Levskar67 написа:
Не гледах това мега дерби за купата в Бургас, защото ми е през кОура, кой ще я вземе, щом няма да е ЛЕВСКИ, същото се отнася и за титлата! Някой написа, че чорбарското отборче лизокОурец, най-много заслужавали титлата и купата! Защо? Защото миналата година, синьото БФС направи 1000 врътки за да ги вкара незаконно в " А " група ли!? Защото до финала за купата не срещнаха един сериозен противник ли!? Защото, заедно с цецка уредиха половината си мачове ли!? Защото с цецка имаха съдийски и медиен конфорт през цялата година ли!? Разликата е само, че цецка, главно, чрез тройчо, меганахално се оплакват от всички и от всичко! ЛЕВСКИ не заслужава титлата, но мисля, че най-добрия отбор в първенството са цаците, не ги оставиха да станат шампиони, сега ще ги извадят и от тройката с гадни съдийски тесли и премиране на двата съперника до края! Това няма да е, заради нас, както много гадно се намеква по медиите със статии от рода: " локо ще помага на ЛЕВСКИ, монтана пази титулярите, за да помогне на ЛЕВСКИ и т.н., а много финно се премълчава, че това помага и на микре "! И аз мисля, че целия този цирк е, заради тях! А, ако цецка им полегне, ще съм убеден, че в рязанград с двоика, ще завърши тазгодишната шведска тройка! При такъв сценарий, само кокото няма да имат никакъв шанс за Европа и дришата, спокойно може да им занесе куфарче с пари за последния мач. Така, ние можем да се класираме, като четвърти, но този вариант не ме кефи нещо, защото, още от сега ни натякват, че едва ли не, трябва да се молим на чорбаспор и си представете, какво ще е, ако се случи! Дано да не съм прав, да завършим трети на пук на всички и да играем в Европа по право. КОур за шампиона, кОур и за новоизлюпения носител на купата! САМО ЛЕВСКИ!

Значи виж сега, има няколко условия, които трябва да се изпълнят за да се развие твоя сценарий.
Какво ако прасетата не легнат и дори додрапат до равен? Това прецаква твоята теория.
Какво ако "г-н Тонев" каже на Коко Динев, че ще вземем една от техните "звезди" лятото и ще им дадем 30% от трансферната сума при продажба, но за да стане това трябва да играем в Европа тази година? Дето се вика, на този етап можем само да се надяваме и от време на време да спекулираме относно какво ще се случи.
Нямам нищо против Херо, а единствения недостатък на Черноморец е, че не е Левски. Ако ги прецакат, няма да е честно, но няма и да се разсърдя стига ние да спечелим от това.