forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 1:34 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4079 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 136  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Ное 22, 2011 2:01 pm 
Аватар

Да пукнат всички прасета, заедно със синьото БФС! М-А-Ф-И-Я! :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 23, 2011 12:39 am 

Levskar67 написа:
С риск да се повторя и много хора да ме нахранят, ще кажа, че чорба2 и чорба3 бяха създадени за да пречат на ЛЕВСКИ с пари от комунистическата олигархия! Какви са тези въпроси? Защо микре и комунистчиев не закупили директно чорба1? Отговарям ви: Парите на комунистическите олигарси са взети от нас, тези отбори са чудесни перачници на пари, голямо текучество на средства ( реновиране на стадиони, голямо текучество на играчи, странни трансфери за смешно много пари в двете посоки и още кой знае какви далавери с държавно участие ) . Аз ви задавам следния въпрос: Защо тези отбори не бяха създадени там, където има футболни традиции, а от 28 областни града в най-малките? Повтарям чорба1 и чорба2 правиха 69 много пъти, а сега с чорба3 ще правят шведска тройка! И запомнете, каквото и да правят то ще е срещу нас. Понеже, някой иронизираше " сами срещу всички ", ще му отговоря: По скоро е " ТЕ САМИ СРЕЩУ НАРОДА ", а никой не може да победи народа. Много е вероятно в Европа да се класираме ние и трите чорби, едната чорба да остане извън борда ще е успех за народа! САМО ЛЕВСКИ! :levski

По тъпа логика от това няма :ohmygod Някой ще създава отбор за да пречи на друг :shock: Това дори и Сашо Диков не може да го измисли.Литекс станаха 4 пъти шампиони,защо не дадоха титлите на чорбата ? Защо ги убиха с 8-0 ? Кое не можеш да разбереш от това,защо купували отбори от малки градове ? Гришата е от този край,Домусчиев има сериозен бизнес в този регион,това са и причините.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 23, 2011 1:10 am 
Аватар

iskren1992, малко е тъпо да пускаш такива икони и да нападаш някой, който в мнението си напълно е обяснил защо го казва това и е ясно, че това е неговото мнение. Най-малко май е доста по-голям от теб, а и мненията му винаги са били обосновани и пълни, имайте малко уважение към хората, които пишат тук. Има доста истина в думите му и най-вече, че това са отбори за пране на пари! Избрани в градове без традиции и агитки, за да може да се манипулира най-лесно всичко. И аз мога да пусна тази иконка за "Гришата е от този край,Домусчиев има сериозен бизнес в този регион,това са и причините.", но ще се въздържа.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 23, 2011 1:32 am 

Невъзможно и незаконно ли е в тая държава някой да поиска да си купи футболен клуб ? Всеки си има мнение,но когато почнат да се пускат такива конспирации е смешно и нелепо.В България само отбор от София,Варна,Пловдив,Бургас и Русе ли е морално човек да си купи ? Какво ли си мислят германците за Хофенхаим :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 23, 2011 1:41 am 
Аватар

"Смешно и нелепо" е да твърдиш, че някой си харчи милионите от любов към родния край, но няма нищо, блажени са вярващите ::kid

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 23, 2011 1:43 am 
Аватар

поначало съм забелязал че искрен1992 е човек с прогресивни разбирания :)

първо протеста за катуница му се стори "расистки" (горките мангусти), сега гледам отборчета като лояч и крейзифорест му се виждат нормални клубове с европейско прогресивно развитие в следствие на нормален бизнес :) ...така е...нямали са късмет там да се роди величие на червените куфарчета редица славни от миналото клубове да гният по "Б" групите или да ги разформироват... :smt006

утре да не кажеш че и гей-парада не ти пречи, да си се забавляват там хората дет' се вика :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 23, 2011 2:45 am 
Аватар

iskren1992 написа:
Невъзможно и незаконно ли е в тая държава някой да поиска да си купи футболен клуб ? Всеки си има мнение,но когато почнат да се пускат такива конспирации е смешно и нелепо.В България само отбор от София,Варна,Пловдив,Бургас и Русе ли е морално човек да си купи ? Какво ли си мислят германците за Хофенхаим :smt017

Така е Искрене.Имай респект към някой хора тук,а сега си вземи забележка и се самооблей за назидание :blowj

