frantic написа:
Отново футбола с марка "Треньора Гонзо". Толкова скоро го гледах, че още не ми беше залипсвал. Дантелени отзад, отпред една припряност, ръгане, бутане, нервност и никакъв замисъл, никаква игра. Отлични треньорски ходове като например пускането на голмайстора ни в 88-минута, трезви оценки за мача от типа "Играли сме добро, али сме немали шансо". Някаква агресия са видяли нашите управници Гонзо и мазняра Тонев и са много доволни от играта. Странно, аз същата агресия я видях и в предния мач в края му...Тогава що не я видяха и те?! Били сме надиграли Литекс според тях...Ко рьечи?! Аз не видях един шут да имахме в очертанията, една решителна намеса на вратаря на селяните...Видях елегантните отигравания на ювелирния Бижутер обаче - този човек когато и да ни освободи от присъствието си на терена все ще е късно. За единия бижутерски гол след това ни съсипа в десетки мачове....Казват, че сме нямали късмет...Ко рьечи?! Първото полувреме, ако не беше късмета отивахме на тройка с гарнитура. Освен гола селяните имаха поне две 100%-ситуации!
От този отбор трябва още много народ освен Кмета (потоп да залее Своге, че не го избраха!) да се изринат - Румини, 55, 5, плажния бразилец обратно при бат` Венци. Шампионатът така и така е загубен, евроквотата е на сериозен кантар, а и честно казано по-добре да не се вясваме там ако ще последва нова Търнава, а с този отбор и треньор това е неминуемо. Сега е момента за налагане на млади момчета и полагане на основи. Няма никакъв смисъл да продължават да ни мъчат настоящите герои. За съжаление няма човек в отбора ни, който да го направи това...
Мястото на Гонзо в момента е само на трибуните като зрител, и завинаги в нашите сърца, заради това което ни остави като футболист. Като треньор обаче, като ръководител е вреден за този отбор и го дърпа единствено и само надолу. Превърнал се е в подлога на паразита Батков (бавна и мъчителна СМЪРТ за гнусния мустак!!!!). И тук ми е въпроса към защитниците на Гонзо, които проклетисват останалите Левскари. Вие не осъзнавате ли, че защитавате най-големия щит на Батков? Не може хем да плюете и мразите Батков и в същия момент да защитавате опората и щита му! Не може да искате Батков да се махне, а Гонзо да стои. Няма как да стане просто това...Как за това, че не беше вкарвал гол в 10 мача, големите фенове ходиха при него да му кажат, че не става и трябва да се маха, защото пречи, а 3 години белязани от провал след провал никой не се намери да отиде при него и да му каже същото?
Тази година е най-големият провал от всичките - отпадане в 1-кръг от анонимниците Търнава, отпадане рано за Купата без отстранен приличен отбор, всички дербита загубени освен първия мач с Ловеч взет с късмет, свинете на 6 точки пред нас с пасмина от играчи като Зрънчов, Крачунов, Каралайнаков и темподобни, загуба от отбор воден от треньорското величие КСП, надиграни по всички параграфи от ботушарите от черно море...стига толкова изреждане, защото ме боли за всеки един от тези факти
С тая игра ако някой си мисли, че ще бием Лудогорец или още повече пък свинете, значи е голям наивник. С Гонзо като треньор имаме ли победа над свинете? Питам сериозно, защото не се сещам!
Нямам повече думи освен САМО ЛЕВСКИ и смърт за кочината!
Много хубав коментар! Благодарим и на Йовов и на Гонзо, но вече не стават за Левски!Гола на Литекс си беше на 50% вратарски - 30м. са си това.Вече става много болно за нас - тоя мустак какво прави с отбора ?!?!?Най-тъжното е, че един истински левскар, доказал се, като Херо ни показва как трябва да се работи в Левски!