forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 26, 2025 1:33 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 336 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 2:10 pm 
Аватар

Левски си има стадион и това е Васил Левски,има си база в Подуяне,защото хората са си го строили

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 2:23 pm 
Аватар

Имаме си стадион - домакинските мачове се играят там и само там!
Не е нормално да се затваря сектор В, що за комплексарщина е това?! Обаче не разбирам Гонзо какво ти е крив за сектор В?
Иначе бием с 1 гол разлика, слаба и грозна игра и треперене до последно (но 3-те точки са си три точки) :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 2:32 pm 
Аватар

Семкари (чипсари) от всички сектори, съединявайте се :mrgreen: :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 2:34 pm 
Аватар

Чипсари оооооооо,семкари ооооооо
чорбари оооооооо лайнари оооооо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 2:38 pm 
Аватар

Нека кетъринга забрани Вуйчо Ваньо :smt035 Нека има чипс :smt035 Върнете ни Баварията :smt035 За един по-силен сектор В :smt027 Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 3:37 pm 
Аватар

EMI4KU написа:
Тоя В сектор братче е религия за някои хора :lol: :lol: :lol: При положение че има 100 човека, а отсреща сектора е 1 лев по-скъп, а картите пък даже важат за него, да се оплакваш е супер смешна работа, още повече да викаш Гонзо вън :ohmygod

Много жалко, че не разбираш за какво иде реч или може би статуквото от 1200 зрители на домакински мач е ОК.
P.S. Проблемът не е в публиката.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 4:08 pm 

Аз мисля, че само ти се разбираш. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 4:34 pm 
Аватар

Иде зима...знаеш ли колко по-добре е да седнеш на слънце в сектор В с пакетче семки? :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 4:39 pm 
Аватар

Чинцано, от кога не си ходил на Герена на мач? Поне годинка-две?
Сигурен съм, че не си стъпвал скоро и само лаеш по форумите, щото ако ходеше редовно на Герена, щеше да знаеш защо сектор "В" е затворен.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 4:49 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
P.S. Проблемът Е в публиката.

:wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 4:58 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Чинцано, от кога не си ходил на Герена на мач? Поне годинка-две?
Сигурен съм, че не си стъпвал скоро и само лаеш по форумите, щото ако ходеше редовно на Герена, щеше да знаеш защо сектор "В" е затворен.

Дзеро, имам мнение и не ме е страх да го споделя. Не лая, просто заявявам, че Левски върви надолу стремеглаво. Най-големия виновник е Батков. И един от многото му грехове е, че е сложил неподходящ за поста треньор и се е скрил зад него.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 5:00 pm 
Аватар

Е с твоите мисли знаеш ли от кога озвучаваме форума, София, страната? И плакати лепихме, и транспаранти опъвахме, всичките инициативи от тук дойдоха. Ерго... в момента обясняваш не на който трябва какво зло е Батков.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 5:10 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Е с твоите мисли знаеш ли от кога озвучаваме форума, София, страната? И плакати лепихме, и транспаранти опъвахме, всичките инициативи от тук дойдоха. Ерго... в момента обясняваш не на който трябва какво зло е Батков.

Шибаното е, че в момента Гонзо си плюе на авторитета като става съучастник на Дебелака с всичко което (не)става в Левски

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 5:40 pm 
Аватар

Добре, а затварянето на сектор В какво общо има :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 5:45 pm 
Аватар

EMI4KU написа:
Добре, а затварянето на сектор В какво общо има :smt017

не стига, че не се привлича публика, но се правят постъпки да се изгони, ако е възможно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 5:51 pm 
Аватар

Нищо лично, ама все едно Лупи пише :lol: Как да се привлече публика, да се докара оркестъра и чибапчитата ли??? Който иска да дойде на мача, ще дойде, другото е блаблабла...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 6:30 pm 
Аватар

EMI4KU написа:
Нищо лично, ама все едно Лупи пише :lol: Как да се привлече публика, да се докара оркестъра и чибапчитата ли??? Който иска да дойде на мача, ще дойде, другото е блаблабла...

Това не е така... : ) помисли си защо преди 30тина години стадионите са били пълни и сега защо не е така? Който иска да дойде на мач ще дойде ама друг път. Всеки обича футбола и иска да ходи на мач. Замисли се защо преди са ходели и защо в Европа все още ходят, а тук не?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 7:53 pm 
Аватар

Абе който не ходи в Б не обича отбора и не е фен това е извода.Хората от В и А освен това са виновни за отпадането от ЛЕ в първите дни на август и трагикомичната игра на отбора.

:ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 7:57 pm 
Аватар

Бесен,кажи честно,колко време го мисли това изречение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 8:00 pm 
Аватар

13 секунди.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 8:13 pm 
Аватар

Отпочини си сега седмица,две

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 8:18 pm 
Аватар

Не,благодаря.Други предложения нямаш ли? :smt005
:loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 8:31 pm 
Аватар

Месец? Мога да ти го осигуря даже. Гледам, че си се изакал във всяка тема.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 8:32 pm 

КОЙТО ИМА ДА НОСИ БЪЛГАРСКИ ФЛАГ НА МАЧА !!!

