forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 1:41 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 645, 646, 647, 648, 649, 650, 651 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Ное 07, 2011 9:24 am 
Аватар

antonatan написа:
StoqnS, моля те придържай се към заглавието на темата, има тема за политика.

:smt023 Прецакахте любимата ми тема с политически дрязги :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 07, 2011 10:24 am 
Аватар

Цитат:
Ръководството на Левски ще направи всичко възможно, за да върне на "Герена" бразилското крило Зе Соареш. "Сините" ще пробват да вземат бързака без пари, твърди "Меридиан Мач". Договорът на играча с Металург (Донецк) изтича в края на годината, а от Левски вече са започнали преговори с него. Идеята на "синьото" ръководство е да привлече Зе Соареш като свободен агент.

Бразилецът все още умува какво да направи. Шефовете на Металург (Донецк), където треньор му бе новият наставник на Левски Николай Костов, са му предложили нов контракт. Към него има интерес и от страна на други украински клубове, тим от Казахстан и друг от Русия.

Тия от меридиян мач здраво четат форона :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 07, 2011 10:27 am 
Аватар

СиняИдея написа:
Цитат:
Ръководството на Левски ще направи всичко възможно, за да върне на "Герена" бразилското крило Зе Соареш. "Сините" ще пробват да вземат бързака без пари, твърди "Меридиан Мач". Договорът на играча с Металург (Донецк) изтича в края на годината, а от Левски вече са започнали преговори с него. Идеята на "синьото" ръководство е да привлече Зе Соареш като свободен агент.

Бразилецът все още умува какво да направи. Шефовете на Металург (Донецк), където треньор му бе новият наставник на Левски Николай Костов, са му предложили нов контракт. Към него има интерес и от страна на други украински клубове, тим от Казахстан и друг от Русия.

Тия от меридиян мач здраво четат форона :loser2

Дано не направят всичко възможно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 07, 2011 3:32 pm 
Аватар

StoqnS написа:
New Order написа:
Изключително неадекватно мнение.
Костов дойде след Виденов, хиперинфлация, 3000 лв за долар и резерв под 300 милиона долара, а остави валутен борд, минимална инфлация и резерв над 3.5 милиарда, а външният дълг бе снижен с близо 4 милиарда.
Преди Костов бяхме в Шенгенския списък, по негово време ни поканиха /1999г/ и започнахме /2000г/ преговори за влизане в ЕС. През 2000г поискахме членство в НАТО. По време на кризата в Косово дадохме коридор на Нато за удари с/у бивша Югославия и отказахме на руснаците, докато БСП и Първано правеха митинги в подкрепа на Милошевич. Пак при Костов изчезнаха стикерите ВИС и СИК, а Мултигруп бе навряна в ъгъла.
Костов дойде след служебно правителство, а не след комунистическото на Виденов!Точно това служебно правителство стабилизира страната и начерта много от тези правилни линии в политиката ни (ЕС, НАТО, валутен борд), за които и ти пишеш.Ако не бъркам, точно то подписа предварително споразумение с МВФ за въвеждането на валутен борд, който беше въведен официално някъде през лятото на 1997 година?!Хиперинфлацията още там беше овладяна, спря се и девалвацията на лева, инфлацията спадна до някакви съвсем поносими и нормални нива( 2%)...Всичко това го свърши служебното правителство, ама както казах вече, на някои им е доста къса паметта.

Сравнението на смирнофф, който поставя бактерията Костов едва ли не на едно ниво с един наистина велик българин - това си е чисто и просто КОЩУНСТВО!Не знам дали и най-заблудените бабички биха издигнали този комунист толкова високо :slap То бива да има заблудени хора, ама чак толкоз :ohmygod

Служебното правителство на Софиянски беше правителство на дотогавашната опозиция в лицето на СДС и работи по антикризисната програмата на СДС с тогавашен председател Иван Йорданов Костов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 07, 2011 6:18 pm 
Аватар

Не серете в темата! Казах! :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 08, 2011 1:55 am 
Аватар

До кога ще го бавите тоя Стоян :slap
А по темата: имам отлично първо впечатление от новиО тренер. Дано наистина се окаже кадърен човека :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 08, 2011 10:17 am 
Аватар

Цитат:
Договорът за нов спонсор на Левски вече изготвен

Предложението на Левски за договор с нов инвеститор е изготвено и вече е в офиса на едра чуждестранна компания, пише в днешния си брой вестник "Труд". Според изданието собственикът на "сините" Тодор Батков е провел няколко сериозни разговора по темата, но засега отказва да я коментира. Предстои обсъждане на предложението на Левски от страна на висшия мениджърски екип на фирмата, към която е отправено предложението. На "Герена" засега не бързат да се радват на варианта за нов голям спонсор, тъй като се притесняват от евентуален провал на сделката. Надеждата на босовете на "сините" да се стигне до договор обаче е достатъчно сериозна. Има варианти и за продажба на клуба, и такива за инвестиция срещу реклама и акции.

