forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 1:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 610 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 21  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2012 9:49 pm 

Просто няма да стане. Чорбарите имат само балъшки мачове, като последните 2 кръга са с латекса и лудогорец, които, както вече споменах, съм сигурна, че ако се налага ще легнат като скакауеца за дузпа.
Единственото изкупление за целия сезон е разгром, запомняща се, историческа победа над свинете. Което няма да стане, така че...
Най-ме е яд, че свинете са с най-слабия си възможен състав!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2012 9:50 pm 
Аватар

Оф, кога пак ще видим такъв отбор?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2012 9:52 pm 
Аватар

ШЕ ВИ СЕРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕМ :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2012 9:55 pm 
Аватар

Ако не друго, то поне днес отборът игра доста по-добре от неделя, а през второто полувреме имахме толкова положения, че можеше и да вземем мача. Начинът, по който бяха пропуснати положенията обаче, трябва да бъде сигнална лампичка, че Йовов (заедно с Дарко) не трябва да припарва до терена. Благодарим за всичко, което е дал, но вече взима от отбора...

И престанете да говорите глупости за пребити играчи, защото се доближавате до чорбарите с това. Звездашите, като си пребиха играчите преди няколко години, цъфнаха и вързаха след това, тъ Партизан ги бие, където ги хване от не знам колко години вече...

Комунистите имат мачове в Перник, Ловеч и Разград. С този полуотбор, който имат и те няма да вземат всичко. Не се вкарвайте в техните филми за вечната уреденост на мачовете. КСПП, ако пък си мислите, колко му пука за тях :loser2 , само почакайте още малко. Наистина щеше да има поляганици, ако чорбарите бяха продължили за купата.
Тъпо е, че сами си усложнихме така нещата и трябва да разчитаме на другите, но още има шанс.

Вземем ли дербито, се връщаме отново в играта. Спомнете си какво стана през 2009. :smt006

Помнете и правилото, че Тройчо ВИНАГИ си тръгва от комунистите със скандали и големи драми. И неизплатени заплати.

Така че по-ведро.

ВЕЛИК СЕКТОР Б.

:levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2012 9:56 pm 
Аватар

ако това ни очаква да края на сезона

смятам, че е по-добре да паднем от курогорец и свинете за да хванеме и изринем целя боклук от Герена
начело с мустакатия доносник, който си прави ташак с всички нас

Тонев - OUT :!:
Гозно - OUT :!:
разни там псевдо помощник треньорчета - OUT :!:
футболисти селяци-примадони и чужденци-бездарници - OUT :!:

един път за винаги да покажем, че не сме място за избиване на комплекси на мутри, комунистически боклуци и връзкари-бездарници

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2012 10:00 pm 
LS4ever написа:
ако това ни очаква да края на сезона

смятам, че е по-добре да паднем от курогорец и свинете за да хванеме и изринем целя боклук от Герена
начело с мустакатия доносник, който си прави ташак с всички нас

Тонев - OUT :!:
Гозно - OUT :!:
разни там псевдо помощник треньорчета - OUT :!:
футболисти селяци-примадони и чужденци-бездарници - OUT :!:

един път за винаги да покажем, че не сме място за избиване на комплекси на мутри, комунистически боклуци и връзкари-бездарници

:!: :!: :!: Това е мнението, безсмислено е да се мъдрят схеми и тактики. Всички знаем къде е проблема, а ТОЙ е на върха на йерархията и се усмихва под мустак!

