nikec написа:
билети няма, днес е вторник а всичко свърши.... пак ви казвам гордейте се че сте Левскари какъвто съм и аз, в Ловеч примерно незнам срещу нас (синята ми страна от сърцето) да си пълнят стадиона 5 дена преди мача... но това е друга тема.
Доколкото знам 600 билета има за вас запазени, знам че ще дойдат повече Левскари в Разград но не виждам как ще влезнат като стадиона е претъпкан. Не изключвам нищо де.
А за това дали съм бил на мача с Челси.... не, не съм бил.
"Гордейте се че сте левскари какъвто съм
аз"
"600 билета има за
вас запазени"

Аре шизофреник, стига... Както казва един много мъдър треньор: Не си интелигентно-достатъчен.
Идваме и ви палим!!! А което не гори, втора туба ше лизнем и пак ще го запалим. 2000 левскари идват да палят. В автобусите само Продиджи, само Файърстартър се пуска, а там където има телевизори ще върви Подпалвачката филма. Пожарогасителите се изхвърлят още на Ябланица, където спираме за локуми. Идваме и ви носим само омраза. И палим всичко... Путкогорец арена ще гори като факла, ама не от мигащите, ами от Асикото, бързо ще изгори и никой няма да си спомня за нея, 10 милиона на вятъра, ОГЪН И ДИМ, ЛЕВСКАРСКИ РЕЖИМ!!!! Бием ви лежерно 4 на нула
НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПРЕДСТАВИШ КАКВИ ХОРА ИМА В АВТБУСИТЕ. ВСИЧКИТЕ СЪС ЗАБРАНИ, КЪРВАВИЦАТА ЗНАЕШ ЛИ КАК Я ЯДАТ? КУПУВАТ СИ МЕСО ОТ МАГАЗИНА, РЕЖАТ ВЕНА В ЕДНО ПАНЕРЧЕ, КРЪВТА ИЗТИЧА, ТОПЯТ МЕСОТО И ТАКА ЯДАТ КЪРВАВИЦА!!!! ХОРА БЕСНИ, КУЧЕТА РАЗЯРЕНИ, НЕ ХОРА, ЗВЕРОВЕ, ИЗРОДИ, УБИЙЦИ И РЕЦИДИВИСТИ
ХОРА БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ, БЕЗ ЦЕЛИ В ЖИВОТА, ТЕ ИДВАТ САМО ЗА ДА ПАЛЯТ. 500 БРЪСНАТИ, ОТ ТЯХ 450 СА В ТОП 30 НА РАНГЛИСТАТА НА БЪЛГАРИЯ ПО ММА, САМО БОРЦИ И БИЯЧИ, ИЗНАСИЛВАЧИ И ХОРА ПО ПРОГРАМИТЕ ЕРАЗЪМ, РАСИЗЪМ, ОРГАЗЪМ. ПОЗНАВАМ ЕДНО ОТ МОМЧЕТАТА. ТРЯБВА ДА Е НА 35 ГОДИНИ, НО Е ПОВТАРЯЛ И СЕГА Е НА 26, ПРЕЗ 92РА Е УБИВАЛ ПО ЧЕТИРИМА ХОРА НА МАЧ, ИМА ГО В КНИГАТА НА РЕКОРДИТЕ НА ГИНЕС, МРАЗИ ГОРИ И ЕЗЕРА ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКО, НАПОМНЯТ МУ НА ПРЪСТ И НА ХОРАТА, КОИТО Е ПОГРЕБАЛ. ИДЕЯ СИ НЯМАШ КАК ВИ МРАЗИ, ОСОБЕНО КАТО РАЗБРА, ЧЕ СТЕ ЛУДА ГОРА, МАЙКА МУ Е БИЛА ЛУДА И Е МНОГО НАСТЪРВЕН И ЧУВСТВИТЕЛЕН НА ТАЯ ТЕМА, КАЗА НА 24 ОТИВАМ И ГИ ПАЛЯ ЧУЕК, САМО ДА НЕ СА МИ ПУСНАЛИ ИНТЕРНЕТА, ОТИВАМ И ГИ ПАЛЯ