forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 12:08 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4079 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 136  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Май 17, 2012 5:35 pm 
Аватар

Венци Корема
Цитат:
„Проведох вътрешно разследване в клуба и проверих случая, за който говори Николай Божов в писмото. Един футболист се е пошегувал в съблекалнята, като е намесил и имената на треньорите, а и е поставил в неудобно положение съдията на мача в Каварна срещу Калиакра, спечелен от Славия с 2:1. Използвам случая да му се извиня. Реферът незаслужено е забъркан в някаква медийна полемика, а става дума за майтапи между футболисти в съблекалнята. Така се хвърли сянка върху неговото име и представянето му в мача без човекът да има някаква вина. Говорих с Николай Божов, който ми обясни, че не е бил през цялото време на разговора в съблекалнята и явно не е разбрал шегата на съотборника си. С това мисля, че случаят е приключен.”

Николай Божов
Цитат:
Седя зад думите си, че спечелихме мача с голям късмет в последните 3 минути на двубоя. На следващия ден в съблекалнята имаше майтапи, след като четохме във вестниците, че Калиакра се оплаква, че съдията ни дал мача, а ние вкарахме головете си в последните 2-3 минути на срещата... Колега на майтап е тръгнал да събира пари за съдията, за да „му се отблагодарим”, а аз явно не съм го разбрал добре, защото излизах от съблекалнята в този момент. Извинявам се за недоразумението.

:smt031

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 17, 2012 5:42 pm 
Аватар

Тежки са шамарите на Корема. Сега на Божов ще му е много трудно да яде кюфтета на Герена, ще наблегне на бульони и супички следващите месец-два :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 17, 2012 5:48 pm 
Аватар

http://sport.plovdiv24.bg/352453.html#ixzz1v8dN9QE2
А ние, кога? :smt012

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 17, 2012 5:51 pm 
Аватар

е това не е официален договор, просто ще играят с адидас. Иначе дано пума ни дадат хубави екипи, предпочитам пума пред найк, доволен съм, дано не ме разочароват с модела само. Ще е хубаво и да се пуснат повече официални артикули на Пума с емблемата на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 17, 2012 6:00 pm 
Аватар

Адидас обявиха в официалния си сайт,че екипите на жАлтитИ ще бъдат със специален дизай,а именно с 2 ленти :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 17, 2012 10:31 pm 
Аватар

Гонзо-The Best написа:
Адидас обявиха в официалния си сайт,че екипите на жАлтитИ ще бъдат със специален дизай,а именно с 2 ленти :bigok

Да не се окаже само, че е някоя от познатите и изключително успешни през деветдесетте марки - Адибас и Абидас? :blass

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 17, 2012 10:56 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Гонзо-The Best написа:

Да не се окаже само, че е някоя от познатите и изключително успешни през деветдесетте марки - Адибас и Абидас? :blass

Изпусна nai-qkata марка !
Изображение
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 17, 2012 11:01 pm 
Аватар

Аз имах такива, преди години. :bigok :bigok :bigok :bigok Ритах точно 5 пъти с тях и им се еба майката... вЕрно си ходех бос. :bigok :bigok :bigok :loser2 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 18, 2012 10:27 am 
Аватар

Ей сега си еб.. мамата с Пелето и като вземат ония Марсиньо хора на по 30+ години! :smt005 :ohmygod :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 18, 2012 4:11 pm 

Не знам дали уловихте тази новина, но мисля, че нещата се нареждат идеално.
Цитат:
Сезонът приключи за бразилска "акула"
От Topsport.bg

Рикардо Асис се контузи в дербито с Лудогорец
http://topsport.ibox.bg/news/id_929133813

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 18, 2012 4:21 pm 
Аватар

достатъчно е това, че Херо няма да е на пейката

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 18, 2012 4:24 pm 

При нас май контузени са само Гаджев, Мюлдер, Башлиев, Милиeв и Йовов :ohmygod2.

Май за Севлиево се очертава нещо като:
Илиев, Станчев, Иво, Диамутен, Пинто, Старокин, Димов, Цветков, Жуниньо, Калво и Рамос.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 18, 2012 4:32 pm 

Цитат:
Йовов вчера тренира на пълни обороти, днес ще видим какво ще е състоянието му, дано да попадне в групата", заяви още Петров.

http://www.blitz.bg/sport/article/127174

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 18, 2012 5:41 pm 
Аватар

изненадали бе..... :lol:

Локо Сф: На 80% ще вземем лиценз, изненадахме комисията с документ

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=271613

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 18, 2012 6:30 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Не знам дали уловихте тази новина, но мисля, че нещата се нареждат идеално.
Цитат:
Сезонът приключи за бразилска "акула"
От Topsport.bg

Рикардо Асис се контузи в дербито с Лудогорец
http://topsport.ibox.bg/news/id_929133813

С кой играят последния кръг, че да има шанс да паднат?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 18, 2012 6:34 pm 

Гости на Монтана.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 18, 2012 6:35 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Гости на Монтана.

