forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Дек 26, 2025 8:20 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 321, 322, 323, 324, 325, 326, 327 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 16, 2011 7:54 pm 
Аватар

Ти пак не четеш, войската са я прибрали още преди да стигнат руснаците :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 16, 2011 8:52 pm 
Аватар

Ако плевнелиев спечели, както се очертава фандъкова да спечели, направо да прекръщават държавата на БойкоБългария и да се махаме всички нормални...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 16, 2011 10:06 pm 
Аватар

БижутерО написа:
Нарекох червената армия окупатори и:

Цитат:
окупаторска червена армия?стига бе,има останали живи войници от онова време,които разказват други неща.никой не е искал да се бие срещу Русия. на 6 септември 1944г червената армия е била посрещната като освободителна армия от фашистка Германия.няма окупаторска армия,която да е посрещната буквално с хляб и сол.

:ohmygod

Нито е окупаторска, нито е "освободителна". Бих я нарекъл транзитна :lol: Режимът след нея е окупаторски. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 16, 2011 10:56 pm 
Аватар

Ако съдя по анкетата,това ще е форумО на Спартак София :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 7:16 pm 
Аватар

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1044404

Цитат:
Плакати срещу добива на шистов газ в Добруджа ядосаха премиера Бойко Борисов при посещението му в Добрич.

“Преди 3-4 дни ви предупредих, че нищо няма да се случи, ако не ме дразните”, обърна се към недоволните министър-председателят. Той припомни, че им е отделил час и половина заедно с двама министри.

“Продължавайте така, може да го подпишем на инат накрая”, закани се Борисов, визирайки окончателния договор с американската компания “Шеврон”.

:ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 7:27 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 Тоя на инат,ако го нервираме,ще ни изпрати всичките в концлагер,аре бойко отваряй скравена,ловеч,белене и останалите лагери,така както твоя учител тодор живков го е правил,е така на инат :smt005 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 8:27 pm 
Аватар

Изображение

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 8:59 pm 
Аватар

Тук ББ е абсолютно прав,защото просто тия протести са нелепи.Незнам ако вместо в Щвейцария бяха решили да изпробват колайдера тук при нас,сигурно щеше да има безредици по улиците.А там щетите ще бъдат 10 милиона пъти по-големи ...Шистовият газ може да налее пари и в без това изстрадалата ни иконимика,както и да раздвижи района там.Винаги може да има някакъв риск,но ако гледаме от тая гледна точка значи трябва да се забравнят и АЕЦ,ТЕЦ,ВЕЦ и всякакви видове язовири,бетонни стени и т.н.Тия природозащитни организации само се чудят за каква простотия да се хванат...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 9:01 pm 
Аватар

Rossinioll написа:
Тук ББ е абсолютно прав,защото просто тия протести са нелепи.Незнам ако вместо в Щвейцария бяха решили да изпробват колайдера тук при нас,сигурно щеше да има безредици по улиците.А там щетите ще бъдат 10 милиона пъти по-големи ...Шистовият газ може да налее пари и в без това изтрадалата ни иконимика,както и да раздвижи района там.Винаги може да има някакъв риск,но ако гледаме от тая гледна точка значи трябва да се забравнят и АЕЦ,ТЕЦ,ВЕЦ и всякакви видове язовири,бетонни стени и т.н.Тия природозащитни организации само се чудят за каква простотия да се хванат...

Не може да говориш така, защото тази технология на добиване далеч не е безопасна за околната среда и не е сигурно как точно ще стават нещатат тук...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 9:18 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Rossinioll написа:
Тук ББ е абсолютно прав,защото просто тия протести са нелепи.Незнам ако вместо в Щвейцария бяха решили да изпробват колайдера тук при нас,сигурно щеше да има безредици по улиците.А там щетите ще бъдат 10 милиона пъти по-големи ...Шистовият газ може да налее пари и в без това изтрадалата ни иконимика,както и да раздвижи района там.Винаги може да има някакъв риск,но ако гледаме от тая гледна точка значи трябва да се забравнят и АЕЦ,ТЕЦ,ВЕЦ и всякакви видове язовири,бетонни стени и т.н.Тия природозащитни организации само се чудят за каква простотия да се хванат...

Не може да говориш така, защото тази технология на добиване далеч не е безопасна за околната среда и не е сигурно как точно ще стават нещатат тук...

