forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 9:44 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 793, 794, 795, 796, 797, 798, 799 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2012 5:42 pm 
Аватар

Е, този разговор с Диамунтен не можаха ли да го проведат преди да започне подготовката?!? Какъв беше целия смисъл от това не знам... Дано поне тук, с юношите да се е подготвил прилично и да влезе бързо в час, защото според мен, не е слаб футболист. А и като гледам какви анорексици са юношите, може и да е свалил някое кило! :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2012 5:55 pm 

На мен селекцията, която се направи ми харесва. Бяха привлечени добри футболисти. Лошо е, че са 7 чужденци и един Българин, но това са реаланосттите в момента за съжаление. Ще се опитам да покажа добре ли е окомплектован нашият състав по постове: На вратата, в лицето на Илиев имаме един много обещаващ млад вратар, който израстна много в последната година при нас и ще се развива още, но няма сериозна конкуренция, защото Василев е недоказан млад вратар, а третата алтернатива е дете. Какво ще правим, ако Тигърчето натрупа картони преди важен мач? Трябваше да се вземе опитен вратар, като Акалски или Вл. Стоянов например! На десния бек нещата са бетон, защото имаме Мюлдер и Башлиев! От Иванов, Пелето и Ели ще се избират централните защитници ( само Главата е типичен такъв ), а е възможно двама от тях едновременно да натрупат картони, защото бранителите получават най-много такива и тогава ще се прибягва до пожарен вариант със Старокин или Башлиев, което можеше да се избегне, ако бяхме закупили още един класен централен защитник! На левия бек също сме бетон, защото имаме Старокин и Пинто, а там могат да играят при нужда Пелето и Башлиев. При опорните халфове никога не може да възникне проблем, защото имаме цели 5 ( Пелето, Гаджев, Прохазка, Димов и Сторокин ) и за мен са необясними писанията, че търсим такъв :smt017 . И за атакуващ халф няма да имаме проблеми, защото трудно Марсиньо ще натрупа картони ( по скоро ще натрупва на противниците си ), но ако се случи, Прохазка е играл, като такъв, а там могат да играят още Гаджев, Йовов и младия Вутов. На лявото крило имаме двамата недоказани, но млади футболисти, Райков и Опоку, както и Йовов, който едва ли би издържал цял мач на крилото, където се иска много тичане ( глупаво изпуснахме Калво, който можеше да играе и от дясно :oops: ), това може да се окаже проблем, а на дясното крило той е на лице, защото Рамос е добър футболист, но си изпросва много картони, непостоянен е, а няма алтернатива. Централен нападател ще е или Маймун де Мангальо ( колкото и да ми е антипатичен е добър таран ) или Силва ( ще му трябва малко време, но съм сигурен, че ще ни накара да се гордеем с него ), така че и тук не трябва да има проблем. И като тегля чертата мисля, че имаме нужда от вратар, централен защитник и дясно крило! Но в контролите Илиев показа, че умее добре да подрежда отбора си, пробва играчи на различни позиции и добре води мачовете, така че смятам треньора ни за най-добрия трансфер! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2012 6:00 pm 

Ето го беееееееее най-накрая и той дойде :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2012 6:03 pm 
Аватар

Прочетах мнението :bigok За вратар - съгласен, защитник взехме - Диамутен, дясно крило, алтернатива на Рамос - Опоку (тука или нападател му е мястото, няма нужда да го съсипваме отляво), и идва единствения според мен проблем пост - лявото крило. Райков става за втори избор там, но за повече едва ли ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2012 6:37 pm 
Аватар

krivia написа:
Прочетах мнението :bigok За вратар - съгласен, защитник взехме - Диамутен, дясно крило, алтернатива на Рамос - Опоку (тука или нападател му е мястото, няма нужда да го съсипваме отляво), и идва единствения според мен проблем пост - лявото крило. Райков става за втори избор там, но за повече едва ли ...

На левия фланг можем да използаме Ицо Йовов :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2012 6:41 pm 
Аватар

Кръстя се, братя :bigok Не вярвам, но се кръстя и се моля :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2012 6:56 pm 

Проблема при Опоку на крилото е, че не се връща дa помага на бека. С тичането, техниката и центрирането се справя много добре.

