forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 29, 2025 9:17 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 458, 459, 460, 461, 462, 463, 464 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2012 5:29 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
tprodanov написа:
Не знам само как ще ме различиш на нежния горски фон, с който мога да се сливам цветово като the Predator :bigok

Ми гледал си филма и помниш как се справяха хората - стрелям всичко и навсякъде. Файърпауър, майна :smt066 Колкото и да се промъкваш, и да се плезиш с камуфлажния си език, който покрива половината ти тяло, все ще те нацеля :smt003 Те в гората ли те срещнаха, щото там шансовете са на твоя страна? :smt027 Особено ако са имали само по един пълнител :smt005

Заеби, фуражките (облечени като робокопи в случая) се беха настрали от страх. В случая не действаха с умисъл, а с паника и следващата от нея злоба. И без подбор, жени, мъже... все тая, добре че беше късно, та деца нямаше.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2012 5:35 pm 

goldenriver написа:
SZ_FEN написа:
Нека всички приемем (до една или друга степен) следните 3 неща:

1. Полицията в България = антиполиция.

2. Полицията в САЩ е полицията в САЩ (оставям този коментар на свободна интерпретация).

3. Световната тенденция е свободата да отстъпва, а полицейщината (под една или друга форма) да настъпва
.

Не мога изобщо да сравнявам периода в който аз бях в САЩ с този който ти си бил ( или си все още ),но впечатленията ми към американската полиция беше шокиращо.Точно такава искам да бъде полицията в България ! Искам и законите да бъдат същите.Искам когато някой пиянде реши да се прави на мъж или някой мангал хванат да краде жици реши да пребие полицай или да го рани,да полежи поне 20-30 год. ей така за размисъл.Нашта полиция е мека и аматьорска,наскоро имах случай в който за да защитим едно момче,което беше бито от някакви герои,ние също изядохме доволно тупаници и ритници,а след като пристигна полицията ме застреля със следният въпрос "Е за какво му помагахте на тоя,аз ако съм цивилен,нямаше дори да го погледна"...

Аз също искам някой гей като реши да се направи на мъж полицията да направи нещо по въпроса, но не искам законите и полицията ни да са като в САЩ.
Защо не искам ще прочетеш малко по-нагоре в тази страница. Законите на Америка работят за американците, но не и за нас българите.

Искам законите и полицията ни да са тези от България в периода 1878-1944 само че в осъвременена форма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2012 5:36 pm 
Аватар

Македония написа:
goldenriver написа:
tprodanov написа:
Когато протестирахме срещу онова селско леке Виденов. Преди 10ти Януари. Полицията около два часа през ноща, при релсите пред народната билбиотека стреляше на воля срещу част от протестиращите, а мазилката на академията отзад беше на дупки, при все пластмасовите к.р. След това почна играта с публиката, с палки, щитове и кубинки из уличките. И това също наричам полицейщана да. Само се учудвам що не помните даеба...

Ти нали сам каза,че си усещал най-силно полицейщината по времето на ГЕРБ,а тая случка,която разправяш е от 97 год. ? Сега някой гърми ли те с базуки,калашници и автомати,когато решиш да протестираш ? Помним и един друг протест пак през зимата,май беше 2009,когато така толератната тройна коалиция премаза,като валек протестиращите хора по жълтите павета..

:ohmygod :ohmygod :ohmygod
Абе, момче, ще се опитам за първи път да не се правя на забавен. Каква Тройна коалиция ставало, а при ГЕРБ не ставало.
Ти полицията знаеш ли какво представлява като структура? Полицията е маша в ръцете на властимащите. Няма нито едно, даже половин значение няма кой е на власт. В момента, в който се направи подобен протест и срещу ГЕРБ, ще бъде премазан по абсолютно същия начин и дори съм сигурен с още по-дебели последствия.
Тук ти се написа 394839483948 пъти, че от тоя форум има момче, което го държаха в ареста сумати време за абсолютно нищо :smt115 а всеки от нас знае поне по 2 случая за абсолютно престъпно поведение на тия педераси.

Говорим конкретно за протеста януари месец 2009 год. когато на власт бяха ония от тройната коалиция,а кмет на София беше Бойко Борисов.Та въпроса е кой е имал повече власт и права тогава ? ББ или Станишев ? От къде на къде логиката клони към това,че ББ има повече вина за случилото се тогава от ония педераси във парламента.Нима един кмет има повече правомощия от Министър-председателя ? Искаш ли да ти покажя поне 10-на сериозни протеста,които станаха през последните години и да видиш,как се държи полицията ?

