forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 09, 2025 7:39 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 55  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 12:13 pm 
Аватар

Trent написа:
Richard Long написа:
И да вземе Йофу, Пажин, и Илияна скаути в екипа си! САМО ЛЕВСКИ!

Братле, тоя и с Интерпол не мисля, че можем да го открием :smt005

Крие се, защото Илияна го е заплашила със секшуъл харасмънт... Once she tried black, and there is no going back :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 12:14 pm 

Момчета кажете нещо за двубоя, за пресата, за головите ситуации - 4 пъти очи в очи с вратаря !!!! За съжаление само 2-0, но каква игра само!!! Е за това ме е яд, че всичко вървеше добре до тоя двубой и после почнаха да му подливат вода и накрая чорбите с купата а ония с титлата - за да се покажеме кой кой е - първо Жужо после и Наско.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 12:15 pm 
Аватар

Кратуне, айде давай мача бе :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 12:15 pm 
Аватар

Македония написа:
Играчите със сигурност уволниха Рюдигер Абрамчик преди време, защото, цитирам "много ни караше да бягаме и абсолютно забраняваше излизането на дискотека". :smt002

И Херо и Гочето. Един руснак (Грозни) седя 6 месеца и също избяга...списъка е дълъг. Проблема е, че в някои от случаите имат(всъщност само в един няма) участие вътрешни ръководни фактори.
АвстралиецО написа:
...
Ако сглобим всичко, което казаха Тонев и Батков, новият треньор ще е:
....

Радуканов ще е.
Старо куче написа:
...
2. Херо (когото всички искат за треньор, но когото публиката на Левски изгони през 2000 г.) ни смачка на 2 пъти....

Публиката никога не е могла и не е уволнявала треньор. Херо избяга от Кюрда в национала и дойде в Левски, за да го го уволнят играчи и шефове щото на един бил казал че не може да центрира, на друг че не може да спира топката и те мамините се разсърдили.....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 12:16 pm 

Мачът беше страхотен, но не всичко беше по мед и масло - типично по нашенски само месец след боя на чорбарите се издънихме в Европа....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 12:24 pm 

Старо куче написа:
Мачът беше страхотен, но не всичко беше по мед и масло - типично по нашенски само месец след боя на чорбарите се издънихме в Европа....

Ми то беше част от плана това 0-2, спомняш ли си точно кои си изкараха червени картони - тези които бяха изгонени от Лафчис след края на полусезона - Йонков и Господинов, единият даже отиде в чорбарлиги.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 12:27 pm 
Аватар

paulao написа:
Успяха да направят така че да изгонят Костов, както сториха и с един друг специалист. През 1998 Грозни пое отбора въведе своите виждания но дразги с Андрей Желязков, а последвалото включване към отбора в края на есента и уредения мач със Славия за купата(0-3) го накараха да си тръгне. И тогава и сега ръководството на отбора заедно с футболисти се съюзи против треньора и какво спечелихме през 1999? Едно голямо нищо, сега ще стане същото, тъй като заради тази смяна беше жертвана Купата на страната и след това шампионата, точно в момента в който играта на отбора потръгна. Посредством българите в отбора за пореден път беше разиграна пиеса, която ще ни остави с калъфките, а Стойчо ще се бие в гърдите че с удари отвсякъде и разпродаден отбор и въпреки директивата е направил отбора си шампион. Надявам се все пак че в останалите мачове отбора ще вдигне оборотите и духа, защото е време да се заиграе на кръв и срещу Литекс и срещу лит(*кс-етрополе и да им покажем че разполагаме с по-добри състезатели, които могат да играят стига НЯКОЙ да не им пречи!!!!

За финал ще ви дам линк към двубоя от 1998 срещу лит(*кс-етрополе когато положенията за Левски са буквално през минута, пресата е в последната третина на терена, дълбоко в полето им и начина по-който играе Левски, от тогава до днес не съм го виждал!!! И въпреки това този човек също стана жертва на вътрешна провокация(спомняте си и други два мача: Левски-Шумен 2-2, Спартак Вн - Левски 2-1!!!-http://topsport.ibox.bg/interview/id_300163958)

Линк към мача от 1998г.:
http://dox.bg/files/dw?a=42bdbdd31c

ще ви припомня и друг случай - Славолюб Муслин с уникален за БГ екип - тактически физически и вратарски треньори

преди мача с чорбата - отборът играеше СУПЕР, отпаднахме от динамо киев (само заради пропуснатата дузпа от Чиликов)
и на рутинно заседание на управителния съвет
Агент Георги Марков - изкукалия олигофрен - поставя точка за смяна на треньора с репликата
"Когато отбора печели аз вдигах купата и се радвах, сега като губи трябва да се действа !"

btw. никой не вярваше, че е възможно да паднем от чорбвата, които бяха безумно слаби - току що ебани за пореден път в европа

според мен след махането на Грозни това е вторият най-голям пропуснат шанс на ЛЕВСКИ да стане сиелен европейки отбор

p.s. Питайте Гонзо, според него кой го е направил футболист (дядя Грозни е отговора...)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 12:33 pm 
Аватар

http://dox.bg/files/dw?a=42bdbdd31c ето ви мача

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 12:33 pm 

paulao написа:
Ми то беше част от плана това 0-2, спомняш ли си точно кои си изкараха червени картони - тези които бяха изгонени от Лафчис след края на полусезона - Йонков и Господинов, единият даже отиде в чорбарлиги.

