forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 18, 2025 12:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 11:31 am 
Аватар

и да изгасим прожекторите за ефект :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 11:46 am 
IRR написа:
Аз бих ти казал същото.Вземи от по-ефектните факли и ги вкарай.Тогава ще има от тях в сектора :wink:

Сега какво трябва да си мерим пишките ли или какво ? Значи не приемате критиката като градивна , а като заяждане . Моето мнение си е такова каквото е . Така го чувствам , така съм го написал . Пък и аз чакам на тоя Песчо-гърка да вкара факлите , че на готово да ги запаля :smt006

едит : Това че си купуваме артикули от фонда , не значи ли че тия пари отиват и за факли ? Щом съм дал пари в тоя фонд , значи все пак ПОНЕ имам правото да си кажа мнението за тези неща . Ако толкова не ви интересува мнението на хората , да спрем да пишем ? Или да вземем да си спрем нета ? Или да си хвърлим компютрите ? Или пък направо да даваме пари направо на Песчо-гръка , че той е най-големия УЛТРАС на Левски и дава всичко от себе си , та даже и от другите :smt017

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 11:47 am 
Аватар

http://fondsectorb.com/2011/09/%D0%BB%D ... %B0%D0%B9/

Разпространявайте, кой където може :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 11:54 am 
Аватар

subata написа:
http://fondsectorb.com/2011/09/%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9/

Нещо е сбозал сайта , не се отваря :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 11:54 am 
Bеatbox Rocker написа:
IRR написа:
Аз бих ти казал същото.Вземи от по-ефектните факли и ги вкарай.Тогава ще има от тях в сектора :wink:

Сега какво трябва да си мерим пишките ли или какво ? Значи не приемате критиката като градивна , а като заяждане . Моето мнение си е такова каквото е . Така го чувствам , така съм го написал . Пък и аз чакам на тоя Песчо-гърка да вкара факлите , че на готово да ги запаля :smt006

едит : Това че си купуваме артикули от фонда , не значи ли че тия пари отиват и за факли ? Щом съм дал пари в тоя фонд , значи все пак ПОНЕ имам правото да си кажа мнението за тези неща . Ако толкова не ви интересува мнението на хората , да спрем да пишем ? Или да вземем да си спрем нета ? Или да си хвърлим компютрите ? Или пък направо да даваме пари направо на Песчо-гръка , че той е най-големия УЛТРАС на Левски и дава всичко от себе си , та даже и от другите :smt017

Не пич, нищо от това, което си изброил не си заслужава труда.Заслужава си да предприемеш нещо повече от това да напишеш мнение във форума.Да, хората даряват пари на Фонда, а хората от фонда преценяват какво ще се вземе.Разбира се, че мненията на хората се взимат предвид.Но начина по който си излагаш мислите, кара хората да ги тълкуват като критика.Просто пич, помисли, че най-големия филм е с вкарването.

А ти къде видя, че Песчо се има за най-големия Ултрас?Тия коментари са меко казано глупави.Или викаш, щом не го познаваш, автоматично ти е враг.

Последна промяна IRR на Пон Сеп 19, 2011 11:59 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 11:57 am 
Аватар

Момчета, разберете, че няма как да се угоди на всеки един дал пари за фонда. Онзи ден един пич ми писа: що сте направили анти хореография за Перник. Еми брат направили сме така, взети са тея факли, щото в момента с фонда се занимават под 10 човека активно и всичко се решава на принципа на демокрацията. Ти пич като имаш амбиции да вкараме други факли, ела и почни да помагаш и ще имаш 1 глас против тея факли.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 11:59 am 
subata написа:
http://fondsectorb.com/2011/09/%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9/

Хубаво е да се направи един вид пропаганда с изкарване на тези плакати и разлепянето им в различните градове . Още веднъж А.Попов показа че е професионалист и ЛЕВСКАР от класа . :smt023

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 12:04 pm 
Аватар

Bеatbox Rocker написа:
subata написа:

Хубаво е да се направи един вид пропаганда с изкарване на тези плакати и разлепянето им в различните градове . Още веднъж А.Попов показа че е професионалист и ЛЕВСКАР от класа . :smt023

:smt017 Кой е А. Попов :bigok И брат, плакатите са разлепени вече.

http://fondsectorb.com/2011/09/%D0%BB%D ... %B0%D0%B9/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 12:16 pm 
А ние във Варна защо нямахме такива , при положение че тука имаме уникално много фенове на Левски ? :smt017

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 12:17 pm 
Аватар

subata написа:

Отделна тема-съобщение направете :smt006 :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 12:20 pm 
Аватар

Bеatbox Rocker написа:
А ние във Варна защо нямахме такива , при положение че тука имаме уникално много фенове на Левски ? :smt017

Защото брат, ти като си от Варна, не си изявил желание да помагаш, въпреки че е писано че трябва помощ. Аре стегнете се и престанете да пишете глупави мнения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 12:27 pm 
subata написа:
Bеatbox Rocker написа:

Защото брат, ти като си от Варна, не си изявил желание да помагаш, въпреки че е писано че трябва помощ. Аре стегнете се и престанете да пишете глупави мнения.