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2012 10:04 pm 

Много ми е любимо: "Всички знаем къде е проблема", "Проблемът е ясен" и т.н., а когато имаше плакати, лепенки, акции, СКАНДИРАНИЯ и какво ли още не срещу батков, защо не бяхме особено много хора?! Тогава се ширеше: "Е той пък за какво е виновен", "Е като не е той предложете друг", "Е кой да дойде тогава", "Е що сте се хванали за батков"...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2012 10:06 pm 
Аватар

незнам някой да е очаквал реално че ще бием, като отиваме на дерби без треньор изгонен преди 2 дни...
:ohmygod2

о забравих мустакатия боклук не го бил гонил бее....той го увещавал да остане... :ohmygod2

квото и да се каже за Паткоффф педераса ще е малко.....пореден сезон губим и се въртим в шибан кръг... :smt012 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2012 10:07 pm 
С лепенки по спирките нищо няма да стане. Трябва организирана кампания, бойкот, да му се бръкне в дълбокия джоб и чак тогава ще има ефект! Иначе другото е ташак работа.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2012 10:13 pm 
Аватар

SouthSupporter написа:
С лепенки по спирките нищо няма да стане. Трябва организирана кампания, бойкот, да му се бръкне в дълбокия джоб и чак тогава ще има ефект! Иначе другото е ташак работа.

не сте ли го гледали този филм бре ?

Батков е бита карта - лятото си заминава, новите собсвеници влезнаха в клуба и той е тъпа изкуствено усмихната кукла...
в момента просто 6 месеца ще държат изкъсо взичко за да знаят какво купуват - да няма изненади

а мустактия гъз ще се покрие и при всеки неуспех ще излиза да се хвали как ние вкарал в ШЛ...

за съжаление новите (които и да са те) са също толко без акъл след като назначават Иво Тонев (с колосалния успех класиране на Доко Сф в Лига Европа и Стилиан Шишков - отявлен чорбар, на тате синчето, сложен начело на чужд бизнес)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2012 10:13 pm 
Аватар

Всички на стадиона, путките в сини фланелки рано или късно ще научат какво е левскарски терор :boisw САМО ЛЕВСКИ и примадони ще ви сереме на путките :twisted: :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2012 10:14 pm 
Аватар

Абе сменете плочата бе, стига с тоя вън, оня вън :ohmygod2 Понеже нещо много се е променило от предното 'вън'

Иначе днес счупихме тъпомера. Също както предния път, но по различен начин.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2012 10:14 pm 

SouthSupporter, първо, ще пиша каквото искам :wink: Второ - нищо лично към теб, пич, но това, което написах по-горе си важи. Когато имаше и скандирания, и всякакви възможни призиви и ръчкания да се вдигнем срещу тая мустаката свиня, опозицията беше именно такава - е кой ще дойде след батков, е какво е виновен батков, е не е той най-виновен, е какво сте се хванали за него. Масово на хората не им се занимаваше. Включително на някои от пишещите тук, които тук-таме виждам, че сега са големи антибатковисти.

Лирично отклонение. Смърт за батков.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2012 10:19 pm 

И мен ме е яд като куче, ама чак пък всички аут?? И кой да дойде на тяхно място?? Моуриньо, Шави, Меси и Валдано ли? разбирам по-младите, че им е криво, но първосигналните реакции няма да ни донесат нищо. Има време още, ще видим какво ще стане. Прасетата дори да станат шампиони, това е дългосрочен план ще е такъв автогол за тях, че просто нямам думи :bigok
И преди сме падали и пак ще падаме. Иначе вярно си е, че Йововтрябва да си тръгва вече, БезДарко - също. Само без мелодрами,светът не е свършил

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2012 10:21 pm 
Аватар

Не знам за вас, но аз не съм чак толкова разочарован, защото днес имаше желание и с малко повече късмет можехме даже да спечелим мача. Повечето коментари са на фона на 6т разлика със свинете, а не реална преценка на мача днес. Такъв мач може да се спечели, а може и със един фаул и да си ебе майката ситуацият. Ако не се бяхма подпичкосвали с кюмюро сеа съм сигурен, че щеше да има доста положителни мнения за играта ни. Все пак няма как и да не отбележа, че 2 от 3 те ни най - чисти положения бяха заради Йовов и колкото и да го псувате се замислете защо без него "суперзвездите" ни в нападение Калво, Рамос и Жуниньо вече 180мин нямат не само гол, но и едно по- свестно положение. Миналата година с гола на Дани Младенов взехме мача в Перник, а на същите тези Литекс им забихме 3 гола на Герена. Може и да са големи техничари и тн, обаче всеки път като стигне топка до тях и почват ненужно да я мачкат и убиват всякаква острота.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2012 10:22 pm 
Аватар

