forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 9:20 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 981 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 7:36 pm 
Аватар

:lol: :lol: :lol: БЕЗ ДУМИ :fgod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 7:38 pm 
Аватар

А ето и любимата песен на познатия на Македонията, с която поздравявам Лудогорец и да си имат едно наум - http://www.youtube.com/watch?v=CDSOIspSTP4

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 7:39 pm 
Аватар

nikec написа:
нема да има буферни зони, айде честит бой :)
Поредната простотия на полицията, незнам какво ще стане неделя...
Е какво имаш да гадаеш,той човека ти го каза преди малко:

Идваме и ви палим!!! А което не гори, втора туба ше лизнем и пак ще го запалим. 2000 левскари идват да палят. В автобусите само Продиджи, само Файърстартър се пуска, а там където има телевизори ще върви Подпалвачката филма. Пожарогасителите се изхвърлят още на Ябланица, където спираме за локуми. Идваме и ви носим само омраза. И палим всичко... Путкогорец арена ще гори като факла, ама не от мигащите, ами от Асикото, бързо ще изгори и никой няма да си спомня за нея, 10 милиона на вятъра, ОГЪН И ДИМ, ЛЕВСКАРСКИ РЕЖИМ!!!! Бием ви лежерно 4 на нула

НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПРЕДСТАВИШ КАКВИ ХОРА ИМА В АВТБУСИТЕ. ВСИЧКИТЕ СЪС ЗАБРАНИ, КЪРВАВИЦАТА ЗНАЕШ ЛИ КАК Я ЯДАТ? КУПУВАТ СИ МЕСО ОТ МАГАЗИНА, РЕЖАТ ВЕНА В ЕДНО ПАНЕРЧЕ, КРЪВТА ИЗТИЧА, ТОПЯТ МЕСОТО И ТАКА ЯДАТ КЪРВАВИЦА!!!! ХОРА БЕСНИ, КУЧЕТА РАЗЯРЕНИ, НЕ ХОРА, ЗВЕРОВЕ, ИЗРОДИ, УБИЙЦИ И РЕЦИДИВИСТИ
ХОРА БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ, БЕЗ ЦЕЛИ В ЖИВОТА, ТЕ ИДВАТ САМО ЗА ДА ПАЛЯТ. 500 БРЪСНАТИ, ОТ ТЯХ 450 СА В ТОП 30 НА РАНГЛИСТАТА НА БЪЛГАРИЯ ПО ММА, САМО БОРЦИ И БИЯЧИ, ИЗНАСИЛВАЧИ И ХОРА ПО ПРОГРАМИТЕ ЕРАЗЪМ, РАСИЗЪМ, ОРГАЗЪМ. ПОЗНАВАМ ЕДНО ОТ МОМЧЕТАТА. ТРЯБВА ДА Е НА 35 ГОДИНИ, НО Е ПОВТАРЯЛ И СЕГА Е НА 26, ПРЕЗ 92РА Е УБИВАЛ ПО ЧЕТИРИМА ХОРА НА МАЧ, ИМА ГО В КНИГАТА НА РЕКОРДИТЕ НА ГИНЕС, МРАЗИ ГОРИ И ЕЗЕРА ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКО, НАПОМНЯТ МУ НА ПРЪСТ И НА ХОРАТА, КОИТО Е ПОГРЕБАЛ. ИДЕЯ СИ НЯМАШ КАК ВИ МРАЗИ, ОСОБЕНО КАТО РАЗБРА, ЧЕ СТЕ ЛУДА ГОРА, МАЙКА МУ Е БИЛА ЛУДА И Е МНОГО НАСТЪРВЕН И ЧУВСТВИТЕЛЕН НА ТАЯ ТЕМА, КАЗА НА 24 ОТИВАМ И ГИ ПАЛЯ ЧУЕК, САМО ДА НЕ СА МИ ПУСНАЛИ ИНТЕРНЕТА, ОТИВАМ И ГИ ПАЛЯ :smt005 :smt005 :smt044 :smt044

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 7:40 pm 

най много да пийнете бира с мен, надявам се някой е разбрал че неделя правя компромис със себе си да викам за Лудогорец а не против Левски... даже понеже Пламен Илиев едното полувреме ще е близо край нас лично аз ще му викна три пъти името под формата на агитка от един човек... който го познава да го попита дали ще ви излъжа.
Все пак неможе винаги да си от добрите трябва понякога да си на страната на малките за да почувстваш как се чувстват те в другия край :)
Иначе как е състава днеска чета в пресата Милиев нещо болнав ако го е праснал като меннякъв гаден вирус нема измъкване от температура вече една седмица. Все пак искам пълен блясък на Арената не трябва да има отсъстващи :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 7:43 pm 
Аватар

