forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Яну 02, 2026 7:27 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1337, 1338, 1339, 1340, 1341, 1342, 1343 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 8:35 pm 
Аватар

Имах предвид, конкретно за тая ситуация, не говорим за запълване на буферните зони или за лишаване на домакинската агитка от места. Става въпрос, че по един или друг начин всеки от нас би се опитал да влезе на стадиона и да гледа отбора, както, явно, са се опитали да направят и някои от чорбарите. И като няма места, просто отпращаш човека, а не почваш да го биеш, само защото иска да гледа мача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 8:37 pm 
Аватар

Hypnotic написа:
И като няма места, просто отпращаш човека, а не почваш да го биеш, само защото иска да гледа мача.

Аз лично разбирам, че ти си бил там на място и с очите си си видял случката. А така ли е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 8:41 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
Днес четох, че свинете са метнали бомба в скута на дете в инвалидна количка. :smt031

http://img3.sportal.bg/uploads/galery/2 ... DM6940.jpg

Тва е една от най-тъжните снимки която съм виждал през живота си... Свинята хвърлила бомбата когато и да умре ще е късно!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 8:52 pm 
Аватар

south написа:
Hypnotic написа:
И като няма места, просто отпращаш човека, а не почваш да го биеш, само защото иска да гледа мача.

Аз лично разбирам, че ти си бил там на място и с очите си си видял случката. А така ли е?

не съм бил естествено, информирам се, предполагам както другите във форума, от новинарските сайтове и разните клипчета качени в нета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 8:56 pm 
Аватар

Македония написа:
Другото глупаво мнение е, как едва ли не тия главорези почнали да бият с железата, щото прасетата ударили детенцето. На ония помияр от предната страница в очите му я прочитам бащината ласка и загриженост за чедата на републиката :lol:

Аз не виждам нищо глупаво или учудващо - на тоя малък стадион с тази публика, не само стюардите, а сигурно и Домуса е разбрал за случката и 100% хората в тази част сериозно са се наежили. Стюардите (в контекст с описанието, което им направи) само това са и чакали, а не изключвам и от ложата да са ги инструктирали. Аз 100 пъти съм бил на кантар да се отвратя от нашата публика, поради случките, които Запознат описа в една небезизвестна книга, но точно такава ужасия и ние не сме вършили. А и да чукна на дърво - вървим в противоположната посока т.е. в положителна. А тези мйекащи свини са точно за резане, даже им е малко - това треа да се гази, докато не може и да ти се помоли да спреш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 8:59 pm 
Аватар

Аз лично не си спомням , след като полицията нападна едни клуб , свинете да ни защитаваха, а точно обратното "малко им беше" а-у . Така че трябваше да ги пребият и стюардите и ушевите , заради малоумните им постъпки останали безнаказани , като мездра , ловеч , метнатата бомба в това инвалидче ... Плюс това те правят опит за нахлуване . След като са направили неуспешен опит да ги спрат с думи , ги спират с бой . ТВАЙ ! Смърт за прасетата !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 9:05 pm 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=273227 - и видеото :smt006 Не виждам причина гората да лъжат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 9:20 pm 
Аватар

Забравяте и факта, че Дебелата Берта ги Иба с билетите :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 9:21 pm 
Аватар

Hypnotic написа:
не съм бил естествено, информирам се, предполагам както другите във форума, от новинарските сайтове и разните клипчета качени в нета.

И къде си ги видял тея чорбари, бити вместо да бъдат изгонени? В техния форум? Аз пък със същата вероятност твърдя, че прасетата са били културно върнати, но са се направили на оборотни и те са предизвикали боя. :smt006 Така че може и да не дискутираме нещата, с които не сме запознати, а да се съсредоточим само към гаечните ключове, дилдата и всичкия арсенал, който стюардите били подготвили.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 10:21 pm 
Аватар

