Македония написа:
Ако и хората бранили Шипка, превземали Три уши, Сливница, Дойран, Плевен, Тутракан и прочие, са мислили като вас

Оставете това погребващо мислене, отчаяние и негативизъм да си заминат и ще видите, че ще живеете един по-лесен, по-добър и щастлив живот

По-лошо сравнение от това трудно можеше да направиш. Изумен съм, колко нищо общо няма примера ти, с това за което говорим, вие тук ни изкарахте вече начина на мислене в живота и т.н.

) Тук никой не говори за пораженческо мислене, аз не съм очаквал да победим Барселона, но не съм бил на стадиона и съм давал подкрепата си ( или сега някой умник ще ме изкара глори хънтър или там каквото му казвате?

Или че сравнявам Барселона с Черноморец ще покаже само колко не умее да асимилира човека... ), изобщо да не говорим за други такива селски мачове. Тук някой ми говори за победи над чорбата и т.н. онези мачове, нямат нищо, абсолютно нищо с тези гостувания, които 5-6-7ма година са ни огромен проблем. Победи във Варна, Бургас, Ловеч и Пловдив имаме изключително малко, а титлите се решават на тези стадиони, тази година прибавяме и Лудогорец. Аз не си спомням последните 5 години някое дерби да е решило титлата.
Дайте веднъж за винаги да се разберем, Левски играе за честта или за титли? Защото всеки си го коментира това както му е изгодно, Левски е левскарския дух и играта до 90тата минута, титлите не са ни фикс идея или другото мислене, Левски трябва задължително да е шампион, 90% от песните ни са Левски шампион и т.н.? Аз съм от първите, и когато Левски не побеждава, аз съм там и подкрепям когато имам възможността. Затова отново си изказвам мнението, както го направих срещу Лудогорец, не смятам, че Левски ще успее да победи с тази игра която показваме, това е. Иска ми се да е друго, но не е. Ако това има нещо общо с подкрепата - добре.