forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Фев 12, 2026 12:37 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1072, 1073, 1074, 1075, 1076, 1077, 1078 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 7:57 pm 
Говедо
Аватар

EMI4KU написа:
Не сте сами :smt039 :smt056 :smt058

Юнайтед преебаха схемата, тоя гол няма да им го простя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 9:50 pm 
Аватар

Националният отбор за мен е светиня в каквото и състояние да бъде,съгласен съм че там не трябва да се проявяват клубните пристрастия,но е абсолютно наложително тоя долен боклук В.И да бъде освиркван,псуван,кълнат и т.н.Толкова ли е прост,толкова ли е ограничен,как е възможно след мача между лит(*кс-етрополе и Стяуа,той да отиде при сектор г и вместо да запее някоя от десетките им песни,той да започва да крещи КЗЛ :shock: Имах мнение,че е скромно и добро момче,но тая селяния,която прояви заслужава дори да бъде наказана с бой и ебане,щом аз като неутрален фен,това нещо ми бръкна дълбока в душичката,представям си какво ви е на вас.А най съм учуден,защо нито една медия дори не го отрази това нещо ? Как си представяте след мач на Ливърпул ,Джерард да почне да пее нещо толкова грозно и вулгарно за Ман Юнд и това изобщо да не се отрази...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 9:53 pm 
БоК
Аватар

Абе на едно дерби Гошо Петков беше правил едни скиорски жестове към свинете след мача и тогава беше национален вратар. Не е същото, но е подобно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 9:54 pm 
Данчо Милиев
Аватар

Rossinioll написа:
А най съм учуден,защо нито една медия дори не го отрази това нещо ? Как си представяте след мач на Ливърпул ,Джерард да почне да пее нещо толкова грозно и вулгарно за Ман Юнд и това изобщо да не се отрази...

В Англия е друго. Миналата година Рууни изпсува на терена и го глобиха солено... тука е така...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 9:57 pm 
БоК
Аватар

Kryten написа:
Абе на едно дерби Гошо Петков беше правил едни скиорски жестове към свинете след мача и тогава беше национален вратар. Не е същото, но е подобно.

Е той показваше как се държат щеките, кво общо има? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 9:57 pm 
Данчо Милиев
Аватар

Rossinioll написа:
аз като неутрален фен

Чета ти от известно време мненията и си мисля, че е крайно време да се преориентираш :levski :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 9:59 pm 
Аватар

Kryten написа:

И неговот поведение е глупаво,но тогава беше някак си плод на емоциите и не беше нещо толкова фрапантно,но това професионален футболист,още повече национал с не малко съотборници левскари,да запее това гнусно скандиране...Най-дразнещото е,причината поради която го прави,мазни се като типична врачанска курва,гаранция,ако от Левски след време му предложат добри пари и възможности би се озовал на Герна без никакви скрупули и след някое дерби,като нищо,ще почне да скандира "Бий чорбата по главата..."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 10:03 pm 
Досадно Говедо
Аватар

Rossinioll написа:
Kryten написа:

И неговот поведение е глупаво,но тогава беше някак си плод на емоциите и не беше нещо толкова фрапантно,но това професионален футболист,още повече национал с не малко съотборници левскари,да запее това гнусно скандиране...Най-дразнещото е,причината поради която го прави,мазни се като типична врачанска к.р,гаранция,ако от Левски след време му предложат добри пари и възможности би се озовал на Герна без никакви скрупули и след някое дерби,като нищо,ще почне да скандира "Бий чорбата по главата..."

Не знам дали точно това лайно ще приеме да дойде в Левски и да пее "бий чорбата по главата", но путчицата бандаловски е точно такъв тип, където и да отиде, ще лиже гъза на феновете. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 10:04 pm 
Аватар

bugs написа:
Rossinioll написа:
аз като неутрален фен

Чета ти от известно време мненията и си мисля, че е крайно време да се преориентираш :levski :smt003

Уважавам страшно много Левски,затова и влизам и дискутирам в форума,но моят отбор за мене си е религия буквално,колкото и странно и нелепо да изглежда сигурно в очите на другите :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 12:17 am 
Говедо
Аватар

Мен не ми се вярваше, че тоя го е напрваил това като ми го разказаше един приятел-прасе. Ама ...