Имаше и един украинец,Харковченко и той беше май в заверата,нищо че Грозни го беше довел.Иначе имахме уникален отбор тогава,младия все още Гонзо,Кривия,Иванков,Кайзера,Дончо Донев,Георги Борисов,Илиян Илиев,Мъри,но така и не се разви и не спечели нищо,поне остана удоволствието от няколкото уникални мача подплатени с яко голове и красива игра.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 12:37 pm 
Аватар

Е, то и на Грозни до ден днешен Гонзо му е любимец, тази зима каза пак: Голям играч бе и голям шеф ще стане! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 12:39 pm 

Kryten написа:

:smt038 Благодарности на Kryten и Paulao

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 12:39 pm 
Аватар

Kryten написа:

Екстра :smt023 . Сега остава да намеря време и да го изгледам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 12:40 pm 

УСПЕХ на Гозно! Искам само да попитам: Не е ли редно, когато е ст. треньор(мениджър) да го наричат, поне в медиите, Георги Иванов? За нас завинаги ще си е ЦАР, БОК, ИМПЕРАТОР, ама с това Гозно, тия слугинажи не се ли подиграват с него, т.е когато нЕкоя чужда медия иска да сАбере info за Синия Любим отбор, тия червени драскачи да казват : "ст. треньор - Гонзо"? 'Щото за ония турчета, като играят с "мега-грандовете" тулуза, тУрпедУ, омония е винаги - Г-н Младенов, Г-н Пенев, Г-н кура-ми-янко?
ПС: Благодаря за мача! Сипвам си една бира и го почвам! :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 12:41 pm 
Аватар

UGLYBLUE написа:
Е, то и на Грозни до ден днешен Гонзо му е любимец, тази зима каза пак: Голям играч бе и голям шеф ще стане! :bigok

ако бяхме нормален отбор в нормална държава Муслин или Грозни щаха да ги оставят да работят минимум 2 години без никой да ги барне с пълна власт и щеше да има резултати - участия в CL много преди Мъри (който също постигна всичко с дадено му време)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 12:42 pm 
Аватар

Gesha91 написа:
УСПЕХ на Гозно! Искам само да попитам: Не е ли редно, когато е ст. треньор(мениджър) да го наричат, поне в медиите, Георги Иванов? За нас завинаги ще си е ЦАР, БОК, ИМПЕРАТОР, ама с това Гозно, тия слугинажи не се ли подиграват с него, т.е когато нЕкоя чужда медия иска да сАбере info за Синия Любим отбор, тия червени драскачи да казват : "ст. треньор - Гонзо"? 'Щото за ония турчета, като играят с "мега-грандовете" тулуза, тУрпедУ, омония е винаги - Г-н Младенов, Г-н Пенев, Г-н кура-ми-янко?

Еми неудобно им е явно да викат г-н Кюрд, г-н Супа, г-н Тройчо :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 12:48 pm 
Аватар

На дядя Грозни му бяха виновни САЩ и световния империализъм :smt003 Дойде, Иба свинете в гъза не можа да постигне революцията и си тръгна, но пък ГонзА :smt003 му остана любимец за цял живот :bigok, мача със Славия - реванша де, беше еманация на кур-капаните, който ритнитопковците могат да направят, автоголове, путки-майни, а оня сиромах Тодор Праматаров тогава в Шумен срещу нас правеше мачовете на живота си :ohmygod, спомням си 7 години преди това като беше в Славия ни шибна 3 гола майка му да еба, нещо като Тони еФтимофф е тоя :boisw :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 12:56 pm 

krasi_blue написа:
Gesha91 написа:
УСПЕХ на Гозно! Искам само да попитам: Не е ли редно, когато е ст. треньор(мениджър) да го наричат, поне в медиите, Георги Иванов? За нас завинаги ще си е ЦАР, БОК, ИМПЕРАТОР, ама с това Гозно, тия слугинажи не се ли подиграват с него, т.е когато нЕкоя чужда медия иска да сАбере info за Синия Любим отбор, тия червени драскачи да казват : "ст. треньор - Гонзо"? 'Щото за ония турчета, като играят с "мега-грандовете" тулуза, тУрпедУ, омония е винаги - Г-н Младенов, Г-н Пенев, Г-н к.р?

