forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 5:12 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 757, 758, 759, 760, 761, 762, 763 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 7:14 pm 

Предварително се извинявам за острите епитети.

Изключително неприятна е новината за напускането на Николай Костов. Харесах го от първия ден тук, защото беше очевидно, че разбира от футбол, че може да помогне да излезем от калта. Но и тогава изразих опасения, че няма да успее да се справи с тази джунгла тук. Тук сякаш няма място за добри треньори като него - не и когато отборът ти е пълен с разни Гаджевци, Дарковци и всякакви долни и некадърни курви, чиито имена дори не искам да споменавам, защото са твърде малки човечета. Казвам ви честно, ако аз бях президент, щях да изгоня целия отбор от боклуци (тва са поне 7-8 човека) и да задържа треньора, да го оставя той да си подбира внимателно следващите и да си носи отговорността, ако не може да се справи и с тях. Защото тая пасмина, която се подвизава със сини фланелки в момента, не може да се нагоди към никого - що треньори бастардисаха и все са недоволни, все са неразбрани, а може би пък толкова си могат? Каквато и да е причината, тия 7-8 тумора трябва да се изчистят още лятото и да се гради нов отбор със сериозна бройка юноши. В този смисъл продължавам да подкрепям назначаването на Стоилов и Сираков, защото те са единствените хора в България, които са успявали да реализират подобен модел. И така набързо се справиха с т.нар. "тартори". Знам, че за дуото могат да се изброят много кусури, но е смешно изобщо то да се сравнява с други варианти от България. И понеже някой ще каже - ами какво да правим с Гонзо и Тонев? Отговорът е ясен - ако бяха поне малко достойни, те щяха да си заминат с Костов. Първият, защото вече три години стои в ръководството и освен с простотии мандатът му няма да се запомни с нищо друго. А вторият защото сам заяви, че носи отговорността за всичко на Герена и следователно е време да я поеме вместо да си мие ръцете с Костов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 7:19 pm 
Аватар

Smirnoff написа:

Изключително неприятна е новината за напускането на Николай Костов. Харесах го от първия ден тук, защото беше очевидно, че разбира от футбол, че може да помогне да излезем от калта. Но и тогава изразих опасения, че няма да успее да се справи с тази джунгла тук. Тук сякаш няма място за добри треньори като него - не и когато отборът ти е пълен с разни Гаджевци, Дарковци и всякакви долни и некадърни курви, чиито имена дори не искам да споменавам, защото са твърде малки човечета. Казвам ви честно, ако аз бях президент, щях да изгоня целия отбор от боклуци (тва са поне 7-8 човека) и да задържа треньора, да го оставя той да си подбира внимателно следващите и да си носи отговорността, ако не може да се справи и с тях. Защото тая пасмина, която се подвизава със сини фланелки в момента не може да се нагоди към никого - все са недоволни, все са неразбрани, а може би пък толкова си могат? Каквато и да е причината, тия 7-8 тумора трябва да се изчистят още лятото и да се гради нов отбор със сериозна бройка юноши. В този смисъл продължавам да подкрепям назначаването на Стоилов и Сираков, защото те са единствените хора в България, които са успявали да реализират подобен модел. И така набързо се справиха с т.нар. "тартори". Знам, че за дуото могат да се изброят много кусури, но е смешно изобщо то да се сравнява с други варианти от България. И понеже някой ще каже - ами какво да правим с Гонзо и Тонев? Отговорът е ясен - ако бяха поне малко достойни, те щяха да си заминат с Костов. Първият, защото вече три години стои в ръководството и освен с простотии мандатът му няма да се запомни с нищо друго. А вторият защото сам заяви, че носи отговорността за всичко на Герена и следователно е време да я поеме вместо да си мие ръцете с Костов.

Отзад напред - Гонзо натвори страшни простотии. Такива, че за пръв път селекцията ни е на ниво, а и носи прилични суми в бюджета. Страшна простотия беше да заменим Живко за Мулдер, ГХ14 за Гарра, Хичо за Калво, Сърмов за Грийн, че и да сме на плюс от 2млн на година. Изключителна простотия.
Натам, само да ми обясниш, какво те доведе на мисълта, че Костов е добър треньор и точно заради това не може да вирее тук? Какво добро футболно направи той, че да има такова мислене... Неговото идване тук ми напомня малко на един друг случай - политически. Когато пуснаха ония кон Румяна Желева да се срами пред европарламента, изведнъж от втора линия се появи Кристалина и всички я обявиха за некъв ебем ти кадъра, без дори да са я чували, та това държи и до днес. Същата работа - идея нямам откъде видяхте такива неща за Костов, при положение, че аз от него не видях нищо - ни добро, ни лошо. Аз не мога да дам мнение за неговите виждания във футбола и неговите умения, просто щото той не показа нищо от тях. Може и да ги има, божа работа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 7:23 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Smirnoff написа:

Изключително неприятна е новината за напускането на Николай Костов. Харесах го от първия ден тук, защото беше очевидно, че разбира от футбол, че може да помогне да излезем от калта. Но и тогава изразих опасения, че няма да успее да се справи с тази джунгла тук. Тук сякаш няма място за добри треньори като него - не и когато отборът ти е пълен с разни Гаджевци, Дарковци и всякакви долни и некадърни к.р, чиито имена дори не искам да споменавам, защото са твърде малки човечета. Казвам ви честно, ако аз бях президент, щях да изгоня целия отбор от боклуци (тва са поне 7-8 човека) и да задържа треньора, да го оставя той да си подбира внимателно следващите и да си носи отговорността, ако не може да се справи и с тях. Защото тая пасмина, която се подвизава със сини фланелки в момента не може да се нагоди към никого - все са недоволни, все са неразбрани, а може би пък толкова си могат? Каквато и да е причината, тия 7-8 тумора трябва да се изчистят още лятото и да се гради нов отбор със сериозна бройка юноши. В този смисъл продължавам да подкрепям назначаването на Стоилов и Сираков, защото те са единствените хора в България, които са успявали да реализират подобен модел. И така набързо се справиха с т.нар. "тартори". Знам, че за дуото могат да се изброят много кусури, но е смешно изобщо то да се сравнява с други варианти от България. И понеже някой ще каже - ами какво да правим с Гонзо и Тонев? Отговорът е ясен - ако бяха поне малко достойни, те щяха да си заминат с Костов. Първият, защото вече три години стои в ръководството и освен с простотии мандатът му няма да се запомни с нищо друго. А вторият защото сам заяви, че носи отговорността за всичко на Герена и следователно е време да я поеме вместо да си мие ръцете с Костов.

Отзад напред - Гонзо натвори страшни простотии. Такива, че за пръв път селекцията ни е на ниво, а и носи прилични суми в бюджета. Страшна простотия беше да заменим Живко за Мулдер, ГХ14 за Гарра, Хичо за Калво, Сърмов за Грийн, че и да сме на плюс от 2млн на година. Изключителна простотия.
Натам, само да ми обясниш, какво те доведе на мисълта, че Костов е добър треньор и точно заради това не може да вирее тук? Какво добро футболно направи той, че да има такова мислене... Неговото идване тук ми напомня малко на един друг случай - политически. Когато пуснаха ония кон Румяна Желева да се срами пред европарламента, изведнъж от втора линия се появи Кристалина и всички я обявиха за некъв ебем ти кадъра, без дори да са я чували, та това държи и до днес. Същата работа - идея нямам откъде видяхте такива неща за Костов, при положение, че аз от него не видях нищо - ни добро, ни лошо. Аз не мога да дам мнение за неговите виждания във футбола и неговите умения, просто щото той не показа нищо от тях. Може и да ги има, божа работа.

Костов не бил направил нищо. Ти наистина разбираш от футбол много малко! Най-малкото е, че Костов с играчи които той не е селектирал постигна 9 победи 1 равен и 1 загуба. За самата игра няма смисъл да пиша, ако си гледал мачовете можеш да направиш разликата с лятото

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 7:34 pm 

tprodanov написа:
Smirnoff написа:

Изключително неприятна е новината за напускането на Николай Костов. Харесах го от първия ден тук, защото беше очевидно, че разбира от футбол, че може да помогне да излезем от калта. Но и тогава изразих опасения, че няма да успее да се справи с тази джунгла тук. Тук сякаш няма място за добри треньори като него - не и когато отборът ти е пълен с разни Гаджевци, Дарковци и всякакви долни и некадърни к.р, чиито имена дори не искам да споменавам, защото са твърде малки човечета. Казвам ви честно, ако аз бях президент, щях да изгоня целия отбор от боклуци (тва са поне 7-8 човека) и да задържа треньора, да го оставя той да си подбира внимателно следващите и да си носи отговорността, ако не може да се справи и с тях. Защото тая пасмина, която се подвизава със сини фланелки в момента не може да се нагоди към никого - все са недоволни, все са неразбрани, а може би пък толкова си могат? Каквато и да е причината, тия 7-8 тумора трябва да се изчистят още лятото и да се гради нов отбор със сериозна бройка юноши. В този смисъл продължавам да подкрепям назначаването на Стоилов и Сираков, защото те са единствените хора в България, които са успявали да реализират подобен модел. И така набързо се справиха с т.нар. "тартори". Знам, че за дуото могат да се изброят много кусури, но е смешно изобщо то да се сравнява с други варианти от България. И понеже някой ще каже - ами какво да правим с Гонзо и Тонев? Отговорът е ясен - ако бяха поне малко достойни, те щяха да си заминат с Костов. Първият, защото вече три години стои в ръководството и освен с простотии мандатът му няма да се запомни с нищо друго. А вторият защото сам заяви, че носи отговорността за всичко на Герена и следователно е време да я поеме вместо да си мие ръцете с Костов.