Преди дни лично министър-председателят на България Бойко Борисов обяви в интервю, че иска да бъде намерен нов генерален спонсор на Левски, който да помогне на клуба във финансовата криза.

:shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 08, 2011 10:22 am 
Аватар

flo написа:
Цитат:
Договорът за нов спонсор на Левски вече изготвен

Предложението на Левски за договор с нов инвеститор е изготвено и вече е в офиса на едра чуждестранна компания, пише в днешния си брой вестник "Труд". Според изданието собственикът на "сините" Тодор Батков е провел няколко сериозни разговора по темата, но засега отказва да я коментира. Предстои обсъждане на предложението на Левски от страна на висшия мениджърски екип на фирмата, към която е отправено предложението. На "Герена" засега не бързат да се радват на варианта за нов голям спонсор, тъй като се притесняват от евентуален провал на сделката. Надеждата на босовете на "сините" да се стигне до договор обаче е достатъчно сериозна. Има варианти и за продажба на клуба, и такива за инвестиция срещу реклама и акции.

Преди дни лично министър-председателят на България Бойко Борисов обяви в интервю, че иска да бъде намерен нов генерален спонсор на Левски, който да помогне на клуба във финансовата криза.

:shock:

Статия в стил "Отлично запознат източник..." :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 08, 2011 10:23 am 

По-скоро "Една жена каза" :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 08, 2011 1:21 pm 
Аватар

Малко ми напомня за италианската сага в Ботев :lol: :lol: тип "Сделката за Ботев ще стане до часове" "Италианските бизнесмени пристигнаха в Пловдив" и така нататъка
докато някой не излезе и каже че има нещо всичко друго са празни слухове :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 08, 2011 3:28 pm 
Аватар

Като гледам бащицата как го е закъсал, нищо чудно да е истина. Дано!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 08, 2011 5:03 pm 
Аватар

Ето го президента на чуждата фирма:

Изображение

И новия му екип:

Изображение

:bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 08, 2011 7:50 pm 
Аватар

Аз пък чух, че фирмата спонсор е с инициали SS :bigok като заглавието и завършва на солюшънс :loser2 Явно кой е ял и пил с чичо Тошо и е ходил на лов за диви прасИта :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 08, 2011 9:30 pm 
Аватар

Снощи сънувах, че срещам Ники Илиев в един клуб. Почнах да му се жалвам от Батя и той ми каза, че имал идея да купи клуба. Аз се разплаках и започнах да го прегръщам и да го моля да го стори веднага. Той каза, че ще види какво може да се направи. Чекаме :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 08, 2011 9:49 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Снощи сънувах, че срещам Ники Илиев в един клуб. Почнах да му се жалвам от Батя и той ми каза, че имал идея да купи клуба. Аз се разплаках и започнах да го прегръщам и да го моля да го стори веднага. Той каза, че ще види какво може да се направи. Чекаме :bigok

Разкажи пак съня ти за инфаркта на г-н Батков. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 08, 2011 10:42 pm 
Аватар

Това съм го забравил и не искам да си го спомням. Страх ме е да не се сбъдне. Съмнявам се тук да има някой, който да пожелае лошо на Бащицата. Все пак за всичко е виновен Гонзо. Той не е легенда, той не е назначил треньор преди 4 месеца, той не купи Иниеста и Меси.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 08, 2011 11:26 pm 

Мениджърът на Зе Соарес: Няма шанс да се върне в Левски, искат го шест клуба
http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=235363

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 08, 2011 11:37 pm 
Аватар

Това съм го забравил и не искам да си го спомням. Страх ме е да не се сбъдне. Съмнявам се тук да има някой, който да пожелае лошо на Бащицата. Все пак за всичко е виновен Гонзо. Той не е легенда, той не е назначил треньор преди 4 месеца, той не купи Иниеста и Меси.

O,da ne dava gospod da pykne . :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 08, 2011 11:41 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Мениджърът на Зе Соарес: Няма шанс да се върне в Левски, искат го шест клуба
http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=235363

във факултето е пълно със зесоаревци :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 08, 2011 11:43 pm 
Аватар

Аз съм мяркал и във Филиповци :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 08, 2011 11:48 pm 
Аватар

има едно скандално видео със Цитизен кайен, от една сбирка, дето обесняваше, че зесоареш не е португалец, а е циганин взет от филиповци, как нямал едно интервю на португалски и такива неща :bigok от това видео е и друга култува реплика "свещените девет букви- черно море' :bigok На това видео Момо няма 18 и прилича на дете
На тая сбирка Тренто дойде от Пазарджик без да познава никой и спа у нас :bigok
Тогава пък Кратуна още не смееше да се събира с хора от форума. Смяташе ни за утайка :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 09, 2011 12:09 am 
Аватар