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 23, 2011 9:13 am 
Аватар

http://topsport.ibox.bg/news/id_71471620
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Не, не, не.Ще умра от смях. Гол Х*й. :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 23, 2011 10:42 am 

SinioUltrasche написа:
iskren1992 написа:

Така е Искрене.Имай респект към някой хора тук,а сега си вземи забележка и се самооблей за назидание :blowj

Аз нямам респект към никой който не познавам лично,така че не благадоря няма да се самооблея :smt006 Хората не се уважават заради възраста си,а заради постиженията си :smt031

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 23, 2011 11:26 am 
Аватар

iskren1992 написа:
SinioUltrasche написа:
iskren1992 написа:

Аз нямам респект към никой който не познавам лично,така че не благадоря няма да се самооблея :smt006 Хората не се уважават заради възраста си,а заради постиженията си :smt031

Ти нито имаш съзнателни спомени от един от най-черните периоди на българския футбол, нито нищо. Ако имаше, щеше да знаеш как Дришата и Венци купуваха титли на кило. :smt023 Схемата Хофенхайм или Уигън е толкова невъобразимо далече от тукашния случай, че няма накъде...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 23, 2011 11:39 am 

Nakuro Bradata написа:
Ти нито имаш съзнателни спомени от един от най-черните периоди на българския футбол, нито нищо. Ако имаше, щеше да знаеш как Дришата и Венци купуваха титли на кило. :smt023 Схемата Хофенхайм или Уигън е толкова невъобразимо далече от тукашния случай, че няма накъде...

Пич недей гледа никът ми,няма нито общо с годините ми.На 22 год. съм,не че е нещо повече,просто адски се дразня когато някой си прави изводи заради годините.За Славия не помня,но за Литекс имам съзнателни спомени и помня,че си бяха много силен отбор.Добре че са отбори като Литекс,а сега и Лудогорец за да направят първенството малко по-интересно и атрактивно.На всеки му е кеф,когато Левски играе срещу Литекс,усеща се атмосфера на дерби,докато на никой не му пука за мачовете с Монтана,Видима или Академик Сф.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 23, 2011 11:56 am 
Аватар

Положението в родното първенство е "Най-слабият печели!" :bigok

и слънцето пак пече ли - пече!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 23, 2011 11:59 am 
Аватар

Valentin написа:
Положението в родното първенство е "Най-богатият печели!" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 23, 2011 12:04 pm 
Аватар

http://futbolist1.bg/
Гласувайте за Футболист на годината.
Отивате на сайта, регистрирате се и гласувате. Ако вашият кандидат липсва в списъка, го предлагате - примерно Иво Иванов, Мариян Огнянов и т.н.
Това е за който не е видял в свинската тема, къде стана дума.
:bigok
На база гласовете на привържениците ще се определи списък от 20 имена, за които ще гласуват журналяците. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 23, 2011 12:09 pm 
Аватар

По това, което пише iskren1992 много ми прилича на русенеца, който си замина с бан преди време. Фен на дунав мисля, че беше :smt017

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 23, 2011 12:09 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Valentin написа:

И така може! :bigok

и слънцето пак пече ли - пече!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 23, 2011 1:35 pm 
Аватар

Valentin написа:
Nakuro Bradata написа:
Valentin написа:

И така може! :bigok

Най-слабият с най-много пари печели! :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 23, 2011 3:01 pm 
Аватар

В момента на всички мачове, в които има гол - гостите водят :loser2

ЕДИТ: И навсякъде, с изключение на папагалския мач, резила е 0:1 :loser2

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 23, 2011 7:17 pm 
Аватар

iskren1992 написа:
SinioUltrasche написа:
iskren1992 написа:

Еми много хубаво говори за тебе значи щом нямаш респект към по-възрастните :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 12:31 am 

Hazard написа:
По това, което пише iskren1992 много ми прилича на русенеца, който си замина с бан преди време. Фен на дунав мисля, че беше :smt017

:idea:

SinioUltrasche написа:
Еми много хубаво говори за тебе значи щом нямаш респект към по-възрастните :ohmygod2

Под възрастен разбирам над 55-60 год.Към човек до тази възраст,защо трябва да изпитвам някакво ненужно уважение.Това не означава,че изпитвам и някакви лоши чуства.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 12:59 am 
Аватар

