Седем:Едно написа:
Не мога да повярвам, че левскар може да говори като малоумна, червена бабичка
Аз съм живял по онова време и даже съм правил бизнес. Живял съм и по времето на Виденов, но той явно е твоя бог и не го споменаваш. Ебаси и промитите лоботомирани мозъци. Няма надежда за тази държава.
Май някой хора имат доста къса памет

Забрави ли какво се случи с приватизацията, със здравната реформа, с процъфтяването на разните му там кръгове, кръгчета и тем подобни .За капак по времето на този мерзавец пуснаха новини на чорбарски по БНТ.Едва ли е случайно, че народа го заби в 10-та глуха след всичките простотии, дето ги натвори.И като говориш за бабички, се загледай какви го подкрепяха по митингите, след като падна от власт - само бабички и старци!
Не е зле да си припомниш след националната катастрофа, до която ни докара друг безподобен боклук - Виденов, какво точно се случи!Кой стабилизира реално държавата, успокой инфлацията и девалвацията на лева и спря разрухата на Виденовото правителство?!?Сети се и кой после я монополизира и си я присвой за него и обкръжението си!?Не приписвайте чужди активи на този боклук!!Като се сетя, че дадох гласа си този да ни мародерства 4 години

По едно време имаше абсолютната власт в страната - парламент, президент, прокурор, съд и в крайна сметка нищо различно от предните мошеници!Крадоха и разрушаваха, без окото да им мигне.Е, имаше и проблясъци де. На една стара женица и купиха ново магаре, а на едни хора в Горна баня им възстановиха етаж от къщата, след като ракета им го събори и им падна в двора.На фона на всичкото разграбено, окрадено и унищожено обаче, това си е нищо!Не мога да повярвам, че има толкова късопаметни хора, които са забравили що нещо се изпозакри и разпродаде за жълти стотинки по негово време

Освен хората които са се нагушили покрай него и заблудените старци, аз до ден днешен не съм видял друг да говори с добро за този деспот!
Да ме извиняват модераторите за продължаващия офтопик, но не мога да подмина подобна въпиюща невежест! Пич, болшинството от българския народ е доказано зверски тъп и поддатлив на грозни манипулации, затова малцина говорят с добро за Костов, а ти, не се обиждай, но си закоравял представител на болшинството! Костов реално бръкна в гъза на червената номенклатурна измет като се започне от приватизацията (където отряза схеми за милиарди чрез държавното субсидиране на отдавна фалирали, неработещи и задлъжнели предприятия, а парите изчезваха в дълбоки джобове, като ги продаде и отърва бюджета от тях ), и се продължи с много други неща, които заплашиха съществуването на червената мафия. Оттам тръгна отвратителната атака срещу него, в която дейно участие има и родопския непомак - по комунистическа и еврейска линия, да му сера на мустака! Да си видял друг премиер така жестоко оплюван от медийния слугинаж? Години след като Костов бе излязъл от политиката, преди да основе ДСБ, вонята срещу него продължаваше с всичка сила, (докато Жан си живееше и продължава да си живее кротко и необезпокояван въпреки катастрофата до която докара страната ), за да бъдат сигурни че простото людие няма никога повече да го избере за премиер. Затова и не се учудвам на глупостите които си натворил. Живял съм в България по негово време, да, и помня как мутрите в София се беха сврели у кучи гъз, как бяхме далеч пред Румъния и ако оня мадридски педал не се бе появил, сега половината от тези които пишем от чужбина щяхме отдавна да сме се върнали за постоянно след дипломиране...