paulao написа:
Успяха да направят така че да изгонят Костов, както сториха и с един друг специалист. През 1998 Грозни пое отбора въведе своите виждания но дразги с Андрей Желязков, а последвалото включване към отбора в края на есента и уредения мач със Славия за купата(0-3) го накараха да си тръгне. И тогава и сега ръководството на отбора заедно с футболисти се съюзи против треньора и какво спечелихме през 1999? Едно голямо нищо, сега ще стане същото, тъй като заради тази смяна беше жертвана Купата на страната и след това шампионата, точно в момента в който играта на отбора потръгна. Посредством българите в отбора за пореден път беше разиграна пиеса, която ще ни остави с калъфките, а Стойчо ще се бие в гърдите че с удари отвсякъде и разпродаден отбор и въпреки директивата е направил отбора си шампион. Надявам се все пак че в останалите мачове отбора ще вдигне оборотите и духа, защото е време да се заиграе на кръв и срещу Литекс и срещу лит(*кс-етрополе и да им покажем че разполагаме с по-добри състезатели, които могат да играят стига НЯКОЙ да не им пречи!!!!
За финал ще ви дам линк към двубоя от 1998 срещу лит(*кс-етрополе когато положенията за Левски са буквално през минута, пресата е в последната третина на терена, дълбоко в полето им и начина по-който играе Левски, от тогава до днес не съм го виждал!!! И въпреки това този човек също стана жертва на вътрешна провокация(спомняте си и други два мача: Левски-Шумен 2-2, Спартак Вн - Левски 2-1!!!-
http://topsport.ibox.bg/interview/id_300163958)
Линк към мача от 1998г.:
http://dox.bg/files/dw?a=42bdbdd31cще ви припомня и друг случай - Славолюб Муслин с уникален за БГ екип - тактически физически и вратарски треньори
преди мача с чорбата - отборът играеше СУПЕР, отпаднахме от динамо киев (само заради пропуснатата дузпа от Чиликов)
и на рутинно заседание на управителния съвет
Агент Георги Марков - изкукалия олигофрен - поставя точка за смяна на треньора с репликата
"
Когато отбора печели аз вдигах купата и се радвах, сега като губи трябва да се действа !"
btw. никой не вярваше, че е възможно да паднем от чорбвата, които бяха безумно слаби - току що ебани за пореден път в европа
според мен след махането на Грозни това е вторият най-голям пропуснат шанс на ЛЕВСКИ да стане сиелен европейки отбор
p.s. Питайте Гонзо, според него кой го е направил футболист (дядя Грозни е отговора...)