forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юли 01, 2025 2:21 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4079 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 136  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Окт 15, 2011 10:38 pm 

Ако имате 24 секунди от живота си, в които искате да да изпитате носталгия или приятни емоции, влезте във форума на Славия! Белите, така хранят фк-бкп1948, че ... имам чувството, че ги мразят повече, отколкото НИЕ обичаме ЛЕВСКИ :boisw Странно! :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 15, 2011 10:45 pm 

Gesha91 написа:
Ако имате 24 секунди от живота си, в които искате да да изпитате носталгия или приятни емоции, влезте във форума на Славия! Белите, така хранят фк-бкп1948, че ... имам чувството, че ги мразят повече, отколкото НИЕ обичаме ЛЕВСКИ :boisw Странно! :smt017

След като ти прочетох мнението разбрах, че имало форум на Славия. Влизам и виждам последен регистриран красноселеца. Отварям темата гледам я 10 сек и излизам :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 15, 2011 11:01 pm 
Аватар

Сега трябва утре да бием Ч-ц , и в следващия кръг чорба да падне от Ч.м , ние да бием Калиакра и в дербито излизаме и ги смазваме и всички доволни! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 15, 2011 11:48 pm 

Точно така и ще стане! чорба1,2 и 3 сега започват тежките мачове! Нищо не понамирисва кръга, направо си е идеалка! Какви са тези 8 победи, а 8 победи и 1 равен? Това, понамирисва! Утре победа и подкрепа за Херо! От мен: ХЕРО, ОЗДРАВЯВАЙ БЪРЗО И НАПЪЛНО! ЛЕВСКИ ДОКРАЙ! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 16, 2011 1:07 am 

ПЪЛЕН УЖАС ! :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Прикачени файлове:
49210_thumb.jpg
49210_thumb.jpg [ 36.28 KiB | Прегледано 3211 пъти ]

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 16, 2011 1:16 am 
Аватар

СМЪРТ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 16, 2011 1:42 am 
Аватар

Дори и баджанаците от националния отбор не са се гаврили така със флага... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 16, 2011 3:23 am 
Аватар

Славия са бирли чорбата? :shock: Някой гледал ли е мача - да не е имало ми-ми пак. Тая годинавече Венци показа от какво ще се издържа отбора.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 16, 2011 11:41 am 
Аватар

Целия не го гледах, но от последните 20 минути - чорбетата не играха нищо. Миналата седмица се чу уж отвътре, че наистина ще се гони Радуканката и се подготвя почвата, като нищо това е началото.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 16, 2011 2:53 pm 
Аватар

Просто не мога да си представя, че Славия с тоя си състав и треньор ще бият чорбата. Айде като има беше Вуцов и Кокала се очакваше, че могат да поебнат, ама в момента са не зле, ами трагични просто. А ако чорбарите си изгонят Радуканов, ще им е най-голямата грешка. Явно са забравили колко интелигенто недостатъчни бяха преди да дойде и че бяха тръгнали за Б :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 16, 2011 3:00 pm 
Site Admin
Аватар

В интерес на истината не знам дали мача е бил уреден ама чорбарите до последно си натискаха.Вкараха гол в 90 мин. малко преди това уцелиха и греда...Иначе те и предните мачове играха също толкова слабо колкото и вчера с тая разлика,че тогава мачовете им бяха срещу Невидима,Светкавица и прочие.Да не говорим,че в някои мачове например гостуването на Берое съдията и късмета ги покри да загубят точки на много по ранен етап от първенството. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 16, 2011 4:42 pm 
Аватар

Играят зле в защита чорбата, нещо като нас. Дори и Видима им вкара пак така в началото на мача пак на Кочината. Отделно браха ядове и с други слаби отбори. Тая загуба си им дойде на място, дано карат така до дербито и там им ебем майката!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 16, 2011 5:46 pm 
Аватар

natural написа:
Играят зле в защита чорбата, нещо като нас. Дори и Видима им вкара пак така в началото на мача пак на Кочината. Отделно браха ядове и с други слаби отбори. Тая загуба си им дойде на място, дано карат така до дербито и там им ебем майката!

А напред как са?!?

Я ми кажи някой от наще ,който може да се сравнява с Зику,Мораеш и Нелсън :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 17, 2011 11:37 am 
Аватар

Към Локо София и Враца имало главозамайващ зрителски интерес - според различни източници от 70 до 165 човека (тия последните сигурно са включили играчите и щабовете) :smt031

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 17, 2011 11:57 am 
Аватар

flo написа:
natural написа:

А напред как са?!?

