forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 06, 2025 7:54 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 55  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 12:25 am 

Херо както е с рак, само това напрежение и ядове му трябват.
Знайни и незнайни поплювковци и тъпанари да се упражняват в лайняни словоизлияния за негова сметка и да го псуват и кълнат след първата загуба.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 12:27 am 
Аватар

за мен няма значение само едно искам левски да върви напред

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 12:28 am 
Аватар

kozarets1914 написа:
....
Не виждам да говори за това какъв е треньора. Говори за това как изглежда играта на отбора и е прав.
Ти визитката на треньора ли предпочиташ или играта на отбора? А тия победи беха срещу аутсайдерите, майна. Едва сега идват сериозните мачове, а ние се издънихме в последния лесен. Левски му трябва малко - или няколко to4ni играчи, или някои от сегашните да заиграят по различен начин.

Кое не говори какъв е треньора, издънките на отбора когато трябва да се сменя ли не говори :roll:
Херо, Гочето + още няколко знайни и незнайни сменени или обречени след броени месеци вследствие интриги. Или да приема, че всичките са некадърни?
Omraz написа:
Знайни и незнайни поплювковци и тъпанари да се упражняват в лайняни словоизлияния за негова сметка и да го псуват и кълнат след първата загуба.

Абсолютно, плюс това е бил тука и знае какво е.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 12:32 am 
Аватар

kozarets1914 написа:
hidden767 написа:
За мен редовен мач и никаква симулация от нашите. Същите проблеми, които се виждаха и предните срещи, този път ни изядоха главата.
Казвал съм го много пъти - разни треньори мИчтатели искат Левски да играе като Барса и за тази цел го пълнят с уж бързи и технични футболисти.
Но в същото време ни куцат основни базисни неща от футболната игра.
1) Стил с много подавания не може без адекватна игра без топка и движение по терена.
2) Ние сме отборът, който вкарва най-рядко след статични положения като центрирания от фаул и ъглов удар и очевидно не знаем как да извличаме максимумът от такива.

Резултатът от това е, че за да можем да бием, или трябва да имаме неадекватен противник от класата на Калиакра и Монтана насреща, или играта да ни потръгне, или да вкараме ранен гол.
И ако това не стане сме просто един предвидим и лесен за неутрализиране отбор.
И понеже за всеки отбор идва ден, когато нищо не се получава, именно за такива моменти са ни необходими не играчи като Тасевски и Йовов, а играчи с агресия, хъс, които знаят как да се построят при статични, за които да играят на втория етаж е като да плуват в свои води. Левски трябва да е комбинация и от двата типа играчи.

И в този ред на мисли, за мен от българските треньори най-добрият вариант е Херо... останалото е компромис. Илиян също е вариант, но с уговорката, че него не сме го видяли в силен отбор, който се опитва да води играта във всеки мач. А опцията Гонзо просто няма да я коментирам. Ако това бъде изборът до края на първенството, за мен всеки нормален левскар трябва да спре да гледа български футбол въобще.

Не мисля, че съм го казвал някога, но Хидън е прав. Простичко и точно. Нема биткаджии, има некви техничарчета, които са се насрали да влязат за първа. А откакто гледам футбол ЛЕВСКИ ВИНАГИ Е МАЧКАЛ ЗА ПЪРВА и това винаги е било част от оня зверски спортен дух, който много пъти ни е печелил невъзможни мачове. Да не говорим, че имаме и защитник, който го е страх да влиза за първа и това е лицето Мулдер (прав му път, амин, дай Боже), което вече е безумно и продължават да го търпят.
Колкото до включванията от братски Питер - удари 2-3 "Ночной десант", направи една сауна и не обиждай хората бе :smt005 Всички ги е яд и срам, мнения хиляда, но не са причина да се обиждаме и делим.