И за 394839483948 път казвам и аз,че това,което се е случило на момчето от форума е несправедливо и позорно (ако наистина е невиннен ),но тая практика не е започната от лятото на 2009,нито пък е чужда за другите страни.Хора в Америка са прекарвали по 20-30-40 год. в затворите без да са виновни,други дори са били екзекутирани,така че нека не мислим,че тука справедливостта е умряла...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2012 5:41 pm 
Аватар

Друго,което не мога да разбера,българският народ плюе постоянно по полицаите,пожарникарите и лекарите,обаче когато някой има нужда, звъни на 112 нали ? Когато ви оберат не се оплаквате на жена си,а звъните и си търсите правата в полицията ? Когато имате спукан апандесит,не търсите някоя местна лечителка,а отивате на доктор нали така ? Никой няма да каже,евала на хората,които ежедневно спасяват човешки съдби,колко пъти по някоя телевизия,започнаха с новината.Еди кой си доктор спаси детенце от смърт,така и така..Обаче загине ли някой поради лекарска грешка,ако има как всички лекари ще бъдат осъдени на смърт...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2012 5:46 pm 

Апостоле на правата милиционерска вяра, учителю, отварящ очите ни за живота, толерантни човече, европеецо.

Сам ли ще спреш да пишеш тук или пак трябва служебно да уредим въпроса?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2012 5:48 pm 
Аватар

Уреждай го и да се свършва :smt006 Интересно е дали ще ми споделиш поне едно правило,което съм нарушил или е по лични "симпатии" ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2012 5:51 pm 

Несходство в характерите, обичайна причина за развод. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2012 5:52 pm 
Аватар

Давай тогава смело :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2012 5:54 pm 
Аватар

goldenriver написа:
Друго,което не мога да разбера,българският народ плюе постоянно по полицаите,пожарникарите и лекарите,обаче когато някой има нужда, звъни на 112 нали ? Когато ви оберат не се оплаквате на жена си,а звъните и си търсите правата в полицията ? Когато имате спукан апандесит,не търсите някоя местна лечителка,а отивате на доктор нали така ? Никой няма да каже,евала на хората,които ежедневно спасяват човешки съдби,колко пъти по някоя телевизия,започнаха с новината.Еди кой си доктор спаси детенце от смърт,така и така..Обаче загине ли някой поради лекарска грешка,ако има как всички лекари ще бъдат осъдени на смърт...

Ми всъщност не. И ще ти цитирам един пример. Известното село Мечка, в което всекидневно стават обири, а терора на циганите над малкото останали българи е минал всякакви граници, тази година е отчело само 10тина сигнала до полицията. Това разбира се, местния полицай го отчете като силно намаляване на престъпността. Надявам се сам да си направиш извода, а и да си отговориш на въпроса що, и дали всъщност звъним на 112, особено за полицията. И моля те, по никакъв начин недей да сравнявш лекар с фуражка.

Цитат:
Та въпроса е кой е имал повече власт и права тогава ? ББ или Станишев ?

Ами в София специално кмета има повече власт. Премиера няма никакво право да забранява даден протест. Това дали ти отговаря на въпроса?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2012 5:57 pm 
Аватар

Както и да е,то в тоя форум на човек не му се дава равно право да се аргументира или,като нормален човек да си каже мнението,без някой да му скочи веднага.Всеки си има мнение и свои виждания,всеки си решава по какъв начин да гледа на живота,ама някой да ме обвинява за това,че не съм част от вечният нихилизъм на българина и не мисля,че в България всичко е най-лошото,най-гадното и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2012 6:09 pm 
Аватар

Къде са арабо-любителите и ислямо-защитниците да коментират поредната хуманитарна акция на религията на мира :lol: И модерната позиция на США по въпроса - 'Ебете ни, колете ни - we don't care' :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2012 6:12 pm 
Аватар

goldenriver написа:
Както и да е,то в тоя форум на човек не му се дава равно право да се аргументира или,като нормален човек да си каже мнението,без някой да му скочи веднага.Всеки си има мнение и свои виждания,всеки си решава по какъв начин да гледа на живота,ама някой да ме обвинява за това,че не съм част от вечният нихилизъм на българина и не мисля,че в България всичко е най-лошото,най-гадното и т.н.