Цитат:
Дучето: Искам за феновете да се върнат старите времена
:bigok :bigok :bigok Така е Мите, ние също искаме да се върнат старите времена, особено онези в края на 80-те до края на 90-те години :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 10:58 pm 

http://gong.bg/view_article.php?article_id=273227

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 11:04 pm 
Аватар

sin написа:
Ебани без вазелин от ЛГЦ не е от най-уместните заглавия на тая тема, след като ние също се поздравихме със същия "успех" срещу тях. Отделно, попаднах на клипове как еничарите от рязанград нападат прасетата. Да, прасетата са, но това можеше и да сме ние при същото развитие на събитията. Гледайте:

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2733840

лудогорец е враг, няма какво да се празнува, че са шампиони. единствената минимална радост дето ми носи тва е, че прасетата не спечелиха... и твай :smt006

Пича, който го удряха във второто клипче го познавам и със сигурност съм на 100% убеден, че не ги е провокирал той. Той е от хората, които преди мач Левски - лит(*кс-етрополе ще се побъзикаме, но никога не би скочил на бой...тъпо се чувствам, тва не е нормално поведение на тия селяни.

Цитат:
Като за начало, в подобна ситуация тези 750 билета трябва да се разпределят от фенклуба още предварително

Това ми напомни за тяхната странна история с фенклубовете. От въпросното момче /той е от Габрово/, а и от един друг /от Враца/ знам, че Айдучето опитва някаква странна стратегия на "разделяй и владей" - освен фенклубовете им, които е имало в тези градове, той създава нови на които киха пари, а на старите не. Не знам каква му е идеята с това...

Hypnotic написа:

Да не говорим, че пича очевидно беше с билет...всички хубаво викате "да го отнасят за бомбите" и т.н., но както често се получава в нашата мила родина, отнесли са го баш хората, дето нямат вина. В конкретния случай поне.

За финал може би това е най-точно казано...

The Eraser написа:
Жалко е, за невинните чорбари, които са били там и са го изяли заради малоумието на някой друг. Ама да говорите, че всички са невинни и тези дрогирани стероидни охранители са ги били за удоволствие е пълна глупост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 11:35 pm 
Аватар

Току-що прочетох декларацията на НКП, и по мое скромно мнение това е най-излишната декларация правена от сини привърженици. Пределно ясно е че сганта ще бъде много по-респектирана от огромни, селски мутри, отколкото от сдухани милиционерчета, и напълно разбираемо е Домусчиев да прибегне до услугите на такива, още повече че напрежението от зомбирането на прасетата около теорията на директивата с дейното участие на Тройчо педераса, бе стигнало връхна точка. Тези които защитават чорбата да изгледат и ето това видео отпреди мача. А относно самия Домусчиев, може да е всякакъв, но аз лично предпочитам етнически българин да се разпорежда в ония диви смесени райони, отколкото някой резан бей както е по други места, откъдето често се появяват и информации за тормозени българи. Тва е. Сега поздравявам всички с неколко стиха:

ГАТАНКА

Чехи вкараха ми 6
без дори да ме намажат с грес,
после шиба ме Шукур
с тежък истанбулски кур,
в Симитли подкараха ме селски
сцепиха ме дърводелски,
а на дербито пред тв зрители милиони
правих аз минет на сините шампиони,
орки винкело отзад ми го навряха
лАйната в гъзо ми като в тенджера увряха,
а накрая край Делиормана
исках аз шампион да стана
ала ми ебаха майката лайняна!

Кой съм аз?

Тройчо - гаден педераС :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 12:51 am 

''илати ве ,илати ве ейй'' :smt005
и накрая дойдоха и взеха да викат ''убийци'' :smt003 , свинете го докарват като микренци ,детска асамблея и много меки гласове :smt005.и тези декларации кого плашат с тях :ohmygod
на видеото в спортал ясно се вижда ,че и стюарди и ушев са на голяма дистанция от оградата ,за да не напрягат излишно нинджите и те милите отвориха вратичката ,хвърлиха 5/6 железа и си помислиха ,че са в Мездра :bigok ,врязаха им се 15 момчета и пишат декларации и ревът.Това никога не може да се случи с публиката на Левски,защото ако има причина да излезем отвъд оградата,бихме реагирали по коренно различен начин :smt023