брат...никого не обиждам...но до кога нас ще ни обиждат бе...ееее писнА ми на пиздата...до кога разни ще се опражняват на името Левски...революция..... :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 12:34 am 
Аватар

Най-вероятно Гонзо ще е с уговорката, че довършва сезона - днес няколко пъти се спомена тази възможност. Херо и Илиян Илиев си имат отбори, те да не са луди да ги пуснат? А с Мъри е говорено колкото да мине на Иво номера с възможните кандидати :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 12:35 am 
Аватар

targovishte написа:
брат...никого не обиждам...но до кога нас ще ни обиждат бе...ееее писнА ми на пиздата...до кога разни ще се опражняват на името Левски...революция..... :boisw

Градът-герой ти действа невероятно :smt005 :smt005 :smt005 Залповете на крайцера чуват ли се? :bigok Имах предвид да не се храним помежду си във форума.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 12:37 am 

И аз гласувах за Херо, но те едва ли ще се свържат с него както и с Илиян. Отделен е въпроса, че дори и да го направят ще бъдат отрязани. Гонзо ще е нека го подкрепим и му пожелаем успех. Това което се случи е вече минало, а живота си продължава и най важното е да сме единни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 12:46 am 
Аватар

kozarets1914 написа:
targovishte написа:

Градът-герой ти действа невероятно :smt005 :smt005 :smt005 Залповете на крайцера чуват ли се? :bigok Имах предвид да не се храним помежду си във форума.

ако щеш вЕрвай...но стигнах и до там...да ходя на митинг...против Путин....а ОМОН са си ебали мамата.... :smt047

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 12:48 am 
Аватар

Щом пишеш тук, значи си спринтирал качествено. Аз не бих седял да видя ОМОН как са :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 12:54 am 
Аватар

Какво пак сте го забравосвали тоя Хидън?! В последното му изречение - поредната неадекватност в тая тема. Ако Гонзо щял да довършва сезона, което изглежда съвсем реално към момента, всеки нормален левскар трябвало да спре да гледа мачовете на Левски. Само аз ли намирам това дезертьорство, независимо кой е треньор, за ненормално и обидно. Гледам, че на никой друг не му е направило впечатление, а продължавате да анализирате какви играчи имаме и за каква схема на игра са подходящи :ohmygod Хидъна ви съветва да си зарежете любимия отбор, ако еди-какво-си бе! Като прасетата, които преди няколко седмици се съветваха един друг да са вече от Лудогорец.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 12:54 am 

До многоуважаемите г-да форумни потребители!

Много ме разочаровахте с гореизбронеите имена включени към въпросната анкета. Искам да ви попитам един въпрос, на който искам да ми отговорите Честно!

Въпроса ми е следния –
Кой от вас беше чувал за Никому неизвестното име Хосеп Гуардиола през Лятото на 2008 години (4 години по-рано от сега) ?
Очаквам вашитите най-искрени и честни отговори на моя въпрос!

Хосеп Гуардиола стана Старши-Треньор на Барселона през лятото на 2008 и всички хора на тази планета Земя сигурно са си помислили, че тогавашния президент на Барса си е изгубил ума, как може отбор с такъв огромен бюджет като Барселона да назначи такъв никому неизвестен треньор, който никога през живота си не е водил Мъжки отбор досега!!!

2009 и 2011 – Един от малкото треньори спечелил 2 пъти ШЛ и днес е един от най-желаните треньори в Света, защото от никому неизвестен се превърна в най-добрият треньор в Света!

Всичките най-добри Треньори до сега в Света са били най-успешни в началото на своята кариера! Гуус Хидинк спечели ШЛ с Айндховен и след това тъпче на едно място, Ван Гаал спечели ШЛ с Аякс и след тъпче на едно място, Франц Бекенбауер след като стана Световен Шампион през 1990 все много правилно решение да сложи край на кариерата си, че да бъде вечно помнен като Успешен Треньор!

Херо беше най-успешен Треньор само докато бе първият път треньор на Нефтохимик в периода 1994 – 1997! Тогава наистина страх ме хващаше Левски като отидеше в Бургас, защото знаех много добре какво ще ни се случи!!!

Мъри беше най-успешен Треньор само в периода 2004 – 2008!

Айде сега вече да си дойда на Думата!

Моето предложение за Нов и Дългогодишен Треньор на ЛЕВСКИ е –

Ст. Треньор: СЕДРИК БАРДОН
Пом. Треньор: Елин Топузаков

ПЛАН’2014 и тогава ви давам 1000% гаранция, че през Април, 2014 година Левски ще играе на 1/4 Финал в Шампионската Лига срещу Реал Мадрид, като на 1/8 Финал ще сме ударили Лион (или айде нека да бъде ЛИЛ)!

Призовавам всички Фенове да се обединим мощно около кандидатурата на Седрик Бардон за старши-треньор, Елин Топузаков за помощник-треньор, на които да им даде достатъчно време да налагат млади и неопитни момчета от ДЮШ, а Дончо Донев да им докара още толкова млади и голобради таланти от цяла България!

