forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Дек 26, 2025 4:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 322, 323, 324, 325, 326, 327, 328 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 7:32 pm 

Орк, подчовек, как може такова нещо, не те ли е срам, от теб зависи бъдещето на България, твоят глас е важен, и ти си част от стадото, бъди си цял живот с наведена глава, бъди смирен, бъди си заспал, не надигай глава срещу властта, остави да ни управляват турци и комунисти, как може да не гласуваш, не знаеш ли, че ние можем да променим всичко от-до, не са всички са еднакви, има смисъл да се гласува, трябва да се гласува, изборите са абсолютно честни, а ако всички мислеха като теб, ей затова сме на тоя хал :bigok :bigok :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 8:05 pm 
Аватар

точно така :sm_cigar
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 9:08 pm 
Аватар

Всъщност ако Юлиана Дончева ми направи един качулат минет ще гласувам за нея :bigok А Стъкито ще го пратя на политолоКнула да пият бира и да обсъждат резултатите от изборите :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 9:11 pm 

Да не направиш ти качулат минет на Стъкито за тези приказки? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 9:13 pm 
Аватар

Както казах по-горе, Стъкито го оставям на обаятелната личност Д П а.к.а политолокзеро :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 9:20 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Атанас Семов е и син на Марко Семов. Който не знае кой е Марко Семов, да чете тук: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0% ... 0%BE%D0%B2 . Информирайте се повече, преди да пишете подобни твърди мнения. Роднинските връзки в българската политика могат да ти кажат много неща.

Нещо за горките малки, квартални магазинчета ще напишете ли днес? :bigok

Ха, аз уча право и имам преки впечатления от този човек, роднинските връзки ги знам, но това не влияе, на това що за човек си. А, дребнавите ти номерца да бъдеш интересен с безсмислени заядлици, дори няма да ги отразя. ;) Още тогава, много хора ти казаха, че си в грешна позиция. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 9:27 pm 

Важно е, че Гицка е сплашена :bigok Стъки и казал "няма да си цял живот кмет, ма!" :loser2

Запитвам Гил Галад - водачи на листи на чия партия бяха Красимир Каракачанов и Бойко Ватев? :bigok

19 ИР - Русе

1 - "Ред, законност и справедливост"

1. Красимир Дончев Каракачанов

:bigok

Последна промяна ultrafan_rs на Вто Сеп 20, 2011 9:31 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 9:30 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
Важно е, че Гицка е сплашена :bigok Стъки и казал "няма да си цял живот кмет, ма!" :loser2

Хахахахахахаха :bigok
Гица, Гица, проста си като мекица, мекица, накрая ще ти остане само една мека цица, цица ..... :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 9:37 pm 
Аватар

Alek написа:
Morning Glory написа:
Атанас Семов е и син на Марко Семов. Който не знае кой е Марко Семов, да чете тук: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0% ... 0%BE%D0%B2 . Информирайте се повече, преди да пишете подобни твърди мнения. Роднинските връзки в българската политика могат да ти кажат много неща.

Нещо за горките малки, квартални магазинчета ще напишете ли днес? :bigok

Ха, аз уча право и имам преки впечатления от този човек, роднинските връзки ги знам, но това не влияе, на това що за човек си. А, дребнавите ти номерца да бъдеш интересен с безсмислени заядлици, дори няма да ги отразя. ;) Още тогава, много хора ти казаха, че си в грешна позиция. ;)

Колко хора? Трима човека. Щом така поставяш нещата, аз пък не уча, а завърших икономика, и ти казвам, както тогава, че тия теории, които изложихте на вниманието на вездесъщия форум, са соц и неизпълними поради простия факт, че водят до фалит на т. нар. "малък предприемач" в условията на нерегулиран пазар. Колкото до това кой е прав, световният опит ясно показвва. Няма нужда Алек от Монтана, Търговище от Търговище или Борис от София да се изказват, базирайки се основно на дървената философия на българина. Темата просто е изчерпана.

И хич не ме отрази, бате :lol: Как се разпозна не знам, даже аз не очаквах. Очаквах единствено да стане некъв смех, но някои хора са доста комплексирани и трудно приемат нещата.