Какво има да се стягаме бе пич ? Трябва ли денонощно да стоим тук и да четем че ще има някаква инициатива ? Има хора от Варна и Добрич , които са на почти всеки мач на Левски , толкова ли е трудно да им се каже за какво става на въпрос ? Да не съм само аз от Варна .

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 12:31 pm 
Аватар

Не мисля, че пречи малко по-късно да се включите :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 12:34 pm 
Щото брато, не можем да огреем навсякъде.В Благоевград също не сме пратили, но днес се обадиха и поискаха.Имаше малко време за организация и решихме да даваме плакати на тези, които са дошли за мача с Литекс.Има останали плакати и могат да се пратят по еконт.Но е странно как пишеш, че не си длъжен да четеш денонощно, а си висиш постоянно във форума.Незнам дали нарочно го правиш, но всяко твое мнение отчетливо показва, какво ти е отношението към хората занимаващи се с тази идея.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 12:48 pm 
IRR написа:
Щото брато, не можем да огреем навсякъде.В Благоевград също не сме пратили, но днес се обадиха и поискаха.Имаше малко време за организация и решихме да даваме плакати на тези, които са дошли за мача с Литекс.Има останали плакати и могат да се пратят по еконт.Но е странно как пишеш, че не си длъжен да четеш денонощно, а си висиш постоянно във форума.Незнам дали нарочно го правиш, но всяко твое мнение отчетливо показва, какво ти е отношението към хората занимаващи се с тази идея.

Вие сами си изграждате такова мнение за мен незнайно защо . Просто като се подхване един човек тук и си остава така . Нямам нищо против хората занимаващи се с това нещо и никъде не съм писал такова нещо . Знаеш много добре против кой и какво имам и съм го казал поне 100 пъти . Незнам как реши че денонощно съм в този форум , при положение че мненията ми за това време което съм се регистрирал са в ПЪТИ по-малко от мненията на останалите . Да не говорим че самата ми работа допреди месец не позволяваше да влизам във форума повече от 1-2 часа дневно . Не ми търсете на мен кусури защото е нормално да имам такива , както и ти и всички хора на този свят, а дайте плакатите да разлепяме че трябва пропаганда . Ето .. проявявам желание да помогна , но искам да се знае , че не помагам на ония - а на синята идея и на вас (тези които останахте да се борите за този сектор), и това да се върнат тези които вече са се отказали да ходят . Защото те са много и защото бяха качество !

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 12:55 pm 
Иво, на тия плакати пише "да загърбим всички предубеждения в името на каузата Левски! Тя е единственото важно!" Абстрахирай се от тия дето те дразнят, забрави, че има такива хора, и мен ме дразнят, и много хора също, и дай да работим само за Левски, пък все някога може и да се доближим всички до една точка. Тва е основния замисъл на кампанията. Изпадаме в амнезия за всичките ни предубеждения и почваме да работим само за Левски.
Вземете облепете цяла Варна както го направихме предния път, дайте и на бедняците от Добрич, ще пратите там по някого и да знаем, че като сме казали, сме го свършили. Пък има ли ефект, няма ли ефект, ако някой е Нострадамус или оная гадателката на Берлускони с извънземното и може да каже кво ще стане, да каже.

Смисълът е всеки да направи нещо. Примерно не виждам какъв е проблема, всяка групичка от по 10 човека дето ходят по мачове да си направят по едно знаме за веене, обикновен плат, синьо-бяло-жълто, в различни краски, една пвц тръба 1 метър 0,50 стотинки и да си го носят по мачове и да го веят. Представи си колко красиво ще е всеки път. И никой няма да ти каже нищо, да изпреваря няколко въпроса.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 1:08 pm 
Аватар

Пичове, който иска да помага в момента и няма работа, може да почне да разпраща писма до медиите, за да раздуят и те. Колкото повече пратим, толкова по-голям шанс да ни отразят :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 1:12 pm 
Аватар

Евала момчета(и момичета) за инициативата :smt023 . Имам мъъъничка забележка по дизайна: Основното послание освен "Подкрепяй Левски докрай!" е "ЕЛА НА СТАДИОНА", а то леко се губи. Иначе съм много приятно изненадан от плакатите и съм щастлив, че има Левскари като вас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 1:18 pm 
Аватар

Сутринта на път за даскало бях приятно изненадан от плакатите :levski Добре, че рейса закъсня да го прочета цялото :D Хубава идея и хубаво изпълнение, така се прави :levski Колкото до сектора, определено има още какво да се желае, но нещата в момента са по-хубави от колкото някога съм очаквал... Дано и ние и играчите продължиме с такъв дух и отдаденост като от мача с латекса... :levski Някой беше споменал, че ще е по-добре да се разпръсват малко факлите, а не на толкова гъсто +1 :smt006 Като цяло, ако играчите ни радват и поддържаме фонда, единствения вариант е да продължаваме да просперираме още и още :levski И все пак... Идва ред на цецека и отново 7:2 :lsfc3 :lsfc4 :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 1:21 pm 