:bg

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 9:04 pm 

Сектор В ако ще го ремонтират както си мисля е най-добре да стои затворен,така или иначе докрая на годината повече от 1000-2000 души на домакински мач няма да имаме.И вземете оправете заглавието на темата,дразним се всички когато ни наричат как ли не по цяла България и в Интернет,ама реално погледнато не сме по-различни (не изключвам и себе си понякога).Специално Локомотив София никога не са ни били някакви големи врагове,може да е имало закачки м/ агитките и дори псувни,ама като претендираш че си най-интелигентната публика трябва да го показваш навсякъде.Аз ги уважавам като един от отборите с име,успехи и традиции,съсипан също като нашият от боклук-комунист и е жалко че това дерби през годините сега се е превърнало в най-обикновен да не кажа селски мач.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 9:48 pm 

СИНИТЕ ЛЪВОВЕ написа:
Сектор В ако ще го ремонтират както си мисля е най-добре да стои затворен,така или иначе докрая на годината повече от 1000-2000 души на домакински мач няма да имаме.И вземете оправете заглавието на темата,дразним се всички когато ни наричат как ли не по цяла България и в Интернет,ама реално погледнато не сме по-различни (не изключвам и себе си понякога).Специално Локомотив София никога не са ни били някакви големи врагове,може да е имало закачки м/ агитките и дори псувни,ама като претендираш че си най-интелигентната публика трябва да го показваш навсякъде.Аз ги уважавам като един от отборите с име,успехи и традиции,съсипан също като нашият от боклук-комунист и е жалко че това дерби през годините сега се е превърнало в най-обикновен да не кажа селски мач.

За това ни биеха като тУпани, преди известно време. А относно феновете на Локо София, пеят трибуквието по 6-7 пъти на мач срещу НАС. Помните ли онези хореографии с абонатни станции, някакви картони, които бяха без-успешен опит да ни засегнат. Баща ми каза даже, че имало фенове на Локо София, които в края на 80-те са му казали в една кръчма в Надежда, че Гунди е убиеца на Котето. :shock: :ohmygod2 Безразличие, а не уважение за тези.
САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 10:24 pm 

Gesha91 написа:
За това ни биеха като тУпани, преди известно време. А относно феновете на Локо София, пеят трибуквието по 6-7 пъти на мач срещу НАС. Помните ли онези хореографии с абонатни станции, някакви картони, които бяха без-успешен опит да ни засегнат. Баща ми каза даже, че имало фенове на Локо София, които в края на 80-те са му казали в една кръчма в Надежда, че Гунди е убиеца на Котето. Безразличие, а не уважение за тези.
САМО ЛЕВСКИ!

Никакво трибуквие не скандират не се излагай,имат 1 песен в която пеят против Левски и лит(*кс-етрополе.Това за кръчмата е излишно да го коментирам,слухове от типа "дон балон съобщи".Не карам никой да ги уважава,просто това доко дразни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 10:32 pm 

Както винаги "разбирачите" от секторите А и В са виновни за трагичното състояние на ЛЕВСКИ в момента.По-горе заплашват едно момче с бан,само защото си е позволило да изкаже мнение,различно от официалната линия "Подкрепяй Гонзо докрай".Същото се случва и в сектор Б с инакомислещите,които са против Т.Батков.Затова и не ходя вече в сектор Б.Там се пее за свобода,но там тя не се чувства.Затова и плакатите няма да напълнят сектора,още по-малко пък стадиона.
p.s.Може вече да ме баннете и мен.Ако това помогне ЛЕВСКИ да заиграе по-добре и Герена да бъде по-пълен аз ще съм най-доволен.Но се съмнявам.Проблемите на ЛЕВСКИ не идват от синята публика,а от тези,които го управляват.Всяка подкрепа за статуквото,каквото е в момента неминуемо ще удължава агонията.Колкото повече хора разберат това толкова по-скоро ЛЕВСКИ ще бъде такъв,какъвто искаме да бъде.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 10:46 pm 
Аватар

СИНИТЕ ЛЪВОВЕ написа:
Gesha91 написа:
За това ни биеха като тУпани, преди известно време. А относно феновете на Локо София, пеят трибуквието по 6-7 пъти на мач срещу НАС. Помните ли онези хореографии с абонатни станции, някакви картони, които бяха без-успешен опит да ни засегнат. Баща ми каза даже, че имало фенове на Локо София, които в края на 80-те са му казали в една кръчма в Надежда, че Гунди е убиеца на Котето. Безразличие, а не уважение за тези.
САМО ЛЕВСКИ!

Никакво трибуквие не скандират не се излагай,имат 1 песен в която пеят против Левски и лит(*кс-етрополе.Това за кръчмата е излишно да го коментирам,слухове от типа "дон балон съобщи".Не карам никой да ги уважава,просто това доко дразни.

Разпяват го още преди мачовете и след като ни вкарат (ако ни вкарат) избухват точно като прасетата :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 10:46 pm 
Аватар

daniel7 написа:
Както винаги "разбирачите" от секторите А и В са виновни за трагичното състояние на ЛЕВСКИ в момента.По-горе заплашват едно момче с бан,само защото си е позволило да изкаже мнение,различно от официалната линия "Подкрепяй Гонзо докрай".Същото се случва и в сектор Б с инакомислещите,които са против Т.Батков.Затова и не ходя вече в сектор Б.Там се пее за свобода,но там тя не се чувства.Затова и плакатите няма да напълнят сектора,още по-малко пък стадиона.
p.s.Може вече да ме баннете и мен.Ако това помогне ЛЕВСКИ да заиграе по-добре и Герена да бъде по-пълен аз ще съм най-доволен.Но се съмнявам.Проблемите на ЛЕВСКИ не идват от синята публика,а от тези,които го управляват.Всяка подкрепа за статуквото,каквото е в момента неминуемо ще удължава агонията.Колкото повече хора разберат това толкова по-скоро ЛЕВСКИ ще бъде такъв,какъвто искаме да бъде.

Една голяма част от този форум лепеше плакатите Батков Вън. Дали според теб тук хората нямат идея откъде идват проблемите? :loser2 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 336 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]