Ако все пак искаш да се изявиш в някаква некомплексирана светлина, лесно можеш да ни изложиш впечатленията си от потомствения номенклатурчик Наско Семов. Мисля, че тук има хора, които да спорят с теб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 9:48 pm 
Аватар

Ох, боркичкият, не очаквал, поредното нещо за което си много далеч от истината приятелче. ;) Под нивото си ми, още първият спор го доказа. ;)) Нали знаеш по-умният отстъпва и далеч няма да си губя времето, да убеждавам човек, който не се развива, а е с едно и също мислене, думи и начин на изказ от пубертета. ;) Порасни Костовистче и разпитай възрастните хора кой довърши държавата. ;) Задача за домашно. Още от сега мога да предвидя елементарния ти отговор, епитетите и абсолютно всичко, прочетана книга си, открай време. ;) Със здраве, и не запомни нещо, не можеш да разбираш от всичко, не бъди на всяка манджа мерудия. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 10:03 pm 
Аватар

Бате, кой някога те е навел на мисълта да се съпоставяш с мен и да ми даваш насоки? :lol: Не за пръв път ще ти кажа съвсем добронамерено, както всеки път, че не знам на каква основа си изградил цялото това самочувствие, с което парадираш. В живота ти в София, а и не само, тази липса на покритие ще ти пречи доста и ще изядеш не един и два физически и нефизически шамара.

За претенциите, които имаш, за желанието, което изявяваш да се пишеш юрист още като студент по специалността, неминуемо е изискуемо и благотворно да си оправиш правописа и пунктуацията.

Давай за Семов, че не разбрах.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 10:06 pm 

развалихте хубавия разговор за заплашваната гербаджийка гицка :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 10:10 pm 
Аватар

Дръж си приятелчетата на каишка, че са си ебали капаците тия произведения на Комарницки от страниците на в. "Сега". :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 10:13 pm 

И на мен ми е преподавал Наско Педерастко....кво.....
Пълен боклук като човек, в РЗС е щото не го искаха в ГЕРб....а за частният му кенеф в СУ кво ще кажеш?
Като преподавател-нищо особенно и точи яко по магистърската програма....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 10:16 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Бате, кой някога те е навел на мисълта да се съпоставяш с мен и да ми даваш насоки? :lol:

За претенциите, които имаш, за желанието, което изявяваш да се пишеш юрист още като студент по специалността, неминуемо е изискуемо и благотворно да си оправиш правописа и пунктуацията.

Къде съм се писал юрист? Само това ми посочи, ако обичаш. ;) А, гледайки в моята пунктуация, погледни твоите запетайки в написаното от теб. ;) Насоки не давам на никой, фактите са ясни. За Семов някой друг път, с удоволствие ще споделя впечатленията си от него, нито имам време, нито настроение. Русенеца, е прав в случая, просто разбери, че дребните заядки са безсмислени, човек с положение, достойнство и самочувствие не ги прави. За личност с твоите претенции не прилягат, такива дребнави неща. ;) Избери си едно от двете, или ще си голямата работа и разбирач или заядливко на дребно. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 10:28 pm 
Аватар

Alek написа:
Morning Glory написа:
Бате, кой някога те е навел на мисълта да се съпоставяш с мен и да ми даваш насоки? :lol:

Къде съм се писал юрист? Само това ми посочи, ако обичаш. ;) А, гледайки в моята пунктуация, погледни твоите запетайки в написаното от теб. ;) Насоки не давам на никой, фактите са ясни. За Семов някой друг път, с удоволствие ще споделя впечатленията си от него, нито имам време, нито настроение. Русенеца, е прав в случая, просто разбери, че дребните заядки са безсмислени, човек с положение, достойнство и самочувствие не ги прави. За личност с твоите претенции не прилягат, такива дребнави неща. ;) Избери си едно от двете, или ще си голямата работа и разбирач или заядливко на дребно. ;)

Все повече и повече пунктуационни грешки :bigok

От доста време пишеш в този форум, трябваше да си се научил на правилното поведение досега. С форсиране на всяка дума и влизане в спорове от рода на "Спортно-техническите качества на Зику" не си набавяш повече свободно време, нито пък си подобряваш настроението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 10:30 pm 
Аватар