А във кой филм Монтана и Локо Сф взимаха нещо от Чмц, че май не съм го гледал? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 18, 2012 6:36 pm 

Nakuro Bradata написа:
SZ_FEN написа:
Гости на Монтана.

А във кой филм Монтана и Локо Сф взимаха нещо от Чмц, че май не съм го гледал? :smt017

Мисля, че се казваше "А група" :blass

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 18, 2012 7:07 pm 

Ами Херо е наказан до края, Паланков получи червен картон с/у Лудогорец, а сега и Асис е с контузия и няма да играе до края на първенството.

Монтана пък казаха, че ще пуснат резервите с/у Славия и ще се пазят за Черноморец.

Това е. Можем само да чакаме и да се надяваме, а по между другото няма да навреди и да си вземем оставащите мачове до края.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 18, 2012 7:29 pm 

Не гледах това мега дерби за купата в Бургас, защото ми е през кОура, кой ще я вземе, щом няма да е ЛЕВСКИ, същото се отнася и за титлата! Някой написа, че чорбарското отборче лизокОурец, най-много заслужавали титлата и купата! Защо? Защото миналата година, синьото БФС направи 1000 врътки за да ги вкара незаконно в " А " група ли!? Защото до финала за купата не срещнаха един сериозен противник ли!? Защото, заедно с цецка уредиха половината си мачове ли!? Защото с цецка имаха съдийски и медиен конфорт през цялата година ли!? Разликата е само, че цецка, главно, чрез тройчо, меганахално се оплакват от всички и от всичко! ЛЕВСКИ не заслужава титлата, но мисля, че най-добрия отбор в първенството са цаците, не ги оставиха да станат шампиони, сега ще ги извадят и от тройката с гадни съдийски тесли и премиране на двата съперника до края! Това няма да е, заради нас, както много гадно се намеква по медиите със статии от рода: " локо ще помага на ЛЕВСКИ, монтана пази титулярите, за да помогне на ЛЕВСКИ и т.н., а много финно се премълчава, че това помага и на микре "! И аз мисля, че целия този цирк е, заради тях! А, ако цецка им полегне, ще съм убеден, че в рязанград с двоика, ще завърши тазгодишната шведска тройка! При такъв сценарий, само кокото няма да имат никакъв шанс за Европа и дришата, спокойно може да им занесе куфарче с пари за последния мач. Така, ние можем да се класираме, като четвърти, но този вариант не ме кефи нещо, защото, още от сега ни натякват, че едва ли не, трябва да се молим на чорбаспор и си представете, какво ще е, ако се случи! Дано да не съм прав, да завършим трети на пук на всички и да играем в Европа по право. КОур за шампиона, кОур и за новоизлюпения носител на купата! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 18, 2012 8:23 pm 

Levskar67 написа:
Не гледах това мега дерби за купата в Бургас, защото ми е през кОура, кой ще я вземе, щом няма да е ЛЕВСКИ, същото се отнася и за титлата! Някой написа, че чорбарското отборче лизокОурец, най-много заслужавали титлата и купата! Защо? Защото миналата година, синьото БФС направи 1000 врътки за да ги вкара незаконно в " А " група ли!? Защото до финала за купата не срещнаха един сериозен противник ли!? Защото, заедно с цецка уредиха половината си мачове ли!? Защото с цецка имаха съдийски и медиен конфорт през цялата година ли!? Разликата е само, че цецка, главно, чрез тройчо, меганахално се оплакват от всички и от всичко! ЛЕВСКИ не заслужава титлата, но мисля, че най-добрия отбор в първенството са цаците, не ги оставиха да станат шампиони, сега ще ги извадят и от тройката с гадни съдийски тесли и премиране на двата съперника до края! Това няма да е, заради нас, както много гадно се намеква по медиите със статии от рода: " локо ще помага на ЛЕВСКИ, монтана пази титулярите, за да помогне на ЛЕВСКИ и т.н., а много финно се премълчава, че това помага и на микре "! И аз мисля, че целия този цирк е, заради тях! А, ако цецка им полегне, ще съм убеден, че в рязанград с двоика, ще завърши тазгодишната шведска тройка! При такъв сценарий, само кокото няма да имат никакъв шанс за Европа и дришата, спокойно може да им занесе куфарче с пари за последния мач. Така, ние можем да се класираме, като четвърти, но този вариант не ме кефи нещо, защото, още от сега ни натякват, че едва ли не, трябва да се молим на чорбаспор и си представете, какво ще е, ако се случи! Дано да не съм прав, да завършим трети на пук на всички и да играем в Европа по право. КОур за шампиона, кОур и за новоизлюпения носител на купата! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Значи виж сега, има няколко условия, които трябва да се изпълнят за да се развие твоя сценарий.