Значи аз не се сещам за друг български треньор, който да е работил в Европа в първенства по-силни от нашето, да ти дойде тука с ясна спортно-техническа визия, да я налага докрай въпреки реалностите и да ти докара за една зимна подготовка 3-ма футболисти, които моментално да станат най-силните в тима. Това е абсолютен прецедент. Всеки един друг тренер щеше да си се върне към играта от 90-те... понеже така е по-лесно, за да дойде догодина Дубница и да изглеждат като Барселона на Герена. Костов опитваше докрай, и каквото излезе - апропо и резултатите не бяха никак отчайващи, но за разлика от други в клуба, не получи шансове и опра пешкира заради предшествениците си. Та като стана въпрос за предшествениците му.. за Гонзо, каквото е трябвало, е казано - 3 провалени сезона поред, скандали, изцепки, треньорски рокади - ако ли Вуцов и Велев не успяха да съсипят граденото с години, то тоя успя. Сравнението с Румяна Желева ми хареса и го подкрепям. Ще добавя и едно друго - Трайчо Трайков - единственият адекватен министър на Бойко бе изхвърлен като мръсно коте - в една безумна среда, сред скапани тъпоумници, винаги изгарят читавите. Костов не е велик спец от световна класа, много е далеч дори. И е точно толкова далеч от пасмината, която ни се изреди в последните 5 години (изключвам Ясен, тъй като смятам, че е един интелигентен треньор, който се опита да наложи модерен стил на игра, но просто не бе оставен да работи.. пак благодарение на Героя).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 7:41 pm 
Аватар

Добре, значи се налага извода - тук идват добри треньори - Костов, Ясен. Има и един лош Гонзо, който не ги оставя да работят. Тук ме глождят два въпроса - що бе, що го прай тва Гонзо, щот е гадна майна ли?, и втория - бе тия велики треньори що единия е сменил 10 клуба в кариерата си, а другия стоя безработен толкова време?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 7:45 pm 
Аватар

24051914 написа:
За самата игра няма смисъл да пиша, ако си гледал мачовете можеш да направиш разликата с лятото

Другото не искам да го коментирам, но играта е 1:1 с тази от лятото, с едната разлика, че в лицето на Пинто, Рамос и Жуниор имаме по- добри изпълнители ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 7:50 pm 

tprodanov написа:
Добре, значи се налага извода - тук идват добри треньори - Костов, Ясен. Има и един лош Гонзо, който не ги оставя да работят. Тук ме глождят два въпроса - що бе, що го прай тва Гонзо, щот е гадна майна ли?, и втория - бе тия велики треньори що единия е сменил 10 клуба в кариерата си, а другия стоя безработен толкова време?

Гонзо няма вина за напускането на Костов, не ми слагай думи в устата. Съвсем друг е въпросът каква му е работата в момента в клуба и изобщо има ли някаква необходимост от присъствието му. Барем да беше успокоил съблекалнята - нали е голям авторитет сред играчите? Що се отнася до отборите на Костов... така като гледам имената, поне 3 от тях ако ни хванат в официален мач, ще ни направят за смях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 7:54 pm 

Айде бе, след като махнаха Ясен тука на никой не му дремеше, а сега свършил света! С какво Костов беше по-добър тренер от Ясен? Това, че Гонзо не остави Ясен да работи е друг въпрос. Аз съм ЗА Мъри и Наско!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 7:55 pm 
Аватар

Върнахме се 15 години назад като управление на клуб :( Сменяме по 5 треньора на сезон :ohmygod Кур за Тонев, два за Бащицата, три за путките в сини фланелки :smt027
Айде сега тия дето храните Костов си цитирайте мненията когато биехме наред :wink: ако ви стиска разбира се :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 8:15 pm 

BraToC! написа:
Айде бе, след като махнаха Ясен тука на никой не му дремеше, а сега свършил света! С какво Костов беше по-добър тренер от Ясен? Това, че Гонзо не остави Ясен да работи е друг въпрос. Аз съм ЗА Мъри и Наско!