Не, разбрах какво точно искаше да кажеш, но все едно. Важното е, че преподаватели по Политикономия в Карл Маркс оправиха държавата. ;) Просто казах, че е най-кадърният кандидат от всички, не че е света вода ненапита или нещо такова. ;) Хайде четете малко. А, дали съм си повярвал или не, слабо ме интересува твоето мнение приятел, контактувам с достатъчно производители и търговци и гарантирам, че никога нещата не са били по-зле. ;) А, разтегливи локуми не ме интересуват. ;)

Едит: Към БСГ.

Морнинг Глори, във футболен форум, понякога се коментират и футболни качества. ;)

Последна промяна Alek на Вто Сеп 20, 2011 10:32 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 10:32 pm 
Аватар

Кой е преподавателят по Политикономия от ВИИ Карл Маркс?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 10:33 pm 
Аватар

Днес мутроборисовата тиква идвала да реже лентата на "нов" път до Самоков, минаващ през Бистрица или казано иначе - моя дом в изгнание :twisted:
Рано сутринта насред пътя вдигнали едни шатри, затворили движението - на площада мазало от коли и два рейса, дето посмъртно няма как да се разминат и да обърнат кой закъдето има да ходи. Ама това, че народа тръгнал на работа - на кой му пука, нали Бащицата наш пак трябва да го дават в новините как реже лентата, па после насред пътя да хапнат, да пийнат...Апропо - новият път на места е по - тесен от стария.
Е, иначе вода няма от сутринта ама нали банкянското слънце ни сгря с лъчите си...Ей, аман от говеда!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 10:35 pm 
Аватар

http://razuznavane.com/?p=417

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 10:35 pm 

сашо апашо, кристалина и костов :wink: били са колеги, майна

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 10:37 pm 
Аватар

Абе новия път си е екстра, минах по него преди няколко седмици. Само където стига до Ковачевци и след това - курь :lol: Да вземат да оправят най-после и пътя Гъзница - Самоков, че мамата си трака, а тирове минават от там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 10:40 pm 
Аватар

Цитат:
сашо апашо, кристалина и костов били са колеги, майна

Каквито ни икономистите (политиците), такава ни и държавата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 10:46 pm 
Аватар

Алек, на кое да вярвам? На линка или на коментара под линка? Защото информацията от линка е една,а уточнението под линка говори друго?

Не се интересувам от спора ви,но давайте истински факти.

Карл Маркс на кафево i sasho apasho ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 10:54 pm 

кво значи истински факти :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 11:12 pm 

kosjo написа:
И на мен ми е преподавал Наско Педерастко....кво.....
Пълен боклук като човек, в РЗС е щото не го искаха в ГЕРб....а за частният му кенеф в СУ кво ще кажеш?
Като преподавател-нищо особенно и точи яко по магистърската програма....

Какъв човек е Семов може да каже само човек пил ракия с него в къщата му в село Гложене.
Участието му в президентските избори е просто опит на РЗС да се върне в полезрението на избирателите. Нищо повече.

Mоята цел е да използвам неговата кампания и тази на Кунева (поради факта, че кандидат-вицето и Любо Христов е семеен приятел) за да дам малко повече гласност на демографския проблем и евентуално да лансирам 1-2 идеи за адресирането му. Това последното не се получава така както аз исках да стане, но до 23-ти има още време.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 11:18 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
кво значи истински факти :bigok

пример: аз казвам,че си педераст,ама други 2ма дават снимки,че се целуваш с жена.

примерно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 11:24 pm 
Аватар

Само първото е факт, второто е монтаж :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 11:25 pm 

ясно :bigok
а на мен поне трима души от този форум са ми казвали за теб, че си рахит и въздухар, ама не се познаваме та нема как да дам мнение :bigok :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 11:26 pm 
Аватар

Двамата ерудити Даниел и Алек, какво отношение има Иван Костов по темата за Атанас Семов? Айде, Алек няма време и не е в настроение. Даниеле, напиши ти нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 322, 323, 324, 325, 326, 327, 328 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]