И догодина не трябва да се насилват на всяка цена да станат шампиони, ами да се оставят на мира да се развиват в Левски, да се научат какво значи името Левски, да им се покажат архивни кадри с велики мачове на Левски и да се възпитат и обучат какво значи Левски!

От там нататък ви гарантирам, че Успехите и Красивата игра ще дойдат от само себе си!

3.ЛЕВСКИ-Марсилия 1:0 1Декември2005
4.ЛЕВСКИ-Динамо(Б) 1:0 3Ноември2005
5.ЛЕВСКИ-Оксер 1:0 29Септември2005
6.ЦСКА-ЛЕВСКИ 2:4 сл. д. 31Юли2005
7.ЛЕВСКИ-Литекс 4:1 Март1997

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 12:56 am 
Аватар

Morning Glory написа:
Какво пак сте го забравосвали тоя Хидън?! В последното му изречение - поредната неадекватност в тая тема. Ако Гонзо щял да довършва сезона, което изглежда съвсем реално към момента, всеки нормален левскар трябвало да спре да гледа мачовете на Левски. Само аз ли намирам това дезертьорство, независимо кой е треньор, за ненормално и обидно. Гледам, че на никой друг не му е направило впечатление, а продължавате да анализирате какви играчи имаме и за каква схема на игра са подходящи :ohmygod Хидъна ви съветва да си зарежете любимия отбор, ако еди-какво-си бе! Като прасетата, които преди няколко седмици се съветваха един друг да са вече от Лудогорец.

Да де, ама аз различавам верното от глупостите. Хидъна сам не си верва - дори да сложат Гонзо за треньор, аз съм 95% гаранция, че Хидъна ще си е тука :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 1:06 am 
Прочетох цялото мнение на Киану Рийвс :bigok

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 1:08 am 
Аватар

Македония написа:
Прочетох цялото мнение на Киану Рийвс :bigok

1000% ГАРАНЦИЯ :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 1:10 am 
Аватар

Конструирал го е като бизнес план :smt007 Евала за оптимизма, човече! :)

Да се препраща на мейла на Тонев :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 1:10 am 

Прекалено много трагедия... Всички в Ловеч :levski !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 1:11 am 
Аватар

Keanu^Reeves написа:
ПЛАН’2014 и тогава ви давам 1000% гаранция, че през Април, 2014 година Левски ще играе на 1/4 Финал в Шампионската Лига срещу Реал Мадрид, като на 1/8 Финал ще сме ударили Лион (или айде нека да бъде ЛИЛ)!

Нострадамус! :bigok
Почвайте да веете от сега факлите, Левскари!!! До 2014 поне един международен финал! :smt035 Пийте и не спирайте! :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 1:21 am 
Аватар

Плана е добър, но нещо не ми се вързва във времето :smt017 как да не ги насилват голобрадите да стават шампоани догодина, а в същото време 2014 играем в ШЛ 1/4 финал :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 1:24 am 
Аватар

киану рийвс...пише средно по едно мнение на три месеца...но затова....КАКВО мнение....... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 1:54 am 
Аватар

Има само един човек, който познава и може да противодейства на чалгаджийчетата и това е Гонзо. Но Гонзо не може да е треньор. Който и да дойде трябва *ИСТИНСКИ* да има за гръб Гонзо. Херо, Илян и Мъри(донякъде) не отговарят на това изискване.

Другият вариант е Гонзо, Гаджев, Милиев и Йовов да си идат (и кйто там още е в чалга-бандата). И да вкарват младите момчета от школата и Илян или Херо за треньор.

Костов постъпи мъжки, професионално и е единственият, който го направи. Защо обаче не се иска обяснение от симулантите от онзи ден?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 2:33 am 
Аватар

Какво каза Николай Костов на пресконференцията когато дойде на Герена...ако някой му се меши в работата ще напусне...както и стана!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 6:55 am 

аз киану рийвс все още чакам да стане милиардер и да купи Левски

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 7:10 am 
Аватар

При Мъри се играеше спокойно, без да се обявяват амбиции за титла. Казваха си, че обиграват младите и това е приоритет и затова се получаваха нещата! А ние сега я караме отпред назад и който дойде трябва да ни прави шампион...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 8:20 am 
Аватар

