист, така че защо е този мозъчен напън и опит за пръдня на този журналист, не знам? :smt017 Добре е пчонал с неточностите, но после всичко се изкривява и се насира в статийката си.
можеше просто да каже, че това с присъдите е преувеличено, а не да развива теории как едва ли не наркоманите и крадците са невинни.
Съда да му мисли.

Не защитавам Голямата Бащициа, но тази статия смърди на политическа отвсякъде и се усеща накъде я извърта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 27, 2012 9:41 am 

Този случай е като онзи на бащата с децата, които заминаха за Полша, като онова момче, което беше убито в циганската махала и т.н. Има и други, за които не се сещам.
Никой нито знае, нито се интересува какво точно е станало, просто се подава някаква информация и започват щедро се раздават присъди, да се изказва възмущение незнайно срещу кого, да се правят гръмки изказвания, да се организират малоумни групи във фейсбук и т.н.

Идиотщината на голяма част от населението се проявява чудесно в подобни ситуации, но поне на мен това ми помага да разгранича интелегентните от по-малко интелегентните ми приятели и познати.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 469, 470, 471, 472, 473, 474, 475 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]