Щото, дори човек на 32 години, освен ако не е някакъв изключителен тъпанар, най-вероятно е минал през целия ти житейски път по два пъти и си му като прочетена книга. А такъв на 52 години знае какво си мислиш, преди да си го помислил. Сега си на едно мнение, като остараеш и ще обърнеш плочата на "днешната младеж" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 1:06 am 
Аватар

tprodanov написа:
Щото, дори човек на 32 години, освен ако не е някакъв изключителен тъпанар, най-вероятно е минал през целия ти житейски път по два пъти и си му като прочетена книга. А такъв на 52 години знае какво си мислиш, преди да си го помислил. Сега си на едно мнение, като остараеш и ще обърнеш плочата на "днешната младеж" :bigok

Прочети това мнение и се осъзнай.За всичко си има време!!! Рано ти е да подскачаш и да даваш акъли на по-възрастни от нас,на хората,които са активни и работят постоянно за развитието на сектора,когато имат свободно време.Не е нужно да познаваш някой лично за да имаш респект към него :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 4:24 am 

SinioUltrasche написа:
tprodanov написа:

Прочети това мнение и се осъзнай.За всичко си има време!!! Рано ти е да подскачаш и да даваш акъли на по-възрастни от нас,на хората,които са активни и работят постоянно за развитието на сектора,когато имат свободно време.Не е нужно да познаваш някой лично за да имаш респект към него :smt023

Предполагам тоя цитат беше за мен,ако трябва съм честен изглеждаш смешно в моите младежки очи :smt006 Не знам колко ограничен трябва да бъде човек за да пренебрегне мнението на другия заради възрастовата разлика :smt017 Аз си имам мнение,споделям го,това дали си съгласен или не,ама грам не ме интересува,а факта,че съм по-млад от някого никого не би ме спряло да дискутирам или да споря за някой мое мнение или принцип.Не си ме разбрал добре за това кой трябва да бъде уважаван и кой не..Естествено,че не е нужно да уважаваш някого само ако го познаваш лично,но да уважаваш човекът Х в някакъв форум само защото е по-голям от тебе е меко казано смешно.Адски обичам да ме подценяват и да си правят преценка за мен спрямо годините ми :smt007 Мнението на другият събеседник беше за някаква конспирация за Лудогорец,аз не съм съгласен и си изразих мнението,как се преценява кое мнение е адекватно и кое не ? Аз съм на 22,той на 36,значи той е прав аз не,ебем ти логиката :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 4:46 am 

Искрене, нямам нищо лично срещу теб, защото не те познавам, да си жив и здрав, както и моя син, който е набор 92 ( не знам ти, кой набор си? ). Моето мнение е точно обратното на твоето! Нямам дар слово, но ти твърдиш, че чорба2 и чорба3 са създадени за доброто на Българския футбол! Тогава ми обясни с какво помогна на БЪЛГАРИЯ чорба2 от 1997 година насам? Този отбор, не ти ли прилича на един друг отбор създаден през 1948 година за да пречи на " фашисткия " ЛЕВСКИ? Та отбора създаден през 1948 година създаде сателитчета в " А " група, като ботев (пд), ботев (вр), славия, сливен и ч. море, започваха шампионата с 20 точки по двуточковата система, но това беше най-малката беда на Българския футбол. Голямата беда беше, че чорба1 обираше най-добрите Български играчи, минаваше на втори кръг и взимаше играчи, които вече не им трябваха и ги даваше на посочените по-горе отбори, като по този начин ги унищожаваше за големия футбол, а въпросните футболисти можеха да станат големи футболисти в ЛЕВСКИ и други Български отбори. Ще те попитам и защо в Пловдив и Варна мразят чорба1, както и това: чорба2 и 3 не ти ли приличат на посочените отбори? И сега те питам: Още ли смяташ че чорба2 и 3 са създадени за доброто на Българския футбол? САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 8:36 am 
Аватар

iskren1992 написа:
SinioUltrasche написа:
tprodanov написа:

