forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 29, 2025 12:43 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288 ... 492  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 9:06 pm 
Аватар

За първи път виждам,този коментатор толкова неадекватен :ohmygod Пуснах си мачът в 85 мин. и веднага ме грабна репликата му,че Челси го били очаровали,а Вияш бил показал страхотните си треньорски умения.При положение,че падаш 3-1,съперникът ти е пропуснал и дузпа,да се си очарован от такова нещо е направо скандално.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 9:12 pm 
Аватар

А замисли ли се, че след като си си пуснал мача в 85 мин. няма как да знаеш как са играли двата отбора, как се е развил мача и т.н.?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 9:13 pm 
Аватар

Челси играха много добре, според мен доста по- добре от Скъм, само че нямат тяхната увереност.

А пропуските на Рамиреш и Фернандо Йовов-> :ohmygod2 / :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 9:15 pm 
Аватар

Rossinioll написа:
За първи път виждам,този коментатор толкова неадекватен :ohmygod Пуснах си мачът в 85 мин. и веднага ме грабна репликата му,че Челси го били очаровали,а Вияш бил показал страхотните си треньорски умения.При положение,че падаш 3-1,съперникът ти е пропуснал и дузпа,да се си очарован от такова нещо е направо скандално.

Ами твоето мнение е не по - малко неадекватно. Да беше гледал мача. Да беше видял засадите, дузпата, играта на Челси ......и тъпите пропуски на 50 милионния Гошо Ристов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 9:18 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
Mr. Smith написа:
Не съм гледал мача, но както винаги Until we score са подпряни както обикновено тънко от съдиите - само две засади :bigok Има шанс и за дежурната дузпа на симулантите Банани и Цингарито :smt006 Въобще както винаги английската Перука си е свършила работата, а този път дори харизмата на Обиеца на еврошампиони Ливърпуул няма да помогне на истината :smt006 Дългите ръце на английските Цола Драгойчева и Борис Велчев -дядо, Майкъл Чорни и клакьорите му от СДС свалиха на земята харизматичния червен отбор от река Мърси :bigok

:bigok :bigok :smt005

I razbira se savsem sluchaino sadiq e Howard Leb ili Phil Daut :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 9:25 pm 
Аватар

Коментаторчето е боУен "артилериС" :losers и прасе същевременно :losers , просто се опитва да се прави на обективен и да има джангър :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 9:29 pm 
Аватар

Разбира се че съдийството винаги е виновно, когато шмелси падат :blass тва че защитата им беше тотално неадекватна и дори тролеите 5 и 55 биха се справили по-добре, е без значение :bigok Важното е, че ръката или по-скоро пипалото на червеното ФА, в лицето на Фил Даут допусна два гола от поне 2м и 36см засади, лично измерени от рулетката на psiho както и даде несъществуваща дузпа за нежно влизане с двата палеца в краката на мексиканския наркотрафикант Чичовото :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 9:36 pm 
Аватар

777 написа:
А замисли ли се, че след като си си пуснал мача в 85 мин. няма как да знаеш как са играли двата отбора, как се е развил мача и т.н.?

Е като не съм гледал мача,не мога ли да гледам репортаж ? Каквито пропуски имаха Челси,такива бяха и при Манчестър..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 9:39 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 Не съм толкова замаян от пристрастията. То е ясно, че като си тръгнал да ставаш шампион няма място за подобни пропуски и неадекватна защита, но засади имаше. Факт. Не омаловажавам и гола на Нани. А третия гол - рикошет. Късмет (за кой ли път). Да, Челси заслужаваше да загуби мача, но заради идиотските пропуски, а не заради голове от засада. (Това че бяха тънки не оправдава съдийските грешки). Както и да е. Вчера бихме селтекс и още нищо не може да ми развали кефа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 9:50 pm 
Аватар

Челси беха тотално неадекватни и най-вероятно мангалчестър щеха да си ги бият без проблеми, което по никакъв начин не променя факта, че 2 гола беха от засада, третия беше с Оникално тъпия рикошет, а дузпата беше ебаси дузпата, ако го дадат тука тва ще се реве 2 месеца, а ако е срещу цура ГА ще я добави във фолклора (такива само на скакауеца даваха, но за тях ГА нищо не казва). Също не променя и факта, че Челсеа са уникално безкадърни в защита, щото и без двете 30-сантиметрови засади тея си ги бяха изпуснали (не, че това оправдава кьоравите съдии). Обаче верно и аз отдавна не се бях смял така - то не беха пропуски, то не беше квиченето на Боби Дебелия.... :lol: :lol: :lol: :lol:

