forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 2:30 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 578 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20  Следваща

Трябва ли Гонзо да остане треньор ?”
ДА - да му дадем още време 33%  33%  [ 122 ]
НЕ - да дойде утвърден треньор 51%  51%  [ 189 ]
ВСЕ ТАЯ - не е виновен Гонзо 16%  16%  [ 59 ]
Общо гласове : 370
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 17, 2011 7:54 pm 
Аватар

А Бащицата знае ли, че дядя Олег му е вдигнал мерника и скоро ще има :smt059

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 6:09 pm 

Tук има ли промяна? :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 6:57 pm 
Аватар

Писа ми в туитър, че скоро Бащицата ще бъде навестен от професионалист с прякор Амстердама или нещо такова :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 10:33 pm 
Аватар

Да праща някой афганец, другаря Олег и да ни спасява :smt066

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 11:36 pm 
Аватар

Трудно се отстрелва ловец на агенти като Бащицата. Чувал съм, че и Джеймс Бонд е плакал с глас, докато нашия непомак го е разпарял с огромния си чеп :bigok Дано само бачи Олег да не наеме стрелец, с качествата на Месията, че тогава ще патим. А слуховете са хубаво нещо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 5:23 pm 

Бай-Ганчо е вдигнал мерника на ГОНЗО, а ние от години на него, така че ще видим, кой кого!!!!!!!!!!!!!!! ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!!!!!!!!!!!!!!!! САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 23, 2011 11:14 pm 
Аватар

Подкрепяйте Гонзо - той е един от няколкото хора с дойстойнство, които ако се сговнят нещата сам ще си тръгне.
И не забравяйте: той е един от нас! Колко други имаме в момента такива? Колко клуба изобщо имат такива?
Ние сме много кофти психически. На Ники Михайлов с Вердер му бихме шута, а на Иво след Лил му викахме "Иво - Иво"... Единия е трето поколение вратар на ЛЕВСКИ, другия е спънат цъ**ул от някъде! Уважавайте нашите.
И ако утре, вдругиден, след сезона или изобщо, когато Гонзо си тръгне - да се изправим всички на крака и да го изпратим, така както се полага на един голям мъж! С уважение за всичко! С благодарност за усилията и желанието!

Самият Гонзо от първия ден повтаря, че никой в ЛЕВСКИ не е вечен, само ЛЕВСКИ остава най-важен накрая.
Ние не сме чорбари, нека не хвърляме камъни по един от малкото истински хора при нас! Не позволявайте!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 24, 2011 12:32 am 
Аватар

:!:
Явно малко хора ги разбираме нещата по този начин !

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 25, 2011 8:06 pm 

Продължавайте да покрепяте некадърниците в ЛЕВСКИ!Впрочем какъв ЛЕВСКИ-този отбор е срам за името на ЛЕВСКИ!Както и фенове,които продължават да подкрепят съсипването на най=великия български клуб са срам и позор за този отбор!
БАТКОВ И НЕГОВИТЕ ПРОТЕЖЕТА-ВЪН ОТ ЛЕВСКИ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 25, 2011 8:50 pm 

UGLYBLUE написа:
Подкрепяйте Гонзо - той е един от няколкото хора с дойстойнство, които ако се сговнят нещата сам ще си тръгне.

Тъпи ли сте или на такива се правите?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 25, 2011 8:53 pm 
Аватар

Трябва треньор за този отбор. Развитието в играта е нищожно. Гонзо - в Левски, но не като треньор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 25, 2011 8:54 pm 

Питах преди, ще питам и сега - кой да дойде по средата на сезона ? Гуардиола ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 25, 2011 8:55 pm 
Аватар

Fozzy написа:
Питах преди, ще питам и сега - кой да дойде по средата на сезона ? Гуардиола ли?

Да са го мислили лятото това :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 25, 2011 9:31 pm 
Аватар

No tova ne oznachava che trqbva da bade psuvan :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 25, 2011 9:32 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
No tova ne oznachava che trqbva da bade psuvan :wink:

Абсолютно. Една лоша дума от мен няма за Гонзо, но е факт, че нито като игра е адекватен, нито в интерютата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 25, 2011 9:40 pm 
Аватар

Kryten написа:
Fozzy написа:

Да са го мислили лятото това :smt006

ако търсят, ще намерят.
Както дойдоха холандци-играчи, така ще дойде и холандец-треньор

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 25, 2011 9:47 pm 
Аватар

Te pak holandcite edni igra4I , osobeno beliq I desniq 4eren, dnes ediniq ne moje da spre edna topka , a drugiq Deko Ivanov- Miro go napravi smeshen :wink

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 25, 2011 9:49 pm 
Аватар

за нападателите ни също не мога да кажа много добри думи след като при последните ни 4 мача най-важните голове ги вкарва опорния халф... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 25, 2011 11:30 pm 
Аватар

hidden767 написа:
UGLYBLUE написа:

Имам предвид, че е човек с достойнство и няма да мрънка, а сам ще си тръгне в момент когато разбере, че не се е справил. Много пунктуален и краен коментар от твоя страна, но аз отдавна съм се разделил с "егото" си и тъп да ми кажеш не е проблем, щом те устройва и е по темата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 25, 2011 11:38 pm 
Аватар

UGLYBLUE написа:
hidden767 написа:
UGLYBLUE написа:

Имам предвид, че е човек с достойнство и няма да мрънка, а сам ще си тръгне в момент когато разбере, че не се е справил. Много пунктуален и краен коментар от твоя страна, но аз отдавна съм се разделил с "егото" си и тъп да ми кажеш не е проблем, щом те устройва и е по темата...