Предполагам тоя цитат беше за мен,ако трябва съм честен изглеждаш смешно в моите младежки очи :smt006 Не знам колко ограничен трябва да бъде човек за да пренебрегне мнението на другия заради възрастовата разлика :smt017 Аз си имам мнение,споделям го,това дали си съгласен или не,ама грам не ме интересува,а факта,че съм по-млад от някого никого не би ме спряло да дискутирам или да споря за някой мое мнение или принцип.Не си ме разбрал добре за това кой трябва да бъде уважаван и кой не..Естествено,че не е нужно да уважаваш някого само ако го познаваш лично,но да уважаваш човекът Х в някакъв форум само защото е по-голям от тебе е меко казано смешно.Адски обичам да ме подценяват и да си правят преценка за мен спрямо годините ми :smt007 Мнението на другият събеседник беше за някаква конспирация за Лудогорец,аз не съм съгласен и си изразих мнението,как се преценява кое мнение е адекватно и кое не ? Аз съм на 22,той на 36,значи той е прав аз не,ебем ти логиката :ohmygod

Аз не те пренебрегвам и не те оценявам !!! Аз също си имам мнение и принципи,както и всеки човек в този форум все пак за това сме ЛЕВСКАРИ !!! Да уважаваш човекът Х във форума,защото е по-голям от тебе не е смешно,а е редно приятелю мой,защото има хора в този форум като са ходили на мачове,аз и ти сме скачали от тротоарите с парашути,така че е редно да се съобразяваш на кого подскачаш без да има за какво.Относно това,което си казал за КрейзиФорест и за Микрекс - мойто мнение е,че по-добре пари да се наливат във футболни центрове където ше са ни и по-интересни гостуванията,отколкото некви измисленяци,които зависят от това колко дълго ще живее местния месия :smt070 Аре стига спамихме за глупости :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 10:54 am 
Аватар

SinioUltrasche написа:
tprodanov написа:

Е добре де, ама човека как да знае кой на каква възраст от форума, за да има някакви съображения ? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 11:33 am 

Levskar67 написа:
Искрене, нямам нищо лично срещу теб, защото не те познавам, да си жив и здрав, както и моя син, който е набор 92 ( не знам ти, кой набор си? ). Моето мнение е точно обратното на твоето! Нямам дар слово, но ти твърдиш, че чорба2 и чорба3 са създадени за доброто на Българския футбол! Тогава ми обясни с какво помогна на БЪЛГАРИЯ чорба2 от 1997 година насам? Този отбор, не ти ли прилича на един друг отбор създаден през 1948 година за да пречи на " фашисткия " ЛЕВСКИ? Та отбора създаден през 1948 година създаде сателитчета в " А " група, като ботев (пд), ботев (вр), славия, сливен и ч. море, започваха шампионата с 20 точки по двуточковата система, но това беше най-малката беда на Българския футбол. Голямата беда беше, че чорба1 обираше най-добрите Български играчи, минаваше на втори кръг и взимаше играчи, които вече не им трябваха и ги даваше на посочените по-горе отбори, като по този начин ги унищожаваше за големия футбол, а въпросните футболисти можеха да станат големи футболисти в ЛЕВСКИ и други Български отбори. Ще те попитам и защо в Пловдив и Варна мразят чорба1, както и това: чорба2 и 3 не ти ли приличат на посочените отбори? И сега те питам: Още ли смяташ че чорба2 и 3 са създадени за доброто на Българския футбол? САМО ЛЕВСКИ! :levski

Значи поради каква причина са създадени Литекс и Лудогорец знаят само ГГ и Домусчиев,за мен това е чисто заради любовта към футболът от тези хора,колкото и смешно да звучи това на повечето хора.Аз ако съм милионер също с удоволствие бих инвенстирал в някой отбор и няма да бъде някой от големите градове,защото е много по-готино да направиш щаслив някой малък град,който никога не е изпитвал кой знае какви футболни емоции.И в крайна сметка не е важно поради каква причина са създадени Литекс и Лудогорец,най-важното е че благодарение на тези два отбора първенството изглежда много по-интересно и конкурентноспособно.Пак казвам много по-голям кеф е да играеш с тези два отбора отколкото с Монтана,Видима или Ботев Вр.Освен това и двата отбора инвестират в стадионите си и базите.Не съм съгласен,че Литекс е нещо като сателит на чорбата,не са малко случаите в които Ловеч са побеждавали или унижавали чорбата.Никога няма да се забрави онова 8-0 ! Иначе съм тотално съгласен за това,какво е било преди 89 год. въпреки че съм бил още в мислите на баща ми,ясно ми е чрез какви манипулации са подържали цдна да бъде един силен и винаги попълван с най-доброто отбор.