@Rossinioll, на кой отбор си фен? :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 12:39 am 
Дърто Говедо

Rossinioll написа:
bugs написа:
Rossinioll написа:
аз като неутрален фен

Уважавам страшно много Левски,затова и влизам и дискутирам в форума,но моят отбор за мене си е религия буквално,колкото и странно и нелепо да изглежда сигурно в очите на другите :8)

Да брат, супер странно изглежда във футболен форум отбора ти да е религия и начин на живот. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 2:13 am 
Аватар

БижутерО написа:
Мен не ми се вярваше, че тоя го е напрваил това като ми го разказаше един приятел-прасе. Ама ...

@Rossinioll, на кой отбор си фен? :)

Дунав Русе

angeloff написа:
Да брат, супер странно изглежда във футболен форум отбора ти да е религия и начин на живот. :loser2

:lol: :lol: :lol: Смисъл,едно е да кажеш,че религия ти е Левски,Локо Пд,Ботев,лит(*кс-етрополе,друго си е да кажеш това за Дунав,за съжеление в България на хората които не са фенове на Левски или лит(*кс-етрополе се гледа малко странно :mrgreen: От както се помня,през целият ми съзнателен живот,някой като ме е питал от кой отбор съм и като кажя Дунав,ме забива със следния въпрос..."Добре от Дунав си,ами от Левски и лит(*кс-етрополе за кого си" :smt005 Имах и една странна такава случка на дербито между вас и лит(*кс-етрополе,когато ставаха шампиони за 31 път в края на сезона,понеже бях в Сектор В и като един безпристрастен фен си снимах всякакви прояви и от двете агитки,при едно ваше много готино представление с факли,както си снимах с телефона,някакъв човек ме побутна по рамото и с леко изнервен глас ме попита,аз да не съм говедо,че снимам Сектор Б и аз му казах,че съм фен на Дунав и той попита "Ами от лит(*кс-етрополе и Левски за кого си ? " отговорих му,че за никой и той ме застреля с въпросът "Ами какво правиш тук тогава ? " :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 5:02 am 
Досадно Говедо
Аватар

Росен написа:
Kryten написа:

Е той показваше как се държат щеките, кво общо има? :bigok

Жорката искаше да им покаже как се карат ски, тия чорбата веднага скочиха. :smt012

И Кокала миналия сезон се подпре на скамейката тия изреваха, че им показал среден пръст. :smt012

Тия па чорбарите хуйове и ебане навсякъде им се вижда :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 10:46 am 
Говедо
Аватар

Карането на ски е патент на Гонзича, той е доста по-опитен в боравенето с щеките. Общо взето в отбора имаме сериозна школа по ски бягане :banandanc

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 11:41 am 
БоК
Аватар

Новакът в турския елит Мерсин Идманюрду е пожелал играча на УЦКА пакистанска чалма Срас Делев.

:bigok

Цяла Европа го иска, ей богу :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 11:48 am 
Досадно Говедо
Аватар

Влизам в гонг и гледам в жълтите новини - "7 любопитни факта за ники александров". :losers :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 11:54 am 
БоК
Аватар

1. Обича рязани пишки
2. Всеки ден прави анална любов с Милен Радуканов
3. Любимото му ястие е джоб с ислям
4. Всяка сутрин в 7 (седем) часа изпълнява сутрешна молитва
5. Мие си зъбите със специална четка от космите от гъза на Спас Делев
6. Любимата му група е 'Ахмед гоус то Истамбул'
7. Е добро число, на Ники в гАзо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 2:26 pm 
Пачек
Аватар

http://www.youtube.com/watch?v=neKbVwKf ... ideo_title

свинете яко се хранят за пеенето им по форумите, а според мен изглежда добре :smt002
представям си какво трябва да е, ако пеят яко. странно :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 2:56 pm 
Дърто Говедо
Аватар

