Аз избягвам да си натрапвам мнението, но честно казано се дразня, когато някой друг си натрапва неговото! Не, аз няма да кажа всичките свине да си ебат майката, под ножа и т.н. Дори ми е гадно за невинните чорбари, които са били бити от тези стюарди, гадно ми е и за това момче, което набито защото се е опитало да влезе в друг сектор! Защото, това е единствения случай на мутренско насилие в разград. Всички останали случки, са контра действия на стюардите срещу няколко самозабравили се наркоманчета, които ако на улицата се изправят срещу тези стюарди, със сигурност няма да са толкова отворени!

В спортал бг има един много показателен клип -
http://football.sportal.bg/video.php?video=46575 Изгледайте го внимателно! На него се вижда, че прасетата отварят вратата на клетката, ама не с цел да си съберат знамената от оградата, а масово се струпват на входа и тръгват да нахлуват на терена и да правят безредици. Хвърлят предмети по охраната и в момента, в който охраната тръгва към тях, те се прибират обратно в клетката. Странно нали? От какво се изплашиха тези безсмъртни хулигани? Нали искат безредици и проблеми, тренират бойни спортове. Че какъв по подходящ момент да проверят какво са научили в залата? Противникът е достоен, тъкмо ще разберат, дали са овладяли бойните изкуства толкова добре. Явно се надяваха случката от Мездра да се повтори. Само, че в Мездра, шефа на охраната на другия ден даде интервю и каза, че не са имали право да упражняват сила върху когото и да било. А в Разград не беше частна охранителна фирма, а както каза Омраз, хора с малко акъл и много боен опит. А преди да се изправиш лице в лице с такива хора, трябва да знаеш дали си готов да понесеш последствията, защото ако не си изобщо не се изправяй срещу никого

Да, може и някой от тези охранители да са престъпници и мутри. Ама като са такива, защо свинете се правят на отворени като знаят, че може да има лоши последствия за тях? Дали тези 20 човека, ще имат смелостта да скочат на 20 мутри на улицата? Искаха да се повтори Мездра, ама не стана. Не предизвикваха ли те цяла седмица нещо подобно. Беше им казано, че повече от 750 билета няма да получат. Дни преди мача се знаеше, че ако има повече от 750 , то ще има хора, които ще останат отвън, ама свинете продължиха да призовават всички в Разград. И тук възможностите са 2 - при победа или равенство 1500-2000 прасета щяха заедно да споделят радостта от титлата. При загуба обаче, тези 20 олигофрена, вероятно са очаквали да бъдат подкрепени от останалите прасета в безредиците и да стане някакво страховито меле. И то стана. Ама лошото е,че невинни го отнесоха. А тези талантливи емилианенковци хвърлиха по един камък, и се прибраха обратно в клетката. Като знаеш, че има хора, с които няма как да се мериш, ще си кротуваш. Ако не, то ще си носиш последствията. Жалко за невинните момчета, които са отишли да гледат мача, а са били бити заради шепа червени наркоманчета!
Относно декларацията. Предполагам е пусната, тъй като сигурно подобно нещо скоро ще се случи и на нас. И ние ще имаме важен мач в Разград и за нас билетите няма да стигнат, та вероятно има опасения, че може и на нас да ни се случи нещо подобно и ние да имаме проблеми с тези охранители. Ама ако не летят тръби и бомби по охраната и домакинската публика, надали ще се случи нещо подобно. И последно, чудно ми е колко човека, от застаналите зад тази декларация изпълняваха същата стюардска дейност на мачовете с Жилина или онзи мач с прасетата от септември 2009.