Пие на една маса с Перуката и другите боклуци дето погребват футбола ни и има власт в продъненото им БФС. Голяма сила, няма що. Трябва ли ни влияние в една тарикатска и мафиотска структура, която все по-малко има общо с футбола и утеха ли е че те го слушат и са му авери?[/quote]
Аз не мисля, че ни трябва такова влияние, нито на нас, нито на който и да е друг отбор. Към момента обаче средата изисква авторитет и възможности, за да се предпазим поне доколкото е възможно от фактори влияещи на резултатите ни във възловите мачове. В последните 4-5 год. се сещам общо поне за 10-15 мача със свинете, буферите, Ловеч и Ч.море в които бяхме прецаквани планирано и злонамерено. Не говоря за съдийски грешки, това може на всеки да се случи. Говоря за организация на мача, делегати, наказания и най-вече съдиски свирки по тарикатски "ала Праско"...от началото на мача - през цялата среща и след мача дори. В Ловеч, боклуците и ТИМ могат да си позволят да си помислят, че с подходяща организация е възможно да ни ебават по техния си начин. Знаят, че няма кой да от нашите да отвърне, да удари по масата. Е, като има случаи да не се решават нещата на терена, аз предпочитам, че тъпоумния Н.Йорданов, когато гони Глъъта за лек неумишлен лакет и си трайка за ритник с бутоните напред (Кишишев)в стомаха на Жо - то този измекяр заслужава линч, смърт, гавра и гонка до дупка. Защото същия тъпак така осра и (не)един мач, например в Бургас (при 2-0 за нас ЧК за вратаря им не даде, а тоя почти умъртви Гонзо останал сам с/у него!)... Та това е само един пример, и не е някъква поредица от случайни грешки, защото очевадно случайности в случая НЙ не съществуват.
И да вземем настоящия проблем с хванатите и помилвани свине например? Някой нещо да каза по въпроса? Всички се правят на ударени, че пробите на Гаучев и Мишеьл показали, че няма, ама тука! Как никой не се сети да ги прати и тях за анализ в Атина? Случая общо е уреден в началото на декември 2011 с предизвестен край, и е с явно влияние върху крайните резултати и ние мълчим без мнение и без действия по въпроса. Излиза Батков при Кошлуков и се кълне в децата си, че в при нас няма допинг, защото ей, Богу това би увредило здравето на съзтезателите

...
Сираков в такава ситуация щеше да ги качи на ченгела всички замесени и невинни...не ми е любимец, но след него в това отношение сме гола вода.
Та аз предпочитам всичко да се решава на терена с честна игра, а не с 10 пряк свободни удари около дъгата за въргалянията на ловешките комедианти!