hidden767 написа:
Ако това бъде изборът до края на първенството, за мен всеки нормален левскар трябва да спре да гледа български футбол въобще.
Подкрепям цялото мнение на Хидън, без горното изречение. Левски е много повече от Гонзо, Костов, Гаджев, Дарко, Милийката и т.н. Левски- това сме ние. Тръгнали сме по един добър път за връщане на хората по стадионите и няма да има нищо по- жалко от това да спрем да ходим щото треньорът ни е некадърник.
Adepta написа:
Аха, да си траеме тогава? Транспаранти против Батков да не правим? А?
Брат, сигурно си голям пич, ма в тази тема си като някъв бот (не се обиждай). 10 човека ти казаха, че Батков е абсолютен фигурант, ти продължаваш да си дуднеш...
BMW_Power написа:
Какво каза Николай Костов на пресконференцията когато дойде на Герена...ако някой му се меши в работата ще напусне...както и стана!
Аз пък вече знам защо напусна и причината не е горната. Само като го приближиха снощи от Педераси на ефира със снукса и Костов каза "Заради мозъка или заради вятъра?". Което за мен 100% значи, че просто му е писнало да го псуват знайни и незнайни журналистчета, да го наричат "селянин", "провинциалист", "неадекватник", "живеещ си в своя реалност" и т.н. Като сложим и характерния звук от сектор А, когато Сектор Б за 30 сек е тих (Откъде толкова злоба в хората, не знам, честно)... Но разбирам Костов
П.с. А накрая като го попитаха би ли водил друг отбор в България каза "О,не,не, стигат ми толкова отбори в България".
И последно- пускам какво е казал Жужо пред донлайньон:
Цитат:
Жужо обвини Костов в страхливост
27 март 2012 02:16
"Левски се нуждае от треньор, който да обещае да спечели титлата", заяви Желязков
Бившият спортен директор на Левски Андрей Желязков определи решението на Николай Костов да напусне клуба като прибързано и страхливо, с оглед на думите на треньора, че той е подал оставка.
"Според мен решението на Костов да напусне Левски е доста прибързано, дори бих казал страхливо. Той явно не е преценил какво е Левски преди няколко месеца. В треньорската професия има победи, има и загуби. Но да си тръгнеш при първото поражение - значи си се предал, а това не говори добре за теб.", коментира Жужо.
"Сега най-важното нещо е да се избере треньор, който да гарантира титлата в Левски. Ако се назначи човек, който обещава, че след 3-4 години ще направи отбор, то той не е за Герена. В Левски и лит(*кс-етрополе няма кой да да те чака. Искат се моментални резултати. Който поеме Левски, трябва да има увереност, че ще направи тима шампион", заяви още Желязков.
За мен е прав. Дългосрочна стратегия трябва да има, но НЕ трябва да отрича настоящето!