А според теб справил ли се е? От кого още трябва да загубим за да разберем ние и той, че се е провалил като треньор?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 26, 2011 9:37 am 
Аватар

Kryten написа:
Трябва треньор за този отбор. Развитието в играта е нищожно. Гонзо - в Левски, но не като треньор.

:!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 26, 2011 9:48 am 
Аватар

hixxtam написа:

А според теб справил ли се е? От кого още трябва да загубим за да разберем ние и той, че се е провалил като треньор?

Според мнението на 41% процента от далите си гласа трябва да изчакаме края на сезона, когато ще сме 10 точки зад шампиона за да констатират справил ли се е е или не. Всичко по въпросите с треньор и играчи беше ясно след мачовете с Търнава, но някои хора много обичат да си заравят главите в пясъка. Сега вече каквито и мерки да се вземат е късно, защото целия сезон отиде на кино. Аз вече съм ЗА Гонзо да си остане треньор до края на сезона, за да си изпие горчивата чаша до дъно след като така старателно, толкова дълго време, сам си я пълнеше.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 26, 2011 10:03 am 

Кое е ясно бе? Вие си изяснете кой искате да дойде на негово място първо. Искате Илиян Илиев, който е със седем загуби в седем мача с Берое. Искате Стефан Грозданов, който губи 0:5 от свинете и 1:3 от орките. Искате Херо, който толкова време разполагаше с парите и базата на Черноморец, а не успя да ги класира в Европа, при конкуренция от отбори, които нямат собствен стадион, падна от Славия в Бургас.

По всичко личи, че ще си тръгне тоя лош Гонзо след края на сезона, обясни ви се, че е заслужил да изчакаме няколко месеца.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 26, 2011 10:06 am 
Аватар

Абсолютно безсмислено е Гонзо да се сменя в момента с някакъв пожарен вариант - няма да доведе до нищо. Гонзо да си изкара есента, да спаси каквото може да се спаси (поне мача с прасетата да вземем), а в това време да се потърси истински треньор (без значение какво ще направи Левски до края на годината, ако ще и всички мачове да вземе!). Новия прави подготовка, прави се поне някаква част от нужната ни селекция (защото от такава явно има крещяща нужда), СЪГЛАСУВАНО с новия треньор и се стяга основата на отбора за догодина. Всичко друго е кърпене "на парче" и догодина ще ядем същия чеп.

С Ганя, обаче, няма да стане нито едно от тия неща.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 26, 2011 10:27 am 
Аватар

Този отбор се съсипа от всякъде ,Гонзо ако иска да помогне на отбора сам ще се оттегли.Уважавам го като играч ,но това не означава ,че всичко което е направил за Левски през годините сега може да го вземе,както се каза Левски не е школа за тренъори.Изобщо цялото ръководство е един майтап,нищо повече.На всеки пост трябва да се сложи човек ,който найстина си разбира от работата.Докато мустакатия не се усети ,че трябва да се вкара някой лев ,ще ядеме калъфките и ще трупаме още резили,както се започна от 2007-ма насам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 26, 2011 10:33 am 
Аватар

А според теб справил ли се е? От кого още трябва да загубим за да разберем ние и той, че се е провалил като треньор?[/quote]

Бих искал и аз да знам, но нямам отговор. Предполагам ще се разбере в следващите мачове срещу свине и по-тежки гостувания. Факт е - отпаднахме от ЕКТ. Там няма връщане, всичко приключи и не може със задна дата да гадаем кой би бил следващ съперник, как щеше да се развие плей оф-а и дали влизахме в групите.
Загубихме от Ч.море и Лудогорец. Всеки може да си прави изводи как се е стигнало до тези загуби, но ако до края на есента бием наред - явно Гонзо и този отбор имат всички шансове да спечелят титлата и купата.
Другия вариянт е да загубим още или да има 2-3 равни мача, което означава край на шансовете за титлата. Евентуално остава шанс за купата, но при 3 осн. цели - ако преди края на годината 2 са провалени, то Гонзо няма да чака и сам ще си тръгне преди 2012.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 26, 2011 10:41 am 
Аватар

Ратник написа:
Кое е ясно бе? Вие си изяснете кой искате да дойде на негово място първо. Искате Илиян Илиев, който е със седем загуби в седем мача с Берое. Искате Стефан Грозданов, който губи 0:5 от свинете и 1:3 от орките. Искате Херо, който толкова време разполагаше с парите и базата на Черноморец, а не успя да ги класира в Европа, при конкуренция от отбори, които нямат собствен стадион, падна от Славия в Бургас.

По всичко личи, че ще си тръгне тоя лош Гонзо след края на сезона, обясни ви се, че е заслужил да изчакаме няколко месеца.

Що пък аз да си изяснявам кой да е треньор "бе"? Този клуб има "собственик", който уж трябва да ги решава тия неща. Който и да назначават, ако е треньор без кавички, аз ще го подкрепям. Сегашния е такъв с големи кавички и това се вижда откакто е на този пост, но много хора не искат да го видят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 26, 2011 10:43 am 
Аватар

Голяма работа, че трета поредна година няма да станем шампиони :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 26, 2011 10:44 am 
Аватар

Не ми пука че сме паднали от Лудогорец, и че явно няма да вземем титлата. Никакво развитие няма в отбора, играта става все по-трагична и грозна :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 26, 2011 10:47 am 
Аватар

Гонзо беше голям мъжкар като футболист и още е като човек и за това всички го обичаме, но тука работата взе много да намирисва с тая прословута обич към клуба. Не мога да си представя, че мъжкар като него ще остави ганьо вече толкова години да се гаври с него. Явно Гонзо си го влече власта и толкова, а ония дебелия помияр просто се възползва от това.
Иначе съм съгласен, че вече няма смисъл от смяна на треньора, поне до зимата

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 578 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]