Честно казано, при положение, че мненията ти демонстрират пълно непознаване на начина, по който функционира страната (като примера ти от току-що, как Станишев имал повече власт да забрани протест в София :ohmygod ), при положение че мненията ти понякога са чиста лъжа, и при положение, че извърташ нещата непрекъснато, все едно света е започнал през 2009та година, и процесите преди това нямат значение, и на целия този фон, без да имаш мнения по свързаните с Левски тематики, продължаваш да пишеш свободно тук, да твърдиш, че не са ти дадени някакви права е меко казано цинично.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2012 6:21 pm 
Аватар

tprodanov написа:
goldenriver написа:

Честно казано, при положение, че мненията ти демонстрират пълно непознаване на начина, по който функционира страната (като примера ти от току-що, как Станишев имал повече власт да забрани протест в София :ohmygod ), при положение че мненията ти понякога са чиста лъжа, и при положение, че извърташ нещата непрекъснато, все едно света е започнал през 2009та година, и процесите преди това нямат значение, и на целия този фон, без да имаш мнения по свързаните с Левски тематики, продължаваш да пишеш свободно тук, да твърдиш, че не са ти дадени някакви права е меко казано цинично.

Аз овъртам ? Аз ли съм казал,че за побоя на протестиращите тогава има вина ББ ? Аз казвам пък,че ти извърташ нещата,защото казваш неща,които не са верни ? Категорично съм ,че нито едно мое мнение ме лъжа и ти обещавам,че ако ми покажеш едно такова,никога повече няма да пиша в форума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2012 6:22 pm 
Аватар

Каза, че Станишев има повече власт от Борисов да спре протест на територията на София. Протеста беше забранен лично от Борисов. Аре чао :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2012 6:30 pm 
Аватар

Не че нещо, но нападение срещу сградата на посолството на една държава не е ли равносилно на нападение над самата държава, тъй като посолството е територия на съответната държава :bigok, т.е. спокойно може да се приеме, че нападението на консулството в Бенгази е нападение над САЩ и съответно Щатите имат право на ответен удар и да ебат майката на тази подчовешка мюсюлманска сган :smt026 Питам :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2012 6:43 pm 

goldenriver написа:
Категорично съм ,че нито едно мое мнение ме лъжа и ти обещавам,че ако ми покажеш едно такова,никога повече няма да пиша в форума.

Ми при положение че от 180 мнения имаш над 100 за ГЕРБ и 0 за Левски, мисля че нямаш място тук. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2012 6:46 pm 

Mr. Smith написа:
Не че нещо, но нападение срещу сградата на посолството на една държава не е ли равносилно на нападение над самата държава, тъй като посолството е територия на съответната държава :bigok, т.е. спокойно може да се приеме, че нападението на консулството в Бенгази е нападение над САЩ и съответно Щатите имат право на ответен удар и да ебат майката на тази подчовешка мюсюлманска сган :smt026 Питам :bigok

Криворазбраната толерантност ще такова таковата на цялата европеидна цивилизация. Резняците нападнаха едно американско посолство и едно консултво, убиха и раниха хора само защото някакъв любителски филм обиждал "пророка" (да и съвпадението с 11-ти Септември е съвсем случайно, вие да не си помислите).

В нашата страна, наричат Апостола на свободата ни престъпник на една отдавна несъществуваща и незначеща нищо за съвременните българи империя, Ботев отявлен туркофоб, а Вазов преди време беше наречен антисемит. Какво точно трябва да ни се случи за да потърсим отговорност от управляващите в страната?!?!?!?

Посолството/консулството на една държава се счита за част от нейните политически граници и е равносилно на нападение в рамките на географските граници на тази държава. Тоест, това е абсолютен повод за война ако потърпевшата държава реши да се възползва от него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2012 6:49 pm 
Аватар

Omraz написа:
goldenriver написа:
Категорично съм ,че нито едно мое мнение ме лъжа и ти обещавам,че ако ми покажеш едно такова,никога повече няма да пиша в форума.