в сравнение с написаното във форума на гонг-тук направо се пишат само похавали :ohmygod2
аз такова обиждане на играчи,тренъор като споменатия по-горе форум не съм виждал

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2012 10:24 pm 
Аватар

Имаме нужда от таран до края на сезона,затова предлагам да опитаме да убедим Гонзо да се върне на терена,а Ясен Петров да бъде треньор или пък Гонзо просто да е играещ треньор

Последна промяна Гонзо-The Best на Чет Мар 29, 2012 10:25 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2012 10:25 pm 
Аватар

kauton написа:
И мен ме е яд като куче, ама чак пък всички аут?? И кой да дойде на тяхно място?? Моуриньо, Шави, Меси и Валдано ли? разбирам по-младите, че им е криво, но първосигналните реакции няма да ни донесат нищо. Има време още, ще видим какво ще стане. Прасетата дори да станат шампиони, това е дългосрочен план ще е такъв автогол за тях, че просто нямам думи :bigok
И преди сме падали и пак ще падаме. Иначе вярно си е, че Йововтрябва да си тръгва вече, БезДарко - също. Само без мелодрами,светът не е свършил

благодаря за "по-младите" :bldrink

но за съжаление 40те отдавна не са "бъдеще време"

не е проблем в 1-2 или 5 загуби
винаги може да преглътнем - все едно не паднахме от Хебър и БОтев враца преди години и .. ?

проблема е че се работи на парче, което води до затворен порочен кръг
искаме трофей и игра в европа - не можем да чакаме - няма време - прибързваме с треньори и играчи - не става нищо - гониме треньори и играчи - искаме трофей и игра в европа и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2012 10:25 pm 

LS4ever написа:
SouthSupporter написа:

не сте ли го гледали този филм бре ?

Батков е бита карта - лятото си заминава, новите собсвеници влезнаха в клуба и той е тъпа изкуствено усмихната кукла...
в момента просто 6 месеца ще държат изкъсо взичко за да знаят какво купуват - да няма изненади

а мустактия гъз ще се покрие и при всеки неуспех ще излиза да се хвали как ние вкарал в ШЛ...

за съжаление новите (които и да са те) са също толко без акъл след като назначават Иво Тонев (с колосалния успех класиране на Доко Сф в Лига Европа и Стилиан Шишков - отявлен чорбар, на тате синчето, сложен начело на чужд бизнес)

от къде па си мислиш ,че Батков е бита карта?
Какво толкова стана?Дойде ''мощния'' спонсор с опция за една година ,дойде и мазният и карай!
Гонзо вместо да легитимира тази пародия ,да подава оставка ,точно като Костов .

Приемете факта безропотно като малко дете и бъдете готов да отхвърлите всяко предубеждение, следвайте смирено Природата накъдето и към каквато и бездна да ви води – или вие нищо няма да научите.“ Т. Х. Хъксли (The Holographic Universe)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2012 10:30 pm 
Аватар

Отново футбола с марка "Треньора Гонзо". Толкова скоро го гледах, че още не ми беше залипсвал. Дантелени отзад, отпред една припряност, ръгане, бутане, нервност и никакъв замисъл, никаква игра. Отлични треньорски ходове като например пускането на голмайстора ни в 88-минута, трезви оценки за мача от типа "Играли сме добро, али сме немали шансо". Някаква агресия са видяли нашите управници Гонзо и мазняра Тонев и са много доволни от играта. Странно, аз същата агресия я видях и в предния мач в края му...Тогава що не я видяха и те?! Били сме надиграли Литекс според тях...Ко рьечи?! Аз не видях един шут да имахме в очертанията, една решителна намеса на вратаря на селяните...Видях елегантните отигравания на ювелирния Бижутер обаче - този човек когато и да ни освободи от присъствието си на терена все ще е късно. За единия бижутерски гол след това ни съсипа в десетки мачове....Казват, че сме нямали късмет...Ко рьечи?! Първото полувреме, ако не беше късмета отивахме на тройка с гарнитура. Освен гола селяните имаха поне две 100%-ситуации!