Пак ти казвам,ако гледаме от тази гледна точка,значи не трябва да изграждаме и никакви ТЕЦ,АЕЦ,ВЕЦ и т.н. Естествено,че сигурно има риск,не съм експерт,но не мисля,че е толкова драматично,колкото се опитват да го изкарат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 9:35 pm 

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Изображение

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 11:03 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 Абе май не е много смешно :smt005 Момци,на тия избори бях решил да не гласувам,изморен се чувствам,но тая вечер просто твърдо реших,че в знак на протест :D ще гласувам,направете го и Вие и си помислете много внимателно за кого,помислете си и гласувайте,дори и да знаете,че Вашият глас ще подкрепи предварително загубил кандитат,гласувайте внимателно,защото милиционерите ще унищожат напълно крехката ни демокрация и неосъзнатата ни свобода

Последна промяна Ivan63 на Пон Сеп 19, 2011 11:40 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 11:38 pm 
Аватар

Милиционерщината взе връх хора, досега избягвах да коментирам, но политика на инат е просто ужас. Не сме в Китай, нито Северна Корея, така че... гласувайте! Празна бюлетина да е, пак е глас СРЕЩУ слухтящите полицаи. Преди 2 години гласувах за ГЕРБ, а в момента съм най-разочарованият. Наистина не знам и аз какво очаквах...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 11:46 pm 
Аватар

С тия наказателни вотове така става :wink: Аз на мястото на Боко доста бих се радвал на празни бюлетини, дет се вика - елате повече. За мен лично е преспъпление всеки неинформиран вот. Нямам нищо против хората да гласуват както и за когото искат, но не на база на инат, с наказание или с някаква емоция. Имаме всички задължението да се информираме откъм кандидати, политика, пък натам - кой каквото си харесва, но аргументирано.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 11:50 pm 
Аватар

По-добър кандидат от Атанас Семов няма, но шанс му е нулев. Сега някой, чул недочул пак ще почне с откраднати милиони, милярди от университета и т.н., разбира се, достоверна статия от Уикенд и т.н. За съжаление е неизбираем кандидат, БСП и магаре да вържат 20% са му сигурни. Герб ще победят, за съжаление.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 11:54 pm 
Аватар

Тази година ще се гласува само за президент и то наказателно за бачи Светльо :smt006 КД фийдкд.рйе р; мес ув,А

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 11:54 pm 
Аватар

tprodanov написа:
С тия наказателни вотове така става :wink: Аз на мястото на Боко доста бих се радвал на празни бюлетини, дет се вика - елате повече. За мен лично е преспъпление всеки неинформиран вот. Нямам нищо против хората да гласуват както и за когото искат, но не на база на инат, с наказание или с някаква емоция. Имаме всички задължението да се информираме откъм кандидати, политика, пък натам - кой каквото си харесва, но аргументирано.
Това разбира се е правилното и нормално мислене,но сам знаеш,че доста вода трябва да изтече за да се случи .Хората у Нас искат да са лъгани,искат си да си имат овчар,искат си някой да се грижи за тях,искат си да си страдат за избора,еми такива сме и за това има и милиционерски опити върху нас.Все някога....може би...това,което си написал ще се случи и тогава,ако все пак съм жив,с удоволствие може даже и да не гласувам :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 11:58 pm 
Аватар

Бай Иване, ти питай малкия хулиган дали не е забелязал едни скромни невинни плакатчета пред НПМГ :lol:

Иначе, тва дет съм го написал нема никой от нас да го доживее :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 12:04 am 
Аватар

Тоя пич отиде на някакво състезание на морето,ебати колко е хубаво да си ученик :lol: и за да съм по темата,всички комунисти,заедно с производните им под земята и да допълня Найден,кметските избори са важните,а тия правят опит вся власть Советов да изиграят,наллюдавай внимателно след далаварета с Булгартабак,какви ще са резултатите в Кърджали и в други подобни градове

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 12:34 am 
Аватар

Пожелавам Ви приятни сънища :bigok

http://www.youtube.com/watch?v=_x7vRyJYQoY

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 9:44 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Тази година ще се гласува само за президент и то наказателно за бачи Светльо :smt006 КД фийдкд.рйе р; мес ув,А