Какво ако прасетата не легнат и дори додрапат до равен? Това прецаква твоята теория.

Какво ако "г-н Тонев" каже на Коко Динев, че ще вземем една от техните "звезди" лятото и ще им дадем 30% от трансферната сума при продажба, но за да стане това трябва да играем в Европа тази година? Дето се вика, на този етап можем само да се надяваме и от време на време да спекулираме относно какво ще се случи.

Нямам нищо против Херо, а единствения недостатък на Черноморец е, че не е Левски. Ако ги прецакат, няма да е честно, но няма и да се разсърдя стига ние да спечелим от това.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 18, 2012 10:11 pm 

Искам да се класираме трети и никой копче, да не може, да ни каже, защо сме в Европа?! Познах, досега, като знаци, четирите мача между чорба1, чорба2 и чорба3, силно се надявам да не позная, че последните 2 са двойки и теорията ми да се провали! И понеже сега някой ще ме пита за тото, ще повторя думите на нашия " велик вожд " бай Ганчо:" Не играя тото, не знам, как се залага! " Все пак, ако позная ( което ще е гадно ) и някой направи денги от това, да ми изпрати огнена течност. :bigok :loser2 Колкото до предполагаемия трансфер на играч от кокото при нас. Въпреки, че съм срещу чужденците, бих подкрепил с две ръце този играч, да се казва Даксон да Силва, защото на поста разиграващ халф няма по-добър от него в БЪЛГАРИЯ, той е от много години у нас, сравнително млад е, знае БЪЛГАРСКИ, знае какво е ЛЕВСКИ СОФИЯ, няма да има нужда от адаптация, мисля, че има БГ-паспорт и го гласят за национал! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 18, 2012 11:05 pm 
Аватар

targovishte написа:
изненадали бе..... :lol:

Локо Сф: На 80% ще вземем лиценз, изненадахме комисията с документ

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=271613

Na qkja пасаж в статиката е как Гигов отива при лицензионната комисия и ги "уверява, че от догодина пак ще има сериозни намерения и ще се борят поне за квота за Европа"....МИНИМУМ :bigok :bigok :bigok :loser2 Ебем ти и журналетата :lol: :lol: :lol:

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 18, 2012 11:14 pm 
Аватар

Е как може да искате да се класираме трети и никой да не можел копче да ни каже.Аз бих могъл да искам да сме трети,само при условие,че сме едно место над прасетата,всичко останало е провал,а някой от вас трябва да се срамуват от себе си точно толкова,колкото и балерините,които някой на ташак ги нарича футболисти на пфк

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 19, 2012 12:26 am 

Бай Иване, напълно си прав! Но понеже, вече е невъзможно да сме пред мюсулманите и медиите непрекъснато намекват, че чорбарите ще ни закарат в Европа, а ако недай си боже нещата се развият точно така, нали се сещаш, каква песен ще пеят цяла година?! За това е по-добре да се класираме сами, трети, да играем в Европа по право , а трите талибански орди да си ебават майката, журналята също! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 19, 2012 11:37 am 

Не мога да си обясня това чудовищно желание да играем в Европа :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 19, 2012 11:59 am 
Аватар

Ами желанието е продиктувано основно от това, че ако не играем там бюджета се реже много. Което автоматично значи, че ще вземем още по-слаби играчи от тия, които по принцип бихме взели (т.е. реално отпада шанса да вземем некой читав). Което пък автоматично води до още един провален сезон....и ако тръгнем по тая спирала, нали се сещаш къде отиваме.... Иначе за самата игра в Европа не съм заритал....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 19, 2012 12:09 pm 
Аватар

С оглед пълният провал на тоя пробит сезон единственото, което би ме зарадвало е насред Рязанград накрая мощно да насилят Тройчо в гАзЪ :mrgreen:
Само нечувани османски извращения с комунистическото недоразумение Цура биха осмислили нещо поне отчасти.
Като тези извращения са напълно възможни, полезни и необходими за благото на страната и народа.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 19, 2012 12:29 pm 
Аватар

Anarion написа:
С оглед пълният провал на тоя пробит сезон единственото, което би ме зарадвало е насред Рязанград накрая мощно да насилят Тройчо в гАзЪ :mrgreen:
Само нечувани османски извращения с комунистическото недоразумение Цура биха осмислили нещо поне отчасти.
Като тези извращения са напълно възможни, полезни и необходими за благото на страната и народа.

Как да стане, като сега всички чурбета ще почнат да се молят на турския Господ! :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 19, 2012 5:00 pm 

цска-литекс -яко им е хваната защитата на литекс ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4079 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 136  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]