Приемете факта безропотно като малко дете и бъдете готов да отхвърлите всяко предубеждение, следвайте смирено Природата накъдето и към каквато и бездна да ви води – или вие нищо няма да научите.“ Т. Х. Хъксли (The Holographic Universe)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 1:19 am 
Аватар

http://www.sportal.bg/video.php?video=46575

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 1:35 am 
Аватар

Знам само, че ако съм баща на това дете, в момента, в който ми се наложи да го вдигам от количката, докато плаче, ще ми избият всички чивии - поименно ли ще ги търся тия, кво точно ще върша аз си знам само, ама ще им еба бащите насред холовете по апартаментите - между ребрата!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 1:44 am 

Аз избягвам да си натрапвам мнението, но честно казано се дразня, когато някой друг си натрапва неговото! Не, аз няма да кажа всичките свине да си ебат майката, под ножа и т.н. Дори ми е гадно за невинните чорбари, които са били бити от тези стюарди, гадно ми е и за това момче, което набито защото се е опитало да влезе в друг сектор! Защото, това е единствения случай на мутренско насилие в разград. Всички останали случки, са контра действия на стюардите срещу няколко самозабравили се наркоманчета, които ако на улицата се изправят срещу тези стюарди, със сигурност няма да са толкова отворени! ;) В спортал бг има един много показателен клип - http://football.sportal.bg/video.php?video=46575 Изгледайте го внимателно! На него се вижда, че прасетата отварят вратата на клетката, ама не с цел да си съберат знамената от оградата, а масово се струпват на входа и тръгват да нахлуват на терена и да правят безредици. Хвърлят предмети по охраната и в момента, в който охраната тръгва към тях, те се прибират обратно в клетката. Странно нали? От какво се изплашиха тези безсмъртни хулигани? Нали искат безредици и проблеми, тренират бойни спортове. Че какъв по подходящ момент да проверят какво са научили в залата? Противникът е достоен, тъкмо ще разберат, дали са овладяли бойните изкуства толкова добре. Явно се надяваха случката от Мездра да се повтори. Само, че в Мездра, шефа на охраната на другия ден даде интервю и каза, че не са имали право да упражняват сила върху когото и да било. А в Разград не беше частна охранителна фирма, а както каза Омраз, хора с малко акъл и много боен опит. А преди да се изправиш лице в лице с такива хора, трябва да знаеш дали си готов да понесеш последствията, защото ако не си изобщо не се изправяй срещу никого ;) Да, може и някой от тези охранители да са престъпници и мутри. Ама като са такива, защо свинете се правят на отворени като знаят, че може да има лоши последствия за тях? Дали тези 20 човека, ще имат смелостта да скочат на 20 мутри на улицата? Искаха да се повтори Мездра, ама не стана. Не предизвикваха ли те цяла седмица нещо подобно. Беше им казано, че повече от 750 билета няма да получат. Дни преди мача се знаеше, че ако има повече от 750 , то ще има хора, които ще останат отвън, ама свинете продължиха да призовават всички в Разград. И тук възможностите са 2 - при победа или равенство 1500-2000 прасета щяха заедно да споделят радостта от титлата. При загуба обаче, тези 20 олигофрена, вероятно са очаквали да бъдат подкрепени от останалите прасета в безредиците и да стане някакво страховито меле. И то стана. Ама лошото е,че невинни го отнесоха. А тези талантливи емилианенковци хвърлиха по един камък, и се прибраха обратно в клетката. Като знаеш, че има хора, с които няма как да се мериш, ще си кротуваш. Ако не, то ще си носиш последствията. Жалко за невинните момчета, които са отишли да гледат мача, а са били бити заради шепа червени наркоманчета!

Относно декларацията. Предполагам е пусната, тъй като сигурно подобно нещо скоро ще се случи и на нас. И ние ще имаме важен мач в Разград и за нас билетите няма да стигнат, та вероятно има опасения, че може и на нас да ни се случи нещо подобно и ние да имаме проблеми с тези охранители. Ама ако не летят тръби и бомби по охраната и домакинската публика, надали ще се случи нещо подобно. И последно, чудно ми е колко човека, от застаналите зад тази декларация изпълняваха същата стюардска дейност на мачовете с Жилина или онзи мач с прасетата от септември 2009.