Херо не иска и да чуе за Левски. Някъде му четох изказване. Нито сега, нито след края на сезона. Илиан Илиев пък не иска да работи с Гонзо. Същото важи и за Мъри. Радуканов ако реши да се навие за треньор ще станат катаклизми. В 7 дни спорт Гугутката е казал, че Радукана ще стигне само до бариерата на Герена. Достатъчно ясно е какво ще стане после. Най-лошото обаче е, че при така стичащите се обстоятелства май треньор ще ни е най-слабия от изброените, а именно Гонзо. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 8:22 am 
Аватар

Гледам Интер са освободили Раниери, па да го взимаме :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 8:30 am 
Аватар

Мустафа Шарков написа:
Гледам Интер са освободили Раниери, па да го взимаме :bigok

Раниери където е отишъл , все е провалят отбори , така че не е е добре дошъл . :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 9:13 am 
Аватар

Gonewild написа:
При Мъри се играеше спокойно, без да се обявяват амбиции за титла. Казваха си, че обиграват младите и това е приоритет и затова се получаваха нещата! А ние сега я караме отпред назад и който дойде трябва да ни прави шампион...

Верно е. Само че, точно благодарение на него и Наско, Ян Деркс си замина, и сега немаме млади, които да се обиграват.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 9:15 am 
Аватар

hidden767 написа:
Ако това бъде изборът до края на първенството, за мен всеки нормален левскар трябва да спре да гледа български футбол въобще.

Подкрепям цялото мнение на Хидън, без горното изречение. Левски е много повече от Гонзо, Костов, Гаджев, Дарко, Милийката и т.н. Левски- това сме ние. Тръгнали сме по един добър път за връщане на хората по стадионите и няма да има нищо по- жалко от това да спрем да ходим щото треньорът ни е некадърник.

Adepta написа:
Аха, да си траеме тогава? Транспаранти против Батков да не правим? А?

Брат, сигурно си голям пич, ма в тази тема си като някъв бот (не се обиждай). 10 човека ти казаха, че Батков е абсолютен фигурант, ти продължаваш да си дуднеш...

BMW_Power написа:
Какво каза Николай Костов на пресконференцията когато дойде на Герена...ако някой му се меши в работата ще напусне...както и стана!

Аз пък вече знам защо напусна и причината не е горната. Само като го приближиха снощи от Педераси на ефира със снукса и Костов каза "Заради мозъка или заради вятъра?". Което за мен 100% значи, че просто му е писнало да го псуват знайни и незнайни журналистчета, да го наричат "селянин", "провинциалист", "неадекватник", "живеещ си в своя реалност" и т.н. Като сложим и характерния звук от сектор А, когато Сектор Б за 30 сек е тих (Откъде толкова злоба в хората, не знам, честно)... Но разбирам Костов ;)

П.с. А накрая като го попитаха би ли водил друг отбор в България каза "О,не,не, стигат ми толкова отбори в България".

И последно- пускам какво е казал Жужо пред донлайньон:

Цитат:
Жужо обвини Костов в страхливост
27 март 2012 02:16
"Левски се нуждае от треньор, който да обещае да спечели титлата", заяви Желязков
Бившият спортен директор на Левски Андрей Желязков определи решението на Николай Костов да напусне клуба като прибързано и страхливо, с оглед на думите на треньора, че той е подал оставка.

"Според мен решението на Костов да напусне Левски е доста прибързано, дори бих казал страхливо. Той явно не е преценил какво е Левски преди няколко месеца. В треньорската професия има победи, има и загуби. Но да си тръгнеш при първото поражение - значи си се предал, а това не говори добре за теб.", коментира Жужо.

"Сега най-важното нещо е да се избере треньор, който да гарантира титлата в Левски. Ако се назначи човек, който обещава, че след 3-4 години ще направи отбор, то той не е за Герена. В Левски и лит(*кс-етрополе няма кой да да те чака. Искат се моментални резултати. Който поеме Левски, трябва да има увереност, че ще направи тима шампион", заяви още Желязков.

За мен е прав. Дългосрочна стратегия трябва да има, но НЕ трябва да отрича настоящето!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 9:20 am 
Аватар

Omraz написа:

Мислех вчера да напиша точно това. Едва ли в това състояние му се идва в София, далеч от семейството :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 9:21 am 
Аватар

Гонзо или Мъри. По-скоро първия... :smt012

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 55  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]