Я ми кажи някой от наще ,който може да се сравнява с Зику,Мораеш и Нелсън :smt006

Kaто са ти толкова симпатични тия свинчовци, можеш да смениш клубната принадлежност, и да ни освободиш с неадекватните си мнения от както си се регистрирал.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 17, 2011 12:28 pm 
Аватар

flo написа:
natural написа:

А напред как са?!?

Какви са тия анонимни алкохолици, които ни хвалиш?
Нашето нападение бас държа, че е по-класно и с по-добър треньор несъмнено ще си проличи. Гонзо има нюх за това нещо и привлече доста прилични нападатели. Че в момента изглеждат като дървета не значи, че по принцип са некадърници.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 17, 2011 12:58 pm 
Аватар

Тъй и тъй атрактивен футбол скоро нЕмда видим, смятам, че по-удачно би било да приложим схемата тип Ото Рехагел Евро 2004 или Интер и Рубин срещу Барса. Все пак видяхме нагледно, че схеми с 10 защитника не са чак толкова лош вариант и водят спечелването на ШЛ и ЕП и клатене на Браца насред Камп Ноу :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 17, 2011 1:13 pm 
Аватар

БижутерО написа:
Тъй и тъй атрактивен футбол скоро нЕмда видим, смятам, че по-удачно би било да приложим схемата тип Ото Рехагел Евро 2004 или Интер и Рубин срещу Барса. Все пак видяхме нагледно, че схеми с 10 защитника не са чак толкова лош вариант и водят спечелването на ШЛ и ЕП и клатене на Браца насред Камп Ноу :bigok

Ото рехагел е боК, щом успя да направи маляките шампиони и да направи на маймуни цялата УЕФА. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Окт 18, 2011 4:09 pm 
Аватар

http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/videos/video/1273565284-Prikriva_li_se_opit_za_ubiystvo_na_Bojidar_Vasev.html
17:10 - 17:13 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Окт 18, 2011 4:35 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
flo написа:
natural написа:

А напред как са?!?

Какви са тия анонимни алкохолици, които ни хвалиш?
Нашето нападение бас държа, че е по-класно и с по-добър треньор несъмнено ще си проличи. Гонзо има нюх за това нещо и привлече доста прилични нападатели. Че в момента изглеждат като дървета не значи, че по принцип са некадърници.

розовите имат един Играч - Платини. Нашите цепеници ме е срам да ги сравнявам въобще.

П.П. Ако за хМариян говориш, това вече е друга бира :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Окт 18, 2011 6:18 pm 
Аватар

Имаме добри атакуващи футболисти. Сещаме се ,че не в тях е проблема. С друг треньор ще изглеждат по-добре. Незнам дали чорбетата имат по-класни нападатели, но определено седят с една идея по-добре, така да го кажа.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Окт 18, 2011 6:50 pm 

natural написа:
Имаме добри атакуващи футболисти. Сещаме се ,че не в тях е проблема. С друг треньор ще изглеждат по-добре. Незнам дали чорбетата имат по-класни нападатели, но определено седят с една идея по-добре, така да го кажа.

Разбира се, че с един друг малко по-грамотен треньор нещата биха изглеждали по друг начин.

Аз бих заложил на 4-3-1-2 когато играем с тактически грамотни отбори.

При нея Арс ще има винаги партньор в атаката като по този начин ще се увеличи и шанса да получава топки в наказателното поле от където той обикновено вкарва. Бих сложил Калво до него. Той е свикнал да получава пасове в пространство където да използва бързината си, в момента ниe му я пускаме близо до центъра и чакаме той да премине през 3-ма и да подаде на Арш в наказателното.
Дани Младенов също е играл като втори нападател в Пирин и Марек. Райков и Христов също могат да бъдат използвани до Арш.
Зад нападателите има плеймейкър, като за разлика от други отбори в които няма и един такъв, ние имаме 2 типични - Дарко и Йовов и един, който успешно играе на този пост - Цветков.
Зад плеймекъра са трима дефанзивни халфа, двама разбивачи (но не от анадолския тип) и един да изнася топката като Гаджев.

Мисля, че при една подобна схема играчи като Арш и Калво бихa ни били полезни още сега.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Окт 18, 2011 7:42 pm 
Аватар

Цитат:
78'
Паломино стреля от границата на наказателното поле, топката се удари в напречната греда и се оплете в мрежата за 4:0.

Да идва зимата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Окт 18, 2011 9:01 pm 

Kocito_Kalki написа:
Цитат:
78'
Паломино стреля от границата на наказателното поле, топката се удари в напречната греда и се оплете в мрежата за 4:0.

Да идва зимата :bigok

Ох, дано, дано ама надали.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Окт 18, 2011 9:52 pm 
Аватар

Днес гледах този Думбия от цура московска и се размечтах " ей, от такова цигане се нуждаем.." :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 12:56 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
flo написа:
natural написа:

А напред как са?!?