Пич... ти не си добре май, а!? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 7:45 pm 
Аватар

nikec написа:
Все пак неможе винаги да си от добрите трябва понякога да си на страната на малките за да почувстваш как се чувстват те в другия край :)

Това е първата крачка. След това ще поискаш да разбереш как ще се чувстваш от другия край на хуя, а след като го разбереш - вече ще си чорбар :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 7:45 pm 
Аватар

nikec написа:
Все пак искам пълен блясък на Арената

:smt005 :smt005 :smt005 още! още лафчита давай бачи никец! :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 7:48 pm 
Аватар

http://www.donbalon.eu/news138164.html

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 7:50 pm 
Аватар

Македонец,пак направи статията на дон галфон :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 7:51 pm 
Аватар

nikec написа:
Все пак искам пълен блясък на Арената не трябва да има отсъстващи :)
Получаваш пълен блясък :lol:
Бомби и дим
Левскарски режим
Има ли огън не може да няма
Левскарски режим
Свинете громим
и тях ще горим
има ли огън не може да няма
Левскарски режим
ПР.Пламък и дим,ооо пламък и дим,има ли огън не може да няма левскарски режим X2

http://www.youtube.com/watch?v=bYl3GtGF ... re=related

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 7:51 pm 
Аватар

Тея живеят в някъв собствен свят :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 7:54 pm 
Аватар

Македонеца приложи трите О-та ! :smt005 :smt005 :smt005 Край ! Вижда се началто-краят на лудогорец арена. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 7:58 pm 

нема да има проблеми споко.... а за това че ще съм станел свиня по-добре да легна в ковчег.
Радвам се че се забавлявате с мен, така трябва да е а не да има омраза между хората. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 8:02 pm 

Две неща ме притесняват! Току що Гугутката каза, че са ни обещали 700 билета, според мен това са номера на комунистчиев, много хора да се откажат, но щом се отнася за чорба3 няма как да мине номерът!!!!!!!!!!!! Да се стяга, на стадиона ще има минимум 2000 от нашите, което на фона на 6000 семкаджии означава надмощие на ЛЕВСКАРИТЕ по трибуните,а на терена мачкане в СИНьО!!!!!!!!!!!! Другото, което ме притеснява е г. йорданов (поредното чорбарче вкарано в съдийската ранглиста от чорбарина д. момиров ), миналата есен в сливен прави струва добута мача до 1-1 и го прави направо нахално и безскруполно!!!!!!!!!!!!! Niquetamere, аз съм от ЯМБОЛ, прочети 1-ва страница на предния мач с чорба2 или ми пиши на лс, ако има други от Ямболска област или такива, които ще минават през ЯМБОЛ да се свържат с мен! Отиваме, надвикваме ги, момчетата ги смачкват на терена, показваме кур на йорданов ( мишката ), палим лайнарената и си тръгваме, а после пиеене до зори!!!!!!!! ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!!!!!!!!!!!!!!!! САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 8:07 pm 
Аватар

Според мен е абсолютно нормално да има такъв интерес към Левски в Разград ,защото ако не се бъркам отбор от северна България не ни се е падало да играем скоро (ако бъркам поправете ме)това е идеална възможност почти цяла северна България да се изсипи на стадиона.А и не е тайна че много райони (в северна България) мразят лудогорец и обичат много Левски.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 8:09 pm 

по-полека да не спукаш гума от Ямбол за насам.
Явно не четете правилниците типично за някой крайно десни Левскари.... клуба домакин е длъжен да предостави на отбора гост 10 процента от капацитета на стадиона си а той е 6000 което значи 600 билета, не виждам за какво се сърди Влади като за хората в града вече няма билети как да стане да го еба.....
И как така ние ще 6000 ще чолим семки а 2000 ще викат според мен това прави 8 хиляди ако мога да смятам а капацитета пак ще повторя е 6000, освен столове да вземаме и да насядаме тук там има и дървета може и на тях като маймуните :)
Но определено не е било подобно нещо в малкия ни град така че цирк и шоу ще има на кой му пука кой ще победи :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 8:10 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Две неща ме притесняват! Току що Гугутката каза, че са ни обещали 700 билета, според мен това са номера на комунистчиев, много хора да се откажат, но щом се отнася за чорба3 няма как да мине номерът!!!!!!!!!!!! Да се стяга, на стадиона ще има минимум 2000 от нашите, което на фона на 6000 семкаджии означава надмощие на ЛЕВСКАРИТЕ по трибуните,а на терена мачкане в СИНьО!!!!!!!!!!!! Другото, което ме притеснява е г. йорданов (поредното чорбарче вкарано в съдийската ранглиста от чорбарина д. момиров ), миналата есен в сливен прави струва добута мача до 1-1 и го прави направо нахално и безскруполно!!!!!!!!!!!!! Niquetamere, аз съм от ЯМБОЛ, прочети 1-ва страница на предния мач с чорба2 или ми пиши на лс, ако има други от Ямболска област или такива, които ще минават през ЯМБОЛ да се свържат с мен! Отиваме, надвикваме ги, момчетата ги смачкват на терена, показваме к.р на йорданов ( мишката ), палим лайнарената и си тръгваме, а после пиеене до зори!!!!!!!! ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!!!!!!!!!!!!!!!! САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!! :levski

