forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 25, 2025 8:00 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 981 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 23, 2011 4:27 pm 

Сега вече съм напълно спокоен, ще бъдем точно зад вратата, на цементовата площадка, която ще ни побере без проблем 3000, защото както се вижда ще дойдат и момчета, които рядко ходят на мач (, за което им благодаря )!!!!!!!!!! Когато техния вратар е до нас ще му подсказваме играта, мисля че бързо ще схване, а когато при нас е ТИГЪРЧЕТО и дойде пърдоров срещу него ще му пуснем осветлението на помощ и след това готино ще го нахраним!!!!!!!!!!!!! :bigok :loser2 А в клетката зад нас ще заключим ушев за да слушкат!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!!!!!!!!!!!!!!!! САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!!!!! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 23, 2011 5:45 pm 
Аватар

Невиждана черна борса в Разград - билетите чупят всякакви рекорди
Селянията кърти....тия друго забавление в смотания си град нямат ли :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 23, 2011 7:21 pm 
Аватар

Няма ли кой да се сети, че Домуса началник до скоро беше при свинете май даже в УС или нещо слуга към пеуник :smt017 напрежението идва от там, както и целия зор за "празник на града" рдвр-декларацията и др.
Това което гледам на снимките е строеж, не е футболен стадион макар на пръв поглед да има прилична тревна настилка. Не е нормално Левски да се съобразява с ремонта на Домуса, бас ловя че следващото им домакинство на тея потурани няма да е мача в Разград

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 23, 2011 7:25 pm 

0 tolerance написа:
Щом искат да скачат по наща тояга, да се преведат в опрятен вид :!:

Баси комунистическата дума. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 23, 2011 8:55 pm 

Стадиона е абсолютно недостроен и се бачка по 12 часа в денонощие.....добре че са махнали ПАЛЕТИТЕ С ПАВЕТА зад сектора ни,че мача няма да почне ако ги бяха оставили :smt005
Абе мощно цирк е гарантиран, ще сме много хора и ще е панаир. Браво за декларацията!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 23, 2011 10:34 pm 
Аватар

Мюлдер в групата. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 23, 2011 11:02 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 Вие му правите някакъв портрет на подложко,що се морите.В неделя и аз трябва да съм на мачО,стана ми любопитен тоя мач,почти съм сигурен,че ще искат да ни вкарат в предизборна схема,но пък е твърде прозрачна другари милиционери,изпълняващи поръчки

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 23, 2011 11:25 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Превърнахте тема за обикновен мач в словесна каламбурия с някакъв раздвоен пацифист :ohmygod2 Зеро толеранция от тук нататък за никетц и всеки, който му обърне внимание. Мислех да почистя темата, но до таз крайна мяра ще пристъпя единствено, ако горните условия придобият характер.
Пишете за мача, по същество с каква газ, мас и лайна от бели кучета ще се агакува центъра на града, и такива неща. Никетц, моля да спреш с неадекватните си включвания, да не се наказваме :smt023

:smt026

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 23, 2011 11:58 pm 

BlueGirl написа:
nikec с червен картон Как може такъв боклук да е стъпвал в сектор Б ?

После пак питайте защо Левскари пребиват левскари??

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 23, 2011 11:59 pm 
Аватар

nikec - не може да се нарече Левскар!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 24, 2011 12:04 am 
Аватар

BlueGirl написа:

Мерси , че просветли нас невежите! :blass

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 24, 2011 12:06 am 

BlueGirl написа:

Да ама таива като него са много! И защо въобще обсъждаме този???? :losers

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 24, 2011 12:09 am 
Аватар

Та тоя имаше нужда от поле за изява.Явно форума на лудогорец на му стигна и реши тука да се прослави е успя герой е :losers

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 24, 2011 12:21 am 
Аватар

Чуйека от 2006 има рег и чете бре! Да не говорим, че от 1993 е по мачовете от Европата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 24, 2011 12:29 am 
Аватар

Към кого трябва да се обърна да ми даде права във форума...толкова малоумници се навъдиха напоследък,че чак аз изтрещях...Еби му майката.Спрете се бе хора.Не говоря само за тоя резняк. :slap :slap :slap :slap :slap

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 24, 2011 12:37 am 
Аватар

danesa написа:
Към кого трябва да се обърна да ми даде права във форума...толкова малоумници се навъдиха напоследък,че чак аз изтрещях...Еби му майката.Спрете се бе хора.Не говоря само за тоя резняк. :slap :slap :slap :slap :slap

:smt023

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 24, 2011 12:58 am 
Аватар

Kryten написа:
sct02 написа:
Масата народ, която пълни стадионите където "гостуваме" са такива като него, мисля че прекалено много внимание обръщаме на тоя шизофреник. Да си eбaт майката двойните фенове и всички които не подкрепят ЛЕВСКИ. В неделя "празника на града" определено ще бъде развален, ако дори и един от нас не влезе на стадиона.