PR на бачи Светльо е дъщерята на Бриго Аспарухов. Други PR-и в България няма, само тя е. Това не е случайно и аз няма да гласувам за него. Уви, май останах без кандидат за президент на тези избори. Добре, че поне за кмет си гласуваме за Прошко :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 11:26 am 
Аватар

Какъв кандидат е Атанас Семов щом е от рзс и зад него стои Алексей петров?
Между другото прави ми впечатление как сините и комунистите ридовно копират неща от ВМРО, а после чрез медиите ги изкарват все едно те са ги повдигнали първи на въпрос!!!
Онзи ден например Каракачанов веднага се изказа за ББ по повод изказването му за газа, а снощи по новините, хоп мартинчо и калфин - същото!
И някой ако иска да провери, по време на мандата от 97-01, какви предложения имаше в икономическата сфера ВМРО и как Костов нищо не взе предвид! А вследствие на това, някои идеи се реализираха по-късно !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 11:29 am 

И аз съм много любопитен какво му е доброто на Семов. :shock: За мен е престъпник и подлога на Алексей.
СЗ Фен разбрахме, че му симпатизира , защото единствен е обърнал внимание на идеите му.
Другите да се изкажат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 11:31 am 
Аватар

гил галад написа:
Какъв кандидат е Атанас Семов щом е от рзс и зад него стои Алексей петров?
Между другото прави ми впечатление как сините и комунистите ридовно копират неща от ВМРО, а после чрез медиите ги изкарват все едно те са ги повдигнали първи на въпрос!!!
Онзи ден например Каракачанов веднага се изказа за ББ по повод изказването му за газа, а снощи по новините, хоп мартинчо и калфин - същото!
И някой ако иска да провери, по време на мандата от 97-01, какви предложения имаше в икономическата сфера ВМРО и как Костов нищо не взе предвид! А вследствие на това, някои идеи се реализираха по-късно !

За РЗС съм съгласен. Който и да издигнат тия катили и агенти - да го духа.
Това с изказванията е все едно аз да кажа, че прасетата са много прости и някой друг след мен да го повтори. Какви са толкова умни изказванията на Каракачанов, че да не е вероятно някой друг да каже същото без да го е чул от него? Все едно е открил топлата вода. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 11:32 am 
Аватар

Семов е много гнусен, но 100% Яне го ебе :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 11:57 am 
Аватар

Атанас Семов е и син на Марко Семов. Който не знае кой е Марко Семов, да чете тук: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0% ... 0%BE%D0%B2 . Информирайте се повече, преди да пишете подобни твърди мнения. Роднинските връзки в българската политика могат да ти кажат много неща.

Нещо за горките малки, квартални магазинчета ще напишете ли днес? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 12:01 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Семов е много гнусен, но 100% Яне го ебе :bigok

Това, според мен, не отговаря на истината.
Аз смятам, че те двамата си правят само кръстачки, докато гледат как Галя Янчева сере на стъклото на холната маса. :bigok
Ето я и причината да са толкова внимателни двамата. :loser2
http://skandalno.net/%D0%B1%D0%B3-%D1%8 ... 0%BD-16754

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 2:08 pm 

Аз вече се чудя да гласувам ли, след като знам, че още на другия ден бюлетините ще са в контейнерите за боклук и всичко ще е пореден фарс. Поне за президент. Иначе може за Прошко да пусна глас, пък каквото стане.
Адския цирк е всичко...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 6:27 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Mr. Smith написа:

PR на бачи Светльо е дъщерята на Бриго Аспарухов. Други PR-и в България няма, само тя е. Това не е случайно и аз няма да гласувам за него. Уви, май останах без кандидат за президент на тези избори. Добре, че поне за кмет си гласуваме за Прошко :bigok

Аз го правя, защото няма за кого друг да пусна бюлетината, въобще не смятам, че Светльо има каквито и да е шансове да вземе повече от 1-2 %, а пък и надали ще спечели нещо от малко реклама :smt006 Също така не вярвам в неговите качества на политик, вярвам в качествата му на певец :lol:
А за кмет няма да гласувам поради факта, че вече вота е ясен и нищо няма да се промени освен това, че бойковците ще си узаконят властта в града :smt006 Най-много някой лев в повече да дойде от държавата, ама много не ми се вярва :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 7:19 pm 
Аватар

аз няма да гласувам на тия избори :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 321, 322, 323, 324, 325, 326, 327 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]