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 10:15 pm 
Аватар

Rossinioll написа:

Още тук спрях да чета.И не,не е заради запетайката,въпреки че и тя е :mrgreen: За първи път виждал Бобиту неадекватен :smt005 :smt007 :blass
А Наполи и Мухлян правят добър мач до момента.
Едит:Кавани!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 10:38 pm 
Аватар

Вие ще кажете,че живеете през османско време...трябва ли да съм гледал мача,за да разбера какво се е случило днеска на мача между Ман и Челси ? Няма ли телевизии,няма ли интернет,за да се усведомя как е протекъл мача.Това е все едно вие да паднете от лит(*кс-етрополе или литекс с 3-1 и да бъдете очаровани как сте играли...Иначе нямам никакви претенции за своята грамотност,ако ще тя да е 0-лева,това е футболен форум все пак,не форум на БАН.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 10:56 pm 
Аватар

Тоя Кавани к'во ги направи... :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 10:59 pm 
Аватар

Цитат:
FT Levante 1-0 Real Madrid

Коравият уикенд продължава :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 11:02 pm 
Аватар

Какво казва капацитета ИИ5 по повод дербито на Олд Трафорд? Вашето мнение не ме интересува, рапони. Искам да видя изказване от експерт :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 11:02 pm 
Аватар

Rossinioll написа:
Вие ще кажете,че живеете през османско време...трябва ли да съм гледал мача,за да разбера какво се е случило днеска на мача между Ман и Челси ? Няма ли телевизии,няма ли интернет,за да се усведомя как е протекъл мача.Това е все едно вие да паднете от лит(*кс-етрополе или литекс с 3-1 и да бъдете очаровани как сте играли...Иначе нямам никакви претенции за своята грамотност,ако ще тя да е 0-лева,това е футболен форум все пак,не форум на БАН.

Че не е форум на БАН,не е.Аз също винаги съм имал проблем със запетаите,но тая просто така си я плеснал,че...Самото изречение няма никъв смисъл,тоя отговор също няма връзка с това,което ти написах аз,ама карай.Ставаше въпрос за това,че си се изумил от неадекватността на Бобиту,което само по себе си е изумително,тъй като той си е така по принцип.А това,че си се "Усведомил как е протекъл мачА" от репортаж,извинявай,ама :loser2
Кавани току-що разпори Мухлян за трети път :losers
ААААААА,сега видях,че са изклатили и Пидал с Артрит :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 11:07 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Какво казва капацитета ИИ5 по повод дербито на Олд Трафорд? Вашето мнение не ме интересува, рапони. Искам да видя изказване от експерт :bigok

Трудно ще разберем, нали си е закрил профила :cry: :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 11:17 pm 
Аватар

[az] написа:
Rossinioll написа:

Че не е форум на БАН,не е.Аз също винаги съм имал проблем със запетаите,но тая просто така си я плеснал,че...Самото изречение няма никъв смисъл,тоя отговор също няма връзка с това,което ти написах аз,ама карай.Ставаше въпрос за това,че си се изумил от неадекватността на Бобиту,което само по себе си е изумително,тъй като той си е така по принцип.А това,че си се "Усведомил как е протекъл мачА" от репортаж,извинявай,ама :loser2
Кавани току-що разпори Мухлян за трети път :losers
ААААААА,сега видях,че са изклатили и Пидал с Артрит :smt007

Не ми отговори,ако литекс или лит(*кс-етрополе ви бият 3-1,ще бъдеш ли очарован,каквото и да сте постигнали на терена ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 11:17 pm 
Аватар

Ултра Наполи! :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 11:46 pm 
Аватар

Rossinioll написа:
Не ми отговори,ако литекс или лит(*кс-етрополе ви бият 3-1,ще бъдеш ли очарован,каквото и да сте постигнали на терена ?