Да не бъркаш Ники Йорданов, с Георги Йорданов

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 8:15 pm 
Аватар

Chris12 написа:
Според мен е абсолютно нормално да има такъв интерес към Левски в Разград ,защото ако не се бъркам отбор от северна България не ни се е падало да играем скоро (ако бъркам поправете ме)това е идеална възможност почти цяла северна България да се изсипи на стадиона.А и не е тайна че много райони (в северна България) мразят лудогорец и обичат много Левски.

Ловеч, Монтана, Мездра...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 8:17 pm 
Аватар

Chris12 написа:
да се изсипи .

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 тая тема е златна бе!!! :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 8:19 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
Chris12 написа:

Ловеч, Монтана, Мездра...

Да ама аз имах предвид някъде по встрани към Русе,Силистра,Шумен,Добрич,Търговище тези градове на които са съвсем на север и там футболните им отбори е в долния ешалон на Българския футбол

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 8:19 pm 
Аватар

breed написа:
Chris12 написа:
да се изсипи .

Ще е помним дълго :D :D :D :D :D :D :D :D :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 8:20 pm 
Аватар

nikec написа:
по-полека да не спукаш гума от Ямбол за насам.
Явно не четете правилниците типично за някой крайно десни Левскари.... клуба домакин е длъжен да предостави на отбора гост 10 процента от капацитета на стадиона си а той е 6000 което значи 600 билета, не виждам за какво се сърди Влади като за хората в града вече няма билети как да стане да го еба.....
И как така ние ще 6000 ще чолим семки а 2000 ще викат според мен това прави 8 хиляди ако мога да смятам а капацитета пак ще повторя е 6000, освен столове да вземаме и да насядаме тук там има и дървета може и на тях като маймуните :)
Но определено не е било подобно нещо в малкия ни град така че цирк и шоу ще има на кой му пука кой ще победи :)

:smt005 :smt005 Не си реален просто, иначе това ще е добро за теб: http://i5.helikon.bg/533/123171z.jpg

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 8:24 pm 
Аватар

breed написа:
Chris12 написа:
да се изсипи .

Момчето се е объркало. Казва се: "Сипи, ако нЕма - дОнеси" :drinkb

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 8:25 pm 
Аватар

По принцип хора от гостуващата агитка не съм чувал някога да са останали отвън, полицията знае много добре какво ще стане ако не пуснат всички :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 8:30 pm 
Нещо си се объркал мойто момче. Когато Левски играе някъде НИЕ решаваме колко билети се отпускат на отбора домакин, разбираш ли! Не вие на нас, ние на вас определяме. Даваме ви 10% от стадиона да ги продавате там в Германос ли, в квото имате, другите 4-5 хиляди билета са за нас. От тях ще запалим 700 седалки да направим буферна зона между вас и нас и другото е ЛЕВСКАРСКИ РЕЖИМ!!!!!
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 8:35 pm 
Site Admin
Аватар

Няма такава тема :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
не мога да спра да се смея бе,не мога :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 8:37 pm 

Не ми се знимава с теб никаквец, не се занимавам с двуличници, ако спукам гума ще я сменя, ако намекваш друго мога да спукам някоя кратуна за ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!!!! Не знаеш как ще влезем на стадиона, защото никога не си бил в агитката на ЛЕВСКИ, ще пресмяташ, когато видиш на живо синьото море!!!!!!!!!!!!!! За съдията, да за г. йорданов говоря, но и за другия кур!!!!!!!!!!!!!!!! ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!!!!!!!!!!!! САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 8:39 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 8:40 pm 
Аватар

Абе Йорданов ли е съдията - все на кафево, не е важно Г. ли е, П. ли е Джв. ли е :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 8:41 pm 
Аватар

Абе имаше преди време една снимка за хореография как ще серем на стадиона в Ловеч мисля, че беше?
:smt005 :smt005

Някой няма ли я из архивите. Мисля, че би била удачна хореография и за този мач.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 981 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 33  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]