forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 23, 2025 12:39 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 981 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 9:53 pm 
Аватар

nikec написа:
Споко нямам нужда, а за номера ще ми го дадеш като се видим на мача в Търговище като играем с тези дърводелци от Светкавица или не съм желан там? :)
Имам шал и той е от мача с Рейнджърите и е некъв култово стар за мен.... така и така не си купих по нов но с този съм си добре, даже едно нещо ще призная казах на момчетата от агитката че на лявата ръка ще съм с шал на Лудогорец а на дясната с на Левски но се отказвам понеже ще си помислите друго нещо и ще го сметнете за провокация. Мисля не е добра идея но за Търговище съм там и пея с пълен глас.

КРАЙ !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 9:54 pm 

Има си форумни правила поне в селския форум както вие му казвате а не мисля че нещо съм нарушил или съм засегнал някой с думите си така че ако не ви е приятно спирам да пиша няма нужда някой да се занимава с мен.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 9:55 pm 
Сигурен съм, че има нещо в правилата от типа на "Бан поради тъпота" :bigok А знаем, че нашите модератори никога не биха баннали някой без причина, така че :loser2

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 9:56 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
тоя лабрадора в интернет се променя и става прекалено разсъждаващ и толерантен :bigok
иначе онзи ден се заяждаше безогледно :loser2

:smt005 :smt005 Извинявам се ,бях 1 час след работно време и нагъвахме 2ра бутилка джин.Кротък и спокоен съм ,бе :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 9:57 pm 
Аватар

nikec написа:
Споко нямам нужда, а за номера ще ми го дадеш като се видим на мача в Търговище като играем с тези дърводелци от Светкавица или не съм желан там? :)
Имам шал и той е от мача с Рейнджърите и е некъв култово стар за мен.... така и така не си купих по нов но с този съм си добре, даже едно нещо ще призная казах на момчетата от агитката че на лявата ръка ще съм с шал на Лудогорец а на дясната с на Левски но се отказвам понеже ще си помислите друго нещо и ще го сметнете за провокация. Мисля не е добра идея но за Търговище съм там и пея с пълен глас.

човек стига си разсъждавал...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 9:58 pm 
Аватар

nikec написа:
Има си форумни правила поне в селския форум както вие му казвате а не мисля че нещо съм нарушил или съм засегнал някой с думите си така че ако не ви е приятно спирам да пиша няма нужда някой да се занимава с мен.

Пич,аз може би съм последният човек в този форум,който трябва да ти дава съвет,какво да правиш.Аз бих те посътветвал просто да не се опитваш да убеждаваш хората,че да си фен на два отбора е нещо нормално,че Левски ти е отбор от 1993,но пък сега за един мач,ще затвориш сърцето си и ще забравиш срещу кого играе родният ти тим.Просто приеми,че на хората това им звучи абсурдно и са напълно прави,защото наистина е така !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 9:59 pm 
Аватар

nikec един последен въпрос от мене:ЛЕВСКИ като вкара гол ти ще се радващ ли?(може някой да го е задавал тоя въпрос)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 10:02 pm 
И един и от мен, последен. Ако Шоко от Путкогорец и Калво от Левски се изпърдят, на кого от двамата ще искаш да помиришеш???

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 10:05 pm 
Аватар

Господ неслучайно му е дал две ноздри :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 10:08 pm 
Аватар

Мен ме интересуват две неща:

1. Хореографията на Лудохуйец дали ще е като тази на повечето селски стадиони - синхронизирано поднасяне на сочна, слънчогледова семка с дясната ръка към устата, щракане на трите останали зъба върху нея, злобно изплюване на остатъчния продукт (люспата или както там се казва на рязградски), бъркане във фунийката от вестник за изваждане на нова и повтаряне на процедурата от начало. И така 90 мин, с кратки прекъсвания за викане на "мафия, мафия", препсуване на Гонзо с тежък диалект и неистово мучене при пропуск.

2. Имате ли си такъв лидер?

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 10:09 pm 
Аватар

abvgdejz написа:
И един и от мен, последен. Ако Шоко от Путкогорец и Калво от Левски се изпърдят, на кого от двамата ще искаш да помиришеш???

Загази! Край! :smt005

stanchev « Септември 21st, 2011, 10:06 pm » И един и от мен, последен. Ако Шоко от Путкогорец и Калво от Левски се изпърдят, на кого от двамата ще искаш да помиришеш???
stanchev « Септември 21st, 2011, 10:07 pm » тези си заслужават боя

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 10:10 pm 

Не няма да се радвам който и да вкара гол а за другото няма да ви отговоря понеже въпроса е от графата "Тъпи" дали това значи че някой трябва да постави на някой бан :)
Айде излизам аз, ще се чуваме все пак има и други неща покрай футбола които заслужават внимание.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 10:12 pm 

Седем:Едно написа:
Мен ме интересуват две неща:

1. Хореографията на Лудохуйец дали ще е като тази на повечето селски стадиони - синхронизирано поднасяне на сочна, слънчогледова семка с дясната ръка към устата, щракане на трите останали зъба върху нея, злобно изплюване на остатъчния продукт (люспата или както там се казва на рязградски), бъркане във фунийката от вестник за изваждане на нова и повтаряне на процедурата от начало. И така 90 мин, с кратки прекъсвания за викане на "мафия, мафия", препсуване на Гонзо с тежък диалект и неистово мучене при пропуск.