Ми при положение че от 180 мнения имаш над 100 за ГЕРБ и 0 за Левски, мисля че нямаш място тук. :smt006

Съгласен съм,повече няма да пиша тук по никакъв повод ;) Само да уточня за последно,че не са били за ГЕРБ ,а са били за политика,това че е имало мнения и за ГЕРБ е друг въпрос..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2012 6:55 pm 

Пич, ще ме извиняваш, но за мен ти или не си левскар, или като такъв не си запознат изобщо с левскарските ценности и с идеите, които е носил духът на Левски през годините. Което си личи от политическите ти... "пристрастия", да ги наречем. Не че си единственият, има доста като теб, за съжаление, но в този форум такива хора нямате място.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2012 7:30 pm 
Аватар

Goldenshower, защо не ми отговори на въпроса, бе? Ти оня Дунав-РусИ ли си, дето ни дразнеше преди известно време?

Искам да обобщя:
1. От казаното от СЗ_Фен и по-голямата част от форума излиза, че ушев е педераст, при това навсякъде по света :bigok
2. Проданов са го стреляли с калашник, но със стоп патрони. Значи ушев е и аматьор, защото аз и Козарски бихме го отстреляли с бойни, трасиращи и бронебойно-запалителни, за повече сигурност :bigok
3. Умри ушев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2012 7:52 pm 

Ушевите спадат към тяхна собствена расово-етническа група (примерно бял, черен, Ушев и т.н.) и имат силно изразена проанадолска сексуална ориентация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2012 8:18 pm 
Аватар

По-скоро имат различен генетичен код :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2012 8:37 pm 
Аватар

Не знам дали е точно за тази тема, но си струва да се изгледа.
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 0wCv3wD4vs

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2012 9:27 pm 

:bigok Обичам ги тия конспирационни теории :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2012 10:36 pm 

goldenriver написа:
На 112 вече никой не звъни, освен ако не е за спешен здравословен проблем! :smt006 3 пъти ни обираха в рамките на 2 години....третият път се отказахме дори да информираме милицията, защото имахме опит от предните случаи и видяхме, че тия ташаци за нищо не стават.Когато трябва да скалъпват обвинения ще се изпопребият кой да направи мизерията, а когато трябва да разкрият нещо никакви ги няма.За съжаление това е лицето на българската милиция в момента.

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2012 10:55 pm 

angeloff написа:
:bigok Обичам ги тия конспирационни теории :bigok

ми аз прегледах клипа през 30-40 секунди и не видях конспирация.След като си бутнаха доста успешно небостъргачите(и обявиха по ББС как сграда номер 7 или квото беше там е рухнала преди още реално да се случи) и невидимия самолет,който удари пентагона (щото няма дори 1 човек,който да е видял самолет,останка или част от такъв) ушев вече има право на какви ли не извергщини с хората,постигнаха си своето след като нахлуха в Близкия Изток,медийте пишат каквото им се каже и спорта се контролира и функционира изцяло за пари.Кое от тея неща не е вярно ? Е тва за чиповете,баркодовете и путки майни слава богу още не е станало ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2012 11:01 pm 
Аватар

Добре казано.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2012 11:09 pm 
Аватар

НАРОДНАТА ДЪВКА-БАЛОН

"Всяка година по същото време циркът идва в нашия град" - така се пее в една песен на групата "Тангра".

Всяка година, по същото време - около 9-ти септември, един и същи цирк се повтаря в скъпата ни татковина. Представлението започва още на 7-ми в Правец с празнуването на поредната годишнина на Тодор Живков. Тогава внучката Евгения изважда трофеите на дядо си пред телевизионните камери и показва седло за камила, подарък от Кадафи или ловна пушка, дарена от Леонид Брежнев. Тържествено внучката обявява какъв велик държавник е бил Живков и как всичко правел за народа си. Бил безкористен - подаръците не вземал за себе си...Че за какво му е камилско седло? - помним, че той не се возеше на камила, а на мерцедес. След внучката думата се дава на поклонници от цялата страна, дошли да почетат паметта на бившия Първи. Тази година дошлите на поклонение можеха да си купят сувенири - магнитчета с лика на Живков. Един щял да си го лепне на хладилника... Ами да върне и хладилника си в живковите времена и да си го гледа вътре само с парче салам "народен", наричан от народа "кучешка радост"... Накрая телевизионните репортажи завършват с речта на кмета на Правец, който по традиция изтъква, че Живков направил много за родния край и хората... Без да уточнява какво точно правеше за хората от тоя край. Правеше ги началници, зам. министри и министри, дипломати и служители по посолствата в чужбина. Щом е от Правец - значи става за всякакъв държавен пост.

