forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 10:57 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 733, 734, 735, 736, 737, 738, 739 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 5:21 pm 
Аватар

Иначе ММ и 7 дни са едни източници на информация ...мени, бегай. :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 5:43 pm 
Аватар

Пие на една маса с Перуката и другите боклуци дето погребват футбола ни и има власт в продъненото им БФС. Голяма сила, няма що. Трябва ли ни влияние в една тарикатска и мафиотска структура, която все по-малко има общо с футбола и утеха ли е че те го слушат и са му авери?[/quote]

Аз не мисля, че ни трябва такова влияние, нито на нас, нито на който и да е друг отбор. Към момента обаче средата изисква авторитет и възможности, за да се предпазим поне доколкото е възможно от фактори влияещи на резултатите ни във възловите мачове. В последните 4-5 год. се сещам общо поне за 10-15 мача със свинете, буферите, Ловеч и Ч.море в които бяхме прецаквани планирано и злонамерено. Не говоря за съдийски грешки, това може на всеки да се случи. Говоря за организация на мача, делегати, наказания и най-вече съдиски свирки по тарикатски "ала Праско"...от началото на мача - през цялата среща и след мача дори. В Ловеч, боклуците и ТИМ могат да си позволят да си помислят, че с подходяща организация е възможно да ни ебават по техния си начин. Знаят, че няма кой да от нашите да отвърне, да удари по масата. Е, като има случаи да не се решават нещата на терена, аз предпочитам, че тъпоумния Н.Йорданов, когато гони Глъъта за лек неумишлен лакет и си трайка за ритник с бутоните напред (Кишишев)в стомаха на Жо - то този измекяр заслужава линч, смърт, гавра и гонка до дупка. Защото същия тъпак така осра и (не)един мач, например в Бургас (при 2-0 за нас ЧК за вратаря им не даде, а тоя почти умъртви Гонзо останал сам с/у него!)... Та това е само един пример, и не е някъква поредица от случайни грешки, защото очевадно случайности в случая НЙ не съществуват.

И да вземем настоящия проблем с хванатите и помилвани свине например? Някой нещо да каза по въпроса? Всички се правят на ударени, че пробите на Гаучев и Мишеьл показали, че няма, ама тука! Как никой не се сети да ги прати и тях за анализ в Атина? Случая общо е уреден в началото на декември 2011 с предизвестен край, и е с явно влияние върху крайните резултати и ние мълчим без мнение и без действия по въпроса. Излиза Батков при Кошлуков и се кълне в децата си, че в при нас няма допинг, защото ей, Богу това би увредило здравето на съзтезателите :ohmygod2 ...
Сираков в такава ситуация щеше да ги качи на ченгела всички замесени и невинни...не ми е любимец, но след него в това отношение сме гола вода.
Та аз предпочитам всичко да се решава на терена с честна игра, а не с 10 пряк свободни удари около дъгата за въргалянията на ловешките комедианти!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 5:44 pm 
Аватар

thegboy,
Вероятно е така, само да запитам, ти от кои източници научаваш новините свързани с Левски?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 5:55 pm 
Аватар

krivia написа:
thegboy,
Вероятно е така, само да запитам, ти от кои източници научаваш новините свързани с Левски?

На сепарето на Гонзо и Иво в Найт Флайт :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 6:06 pm 
Аватар

:smt042 това си е самата истина :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 6:08 pm 
Аватар

:bigok :chalga

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 6:29 pm 
Аватар

Гонзо: Вярваме на Костов, не са големи комисионните за Рамос и Пинто

Спортният директор на Левски Георги Иванов категорично заяви, че няма вариант „сините” да се разделят с треньора Николай Костов. „Не е обсъждан вариант Николай Костов да бъде освобождаван. Всички ние му вярваме и сме зад него. Явно искат да развалят обстановката и атмосферата в Левски. Не сме плащали големи пари за Рамос и Пинто. Лично аз и Тонев сме преговаряли за трансферите на тези играчи. Николай Костов няма пръст в преговорите за тези футболисти. Това е спекулация. Той ни е предложил дадени футболисти, които харесва, а ние сме преговаряли за тяхното привличане. Всичко сигурно идва от неговото изказване, че търсим добри, млади, технични и красиви футболисти”, коментира пред Гонг Гонзо.

„Костов е един добър треньор, не сме обсъждали неговото уволнение. В Левски има достатъчно пари за футболисти, които може да си позволим. Нямаме пари за футболисти, които струват милиони. В България сме, още не сме дорасли за такива неща”, продължи Иванов.

Той коментира и ситуацията със Зезиньо, който е бил харесан от щаба, но откритата контузия е променила намеренията за трансфер на бразилеца.

„Някои легенди много почнаха да се изказват. За Наско Сираков, ако става въпрос, той оправи националния отбор, сега сигурно иска да оправи и Левски. Вече гледам, че пише във фейсбук, скоро може и в някой блог, а и на стената на някой блок. :bigok Не е коректно от негова страна. Не е коректно хора, които не знаят каква е ситуацията вътре в клуба да коментират така. Костов е един много добър треньор и Левски спечели много с неговото привличане”, сподели още Георги Иванов.