Естествено! Защото много преди да го изгонят официално, го бяха вече маргинализирали и фактическото му уволнение бе по-скоро формалност. Трагедията бе в края на зимния полусезон, когато се взе решение, че Ясен няма да го бъде и през пролетта ще го играе талисман на тъчлинията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 8:25 pm 
Аватар

Смирнофф, брат, нахлувай в темата за напускането на Николай Костов, че некои хора имат нужда от превъзпитание по отношение на Мъри от истински вярващ. Ако нещо ти се ежат, ще ги трия :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 8:44 pm 

Чак пък вярващ няма как да съм в човек. Може би само в автентичния Костов :smt004 Но пък като се зачетох в някои мнения от темата... явно прочорбарската пропаганда от онова време добре е обработила немалко мозъци.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 10:11 pm 
Аватар

tprodanov написа:
На фона на Наско, Гонзо е ангел небесен.

На фона на Гонзо(като ръководител),Наско е музей с купи,титли и шибане на чорбата :smt006
Може Гонзо да ти е гадже или близък приятел,но фактите са си факти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 10:12 pm 
Аватар

Кур за Наско и за купите му :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 10:12 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
к.р за Наско и за купите му :!:

:!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 10:46 pm 
Аватар

Доволно количество неадекватност се изля днес със форона :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 10:59 pm 
Аватар

Вие сте неадекватници.Гонзо - легенда като футболист,провал като ръководител.Наско може да си сере само във фейсбук.Нема да търпиме повече провали,Левски не е длъжен на никой,аре бай. Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 11:14 pm 
Аватар

Besnq_Levskar написа:
tprodanov написа:
На фона на Наско, Гонзо е ангел небесен.

На фона на Гонзо(като ръководител),Наско е музей с купи,титли и шибане на чорбата :smt006
Може Гонзо да ти е гадже или близък приятел,но фактите са си факти.

а аз ще ти еба мамата...само да те пипна.... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 1:43 am 
Аватар

Успокойте се, чада сини :beerch запазете уважение помежду си!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 9:17 am 
Аватар

трима музиканти написа:
Вие сте неадекватници.Гонзо - легенда като футболист,провал като ръководител.Наско може да си сере само във фейсбук.Нема да търпиме повече провали,Левски не е длъжен на никой,аре бай. Изображение

Що да е провал като ръководител? Провал е като треньор и то далеч не най-големия ни. Най-малкото, нищо не го отличава от всички останали треньори в последните 5 години.
Като ръководител обаче, селекцията му в последните две години е нещо, дето Наско може и да го направи срещу 10на милиона. Евентуално.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 9:32 am 
Аватар

Гонзо почти няма грешен ход като селекционер. Както не веднъж съм казвал, за другото според мен не го бива, но в това да разпознае футболистът, талантът, най-вече подходящият за Левски и то в притеснени икономически условия е цар и аз почти не виждам негова грешна стъпка (даже Арш смятам, че не беше грешка, но просто не се вписа с неговоите си особености). :smt023 Имаше един-двама, но като за безпари намери маса добри играчи, предполагам има пръст и в намирането на някои от зимната селекция, кото са добри попадения без изключение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 9:54 am 
Аватар

За един ръководител и треньор в Левски, показател за качество е крайния успех - титла, купа или групи на ЕКТ. Е извинявам се много на феновете на Гонзо, но откакто той е на някакъв пост в Левски ние забравихме кво е тва купа :idea: Яде ли се, пие ли се! Сега гледам пак доста нагло се гласи да става треньор, ако това нещо бъде допуснато от Тонев не само, че много хора ще спрат да ходят на мачове, ами ще престанат и да се интересуват от събитията изобщо поне до лятото. Аз съм един от тези хора. Няма как да се търпи това нещо според мен от всеки човек с почеве от двама грама мозък!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 9:56 am 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Гонзо почти няма грешен ход като селекционер. Както не веднъж съм казвал, за другото според мен не го бива, но в това да разпознае футболистът, талантът, най-вече подходящият за Левски и то в притеснени икономически условия е цар и аз почти не виждам негова грешна стъпка (даже Арш смятам, че не беше грешка, но просто не се вписа с неговоите си особености). :smt023 Имаше един-двама, но като за безпари намери маса добри играчи, предполагам има пръст и в намирането на някои от зимната селекция, кото са добри попадения без изключение.