Странно, досега такива клипчета са нямали,снимани от пистата. :ohmygod. Copy-paste хореография, copy-paste песни, copy-paste транспаранти, copy-paste клипчета. Ах, колко жалко е да си чорбар...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 2:57 pm 
Говедо
Аватар

Копи-пейст видео канал в ютуб, копи-пейст картинки за мачове. Смърт. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 3:04 pm 
Дърто Говедо
Аватар

Тия още ли съществуват?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 3:26 pm 
Дърто Говедо
Аватар

srahmevinaputkite написа:
http://www.youtube.com/watch?v=neKbVwKfTug&feature=channel_video_title

свинете яко се хранят за пеенето им по форумите, а според мен изглежда добре :smt002
представям си какво трябва да е, ако пеят яко. странно :smt017

:ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 3:29 pm 
Говедо
Аватар

А големия трибагреник за веене да ви е познат :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 3:36 pm 
Дърто Говедо
Аватар

Цитат:
ЦДНА Панчарево продава Спас Делев в родната му Турция

Ръководството на Ц(*КА е на път да продаде звездата си Спас Делев в Турция. След като Фейенорд, Висла, Спортинг, Олимпиакос и кой ли още не се биеше за подписа на мъника, той се оказа пред трансфер в Мерсин Идманюрду.

Новаците в Турция искат Делев под наем за половин година, а ако го харесат са склонни да платят милион и половина евро. Сделката се движи от импресариото Ибрахим Куруджу.

По същия начин той пласира друг национал - Ивелин Попов, в Газиантеп. Турците първо взеха Попето за половин сезон, след което броиха за него над 2 милиона евро.

Единственият проблем пред ръководството на „рязаните”, който го кара все още да се колебае в решението си е, че турците искат Делев под наем.

Желанието на босовете на ЦДНА Ислямско знаме обаче е да продадат Спас Делев. Все пак офертата на Мерсин все още не е отхвърлена, но ако до часове се появят други, вероятно ще бъде пренебрегната.

В същото време се разбра, че защитникът на цуца Румен Трифонов отпадна от групата на националния отбор за европейските квалификации с Англия и Швейцария.

В списъка на Лотар Матеус обаче остана неговият съотборник Костадин Стоянов, за когото първоначалните информации също сочеха, че ще е аут от състава за мачовете с англичаните на 2 септември в София и с „кръстоносците” на 6 септември в Базел.

:losers :losers :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 3:40 pm 
Досадно Говедо
Аватар

Кой не се е бил за срас, ще загуби той от рас ! :smt035 :smt035 :smt034

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 4:34 pm 
Пачек
Аватар

Клипчетата от пистата почнаха да ги правят преди нас и ме беше яд тогава, когато видях, че имат такива... но както и да е, баси свинската сган са тия :ohmygod Почти всичките им песни са по наши мелодии :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 4:35 pm 
Дърто Говедо
Аватар

Абе нямат такива клипчета от пистата. Откъде ще имат. Имат един мач с Фулъм дето се представиха на ниво и т'ва им беше...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 4:39 pm 
Пачек
Аватар

мислех, че разбирате повече, но явно не е така. единици във форума могат да гледат реално на нещата и да се води нормален диалог. така няма да се развиваме!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 4:49 pm 
Говедо-психопат

Резерватов остана резерва и на собствения си бенефис
От Анонимен Автор на страницата на Топспорт

След двегодишна каторга на резервната скамейка под игото на Сър Алекс, седалката се е сраснала с гърба и задните части на Резерватов. Двама юноши на Манчестър Юнайтед с мъка завличат бившия ни национален капитан до терена за разгрявката преди мача.