Еми неудобно им е явно да викат г-н Кюрд, г-н Супа, г-н Тройчо :smt005

Това ми е идеята! Гонзо освен Левскар е и Българин, има мачове и с Националната фланелка! Да вземат да се стегнат тия ла*нари, че ми писна! Когато е видно прасе, вЕрно на аллах, е по фамилия за важните международни събития, а като Син Великан е с прякор: Гозно, Гибона. Само с едно изключение, само че па там, червените кмери старателно го пропускат - КАЙЗЕРА :smt027 ... а? Звучи ли като Got mit uns? Или като Sieg Heil :smt006 За това, ГОНЗЕ, изсери се мазно утре в Остите на всичките ти критици, както само ти можеш!! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 1:03 pm 
Аватар

Верно Грозни казваше ГонзА, ГонзА с руското си произношение :smt005 :smt005 незабравимо :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 1:36 pm 
Аватар

thegboy написа:
Nakuro Bradata написа:
За мене трябва да си се вземе треньор, който веднъж за винаги да му се даде цялата власт и да си носи отговорността.

Но пък трябва да си сигурен, че това е ЧовекЪТ. Аз за Костов, не съм сигурен, даже хич..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 1:41 pm 
Аватар

krasi_blue написа:
Аз имам усещането, че Тонев не говори нито за Илиан, нито за Херо. Няма да се изненадам ако на 24 април ни представи бившия(евентуално) треньор на Кайзерслаутерн. :smt017

Няма как да стане това, Краси още не си е пренесъл багажа в Германия, ти искаш да се връща :bigok

Колкото до това, че щял да бъде Радуканов, тцъ! Радуканов няма да го вземем, първо , защото всички са нясно каква война ще настане, а на нас ни трябва спокойствие. Второ, защото не мисля, че е достатъчно добър треньор в момента, за да постигне нещо запомнящо се.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 1:44 pm 
Аватар

acrimonious написа:
thegboy написа:
Nakuro Bradata написа:
За мене трябва да си се вземе треньор, който веднъж за винаги да му се даде цялата власт и да си носи отговорността.

Но пък трябва да си сигурен, че това е ЧовекЪТ. Аз за Костов, не съм сигурен, даже хич..

Извинявай, ако си писал и преди, но кой е добър вариант според теб?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 2:02 pm 
Аватар

Като сте се разприказвали на тема екс-треньори, да не би Тонев да преговаря с... Вячеслав? Освен Херо и Илиян, гледам, че и той е ангажиран. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 2:04 pm 
Аватар

Слухове сек'ви,както ви е ясно,та ето аз к'во чух-никой не ще да работи с Гонзо,който летото си заминава в тандем с Борат,и идва Илиан.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 2:08 pm 
Аватар

Е как ше иска някой да работи с Гонзо, като изедника не им дава на футболистите да си цъкат смс-и на тренировките и ги кара да тичат и да спазват режим... И не им разрешава да четат спортна преса, за да не си разстройват нежните душички. как може такоав нещо! Не го е срам, вън, боклук :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 2:12 pm 
Аватар

madball написа:
Слухове сек'ви,както ви е ясно,та ето аз к'во чух-никой не ще да работи с Гонзо,който летото си заминава в тандем с Борат,и идва Илиан.

От устата на Вячеслав чу ли, че не иска да работи с Гонзо? Според мен могат да направят нелош тандем.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 2:14 pm 
Аватар

Kryten написа:

Ебаси мача, ебаси скоростта, ебаси положенията. За пръв път гледам повторно тоя мач и направо съм е така :shock:
Сегашния ни отбор имам чувството, че играе на забавен каданс :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 2:14 pm 
Аватар

Тонев каза, че ще е българин. Така че, няма как да е Грозни.

niki87 написа:
Ебаси мача, ебаси скоростта, ебаси положенията. За пръв път гледам повторно тоя мач и направо съм е така :shock:
Сегашния ни отбор имам чувството, че играе на забавен каданс :ohmygod

Тамън по-малките ще научат кой е Дончо Донев, че доста се чудеха къв е па тоя, когато го назначиха. :smt006

Последна промяна krasi_blue на Сря Мар 28, 2012 2:17 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 2:17 pm 
Аватар

Kryten написа:

Верно ли го изровихте тоя мач.. :smt007
Хиляди благодарности на виновните, следобяда няма да е скучен :smt026

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 2:21 pm 
Аватар

Ми аз този мач го имам от доста време, нема как да не съм го поствал, ама кой да гледа :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 28, 2012 2:24 pm 
Аватар

Kryten написа:
Ми аз този мач го имам от доста време, нема как да не съм го поствал, ама кой да гледа :loser2

Самообливам се на момента :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 55  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]