Последна промяна The Eraser на Нед Май 27, 2012 1:50 am, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 1:45 am 

Добре, някой знае ли защо има И външни стюарди И полиция?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 2:04 am 

В крайна сметка ако се замислим малоумните ушеви имат най-голяма вина като цяло за всички простотии по стадионите.Как на всеки по-напечен мач проверяват,джобят и т.н и то не по един път,и винаги има бомби,нали уж се прави инспекция на секторите и т.н.Ако нема кво да се кърти или да се хвърля,дали ше има такива екстремни ситуации.Така или иначе снимат с камери от пистата,некой като се провини хващат го и го изкарват,не е толкова трудно.Да де,ама е ясно че в България тва нема как да стане никога,защото ушев е неадекватник,и 3000 фуражки да има пак организацията им е нулева,което изнервя и хората.Тва доведе и навлизането на стюардите,което е още по-голямо малоумие,тъй като нито си изпълняват задълженията като хората,а и още повече се знае какви хора и с/у какво стават такива.А че свинете са си виновни също е факт,но ако ние играехме мач за титлата и го бяхме изгубили дали немаше също да има нахлуване и т.н,на първо четене се сещам за мача ни с Лацио точно когато общо взето беше пика на протестите с/у борат и се замислете кво щеше да стане ако немаше кой да го пази :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 8:09 am 
Аватар

СИНИТЕ ЛЪВОВЕ написа:
...некой като се провини хващат го и го изкарват,не е толкова трудно.

Викаш, една от най-лесните дейности е това? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 9:11 am 

Каква е връзката между загубата на решаващ мач и нахлуването на терена? Говори се така все едно, че е нещо задължително.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 10:17 am 
Аватар

какво ги защитавате тия прасета бе , даже малко бой отнесоха - трябваше още ! кви са тия смешни декларации ? как може нкп да напише такава смешна декларация ? тези боклуци хвърляха бомби и факли срещу сакати хора бе ?! не мутри а кейФОР трябваше да им пратят и да ги ебЪт там на място

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 10:34 am 
Аватар

http://football.sportal.bg/news.php?news=366748

Ако се проследят действията на ушевия с кепето стоящ до металния парапет от 00:59 до края на клипа ще отпаднат всички съмнения,че е имало някаква странна симбиоза в действията на ушевите и публиката на гората.Защото имаше и такива свински оплаквания,че агресията на местните фенове била толерирана от селската милиция.Един се опита да отвърне с хвърляне на нещо по свинете и го прибраха е освен ако нямат гениално режисиран план за дескридитиране на цецето. :lol:

Последна промяна THE BLUE BEAST на Нед Май 27, 2012 11:35 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 11:31 am 
Аватар

Свинете да напишат една декларация в подкрепа на МВР, че успяха да затворят вратата на клетката навреме, а не ги оставиха да нахлуят, че Бойко пак трябваше да вдига Спартан-а да ги карат в шокова зала във ВМА и Пирогов :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 11:47 am 
Аватар

Точно тия дето нахлуха са :ohmygod :smt031 Над 60 кила нема, тваЙ :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 12:24 pm 
Аватар

Тая декларация дето са я пуснали НКП :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod
Поне можеше позицията да е малко по-добре излижена, все едно я писал някой третокласник.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 12:40 pm 
Аватар

борис мангалчев "то не бяха дузпи с Левски , не бяха дузпи с перник" ... ами не бяха тъп гей . Не бяха като ги нямаше . Лапай кожената титла и мълчи :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 12:57 pm 
Аватар

Видя се, че прасетата са си виновни за цялата ситуация. Ако не бяха тръгнали да нахлуват нямаше нищо да се случи. Декларацията на НКП се оказа излишна :smt006

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 1:04 pm 
Аватар

Важното е, че вече стюардите са разконспирирани по фейсбука и нема им се верва по дискотеките и бардаците във Варна :bigok и, че всичките са с по няколко висящи присъди :loser2 :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2012 1:26 pm 

Айде стига бе,нали ви е ясно защо е тази декларация?Тя няма нищо общо с футбола и феновете!
Тука става въпрос за други работи :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1337, 1338, 1339, 1340, 1341, 1342, 1343 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]