Ще играят сборен отбор на манчестърски знаменитости под името „Големите дяволи на Съра" и сборен тим от ветераните на „Биад" и „Син Сити", кръстен „Доко Доко".

В британския отбор личат имената на членове на групите Oasis, Take That и Simply Red, плюс Чичарито и Рууни, по настояване на Фъргюсън. Чичарито е с гипсиран крак и се придвижва с патерици. Селекционер на формацията е... сър Алекс и... точка по въпроса!

В българския тим са хора с псевдоними Черпака, Винкела, Варела и Таблетката, плюс легендата Александър Томаш. Селекционерка на тази странна формация е унгарката Лотарка, 19-ото гадже за календарната година на националния треньор по разгонване Лотар Матеус.

На въпрос на Антония Близнакова във форма ли е Резерватов сър Алекс отговаря, че Резерватов е играл редовно... сантасе в клубния автобус и няма как да не е във форма.

Мачът започва, но най-изненадващо (или пък не) Резерватов е оставен на резервната скамейка. Камерите следят нацупената му физиономия. Някъде към 15-ата минута, той вади триножник, палитра и четка... и започва да рисува пейзаж „Благоевградски залез" по памет.

Някъде към края на първото полувреме, футболист от българския отбор, подвизаващ се под името Секача, чупи и другия крак на Чичарито. Сър Алекс е принуден най-после да го извади от терена, но за всеобща изненада пуска на негово място восъчната фигура на Ерик Кантона от Музея на мадам Тюсо.

На почивката менажера Емил Данчев заявява пред камерите на Сашо Диков, че клиентът му Резерватов остава в Манчестър и след бенефиса, като художествен плакат-майстор на агитката на „големите дяволи".

През второто полувреме певецът Роби Уилямс е подкосен грубо в наказателното поле и съдията на бенефиса Димо Момиров дава дузпа. 7-8 благоевградчани и вратаря Тодор Кючуков скандират „Резервo! Резервo!", а над 70 000 англичани гледат на видеостената шестата част на филма „Карибски пирати" с Калин Врачански в главната роля на мястото на Джони Деп.

Алекс Фъргюсън не се трогва от скандиранията и нарежда Рууни да изпълни дузпата. Той се засилва и със зверски боц нокаутира с топката портиера на „Биад", записан в тимовия лист като Шарана.

Топката, заедно с агонизиращия Шаран преминава голлинията и манчестърската формация повежда с 1:0.

Всички се чудят кога най-после ще влезе Резерватов и за кой от двата отбора. Сър Алекс пък се чуди дали да не купи Валери Божинов и да го прати под наем в Бдин.

5 минути преди края на мача на светлинното табло най-после се пуска снимка на Резерватов. Двама стари просълзени фена на Манчестър Юнайтед обясняват на децата си, че това е един велик голмайстор, записан със златни букви върху един червен стол на резервната скамейка на отбора.

В 90-тата минута Фъргюсън най-после става от мястото си и се запътва към Резерватов. Камерите го следят отблизо. Той взима четката от ръката на Резерватов, подписва се върху недовършения му пейзаж „Благоевградски залез" и го подарява на... Чичарито.

Прозвучава последен съдийски сигнал и „Бенефисът на Резерватов" остава в историята. Сър Алекс усмихнато обяснява на Антония Близнакова, че тактиката за мача не е позволила Резерватов да влезе на терена, но пък той цени високо търпението му и наситените цветове в картината, която е нарисувал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 5:02 pm 
Говедо
Аватар

srahmevinaputkite написа:
мислех, че разбирате повече, но явно не е така. единици във форума могат да гледат реално на нещата и да се води нормален диалог. така няма да се развиваме!

Виж сега, боли ме кура, кой е почнал първи да снима от пистата, боли ме кура колко мощни били прасетата, още повече ме боли кура колко мощни биха били ако се разпеели :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1072, 1073, 1074, 1075, 1076, 1077, 1078 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]