forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 29, 2025 10:28 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4079 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 136  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 7:39 pm 
Аватар

Цитат:
Още като гледах нашия мач с морето ми стана ясно, че този има потенциала на бъде втория Гарра.

Набийте си в главите, че толкова комплексен и талантлив нападател като Гарата няма да видим в обозримо бъдеще. Нито в "Левски", нито в България.
Говорете ми за Паломино като почне да разнася на чепа си из евротурнирите бранители от отбори като "Лил" и "Спортинг" - Лисабон, АИК и "Калмар" даже не ги броя.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 7:40 pm 
Аватар

Soul написа:
на 10ти или 11ти ни е мача с орките?
11.септември
култова дата, как може да не си я запомнил :smt003 ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 7:43 pm 

Anarion написа:
Цитат:
Още като гледах нашия мач с морето ми стана ясно, че този има потенциала на бъде втория Гарра.

Набийте си в главите, че толкова комплексен и талантлив нападател като Гарата няма да видим в обозримо бъдеще. Нито в "Левски", нито в България.
Говорете ми за Паломино като почне да разнася на чепа си из евротурнирите бранители от отбори като "Лил" и "Спортинг" - Лисабон, АИК и "Калмар" даже не ги броя.

Преди да дойде при нас и Гарра толкова ги беше носил на чепа си отборите които си изброил.
Нека Паломино дойде, пък после ще си проличи.
Шанса това да стане е минимален щото Ганя няма и пукнат лев и вече дължи сериозни кинти на Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 7:46 pm 
Аватар

borgy написа:
Soul написа:
на 10ти или 11ти ни е мача с орките?
11.септември
култова дата, как може да не си я запомнил :smt003 ...

да бе...ама в сайта на бфс пише 10ти? трябва ми да знам със сигурност, че ще трябва да се сменям на работа...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 30, 2011 4:29 pm 
Аватар

официялното е
Миньор (Перник) - Левски (София) БНТ, 17 часа, неделя

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 30, 2011 11:02 pm 

Мач от А група
http://www.youtube.com/watch?v=TnbM6h_2g-I

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Авг 31, 2011 8:42 am 
Аватар

м/у другото не знам дали ви прави впечатление, но тактиката 4-2-3-1 е нещо на мода в нашето първенство. Водещите отбори (ние, слагия, литекс, чурбътъ, май и локо сф) играят по тази схема. А може и по бнт-то да не могат да покажат друга графика :smt017 :smt042

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Авг 31, 2011 8:50 am 
Аватар

В А група се играе само по следната схема:
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 02, 2011 3:48 pm 

777 написа:
В А група се играе само по следната схема:
Изображение

:smt005 Гледай, Мауриньо, и се учи!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 02, 2011 6:18 pm 

МауринИо практикува същата схема кво да се учи...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 03, 2011 8:24 pm 
Аватар

Ботев с трети пореден Х днес. Май ще им се размине промоцията :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 05, 2011 3:14 am 

Kocito_Kalki написа:

Нека останат още 1-2 сезона в "Б", група и ще ги видим колко публика ще има на мачовете им.

В тоя форум (незнам в коя тема обаче) видях, че някакъв разбирач беше попитал "Колко фена ще има Левски във "В" група" ?
Ботев събираха толкова много фенове във "В", защото са в еуфория (така да се каже) няма го Митио Селския, и се чувстват "възродени" , "свободни", и са яко надъхани. Всички знаем каква им беше посещаемоста в "А" група. Аз съм 100% сигурен, че ако утре Бащицата се спомине ( :rip ), и ЛЕВСКИ бъде принуден да играе във "В" група поради финансови причини, аз съм сигурен, че на мачовете срещу отбори тип Скрита сила (Мъдрево), ще има много повече фенове отколкото на мачовете с Доко СФ, Слабия и Селтекс взети заедно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 05, 2011 2:45 pm 
Аватар

Eric Cartman написа:
Kocito_Kalki написа:

Нека останат още 1-2 сезона в "Б", група и ще ги видим колко публика ще има на мачовете им.

В тоя форум (незнам в коя тема обаче) видях, че някакъв разбирач беше попитал "Колко фена ще има Левски във "В" група" ?
Ботев събираха толкова много фенове във "В", защото са в еуфория (така да се каже) няма го Митио Селския, и се чувстват "възродени" , "свободни", и са яко надъхани. Всички знаем каква им беше посещаемоста в "А" група. Аз съм 100% сигурен, че ако утре Бащицата се спомине ( :rip ), и ЛЕВСКИ бъде принуден да играе във "В" група поради финансови причини, аз съм сигурен, че на мачовете срещу отбори тип Скрита сила (Мъдрево), ще има много повече фенове отколкото на мачовете с Доко СФ, Слабия и Селтекс взети заедно.

Аз съм тоя разбираш,който пита,колко фенове на Левски ще има на мачовете от "В" група и ти гарантирам,че няма да са повече от тези на Ботев,другото са празни приказки...Да не говорим,че разликата в популярноста на двата отбора е огромна,Левски е отбор на половин България,Ботев Пд отбор на половин Пловдив...И не може да се сравняват гаврите на бащицата и Митьо селският..При бащицата играхте в ШЛ и 1/4 на УЕФА,докато Ботев Пловдив под ръководстовот на Митьор селският,незнам дали има класиране след 6-то място, изпаднаха за първи път в "Б" група,имаше жестоки гаври с тоя отбор и феновете му..