Аз бих използвал Опоку за резерва на Марсиньо и бих разменял Райков и Вутов на лявото крило.

Също така, де Карвальо може да играе и на двете крила, само не знам как се справя в дефанзивен план.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2012 6:58 pm 
Аватар

А бе, в последната контрола с юношите бая пъти се връщаше да покрива детинските грешки. Според мен си е много добра алтернатива и ще си се бори за титулярно място и ще му се дава шанс и като титуляр често.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2012 7:24 pm 

natural написа:
А бе, в последната контрола с юношите бая пъти се връщаше да покрива детинските грешки. Според мен си е много добра алтернатива и ще си се бори за титулярно място и ще му се дава шанс и като титуляр често.

Дано да си прав. Аз също мисля, че е попадение.
Може в началото да не е бил във форма та за това да изглеждаше толкова статичен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2012 7:25 pm 
Аватар

Всички изглеждаха статични, дори Алек се беше притеснил с основание за играта ни, но в последната контрола се видя доста раздвижване.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2012 7:44 pm 
Аватар

Тва с Диамундиев е много тъпо майна.. Според мен не е слаб защитник, но дойде без подготовка и това доста му влияеше. Сега ще същото..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2012 7:52 pm 

Ами сам ще трябва да наваксва. Няма да ни липсва срещу Сараево (надявам се!), а после имаме контрола и още мачове от първенството и ЛЕ, така че ще влезе във форма.
Радвам се, че поне го има в защита щото само с Пелето, Иво и Ели ще е трудно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2012 8:01 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Ами сам ще трябва да наваксва.

И двамата знаем, че не става така ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2012 8:47 pm 
Аватар

Трудно ще му е, определено. И ако отново разочарова няма как да ни очуди. Наистина нямаше късмет в началото, а както знаем ние в България на втория мач вече ги обявяваме за некадърници. А, сега нямаше и шанса да води нормална подготовка. Но с наличието на ИИ5 и ДТ55 Диамунтен няма да е излишен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2012 8:59 pm 

Защитата ни е..... с тези тролеи първият отбор, който играе на ръба на засадата ще ни разкости... Не знам Илиян на какво разчита. Всеки треньор си има някакви мантри, които повтаря в несвяст. На Илиян му е за прословутото движение и бързо отнемне на топката. Наистина, ако топката се отнема достатъчно бързо от халфовете и нападателите, на защитата ще им е по-леко и най-сложните ситуации пред тях ще са дълги изритани топки и центрирания. Но затова се иска такава физика и преса по терена, каквато е непосилна за кой да е български отбор, щото първо това не се гради за една подготовка, а се почва от юношеска възраст, второ ако трябва да се тренира така, треньора ще го сменят на втория месец, щото ще решат че ги юрка много.... затва на нас ни трябват двама изроди :smt027 в защита, бързи и яростни, и безкомпромисни и не знам дали и 2 милиона ще ни стигнат за целта. Но факта е, че ако не направим такава инвестиция няма да постигнем нищо и за това съм готов да се хвана на бас със всеки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2012 9:05 pm 

hidden767 написа:
Защитата ни е..... с тези тролеи първият отбор, който играе на ръба на засадата ще ни разкости... Не знам Илиян на какво разчита. Всеки треньор си има някакви мантри, които повтаря в несвяст. На Илиян му е за прословутото движение и бързо отнемне на топката. Наистина, ако топката се отнема достатъчно бързо от халфовете и нападателите, на защитата ще им е по-леко и най-сложните ситуации пред тях ще са дълги изритани топки и центрирания. Но затова се иска такава физика и преса по терена, каквато е непосилна за кой да е български отбор, щото първо това не се гради за една подготовка, а се почва от юношеска възраст, второ ако трябва да се тренира така, треньора ще го сменят на втория месец, щото ще решат че ги юрка много.... затва на нас ни трябват двама изроди :smt027 в защита, бързи и яростни, и безкомпромисни и не знам дали и 2 милиона ще ни стигнат за целта. Но факта е, че ако не направим такава инвестиция няма да постигнем нищо и за това съм готов да се хвана на бас със всеки.