И бил прав :bigok А Момо и сега прилича на дИте. Дай да го видим тва видео, деба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 09, 2011 8:12 am 
Site Admin
Аватар

Снимката с Омраз напълно съвпада с темата. :loser2
Бащицата да не се замисля а да му предлага веднага договор докато е още свободен агент. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 09, 2011 9:53 am 
Аватар

Страница 666 :smt077 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 09, 2011 12:09 pm 
Аватар

http://dartsnews.bg/News/12116

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 09, 2011 12:51 pm 
Аватар

Някак си ми се струва, че има някакво напрежение между собственик, треньор и спортнотехнически директор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 10, 2011 4:09 am 
Аватар

StoqnS написа:
Richard Long написа:
Когато Костов вдигна България от калта и стандарта се подобри значително, всичко живо се изпопреби да гласува за царО измамник. ...
Ти изобщо живял ли си по време на управлениета на драгалевския мангал та пишеш подобни тъпизми?Заради този боклук, колко бизнес умря и колко фирми и фирмички фалираха.Същински цар киро е този мерзавец.Неслучайно народа, колкото и да е тъп, вече толкова години го държи в калта на всички избори :!: Там му е мястото на тази нагъл отпадък.По едно време си искаше и държавата обратно тази бактерия.Затвор за този диктатор :sm_horse

Ти си абсолютно малоумен!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 10, 2011 5:15 am 
Аватар

StoqnS написа:
Не мога да повярвам, че левскар може да говори като малоумна, червена бабичка :ohmygod :ohmygod2
Аз съм живял по онова време и даже съм правил бизнес. Живял съм и по времето на Виденов, но той явно е твоя бог и не го споменаваш. Ебаси и промитите лоботомирани мозъци. Няма надежда за тази държава.

Май някой хора имат доста къса памет :ohmygod Забрави ли какво се случи с приватизацията, със здравната реформа, с процъфтяването на разните му там кръгове, кръгчета и тем подобни .За капак по времето на този мерзавец пуснаха новини на чорбарски по БНТ.Едва ли е случайно, че народа го заби в 10-та глуха след всичките простотии, дето ги натвори.И като говориш за бабички, се загледай какви го подкрепяха по митингите, след като падна от власт - само бабички и старци!
Не е зле да си припомниш след националната катастрофа, до която ни докара друг безподобен боклук - Виденов, какво точно се случи!Кой стабилизира реално държавата, успокой инфлацията и девалвацията на лева и спря разрухата на Виденовото правителство?!?Сети се и кой после я монополизира и си я присвой за него и обкръжението си!?Не приписвайте чужди активи на този боклук!!Като се сетя, че дадох гласа си този да ни мародерства 4 години :ohmygod По едно време имаше абсолютната власт в страната - парламент, президент, прокурор, съд и в крайна сметка нищо различно от предните мошеници!Крадоха и разрушаваха, без окото да им мигне.Е, имаше и проблясъци де. На една стара женица и купиха ново магаре, а на едни хора в Горна баня им възстановиха етаж от къщата, след като ракета им го събори и им падна в двора.На фона на всичкото разграбено, окрадено и унищожено обаче, това си е нищо!Не мога да повярвам, че има толкова късопаметни хора, които са забравили що нещо се изпозакри и разпродаде за жълти стотинки по негово време :ohmygod2 Освен хората които са се нагушили покрай него и заблудените старци, аз до ден днешен не съм видял друг да говори с добро за този деспот!

Да ме извиняват модераторите за продължаващия офтопик, но не мога да подмина подобна въпиюща невежест! Пич, болшинството от българския народ е доказано зверски тъп и поддатлив на грозни манипулации, затова малцина говорят с добро за Костов, а ти, не се обиждай, но си закоравял представител на болшинството! Костов реално бръкна в гъза на червената номенклатурна измет като се започне от приватизацията (където отряза схеми за милиарди чрез държавното субсидиране на отдавна фалирали, неработещи и задлъжнели предприятия, а парите изчезваха в дълбоки джобове, като ги продаде и отърва бюджета от тях ), и се продължи с много други неща, които заплашиха съществуването на червената мафия. Оттам тръгна отвратителната атака срещу него, в която дейно участие има и родопския непомак - по комунистическа и еврейска линия, да му сера на мустака! Да си видял друг премиер така жестоко оплюван от медийния слугинаж? Години след като Костов бе излязъл от политиката, преди да основе ДСБ, вонята срещу него продължаваше с всичка сила, (докато Жан си живееше и продължава да си живее кротко и необезпокояван въпреки катастрофата до която докара страната ), за да бъдат сигурни че простото людие няма никога повече да го избере за премиер. Затова и не се учудвам на глупостите които си натворил. Живял съм в България по негово време, да, и помня как мутрите в София се беха сврели у кучи гъз, как бяхме далеч пред Румъния и ако оня мадридски педал не се бе появил, сега половината от тези които пишем от чужбина щяхме отдавна да сме се върнали за постоянно след дипломиране...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 10, 2011 9:22 am 

Richard Long написа:
StoqnS написа:
Не мога да повярвам, че левскар може да говори като малоумна, червена бабичка :ohmygod :ohmygod2
Аз съм живял по онова време и даже съм правил бизнес. Живял съм и по времето на Виденов, но той явно е твоя бог и не го споменаваш. Ебаси и промитите лоботомирани мозъци. Няма надежда за тази държава.