Kaто са ти толкова симпатични тия свинчовци, можеш да смениш клубната принадлежност, и да ни освободиш с неадекватните си мнения от както си се регистрирал.

Да не съм те карал на сила Да ми ги четеш :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 6:00 pm 

Ех като слушах Мъри по Гонг и ме налегна едно тъжно чувство и носталгия по времената когато беше треньор, особено Мъри като каза, че по 7-8 хиляди имаше на обикновени мачове и наистина беше така, дори като падахме от Локо Сф на Герена с 0:3. Колко интелигентно говори и плановете, които винаги е имал за един силен отбор, а несъмнено Левски щеше да стане такъв, но нашия собственик-комунистическия каскет Батков реши да смени този човек с Овчата глава, ей акъла не ми го побира това... :ohmygod2 След това нещата ставаха от зле... по-зле с Кокала, Достанич и сега това е черешката с абсолютно безидейната игра при Гонзо. Стига съм мислил, че направо ме хваща толкова голем яд, че ще взема да счупя нещо около мен... Дано поне Мъри се върне и му се даде време да изгради това, което беше започнал преди да го изгонят...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 6:03 pm 
Аватар

Айде, айде, стига носталгия по миналото, а и когато го смени с овчеглав, вече работата се беше осрала и нищо нямаше да се изгради. Момента за изграждането беше след излизането от групите на ЛЕ, и то тогава да се почне, за да се продължи след това след влизането в Лигата. След това вече беше късно и всичко се осра. Да, естествено, че Борат е основния виновник, ама след това и самия Мъри заби глава в стената и продължи да блъска, без никакво развитие (собствено). И същото продължи и след това при него в Латекса, после и навън....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 7:02 pm 

Wildkid написа:
Айде, айде, стига носталгия по миналото, а и когато го смени с овчеглав, вече работата се беше осрала и нищо нямаше да се изгради. Момента за изграждането беше след излизането от групите на ЛЕ, и то тогава да се почне, за да се продължи след това след влизането в Лигата. След това вече беше късно и всичко се осра. Да, естествено, че Борат е основния виновник, ама след това и самия Мъри заби глава в стената и продължи да блъска, без никакво развитие (собствено). И същото продължи и след това при него в Латекса, после и навън....

Хората обикновено развиват носталгия по миналото когато бъдещето им е неясно :wink:.
Съгласен съм, че момента за изграждането беше точно след излизането от групите на УЕФА или дори на ШЛ.
Мисля, че изхождайки от обстоятелствата, в момента Мъри би бил най-подходящия за нас треньор.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 7:35 pm 

Wildkid, не е точно така... Нещо стана тогава с Тампере, та Наско го нямаше, явно са се скарали с Батков. След влизането в Шампионската лига, хубавия сезон завършил с дубъл, след това трябваше да бъдат направени промени, освежаване на отбора, но знаем Батков колко пари дава за трансфери, все се бавят новите играчи, трябва да дойде един пък идва друг, търсят се без пари и т.н Та за този мач беше взет само Бензукан, малко след това дойде Рабех, след това дойдоха Жо, Зе и Жеан Карлош, а те трябваше да си изкарат лятната подготовка и да са готови за мачовете в ШЛ. Така се подготвяха основите на нов силен отбор, но... Въпреки всичко целия стадион подкрепяше Мъри, идваше много публика, но най-хубаво беше на кочината като беше сред нас, след като беше уволнен. А за селяните от микре няма кво да се коментира, не може отбор с 50 човека публика да имат някакви успехи в Европа и България, а иначе знаем как стават шампиони, не им е необходим треньор, когато джуджето реши тогава. За периода му в Анортозис изобщо не мога да коментирам, а и едва ли пишещите тук са гледали мачовете му. Фактите са само едни, че Батков прекрати едно хубаво нещо, което се случваше в нашия клуб-3 пъти повече публика на стадиона, много по-добри резултати и игра, играчи излизащи от школата и налагани в отбора, примерите са доста, план за бъдещето, а не да се гледа за момента, а пък после каквото стане, ще му мислим след това. Неща, от които сме много далече в момента.
Аз не знам дали Мъри, ако дойде може да се оправи отбора, защото със собственик като Батков не мисля, че това ще стане, но е най-правилният избор в момента... Така или иначе ние сме на стадиона да подкрепяме Левски, с който и да е треньор и собственик, но там може да покажем какво искаме от него, от футболистите и последния път в Бургас като идваха да ни поздравяват след края, а ние с гръб към тях и средни пръстове мисля, че са разбрали нашето мнение за тяхната игра на терена, без да се разбира по телевизия, спортни сайтове и т.н :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4079 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 136  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]