Bеatbox Rocker написа:
IRR написа:

Вие сами си изграждате такова мнение за мен незнайно защо . Просто като се подхване един човек тук и си остава така . Нямам нищо против хората занимаващи се с това нещо и никъде не съм писал такова нещо . Знаеш много добре против кой и какво имам и съм го казал поне 100 пъти . Незнам как реши че денонощно съм в този форум , при положение че мненията ми за това време което съм се регистрирал са в ПЪТИ по-малко от мненията на останалите . Да не говорим че самата ми работа допреди месец не позволяваше да влизам във форума повече от 1-2 часа дневно . Не ми търсете на мен кусури защото е нормално да имам такива , както и ти и всички хора на този свят, а дайте плакатите да разлепяме че трябва пропаганда . Ето .. проявявам желание да помогна , но искам да се знае , че не помагам на ония - а на синята идея и на вас (тези които останахте да се борите за този сектор), и това да се върнат тези които вече са се отказали да ходят . Защото те са много и защото бяха качество !

Шефе, аре успокой се вече, държиш се тъпо :!: И стига с тва "онези", "тези", "другите", "петите". Всички сме ЛЕВСКАРИ.

ЛЕВ-СКА-РИ !!! !!! !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 1:22 pm 
Аватар

Само поздравления за замесените. Единствено НИЕ можем да си върнем това, което ни бе отнето.
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 1:23 pm 
Аватар

abvgdejz написа:
Иво, на тия плакати пише "да загърбим всички предубеждения в името на каузата Левски! Тя е единственото важно!" Абстрахирай се от тия дето те дразнят, забрави, че има такива хора, и мен ме дразнят, и много хора също, и дай да работим само за Левски, пък все някога може и да се доближим всички до една точка. Тва е основния замисъл на кампанията. Изпадаме в амнезия за всичките ни предубеждения и почваме да работим само за Левски.
Вземете облепете цяла Варна както го направихме предния път, дайте и на бедняците от Добрич, ще пратите там по някого и да знаем, че като сме казали, сме го свършили...

Бедняците от Добрич, защо не е в кавички? :smt017 А иначе сме готови да се включим във всяка една инициатива или кампания. Всички в името на общото дело ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 1:29 pm 
Аватар

Bеatbox Rocker написа:

Скролнах 2 страници назад, влизал си и вчера 16:04ч., и четвъртък 7:28ч., темата я имаше, вчера цял ден беше отгоре. Както и да е, спираме по този спор, черпим се с бира, защото сме левскари, помагаме всички и САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 1:42 pm 
БРАВО БЕ МОМЧЕТА,ТОВА Е НАЧИНА!ЗВЕЗДА ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ЗАПОЧНАХА ПО СЪЩИЯТ НАЧИН КАМПАНИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ХОРАТА ПО СТАДИОНИТЕ И ВСИЧКИ ВИЖДАТЕ КАКЪВ Е РЕЗУЛТАТА!НЕЗНАМ ТОЧНО КАК ГО ПОСТИГНАХА,НО ВЯРВАМ,ЧЕ ТЕЗИ МОМЧЕТА,КОИТО СЕ ЗАНИМАВАТ В МОМЕНТА С ТАЗИ КАМПАНИЯ ЩЕ УСПЕЯТ ДА ИЗВЪРВЯТ УСПЕШНИЯТ ПЪТ,ЗАЩОТО СЕ ВИЖДА,ЧЕ ВСИЧКО СЕ ПРАВИ С МНОГО ЛЮБОВ!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 1:54 pm 
Аватар

http://www.лъжеспорт.bg/Levski-dokray!- ... miya-41944
http://football.sportal.bg/news.php?news=325846

:ohmygod

Смърт за журналята ! Все едно целта на кампанията е била да се облепи кочината :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 2:02 pm 
Аватар

Пишете им мейли на тея олигофрени, няма друг начин :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 2:06 pm 

http://www.novsport.com/news160640_1003.html

На тия също. Няма нормално отразяване на кампанията досега за съжаление. :x :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 2:11 pm 

Написах на 3 мейла в спортал (възпитано и културно, надявам се да обърнат внимание като видят, че съм момиче). Писах и на тия другите. Пазя си мейла, ще го изпратя до всяка медия, която извади всичко от контекста.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 2:13 pm 
Аватар

Тотално изкривяване на смисъла на кампанията от страна на медиите :ohmygod :boisw :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 2:17 pm 

ПИШЕТЕ МЕЙЛИ! Но културно, максимално възпитано, ако трябва го играйте възмутени възрастни левскари. Заливайте всичките малоумници!
Честно казано разчитам само на гонг в случая. То от другите един като напише глупост и се почва едно копиране...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]