От този отбор трябва още много народ освен Кмета (потоп да залее Своге, че не го избраха!) да се изринат - Румини, 55, 5, плажния бразилец обратно при бат` Венци. Шампионатът така и така е загубен, евроквотата е на сериозен кантар, а и честно казано по-добре да не се вясваме там ако ще последва нова Търнава, а с този отбор и треньор това е неминуемо. Сега е момента за налагане на млади момчета и полагане на основи. Няма никакъв смисъл да продължават да ни мъчат настоящите герои. За съжаление няма човек в отбора ни, който да го направи това...

Мястото на Гонзо в момента е само на трибуните като зрител, и завинаги в нашите сърца, заради това което ни остави като футболист. Като треньор обаче, като ръководител е вреден за този отбор и го дърпа единствено и само надолу. Превърнал се е в подлога на паразита Батков (бавна и мъчителна СМЪРТ за гнусния мустак!!!!). И тук ми е въпроса към защитниците на Гонзо, които проклетисват останалите Левскари. Вие не осъзнавате ли, че защитавате най-големия щит на Батков? Не може хем да плюете и мразите Батков и в същия момент да защитавате опората и щита му! Не може да искате Батков да се махне, а Гонзо да стои. Няма как да стане просто това...Как за това, че не беше вкарвал гол в 10 мача, големите фенове ходиха при него да му кажат, че не става и трябва да се маха, защото пречи, а 3 години белязани от провал след провал никой не се намери да отиде при него и да му каже същото?

Тази година е най-големият провал от всичките - отпадане в 1-кръг от анонимниците Търнава, отпадане рано за Купата без отстранен приличен отбор, всички дербита загубени освен първия мач с Ловеч взет с късмет, свинете на 6 точки пред нас с пасмина от играчи като Зрънчов, Крачунов, Каралайнаков и темподобни, загуба от отбор воден от треньорското величие КСП, надиграни по всички параграфи от ботушарите от черно море...стига толкова изреждане, защото ме боли за всеки един от тези факти

С тая игра ако някой си мисли, че ще бием Лудогорец или още повече пък свинете, значи е голям наивник. С Гонзо като треньор имаме ли победа над свинете? Питам сериозно, защото не се сещам!

Нямам повече думи освен САМО ЛЕВСКИ и смърт за кочината!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2012 10:31 pm 
Аватар

LS4ever написа:
kauton написа:

винаги може да преглътнем - все едно не паднахме от Хебър и БОтев враца преди години и .. ?

искаме трофей и игра в европа - не можем да чакаме - няма време - прибързваме с треньори и играчи - не става нищо - гониме треньори и играчи - искаме трофей и игра в европа и т.н.

:smt023 Последните години се въртим в един много тъп цикъл....Неадекватни треньорски назначения, продажба на основни играчи, неадекватни уволнения и т.н. За тези три години, през които нямаме титла, съвсем спокойно можехме да положим основите на един качествен отбор. Но разбира се никой не гледа в дългосрочен план, а играем мач за мач :smt012

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2012 10:35 pm 
Аватар

frantic -> поклон братче :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

трагични сме, но какво от това...аз съм бил свидетел и на много по трагични пердставяния...но не съм станал по малко Левскар...живота продалжава мальчики и девушки... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

LS4ever написа:
kauton написа:

Хахаха, няма защо :D Съгласен съм, че се въртим е порочен кръг, все се надявам да излезем, но... Има някакви признаци, но и тоя сезон няма да се тръгне нагоре. Иначе е така за загубите, аз помня как паднахме от Олимпик Тетевен с 2-1, доста неприятно беше...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2012 10:40 pm 

4 години мъка вече, откакто оня мустакат урод уволни най-хубавото нещо, което се беше случвало на тоя клуб в новата му история. Който иска да плюе по Наско и Мъри, да плюе. Равносметката от заминаването им всеки може да си направи. Вили Вуцов, Емил Велев, Ратко Достанич, Гонзо, Ясен Петров, Гонзо, Николай Костов, Гонзо.