хехехехехе - извини ме, но като ти чета мнението веднага асоциирам че от него може да стане перфектен шеф на скаутското звено - майтапя се, но точно така прозвуча.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 9:59 am 
Аватар

hixxtam написа:
Nakuro Bradata написа:

хехехехехе - извини ме, но като ти чета мнението веднага асоциирам че от него може да стане перфектен шеф на скаутското звено - майтапя се, но точно така прозвуча.

Защо не? Аз съм на мнението, че всеки тярвба да се занимава с това, в което е най-добър и най-полезен. Той вече не може да е футболист, но виждаме, че перфектно умее да разпознава другите добри футболисти за Левски. Като гледам вече си се заниамва с това. Поне зимата той асистираше за привличането на новите.

Последна промяна Goviado на Вто Мар 27, 2012 10:04 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 10:03 am 
Аватар

hixxtam написа:
Nakuro Bradata написа:

Ми не баш, щото скаута само гледа и си казва мнението. А Гонзо явно го бива и в преговорите и цялата останала работа около това един футболист да дойде тук. А и като гледаме, че две години подред селекцията носи 2млн в касичката на мустака, явно и добре продава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 10:05 am 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Защо не? Аз съм на мнението, че всеки тярвба да се занимава с това, в което е най-добър и най-полезен. Той вече не може да е футболист, но виждаме, че перфектно умее да разпознава другите добри футболисти за Левски. Като гледам вече си се заниамва с това. Поне зимата той асистираше за привличането на новите, каот гледам.

Аз съм един от тези които не харесваха работата на Гонзо като треньор. Засмях се не за друго, а за точното ти попадение, въпреки че доста голяма част от форума няма да са съгласни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 10:08 am 
Аватар

Не знам. Да казват по-скоро кой ще води отбора в Микре, че им писна на всички вече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 10:16 am 
Аватар

tprodanov написа:
Ми не баш, щото скаута само гледа и си казва мнението. А Гонзо явно го бива и в преговорите и цялата останала работа около това един футболист да дойде тук. А и като гледаме, че две години подред селекцията носи 2млн в касичката на мустака, явно и добре продава.

Не съм съгласен. Случая Гара е голяма случайност и в него няма никаква закономерност. Ако беше така, щяхме да продадем поне още няколко играчи(Матондо и т.н.) Искаш да ми кажеш, че той е човека който купува и продава, а не "Бащицата" и някакъв негов екип? Аз лично се съмнявам. И за да сложа край на този спор ще ти разкажа една немска поговорка:
Орелът само лети, но лети много нависоко.
Патката лети, ходи, плува, но нищо не прави качествено.

Многото дини под една мишница винаги са оставали по средата на пътя.

Последна промяна hixxtam на Вто Мар 27, 2012 10:17 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 10:17 am 
Аватар

krivia написа:
За един ръководител и треньор в Левски, показател за качество е крайния успех - титла, купа или групи на ЕКТ. Е извинявам се много на феновете на Гонзо, но откакто той е на някакъв пост в Левски ние забравихме кво е тва купа :idea: Яде ли се, пие ли се! Сега гледам пак доста нагло се гласи да става треньор, ако това нещо бъде допуснато от Тонев не само, че много хора ще спрат да ходят на мачове, ами ще престанат и да се интересуват от събитията изобщо поне до лятото. Аз съм един от тези хора. Няма как да се търпи това нещо според мен от всеки човек с почеве от двама грама мозък!

Доколкото се вижда Херо, Илиан и Грозданов не са реални варианти. Оставаме с Мъри, Гонзо и още един, ако се вярва на Тонев. Мъри се прави на ощипан и нещо не могат да се разберат, поне за момента. Ти кой предлагаш да води отбора в Ловеч и после срещу Лудогорец?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 27, 2012 10:23 am 
Аватар

hixxtam написа:
tprodanov написа:

Не съм съгласен. Случая Гара е голяма случайност и в него няма никаква закономерност. Ако беше така, щяхме да продадем поне още няколко играчи(Матондо и т.н.) Искаш да ми кажеш, че той е човека който купува и продава, а не "Бащицата" и някакъв негов екип? Аз лично се съмнявам. И за да сложа край на този спор ще ти разкажа една немска поговорка:
Орелът само лети, но лети много нависоко.
Патката лети, ходи, плува, но нищо не прави качествено.

Многото дини под една мишница винаги са оставали по средата на пътя.

Тъй де, Гарра е случайност, ама да не забравяме, че се лишихме от ония дървета Хичо и Сърмов за милион и половина долара, а на тяхно място дойдоха безплатно Дъстли и Грийн. Да го добавяме като втора случайност, или да кажем, че две години селекцията е на ниво, а парите са на плюс?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 757, 758, 759, 760, 761, 762, 763 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]