Спортният директор сподели своето мнение за много играчи, които минаха проби в Левски. „Много е трудно да се намерят подходящите футболисти. Първенствата са в процес, трудно се привличат играчи. В Левски няма практика да се пробват футболисти, а и никога не е имало. Забавихме се и за това го направихме, но повече няма да се повтори”, завърши Гонзо в дългото си интервю пред Гонг.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 6:37 pm 
Аватар

Доста интересно нещо има постнато на Сираков на стената във фейскока:

Jelu Stankov
„Някои легенди много почнаха да се изказват. За Наско Сираков, ако става въпрос, той оправи националния отбор, сега сигурно иска да оправи и Левски. Вече гледам, че пише във фейсбук, скоро може и в някой блог, а и на стената на някой блок. Не е коректно от негова страна. Не е коректно хора, които не знаят каква е ситуацията вътре в клуба да коментират така. Костов е един много добър треньор и Левски спечели много с неговото привличане”, сподели още Георги Иванов.

Таз свиня дебела Желю дали не е подметка и минетчия - ся чака да напише нещо Сираков и за утре матряла в Тема Свин е готов...

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 6:43 pm 

Левски стартира заключителни преговори с Диара

Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви пред Sportal.bg, че е твърде вероятно до няколко дни сините да привлекат играча на Партизан Ламин Диара. "Днес или утре очакваме неговия мениджър да дойде тук. Двата клуба са постигнали договорка. Остава да се разберем с Диара. Имаме два варианта и за централен защитник. Става въпрос за футболисти, които в момента играят официални мачове и нямат нужда от подготовка. Единственият проблем може да е сработването", обяви Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 6:46 pm 
Аватар

http://football.sportal.bg/news.php?news=348360

Уреждаме мамбата. :lsfc1 :lsfc1 :lsfc1 Забележете как се слива с фона на снимката :lol: :lol: . Взиме и Диамунтен и доволно завършвaмe селекцията. :sm_cigar

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 6:47 pm 
Аватар

И един мармот завива шоколада в станиол :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 6:48 pm 
Аватар

Wildkid написа:
И един мармот завива шоколада в станиол :bigok

даже и Мамаду взимаме. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 6:57 pm 
След няколко дни други песни ще запеете, стокерчета :loser2 :loser2 Стойте само и гледайте :smt023

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 6:58 pm 
Аватар

И Джибрил, искаме и Джибрил за Зарезан да е тук :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 7:00 pm 
:smt005 :smt005

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 7:44 pm 
Аватар

Македония написа:
След няколко дни други песни ще запеете, стокерчета :loser2 :loser2 Стойте само и гледайте :smt023

Шегувкат се, но пак подценяват това, което им се поднася като авансово инфо :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 8:08 pm 
Аватар

Ще взимаме ли Мамаду Диара или няма да взимаме Мамаду Диара? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 8:14 pm 
Аватар

Ще :smt035 го :smt035 вземем :smt035 ще :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 8:17 pm 

Борим се с Марката.. няма как :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 9:19 pm 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=251801

:smt059

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 9:21 pm 
Аватар

Да се отбележи, че е НАПАДАТЕЛ щото Стефан се е объркал нещо :smt017 10 реда глупости и не споменава на кой пост играе.
Лично на мен ми прилича на класическо менте :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 9:22 pm 

Нещата започват полека да се нареждат. След Мамбата и Диамутен селекцията ще изглежда много добре, ако ще само и поради факта, че ще усилият конкуренцията в звената където се съзтезават.

Да идват и двамата!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 9:25 pm 

Kryten написа:
Да се отбележи, че е НАПАДАТЕЛ щото Стефан се е объркал нещо :smt017 10 реда глупости и не споменава на кой пост играе.
Лично на мен ми прилича на класическо менте :lol:

Абе майната му. Да идва :bigok.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 9:27 pm 
Аватар

Убеден съм, че и Ив Янсен да ни предложат, СЗ_Фен ще се кефи и ще го иска :bigok Важно е трансфери да има, а не кой идва :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 9:27 pm 
Аватар

http://www.transfermarkt.de/de/ali-math ... 56799.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 9:32 pm 

dimo91 написа:
http://www.transfermarkt.de/de/ali-mathlouthi/profil/spieler_56799.html

"Впечатляващото" е, че от 12 мача в лигата и 4 за купата няма нито един гол или асистенция.

Както и да е де. Може да се "отпуши" при нас :).

http://www.transfermarkt.co.uk/en/ali-m ... 56799.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Ali_Mathlouthi

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 9:33 pm 

Седем:Едно написа:
Убеден съм, че и Ив Янсен да ни предложат, СЗ_Фен ще се кефи и ще го иска :bigok Важно е трансфери да има, а не кой идва :bigok

След тази бурна трансферна зима стандартите ми са толкова занижени, че съм на прага да се кефя и на Калоян Караджинов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 9:42 pm 
Аватар

FLAME написа:
Вече гледам, че пише във фейсбук, скоро може и в някой блог, а и на стената на някой блок. :bigok

Е това ме уби :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Иначе и тоя Али Абдал ще си ходи, сигурен съм...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 9:54 pm 
Аватар

Е това уби всичко детско в мен:

-„Много е трудно да се намерят подходящите футболисти. Първенствата са в процес, трудно се привличат играчи. В Левски няма практика да се пробват футболисти, а и никога не е имало. Забавихме се и за това го направихме, но повече няма да се повтори”, завърши Гонзо в дългото си интервю пред Гонг.

И само няколко часа по-късно, взимаме футболист на проби.

Възниква въпроса, тия наши ръкУводители, наистина ли не успяват да говорят нормално, без да се налага да се "наакват", почти всеки ден.
Ми хубаво бе джанъм, знаеш(или имаш предположение), че ще идват още хора на "сгляда", ми просто го кажи в прав текст. Ние не сме идиоти(или поне част от нас).
:ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 9:56 pm 
Аватар

От горе-долу сигурен източник разбрах, че взимаме някакъв Сърбин Огнен Корман................ :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 733, 734, 735, 736, 737, 738, 739 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]