*** 4 години
*** 8 треньорски смени
*** 1 титла (шокиращо, единствената титла е взета по инерцията от почерка на Стоилов)
*** БАТЕ Борисов, Жилина, Дебрецен ни размазаха от футбол, състезанието със свинете кой да е най-слабия отбор в групите на Лига Европа, Спартак Търнава.
*** Срещу това е редно да противопоставим отличните вечери вкъщи с Гент, Спортинг, Лил, АИК и Калмар. Апропо, единствения треньор, при който ГОРЕ-ДОЛУ играхме футбол беше освободен не се знае защо?!?!

Ясно, не пеем само за победа, ама тая гавра докога ще продължава и трябва ли да си затваряме очите като ни ебат щяло и нещяло, защото сме над победите и титлите?

Кур и смърт за тебе, курво мустаката. Както и за много от ония дето погрешка бяха със Л на гърдите на терена в Ловеч. Твай.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2012 10:47 pm 

Съдбата ни наказва за грешна философия последните години, но упорито отказваме да го разберем. Започна се още с влизането в лигата. И тогава имахме нужда от попълнения, макар да бяхме значително по-добре от сега, но решихме да се правим на интересни и селекцията ни беше 0. Съответно после бяхме наказани и не просто не ни се получаваха спортнотехнически нещата, ами и всеки възможен момент, когато късметът можеше да ни помогне не ни помагаше, и обратно - винаги, когато можеше да се обърне срещу нас, го правеше. И така до 1:17
И понеже отново не си направихме необходимия извод, се стигна до -16
След това се сетихме за смени и селекции и някак се стигна до +1, което, ако действително нещата са се решавали само на терена, си е подвиг.
И от тогава досега дълбаем все по-надолу и по-надолу. Блъскаме си главата в стената, но вместо да разберем, че няма да разбием стената, ами ще си разбием главата, следващата година блъскаме още по-силно. И никаква промяна, и никаква мисъл...
Върхът на всичко беше миналата година, когато изглеждаше, че тръгваме в нова посока, читава цялостна селекция есента, добри мачове на Герена в Европа. За да се стигне до безумията в зимната пауза, за които съдбата отново ни накара да си платим, болезнено и то още в първият пролетен кръг.

А нещата са прости - в момента Левски е като България, която се моли за Шенген, ама Шенген не я иска. Когато България изпълни всички изисквания, но не само проформа, а наистина, тогава Шенген ще я приеме. Само с половината не става. Така и при нас. Не може да имаш 8 дупки в състава и да привлечеш 4 играчи. Не може да се говори за нов генерален спонсор и финансов комфорт, а селекцията ни да струва колкото тази на Берое. Не може тези 4 играчи да ги вземеш в последния момент и само 1 от тях да е играл с отбора по време на подготовката. Съдбата си знае работата и ще страдаме още. Ще страдаме, докато не почнем да вършим нещата професионално, а не полувинчато, колкото да отбиваме номер.

Ще кажете а с какво са заслужили ТЕ да са първи - ами вижте кой им измъква мачовете и кой им печели точките. Онези момчета, които пренебрежително оставяме да "купуват на килограм", обявяваме за пълни некадърници, иронизираме, подиграваме и т.н. А в крайна сметка момчета като Карачанаков и Костов ще излязат навън и ще станат играчи, а ние още ще стискаме палци кмета да закачи раницата на пирона поне от новият сезон....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2012 10:51 pm 
Аватар