Абе прав си ама се сещаш кви ги приказваше в началото, сега тръгна за Жилина и Търнава, ебаси наглия нещастник :shock:

Абе какво им се връзвате на такива чекиджии бре, тая тема ще стане голяма колкото темите за мачовете със Свиня–Оригиналдъ и Мордорци. Не виждате ли, че това е събитието на годината за резаците - отваряне на стадион, правен от комсомолец с крадени пари. Нищо ново под слънцето. След 2 месеца никой няма да си спомня за "събитието" извън Шалвартаун, след 5 години като свършат парите и хич нема да ги помни никой че са играли в "А" група :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 24, 2011 1:01 am 

Сега видях,че нашият любим бивш нападател Миро кютюка е част от нападението на Лудогорец.Лично аз познавайки неговите способности и нюха му пред гола съм сериозно уплашен.Трябва Гонзо да проведе сериозен разговор и с Гриин и с Данчо Аудито много да внимават. :bigok Ако го неутрализираме,мача е наш.Иначе на неградската публика на Лудогорец няма да и се вЕрва. :smt027

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 24, 2011 1:16 am 
Аватар

Аз пък не мога да разбера, защо темата за мача с микре е 13 страници след края му, а пък темата за чорба 3 е 20 още преди да е започнал мача! Какво толкова им се обръща внимание на поредните комплексари с крадени пари, на които им се осмисля живота при гостуване на Левски София! Майната им ма тези "граждани" и дано им запушиме устите набързо, аз вярвам на футболистите, остава и те да повярват в себе си!
Левски докрай!
:levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 24, 2011 1:20 am 
Аватар

О, темата гонеше 30+ страници ако не се чистеше редовно :mrgreen:

МакедонецО влезе остро по едно време, жалко че и него го цензурираха

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 24, 2011 1:30 am 
Аватар

Nachi za nedelq veche e izgotven plan-grafik: Otivame 2 hil. choveka - polivinata s brusnati glavi, drugata polovina bradqsali, s obshto 4567 tatusa, plovinata ot koito s krainodqsna naso4enost. Ima i edin s tatus "Mime, obicham te", ama nego ne go slagame kum obstata broika. Zubite sa tochno, kolkoto trqbva da sa za 2 hil. choveka +- standarno otklonenie za tolkova hora ot 100 broq. V 12h pristigame i se chakame na selskiq ploshtat. Ot 12:30 pochvame remonti na grada i stadiona, kude kvo ima da se remontira. Ne znam dali ima most, ama ako nqma shte se izsereme pred jamiqta :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 24, 2011 1:39 am 
Аватар

breed написа:
О, темата гонеше 30+ страници ако не се чистеше редовно :mrgreen:

МакедонецО влезе остро по едно време, жалко че и него го цензурираха

Постарай се още малко, може и 50+ да стане до мача ;)

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 24, 2011 2:22 am 
Аватар

14-1=13 « Септември 24th, 2011, 2:21 am » nie sme lelkata za vodata beee

Някой много мощно ги гаври тия :bigok

П.П. МакедонецО прещрака тотоално в тая дойчландия :bigok

14-1=13 « Септември 24th, 2011, 2:22 am » НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПРЕДСТАВИШ КАКВИ ХОРА ИМА В АВТБУСИТЕ. ВСИЧКИТЕ СЪС ЗАБРАНИ, КЪРВАВИЦАТА ЗНАЕШ ЛИ КАК Я ЯДАТ?