Ти обаче си доста кух.Сравнението е неуместно,щото коментаторът не е от Селси,защо да не му харесват играта им и уменията на треньора,те си играха добре?Боаш не е виновен,че Путкорес и Циганирез не могат да уцелят вратата,а съдията е чорбар.Иначе ще ти отговоря,мога да съм доволен от играта на Левски и най-вече от желанието на играчите и при загуба,но това не означава,че ще съм доволен от резултата(обратното също важи).Май не разграничаваш двете неща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 11:49 pm 
Аватар

Кур за микре йонайтед :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 12:00 am 
Аватар

Гледам,че много от Вас често се ебават с Ливерпул и като гледам,пак някой от Вас колко са критични към любимият си отбор и се чудя при толкова продължителна суша като ливерпулската,не попречила да имат една от най-гласовитите агитки,колко ли ще заяват,че не се интересуват вече от български футбол :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 12:03 am 
Аватар

Марсилия са като калкана - на дъното. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 12:37 am 
Аватар

[az] написа:
Rossinioll написа:

Ти обаче си доста кух.Сравнението е неуместно,щото коментаторът не е от Селси,защо да не му харесват играта им и уменията на треньора,те си играха добре?Боаш не е виновен,че Путкорес и Циганирез не могат да уцелят вратата,а съдията е чорбар.Иначе ще ти отговоря,мога да съм доволен от играта на Левски и най-вече от желанието на играчите и при загуба,но това не означава,че ще съм доволен от резултата(обратното също важи).Май не разграничаваш двете неща.

И кво като не е от Челси ? Прави ли го това по-малко неадекватен ? Що за тъпа логика ? Най-комплексарското е когато един отбор започне да се оправдава със съдийство.Ако не беше съдията,Челси сигурно щеше да унижи Манчестър с 3+,явно Венци Стефанов не напразно ги говори тия неща,повечето хора май са с неговото мислене.Като заключение Челси са жалки и тоя сезон ще го духат на всички фронтове,Манчестър Юнайтед е шампион въпреки Бербатов в състава си,другото са празни приказки,много поздрави на Бояш за предстоящото почето 2/3 място.

ПС:Да подчертая,че ми пука за Ман Юнайтед или Челси,колкото ми пука за Вардар Скопие и Работнички...просто разбирам от футбол и то доста.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 12:53 am 

досега мислех, че може да се води дискусия с теб, съдейки по мненията ти, но сега.. нормално е някой да се оправдава със съдийството, след като първите два гола за другия отбор са паднали след засади.. и да, Челси играха повече от добре, с оглед как насрани изглеждаха в последно време на тоя стадион, и като цяло даже бяха доста по-добрият отбор ама дали късмета, или некадърността на Торес и Рамирес ги лишиха от поне точка. Ако искаш си дръпни запис на мача и виж, че само Йорес изпуска 3 чисти положения, така че май ти си неадекватният, след като не си гледал мача и коментираш ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 2:35 am 
Аватар

рууни в 56 мин. от дузпа - 4:1

бербати в 91 мин. на празна - 5:1

за какво си говориме :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 9:35 am 
Аватар

Първият гол е от засада, но вторият НЕ е. Съвсем ясно си личи и трЕбва да си сляп да не го видиш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 11:44 am 
Аватар

krisoBG написа:
досега мислех, че може да се води дискусия с теб, съдейки по мненията ти, но сега.. нормално е някой да се оправдава със съдийството, след като първите два гола за другия отбор са паднали след засади.. и да, Челси играха повече от добре, с оглед как насрани изглеждаха в последно време на тоя стадион, и като цяло даже бяха доста по-добрият отбор ама дали късмета, или некадърността на Торес и Рамирес ги лишиха от поне точка. Ако искаш си дръпни запис на мача и виж, че само Йорес изпуска 3 чисти положения, така че май ти си неадекватният, след като не си гледал мача и коментираш ;)

Аз съм съгласен,че имаше грешки вчера,но съм против да се смята,че това е нарочно...Това там не е БФС и дон Перуци,вчера се помогна на Манчестър,другият път ще се помогне на Челси.Гледай мача на Челси преди няколко седмици с Норич и виж,какво се казва съдийска подкрепа,която променя изцяло развитието на мача.И естествено,че с мен може да се водят дискусии на всякаква тема,аз съм абсолютно широко скроен човек и това,че мнението ми е по-различно не означава,че не приемам чуждното мнение :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 9:40 pm 
Аватар

Резерватов титуляр :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 9:52 pm 
Аватар

дайте линк за ринг. кур за близу

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288 ... 492  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]