Levskar67 написа:
Искрене, нямам нищо лично срещу теб, защото не те познавам, да си жив и здрав, както и моя син, който е набор 92 ( не знам ти, кой набор си? ). Моето мнение е точно обратното на твоето! Нямам дар слово, но ти твърдиш, че чорба2 и чорба3 са създадени за доброто на Българския футбол! Тогава ми обясни с какво помогна на БЪЛГАРИЯ чорба2 от 1997 година насам? Този отбор, не ти ли прилича на един друг отбор създаден през 1948 година за да пречи на " фашисткия " ЛЕВСКИ? Та отбора създаден през 1948 година създаде сателитчета в " А " група, като ботев (пд), ботев (вр), славия, сливен и ч. море, започваха шампионата с 20 точки по двуточковата система, но това беше най-малката беда на Българския футбол. Голямата беда беше, че чорба1 обираше най-добрите Български играчи, минаваше на втори кръг и взимаше играчи, които вече не им трябваха и ги даваше на посочените по-горе отбори, като по този начин ги унищожаваше за големия футбол, а въпросните футболисти можеха да станат големи футболисти в ЛЕВСКИ и други Български отбори. Ще те попитам и защо в Пловдив и Варна мразят чорба1, както и това: чорба2 и 3 не ти ли приличат на посочените отбори? И сега те питам: Още ли смяташ че чорба2 и 3 са създадени за доброто на Българския футбол? САМО ЛЕВСКИ!

Значи поради каква причина са създадени Литекс и Лудогорец знаят само ГГ и Домусчиев,за мен това е чисто заради любовта към футболът от тези хора,колкото и смешно да звучи това на повечето хора.Аз ако съм милионер също с удоволствие бих инвенстирал в някой отбор и няма да бъде някой от големите градове,защото е много по-готино да направиш щаслив някой малък град,който никога не е изпитвал кой знае какви футболни емоции.И в крайна сметка не е важно поради каква причина са създадени Литекс и Лудогорец,най-важното е че благодарение на тези два отбора първенството изглежда много по-интересно и конкурентноспособно.Пак казвам много по-голям кеф е да играеш с тези два отбора отколкото с Монтана,Видима или Ботев Вр.Освен това и двата отбора инвестират в стадионите си и базите.Не съм съгласен,че Литекс е нещо като сателит на чорбата,не са малко случаите в които Ловеч са побеждавали или унижавали чорбата.Никога няма да се забрави онова 8-0 ! Иначе съм тотално съгласен за това,какво е било преди 89 год. въпреки че съм бил още в мислите на баща ми,ясно ми е чрез какви манипулации са подържали цдна да бъде един силен и винаги попълван с най-доброто отбор.
Айде с здраве и от мен,като за теб,така и за семейството ти,просто си изказвам мнението