Последна промяна Rossinioll на Пон Сеп 05, 2011 2:49 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 05, 2011 2:47 pm 
Аватар

Всъщност никой не знае, защото надали ще се стигне до тама Левски да е в Б или В група :smt006, а дефакто Левски е отбор на повече от половин България, както и Ботев на повече от половин Пловдив за съжаление :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 05, 2011 3:23 pm 
Аватар

Друга контрола освен тази със Славия ще играем ли,защото си спомням,че имаше насрочена контрола с некав отбор от Б група. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 05, 2011 3:49 pm 
Аватар

Със сателитО ни - Симитли :bigok .. но явно е пропаднала.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 06, 2011 3:41 pm 
Аватар

THE BLUE BEAST написа:
Друга контрола освен тази със Славия ще играем ли,защото си спомням,че имаше насрочена контрола с некав отбор от Б група. :smt017

Аз се чуда как може да не уредят поне още една контрола. :slap Зурлите дори 3-та ще играят, а ние ще си останем с псевдомач с/у Слабия. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 07, 2011 2:33 am 
Аватар

Admirer написа:
THE BLUE BEAST написа:

Аз се чуда как може да не уредят поне още една контрола. :slap Зурлите дори 3-та ще играят, а ние ще си останем с псевдомач с/у Слабия. :ohmygod2

Искаш да играем и ние срещу някои като Сливнишки герои да вдигаме самочувствие... Не мерси , по добре да си тренират в двустранна игра!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 07, 2011 10:45 pm 
Аватар

Тази седмица е коравото дерби Беласица Петрич - Перун Кресна :bigok :bigok :bigok Очакват се умопомрачителни диви селски изпълнения :bigok :bigok :bigok Като от Петрич се заканвали да опънат плакат "Бог прощава, Бела не", а от другата страна да върнат жеста "Бог прощава, Бела не, а Перун в гъза ще ви ебе" :bigok :bigok :bigok Струва си да се види :loser2 :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 9:19 pm 

Евробоеца тази година Локо София продължава да мачка в шампионата. Този път бият Плескавица с 4:1

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 1:14 pm 
Аватар

Rossinioll написа:
Eric Cartman написа:
Kocito_Kalki написа:

Аз съм тоя разбираш,който пита,колко фенове на Левски ще има на мачовете от "В" група и ти гарантирам,че няма да са повече от тези на Ботев,другото са празни приказки...Да не говорим,че разликата в популярноста на двата отбора е огромна,Левски е отбор на половин България,Ботев Пд отбор на половин Пловдив...И не може да се сравняват гаврите на бащицата и Митьо селският..При бащицата играхте в ШЛ и 1/4 на УЕФА,докато Ботев Пловдив под ръководстовот на Митьор селският,незнам дали има класиране след 6-то място, изпаднаха за първи път в "Б" група,имаше жестоки гаври с тоя отбор и феновете му..

А в Левски няма гаври нали бе разбирач :ohmygod2 Ако сме на мястото на Ботев ще бъдем много повече от тях, спи спокойно. Стой във форума на свинете и на Ботев щом са от такава класа и не давай акъл.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 1:42 pm 
Аватар

maxsupport написа:
Ако сме на мястото на Ботев ще бъдем много повече от тях, спи спокойно.

Това не е чак толкова сигурно.

От една страна, изобщо не е едно и също положението. Това ние да изпаднем във В ще се равнява на папагалите да отидат в селските групи и тогава можем да си говорим за сравнения. И всичкото идва от приоритетите на отбора. Откакто соцхватката около българския футбол се отпусна, именно ние сме най-добрият отбор в България и в евротурнирите и това лесно може да се установи чрез статистиката най-малко. Съвсем нормално е ако от тази ни позиция случайно изпаднем във В, посещаемостта ни да е трагична. Ако това се случва постепенно обаче, като при папагалите, е възможно да бъдем повече, да.

От друга страна, именно защото сме най-добре представящият се отбор, и при нас е пълно с измет, брояща титли и купи, готова да се откаже и заплюе историята ни при провал. Не се заблуждавайте и недейте да вкарвате високопарните приказки "на стадиона всички сме левскари, всички сме равни". Напротив, има страшно много боклуци и отрепки, имало ги е в началото на 1969 година, има ги и днес. Това са хората, които първи зарязват клуба при затруднения.

А колкото до папагалите отново - не гледайте и малоумните им пловдивски статистики. Всеки може да направи лесната аритметика, че на полупразен 22-хиляден стадион няма как да има 25 хил. души, така че не им се връзвайте на числата, ами им гледайте трибуната. А във В група определено тя не е това, което беше в А, независимо, че вадят добра бройка за родните стандарти. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 6:20 pm 
Аватар

Враца и Монтана дали не играят на първо/краен. С тия 2 изравнителни гола за 2 минути. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 6:22 pm 
Аватар

psiho написа:
Враца и Монтана дали не играят на първо/краен. С тия 2 изравнителни гола за 2 минути. :smt017

2:3 е вече

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 6:35 pm 
Аватар

2:4 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 6:36 pm 
Аватар

Марката "А" група :smt035

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 6:36 pm 
Аватар

За малко 2:5...

http://live.bookmakers.bg/livestream/

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 6:46 pm 
Аватар

Егати мача ,майна :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 7:48 pm 

чорбойците нахлуха след 3-тия гол за Калиакра и май май ще ги накажат без публика срещу свинете следващия кръг...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 7:52 pm 
Аватар

Коментатора :smt005 :smt005 :smt005 "зеления правоъгълник" :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4079 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 136  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]