Май някой хора имат доста къса памет :ohmygod Забрави ли какво се случи с приватизацията, със здравната реформа, с процъфтяването на разните му там кръгове, кръгчета и тем подобни .За капак по времето на този мерзавец пуснаха новини на чорбарски по БНТ.Едва ли е случайно, че народа го заби в 10-та глуха след всичките простотии, дето ги натвори.И като говориш за бабички, се загледай какви го подкрепяха по митингите, след като падна от власт - само бабички и старци!
Не е зле да си припомниш след националната катастрофа, до която ни докара друг безподобен боклук - Виденов, какво точно се случи!Кой стабилизира реално държавата, успокой инфлацията и девалвацията на лева и спря разрухата на Виденовото правителство?!?Сети се и кой после я монополизира и си я присвой за него и обкръжението си!?Не приписвайте чужди активи на този боклук!!Като се сетя, че дадох гласа си този да ни мародерства 4 години :ohmygod По едно време имаше абсолютната власт в страната - парламент, президент, прокурор, съд и в крайна сметка нищо различно от предните мошеници!Крадоха и разрушаваха, без окото да им мигне.Е, имаше и проблясъци де. На една стара женица и купиха ново магаре, а на едни хора в Горна баня им възстановиха етаж от къщата, след като ракета им го събори и им падна в двора.На фона на всичкото разграбено, окрадено и унищожено обаче, това си е нищо!Не мога да повярвам, че има толкова късопаметни хора, които са забравили що нещо се изпозакри и разпродаде за жълти стотинки по негово време :ohmygod2 Освен хората които са се нагушили покрай него и заблудените старци, аз до ден днешен не съм видял друг да говори с добро за този деспот!

Да ме извиняват модераторите за продължаващия офтопик, но не мога да подмина подобна въпиюща невежест! Пич, болшинството от българския народ е доказано зверски тъп и поддатлив на грозни манипулации, затова малцина говорят с добро за Костов, а ти, не се обиждай, но си закоравял представител на болшинството! Костов реално бръкна в гъза на червената номенклатурна измет като се започне от приватизацията (където отряза схеми за милиарди чрез държавното субсидиране на отдавна фалирали, неработещи и задлъжнели предприятия, а парите изчезваха в дълбоки джобове, като ги продаде и отърва бюджета от тях ), и се продължи с много други неща, които заплашиха съществуването на червената мафия. Оттам тръгна отвратителната атака срещу него, в която дейно участие има и родопския непомак - по комунистическа и еврейска линия, да му сера на мустака! Да си видял друг премиер така жестоко оплюван от медийния слугинаж? Години след като Костов бе излязъл от политиката, преди да основе ДСБ, вонята срещу него продължаваше с всичка сила, (докато Жан си живееше и продължава да си живее кротко и необезпокояван въпреки катастрофата до която докара страната ), за да бъдат сигурни че простото людие няма никога повече да го избере за премиер. Затова и не се учудвам на глупостите които си натворил. Живял съм в България по негово време, да, и помня как мутрите в София се беха сврели у кучи гъз, как бяхме далеч пред Румъния и ако оня мадридски педал не се бе появил, сега половината от тези които пишем от чужбина щяхме отдавна да сме се върнали за постоянно след дипломиране...

Точно с приватизацията даде възможност на "червената мафия" да завърти парите изнесени от държавата преди 89. Спаси държавата от фалиращите предприятия, като ги продаде на честни бъдещи данъкоплатци, с прозрачни парЕ like bashticata
Хубаво е, че сте поддръжници на една партия, една полит. личност, ама не се превръщайте в бабички. Да давате един от най-големите му минуси, като най-големия му плюс. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 10, 2011 9:37 am 
Аватар

Аре някой модератор да премести тия мнения в политическата.

Лошия Костов бе :bigok Продал предприятията. Защо бе, защо мамка му, никой не помни, че или той, или родителите му имат бонова книжка в къщи? Защо никой не помни тая част, ми всички повтарят като мантра Костов, Балкан, приватизация? Ебаси, медиите верно са истинска власт, особенно като имаш немислещо население!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 645, 646, 647, 648, 649, 650, 651 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]