frantic написа:
Отново футбола с марка "Треньора Гонзо". Толкова скоро го гледах, че още не ми беше залипсвал. Дантелени отзад, отпред една припряност, ръгане, бутане, нервност и никакъв замисъл, никаква игра. Отлични треньорски ходове като например пускането на голмайстора ни в 88-минута, трезви оценки за мача от типа "Играли сме добро, али сме немали шансо". Някаква агресия са видяли нашите управници Гонзо и мазняра Тонев и са много доволни от играта. Странно, аз същата агресия я видях и в предния мач в края му...Тогава що не я видяха и те?! Били сме надиграли Литекс според тях...Ко рьечи?! Аз не видях един шут да имахме в очертанията, една решителна намеса на вратаря на селяните...Видях елегантните отигравания на ювелирния Бижутер обаче - този човек когато и да ни освободи от присъствието си на терена все ще е късно. За единия бижутерски гол след това ни съсипа в десетки мачове....Казват, че сме нямали късмет...Ко рьечи?! Първото полувреме, ако не беше късмета отивахме на тройка с гарнитура. Освен гола селяните имаха поне две 100%-ситуации!

От този отбор трябва още много народ освен Кмета (потоп да залее Своге, че не го избраха!) да се изринат - Румини, 55, 5, плажния бразилец обратно при бат` Венци. Шампионатът така и така е загубен, евроквотата е на сериозен кантар, а и честно казано по-добре да не се вясваме там ако ще последва нова Търнава, а с този отбор и треньор това е неминуемо. Сега е момента за налагане на млади момчета и полагане на основи. Няма никакъв смисъл да продължават да ни мъчат настоящите герои. За съжаление няма човек в отбора ни, който да го направи това...

Мястото на Гонзо в момента е само на трибуните като зрител, и завинаги в нашите сърца, заради това което ни остави като футболист. Като треньор обаче, като ръководител е вреден за този отбор и го дърпа единствено и само надолу. Превърнал се е в подлога на паразита Батков (бавна и мъчителна СМЪРТ за гнусния мустак!!!!). И тук ми е въпроса към защитниците на Гонзо, които проклетисват останалите Левскари. Вие не осъзнавате ли, че защитавате най-големия щит на Батков? Не може хем да плюете и мразите Батков и в същия момент да защитавате опората и щита му! Не може да искате Батков да се махне, а Гонзо да стои. Няма как да стане просто това...Как за това, че не беше вкарвал гол в 10 мача, големите фенове ходиха при него да му кажат, че не става и трябва да се маха, защото пречи, а 3 години белязани от провал след провал никой не се намери да отиде при него и да му каже същото?

Тази година е най-големият провал от всичките - отпадане в 1-кръг от анонимниците Търнава, отпадане рано за Купата без отстранен приличен отбор, всички дербита загубени освен първия мач с Ловеч взет с късмет, свинете на 6 точки пред нас с пасмина от играчи като Зрънчов, Крачунов, Каралайнаков и темподобни, загуба от отбор воден от треньорското величие КСП, надиграни по всички параграфи от ботушарите от черно море...стига толкова изреждане, защото ме боли за всеки един от тези факти

С тая игра ако някой си мисли, че ще бием Лудогорец или още повече пък свинете, значи е голям наивник. С Гонзо като треньор имаме ли победа над свинете? Питам сериозно, защото не се сещам!

Нямам повече думи освен САМО ЛЕВСКИ и смърт за кочината!

Много хубав коментар! Благодарим и на Йовов и на Гонзо, но вече не стават за Левски!Гола на Литекс си беше на 50% вратарски - 30м. са си това.Вече става много болно за нас - тоя мустак какво прави с отбора ?!?!?Най-тъжното е, че един истински левскар, доказал се, като Херо ни показва как трябва да се работи в Левски!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2012 10:55 pm 

Голям рев, голямо нещо. И пак пълно с разбирачи.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2012 10:57 pm 
Аватар

Fozzy написа:
Голям рев, голямо нещо. И пак пълно с разбирачи.

неоправдани очаквания Фозка :)

беше се наточил форуНа за низ от победи, а то няма гъз за загуби :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2012 10:59 pm 
Аватар

Е хубаво да има гъз да загуби ама точно така ли трябваше?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 610 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 21  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]