Айде с здраве и от мен,като за теб,така и за семейството ти,просто си изказвам мнението :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 12:00 pm 
Аватар

PhilipLS написа:
SinioUltrasche написа:
tprodanov написа:

Е добре де, ама човека как да знае кой на каква възраст от форума, за да има някакви съображения ? :smt017

Еми като за начало може да прочете форума и то се разбира кой ква му е играта :smt031

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 12:07 pm 
Аватар

iskren1992 написа:
Levskar67 написа:

Значи поради каква причина са създадени Литекс и Лудогорец знаят само ГГ и Домусчиев,за мен това е чисто заради любовта към футболът от тези хора,колкото и смешно да звучи това на повечето хора.Аз ако съм милионер също с удоволствие бих инвенстирал в някой отбор и няма да бъде някой от големите градове,защото е много по-готино да направиш щаслив някой малък град,който никога не е изпитвал кой знае какви футболни емоции.И в крайна сметка не е важно поради каква причина са създадени Литекс и Лудогорец,най-важното е че благодарение на тези два отбора първенството изглежда много по-интересно и конкурентноспособно.Пак казвам много по-голям кеф е да играеш с тези два отбора отколкото с Монтана,Видима или Ботев Вр.Освен това и двата отбора инвестират в стадионите си и базите.Не съм съгласен,че Литекс е нещо като сателит на чорбата,не са малко случаите в които Ловеч са побеждавали или унижавали чорбата.Никога няма да се забрави онова 8-0 ! Иначе съм тотално съгласен за това,какво е било преди 89 год. въпреки че съм бил още в мислите на баща ми,ясно ми е чрез какви манипулации са подържали цдна да бъде един силен и винаги попълван с най-доброто отбор.

Айде с здраве и от мен,като за теб,така и за семейството ти,просто си изказвам мнението :smt006

:ohmygod

Каква публика ще радват бе :ohmygod2 Селяните от Ловеч ги боли кура за Литекс колкото мен за тях.На тях най-голямото им е удоволствие е домакинството с нас, точно тогава се пълни най-много стадиона.Те друг радост нямат.Докато отборчето от Ловеч беше в Б група всичките селяни бяха "върли" фенове на цдна или Левски, ама точно когато отбора им влезе в А група всички веднага смениха принадлежноста.Същото се случва и с селяните от рязанград.Точно преди нашия мач с Лудогорец, тук се беше появил някъв дето обясняваше какъв голям фен е на Левски, но щял да подкрепя Лудогорец :ohmygod

Хуитекс са най-противния отбор в А група, за тея 15 години не са спомогнали с абсолютно нищо.Само купени титли и зверска ебня в Евроопа по тях :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 12:55 pm 

flo написа:
iskren1992 написа:
Levskar67 написа:

:ohmygod

Каква публика ще радват бе :ohmygod2 Селяните от Ловеч ги боли к.р за Литекс колкото мен за тях.На тях най-голямото им е удоволствие е домакинството с нас, точно тогава се пълни най-много стадиона.Те друг радост нямат.Докато отборчето от Ловеч беше в Б група всичките селяни бяха "върли" фенове на цдна или Левски, ама точно когато отбора им влезе в А група всички веднага смениха принадлежноста.Същото се случва и с селяните от рязанград.Точно преди нашия мач с Лудогорец, тук се беше появил някъв дето обясняваше какъв голям фен е на Левски, но щял да подкрепя Лудогорец :ohmygod

Хуитекс са най-противния отбор в А група, за тея 15 години не са спомогнали с абсолютно нищо.Само купени титли и зверска ебня в Евроопа по тях :smt006

Литекс може да са жалки,но това не важи за Лудогорец,там хората винаги са обичали футболът.Доскоро играха във "В" група,далеч от милионите и големите звезди,събираха средно на мач по 1000-1500 човека,което мисля,че е похвално.Там и при Домусчиев и след него хората няма да спрат да обичат футболът.А Литекс за 12 год. се превърнаха в отбор от топ 5 по усепхи в България.Само Литекс и Левски са българските отбори,които са успели да преминат групите на турнир в Европа,така че и това не е малко.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4079 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 136  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]