Оставам с чувството, че ако станем шампиони или влезнем във ЛЕ ще те яд, защото не е станало по начина по който ти си искал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2012 9:19 pm 
Аватар

akela написа:
Тука най-вероятно е следната схема...заплатата е на 50% офф...и затова вече е в 1-вия отбор.
Или досега не е искал да свали заплатата или не е искал да играе в сибири или генчлербабАЛюгиби...На ИИ и ИТ сигур им е ясно, че е добър защитник, ама не е толкоз добър да взима ХХ йоро, твай...явно е клекнал.

п.п. и според мен новината е добра, все пак е як и е негър, и е грозен

Убеден съм, че си е намалил заплатата за да играе за нас :bigok Упс М§Х бяха други :bii_chorbata
Според мен не са постигнали никаква договорка и при положение, че така или иначе ще му плащат заплата (след като няма други балами да го купят тоя) са го върнали в първия отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2012 10:34 pm 

Сега прочетох, че връщат Маймунтен в състава :smt017 . С тези игри на Перчема станахме за боза :oops: . Ил. Илиев още в началото на подготовката обяви, че няма да разчита на Милиев и Маймунтен :smt023 ! Перчема се изтипоса пред камерите и заяви, че за двамата има запитвания и ще бъдат продадени в чужбина. Аха, да се излъжат за трамвай №55 някакви евреи, на които не им запомних името, ама не би :lol: ! Ясно е, че никой не ги иска, защото са слаби! Съгласен съм, че имаме проблем с централните защитници, но тези двамата не стават и за резерви, а на нас ни трябват класни играчи в центъра на отбраната, където са ни най-големите проблеми в последните години! Тонев си го каза най-точно: " Така е най добре и за двете страни! " Така е! Няма нужда да се взема нов централен бранител, защото си имаме цели двама на щат! Сега остава да се надяваме, че когато се налага на трамваи №25 и № 55 да заместват титулярите да е срещу слаби противници от " А " група за да не ни късат нервите! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2012 10:56 pm 
Аватар

Абе айде играч с над 200 мача в Серия А да не го разкриваме чак толкова бързо. С лекота се лепят етикетите като тролей, трамвай, дърво, топола, некадърник и т.н. на играчи, които идват вчера и утре искаме да са на нивото на Тери. Е НЯМА как да стане това. След като играча има железен договор и не иска да го разтрогне, а този договор си му го предложил ти, просто го вземаш и го готвиш до продажбата му или до започване на сезона. Това решение, което взеха беше повече от малоумно. Добре поне, че го взеха на първия лагер да тренира за физика ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2012 11:37 pm 
Аватар

Пределно ясно е, че "нямаше да се разчита на Диамунтен" заради заплатата му. А той самият една подготовка не е изкарал с отбора. При положение, че няма как да се вадят стабилни пари за наистина стабилен и повратлив, висок изтребител-изверг-машина-подстриган Аполон, то Диамунтен е далеч по-добър вариант от някой сдухан юноша или докарана в последния момент измислена селска звезда тип ИИ5 в най-добрия случай.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2012 11:52 pm 
Аватар

Проблемът с Диамунтен е в неустойката му. Жалко, че не му беше даден шанс да направи една подготовка като хората, да се надяваме, че ще ни свърши неква работа. Аз съм доволен, поне не сме със защитник и половина :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 12:05 am 
Аватар

hidden767 написа:

до тоя пост си мислех, че верно разбираш нещо от футбол, но сега вече заблудата свършва. :lol:
трябвали ни двама изрода в защита, щото пелето и ели не са тренирали схемата на илян от юноши. :lol:
изродите обаче могат и без да са я тренирали, те за това са изроди :boisw
след тва, щели да изритат треньора, ако прилагал такава схема, защото "много ги юркал" :lol: абе илян повече футбол е видял от тебе и то не само по телевизията, не му ли вярваш малко ?
ти си типичния пенкелер, сигурен съм, че имаш регистрации и в други форуми за политика, коли и прочее, където също се изявяваш като просто един лаик. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 12:39 am 
Аватар

krivia написа:
Абе айде играч с над 200 мача в Серия А да не го разкриваме чак толкова бързо. С лекота се лепят етикетите като тролей, трамвай, дърво, топола, некадърник и т.н. на играчи, които идват вчера и утре искаме да са на нивото на Тери. Е НЯМА как да стане това. След като играча има железен договор и не иска да го разтрогне, а този договор си му го предложил ти, просто го вземаш и го готвиш до продажбата му или до започване на сезона. Това решение, което взеха беше повече от малоумно. Добре поне, че го взеха на първия лагер да тренира за физика ...