2. Имате ли си такъв лидер?

Изображение

Немога да не отговоря!
Колко си близо, но забравяш че в този град има и пречупени хора които се държат на мачове като другите агитки но ще видиш де колкото и да сме малко все пак ни има.
За другите 2000 да кажем си познал доста точно.
Лека вечер.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 10:13 pm 
Аватар

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Сънувам ли ? Само некви нелогични неща се случват в този фороН :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 10:16 pm 

Никец, спри да пишеш бе човек, не виждаш ли, че се излагаш :smt115

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 10:17 pm 

Определено темата има своето запазено място в АНАЛИТЕ на форума :bigok !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

:smt005 :smt005 Няма друг такъв фороН ,твай!

Македонец,колко мислиш да стоиш при дебелите швабки,за дербито къде?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Това не е тема това е ......................... поема

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 10:22 pm 
Аватар

Ако този "юнак" от Разград не се ебава, ще дам отново примера с ренегатите от Ловеч, за да види какво го чака! Та Ловеч си е син град и оттам имахме голяма агитка от края на 80-те! Техният тартор Роко, явно много обичаше да се хвали из Ловеч, че едва ли не е най-голямата работа в левскарската агитка! Когато лекс влязох в А група, човека взе едно знаме от нас, за да покаже на ловчалии, че прави каквото ще в синята публика, естествено веднага му беше показано, къде му е мястото! Когато обаче литекс влязоха в а група, въпросният заедно с другият отворко николай енчев, направо минаха на заплата при гришата! Заформиха някаква агитка от предатели и се съюзиха с едното или двете ловешки прасета, които до този момент не само, че не смееха да ходят на мачове на червените говеда/прасета, ами посещаваха непрекъснато мачове на Левски заедно с ловешката агитка! Още тогава съм им казвал на въпросните господа, че за предателите идва винаги ден на разплата! Преди няколко години същия този Роко се домъкна в синята агитка на един мач в Ловеч и взе да се кълне, че само той не бил предал свещения син отбор! Никой нищо не му направи, беше жалка картинка, не му се обърна никакво внимание, аз лично си тръгнах много удовлетворен, че неговият видовден дойде скоро! Преди година-две гришата би шута и на другия предател енчев! Така че разградския да помисли върху този пример за съдбата на еничарите!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 10:26 pm 

Внимателно изчетах какво си написал и това е ново за мен като инфо но не виждам прилика между мен и посочените от теб хора... нито съм на заплата (даже повече давам за кефа) нито съм се клел някъде в каквото и да било!
Незнам някой дали ме познава от други форуми но по принцип съм си честен човек който ще умре беден като мишка но не би направил подни неща като горе-написаното.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 10:35 pm 
Аватар

nikec « Септември 21st, 2011, 10:33 pm » Никец, да те питам само, че не ми отговори първия път - кога ще викнете КЗЛ, още при излизането на отборите, или ще изчакате поне съдийския сигнал?

nikec « Септември 21st, 2011, 10:33 pm » ей това някой ако знае да каже какво е?

:bigok няма такъв чуйек! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 10:38 pm 
Аватар

abvgdejz написа:
Ще ви доведа ако искате Иван Пеев да говорите с него, гаранция ще ви е по-интересно. Все пак той обича 5 или 6 отбора, не само 2 :bigok
Не можеш да ни го докараш,изпържи ни нещо :lol: :lol:
nikec ти ташак ли си правиш,или са те пуснали за празниците и са забравили едно хапче да ти дадат

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 10:44 pm 

седем три и ти имаш подобно шкембе като тоя с мегафон0 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 10:52 pm 
Аватар

nikec « Септември 21st, 2011, 10:51 pm » все си мислех че феновете на Левски сме по разбрани

nikec « Септември 21st, 2011, 10:51 pm » явно съм се лъгал

Прогонихме чуйека :cry:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 10:54 pm 
Аватар

Ха, със същия успех ще кажеш 'аз съм сериен убиец, но съм Левскар и смятах, че Левскарите сме по-разбрани хора' :smt003 :blass

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 10:57 pm 
Аватар

Kryten написа:
Ха, със същия успех ще кажеш 'аз съм сериен убиец, но съм Левскар и смятах, че Левскарите сме по-разбрани хора' :smt003 :blass

Къде отиде толерантноста бе :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 10:59 pm 
Аватар

Kryten написа:
По-лесно му е да каже,че е курва,но половината сърце и дясното коляно са му сини и Ние сме добре дошли.Левскарски режим!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 11:07 pm 
Аватар

nikec написа:
по принцип когато влезнахме от В във Б група и се разбра че има лев

КРАЙ! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 11:07 pm 

За злощастие познавам няколко човека, които с годините си развиха шизофрения- ама баш си шизофрения, демек никвата връзка с реалността, и мога да кажа, че в началото бяха точно като пича от разград- той направо си е в начален стадий :roll: Пич, иди на лекар, съвсем сериозен съм.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 11:08 pm 

Не вярвах,че може толкова много хора да се филмират заради някакъв разградски тип,който се опитва да ни обясни,че през лятото далака и черният му дроб са от Левски,а през зимата ануса му и простата му са зелени. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 981 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 33  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]