14-1=13 « Септември 24th, 2011, 2:22 am » КУПУВАТ СИ МЕСО ОТ МАГАЗИНА, РЕЖАТ ВЕНА В ЕДНО ПАНЕРЧЕ, КРЪВТА ИЗТИЧА, ТОПЯТ МЕСОТО И ТАКА ЯДАТ КЪРВАВИЦА!!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 24, 2011 3:02 am 

да почват залозите кой е тоя никец :smt005
http://www.youtube.com/watch?v=Wp12QiJYSX4

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 24, 2011 4:49 am 
Аватар

хахаха тия са новите орки, само вижте какви хора живеят в Рязград http://www.youtube.com/watch?v=7Audr3AD ... re=related :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 24, 2011 7:55 am 
Аватар

Винаги съм бил реалист и сега ще бъда такъв... Очаква ни много, много труден мач, в който реално погледнато всичко е възможно - 1X2. Желая искрено победата, дано да я постигнем. Бием ли Разград и Черноморец ще бием и Прасетата, сигурен съм! :smt023 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 24, 2011 8:30 am 

Кажете сега, клипчето е от село Лудогорци то си го пише (даже не го знам това къде на майна си райна от Разград е това), а на клипчето с феновете не се виждам но съм там.
Погледнете феновете които влизат във форума и дразнят в чата, ако си мислите че са прави и ако си мислите че аз съм писал тук такива неща значи пак ми сложете бан.
Кажете сега на Джамията в София дето е огромна и неможе да приюти всички наведени и нагъзени там дали сте се изсирали аз лично се съмнявам...... за разлика от вашата префектно функционираща Джамия в големия ви Град нашата просто си стои като забележителност и никой не я посещава за да се моли!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 24, 2011 8:41 am 
Аватар

nikec1981 написа:
Кажете сега, клипчето е от село Лудогорци то си го пише (даже не го знам това къде на майна си райна от Разград е това), а на клипчето с феновете не се виждам но съм там.
Погледнете феновете които влизат във форума и дразнят в чата, ако си мислите че са прави и ако си мислите че аз съм писал тук такива неща значи пак ми сложете бан.
Кажете сега на Джамията в София дето е огромна и неможе да приюти всички наведени и нагъзени там дали сте се изсирали аз лично се съмнявам...... за разлика от вашата префектно функционираща Джамия в големия ви Град нашата просто си стои като забележителност и никой не я посещава за да се моли!

Добре бе пич не мислиш че е време да спреш да пишеш а ? какво ти дреме какво се е писало тука нали не си Левскар. За какъв хуй още стоиш тука и ни държиш сметка за джамията в София :smt017 и за разлика от рязанград в София се направи протест срещу джамията :smt006
Ти сам си го каза че ни намрази. АРЕ У ЛЕВО

P.S темата стана по култова от колкото преди мач с свинете :ohmygod2 излишните мнения да се трият

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 24, 2011 8:48 am 
Аватар

nikec1981 написа:
...

Кво сега тръгна за джамии да говориш, бе, шизофреник. Кажи нещо за Търнава. Или за публиката ви дето е по-голяма от тази на Левски. Кажи дали си бил на мач, където на стадиона има повече хора отколкото в целия ви град. Ебаси пропадняка, ходи да рецитираш анти-левскарските песни, тъкмо няма да стои празна джамията.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 24, 2011 8:58 am 

Kryten никога не съм писал че публиката в Разград е била по голяма от Левски или подобни глупости, за Търнава беше така.... къде беше подкрепата тогава към отбора.... аз ще ти кажа но пак няма да го приемеш, примерно хора като мен които могат да отидат до там (говоря финансово) ги спира фенската организацията.... никакъв начин да се разбереш с някой и да отидеш до там (правите си някакво събирания там в София и си се разбирате а тия дето са на 400 километра кучета ги яли), хем искате всички Левскари да са единни хем ги гоните като кучета от форума, държите се непристойно с тях, рогатните ги като първите крепостни селяни, нали Левски е над всичко защо ще делиш фен на Левски от Исперих, Разград, Кубрат и т.н от фен на Левски от София, Перник и близките градове край столицата.
Подели сте хубави инициативи за което ви свалям шапка но има нещо сбъркано в някой фенове които се боцкат и незнаят ако ги питаш отбора на Левски срещу кой играе и къде отиват, и ти го знаеш много добре.
Поздрави и ще отговарям само на конкретни въпроси (ако не ми сложите бан де), ругатните вече разбрах за тях че сте царе и няма смисъл просто.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 981 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 33  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]