Играч :smt035 с над :smt035 200 :smt035 :smt035 :smt035 мача в Серия А :smt035.
Смятам, че специално за тоя имаше достатъчно време - цял 1/2 сезон и с нищо не ме убеди, че е по - стабилен :ohmygod2 от ИИ5 или ЙМ55, а като го взимахме поне на това се надявах. Уви, не! SZ_FEN го разбирам - по щатите е, следи отбора предимно от спортни сайтове и форума и не му е ясно колко е зле тая маймунка, ама ние тук айде да сме му гледали простотиите и да се надяваме пак да играе и пак да се връщат кошмари от предния сезон, аре няма нужда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 2:03 am 

ЦЯЛ ПОЛУСЕЗОН ВИКА :smt005 :smt005 Че на Калво не му трябваше цял полусезон за да се разиграе нали... :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 8:27 am 
Аватар

Готов съм да се хвана на бас, че ако се даде шанс на Диамутен - ще е съвсем друг играч. Същото казах преди време и за Калво :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 12:25 pm 
Трябва да го оставят момчето да си се бори за мястото. Не е нормално да предложиш на някой 3 (ТРИ) годишен договр и след 2 месеца да му кажеш "Аре бегай, че не ставаш". Кой малоумник му е предложил тоя договор тогава? Още повече, че всички са били наясно, че не е играл отдавна. Според мен тоя пич ще ни свърши чудна работа, защото освен всичко друго и Пелето, и Ели са си ниски за централни. Поне един с нормален ръст ни трябва, а печката миналия полусезон играеше сравнително добре на първа топка.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 1:14 pm 
Аватар

Zlostar_1111 написа:
krivia написа:

Играч :smt035 с над :smt035 200 :smt035 :smt035 :smt035 мача в Серия А :smt035.
Смятам, че специално за тоя имаше достатъчно време - цял 1/2 сезон и с нищо не ме убеди, че е по - стабилен :ohmygod2 от ИИ5 или ЙМ55, а като го взимахме поне на това се надявах. Уви, не! SZ_FEN го разбирам - по щатите е, следи отбора предимно от спортни сайтове и форума и не му е ясно колко е зле тая маймунка, ама ние тук айде да сме му гледали простотиите и да се надяваме пак да играе и пак да се връщат кошмари от предния сезон, аре няма нужда.

С тоя начин на мислене зимата искаха да гонят и Калво, "разкрит" беше и той. Сега всички съжаляват, че си тръгна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 1:23 pm 

knave написа:
hidden767 написа:

до тоя пост си мислех, че верно разбираш нещо от футбол, но сега вече заблудата свършва. :lol:
трябвали ни двама изрода в защита, щото пелето и ели не са тренирали схемата на илян от юноши. :lol:
изродите обаче могат и без да са я тренирали, те за това са изроди :boisw
след тва, щели да изритат треньора, ако прилагал такава схема, защото "много ги юркал" :lol: абе илян повече футбол е видял от тебе и то не само по телевизията, не му ли вярваш малко ?
ти си типичния пенкелер, сигурен съм, че имаш регистрации и в други форуми за политика, коли и прочее, където също се изявяваш като просто един лаик. :loser2

Ето най-накрая някой да събере смелост да се хване на бас с мене. Аз казвам, че с тази защита няма да станем шампиони. Ти смяташ че не съм прав и дори се опитваш да го подчертаеш отнасяйки се пренебрежително и с ирония към моя пост. Залогът е едногодишен бан за загубилия. Казвай да и да правим облога официален :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 1:32 pm 
Аватар

На банове няма да се хващате :bigok На шамари може

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 1:34 pm 
Аватар

Хидън Баса. Тия басове ги сънуваш бе, човек. Като малък в махалата много са те депресирали според мен. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 793, 794, 795, 796, 797, 798, 799 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]