На мен селекцията, която се направи ми харесва. Бяха привлечени добри футболисти. Лошо е, че са 7 чужденци и един Българин, но това са реаланосттите в момента за съжаление. Ще се опитам да покажа добре ли е окомплектован нашият състав по постове: На вратата, в лицето на Илиев имаме един много обещаващ млад вратар, който израстна много в последната година при нас и ще се развива още, но няма сериозна конкуренция, защото Василев е недоказан млад вратар, а третата алтернатива е дете. Какво ще правим, ако Тигърчето натрупа картони преди важен мач? Трябваше да се вземе опитен вратар, като Акалски или Вл. Стоянов например! На десния бек нещата са бетон, защото имаме Мюлдер и Башлиев! От Иванов, Пелето и Ели ще се избират централните защитници ( само Главата е типичен такъв ), а е възможно двама от тях едновременно да натрупат картони, защото бранителите получават най-много такива и тогава ще се прибягва до пожарен вариант със Старокин или Башлиев, което можеше да се избегне, ако бяхме закупили още един класен централен защитник! На левия бек също сме бетон, защото имаме Старокин и Пинто, а там могат да играят при нужда Пелето и Башлиев. При опорните халфове никога не може да възникне проблем, защото имаме цели 5 ( Пелето, Гаджев, Прохазка, Димов и Сторокин ) и за мен са необясними писанията, че търсим такъв

. И за атакуващ халф няма да имаме проблеми, защото трудно Марсиньо ще натрупа картони ( по скоро ще натрупва на противниците си ), но ако се случи, Прохазка е играл, като такъв, а там могат да играят още Гаджев, Йовов и младия Вутов. На лявото крило имаме двамата недоказани, но млади футболисти, Райков и Опоку, както и Йовов, който едва ли би издържал цял мач на крилото, където се иска много тичане ( глупаво изпуснахме Калво, който можеше да играе и от дясно

), това може да се окаже проблем, а на дясното крило той е на лице, защото Рамос е добър футболист, но си изпросва много картони, непостоянен е, а няма алтернатива. Централен нападател ще е или Маймун де Мангальо ( колкото и да ми е антипатичен е добър таран ) или Силва ( ще му трябва малко време, но съм сигурен, че ще ни накара да се гордеем с него ), така че и тук не трябва да има проблем. И като тегля чертата мисля, че имаме нужда от вратар, централен защитник и дясно крило! Но в контролите Илиев показа, че умее добре да подрежда отбора си, пробва играчи на различни позиции и добре води мачовете, така че смятам треньора ни за най-добрия трансфер! САМО ЛЕВСКИ!