Още не отшумяло първото действие на цирка, започва второто - честването на 9-ти септември. От сутринта медиите гръмват - празник ли е, или дата, който разделя българите? Тръгват дискусии по разните телевизионни канали с участието на леви и десни политици, историци, лаици и обикновени лъжици... Дето са готови да бъркат във всяка манджа. Тая година в ролята на лъжицата се изяви Любен Дилов-син на екрана на някаква телевизия. Освен политик, писател, сценарист, шоумен, коментатор във "Фейсбук" и бивш комсомолски секретар, той вече е и телевизионен водещ. И първата му тема бе да се криминализира ли честването на 9-ти септември! В едно предаване-буламач от безразборни приказки на водещ и гости в студиото, сред нелепо грухтене на прасе-кукла и изкуствени усмивки на девойки с бански костюми, зрителят (главно по-младият) трябваше да добие някаква представа за тая дата... А научи от червените Искра Баева и Иво Атанасов, че бащата на историка проф. Пламен Цветков може би е бил от ДС, но за сметка на това майка му не е била партиен секретар.

По-късно по същата телевизия (Нова) пак се яви Тодор Живков в ново (старо) предаване, а дъщеря му Людмила Живкова се мярна по друга (БиБиТи), за да ни напомни "да мислим за нея като за огън"... В новините по разните телевизии се показа Сергей Станишев, който обяви, че 9-ти септември е светла дата, защото слага начало на модерната българска икономика и селско стопанство. С това показа, че е достоен син и продължител на делото на баща си - секретаря на Живковия ЦК, Димитър Станишев. Ако европейските социалисти са чули оценката му, дали ще си го изберат за свой шеф?

Чак след него се появи президентът Плевнелиев, за да изкаже тревогата си от опитите за реабилитиране на социализма и за носталгията по Живков, наричан "Тато" и "баща на нацията". Това наистина беше нещо ново за тая година, защото предишният президент Първанов беше на обратното мнение и го демонстрираше открито.

На екраните се мярнаха, разбира се, и белокоси активни борци, които пееха "Партизан за бой се стяга", и хора със свещи, които почитаха паметта на близките си, убити с и без съд след 9-ти септември.

След като даде тия представления, "циркът си тръгна от нашия град". И като в песента на "Тангра" след него остана "станиолче от дъвка-балон"... Балона, който дъвчем всяка година по същото време...

И ще си го дъвчем още дълги години. Защото нямаме сериозна оценка на събитията - нито на 9-ти септември, нито на живковизма. Имаме само едно безкрайно говорене, преминаващо в дрънкане и чесане на езиците...

Другите бивши соц-страни отдавна се простиха с миналото си, не дрънкат, а действат. Затова те са пред нас, а ние още си живеем с портрета-магнит на Живков върху хладилника и с носталгията по салама "кучешка радост"...

М. Вешим

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 13, 2012 12:59 am 

Бай Михал, както винаги на ниво, мерси, че го пусна тук :smt023

За съжаление ситуацията е тъжна и отчайваща... С изключение на няколко бели лястовици, крайно недостатъчни...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 13, 2012 1:07 am 
Аватар

За краткият ми престой в Щатите с мойте познати имахме доста срещи с униформени, покрай няколко изцепки (едната от които, спокойно можеха да ни вкарат на топло за няколко вечери, за "крадена" кола), рутинни пороверки, а дори и със цивилна гранична полиция в 6 сутринта, които ни взеха за нелегални емигранти тъкмо пристигнали от Мексико, след като си опитахме да им спрем джипа на автостоп в 5 сутринта.
В общи линии това което видях е, че полицията в Америка, ако те хване в нарушение най-добре да си мълчиш,и не им минава да се правиш на интересен, доста бързо стават доста груби и те респектират директно казвайки ти, че могат да ти Ибат майката както си искат :bigok
Ако от друга страна се държиш културно и не си нагъл, и те ти отвръщат със същото поведение и те третират съвсем нормално.

В Мексико от друга страна станах свидетел на това как полицаи заплашват с автоматично оръжие един от мойте познати и карат друг да тегли от банкомат, колкото му позволява лимита на картата, за да не ги вкарат в затвор за 2-3 вечери, за едното пикане в храсти. След това като ни душиха охраните в някакъв клуб, направо се радвахме, че само с това се свърши вместо да викат полиция.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 458, 459, 460, 461, 462, 463, 464 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]