forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 17, 2025 7:09 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 7:32 pm 
Аватар

На мен ми направиха впечатление, видях го също и на клип от някакъв друг мач :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 7:43 pm 
Аватар

hixxtam написа:
Някъде бях чел във форума, че се търсят нови песни за агитката. Ако има желаещи да опитат ето ви една идея:
Мелодията е по тази песен на Мими Иванова:

http://vbox7.com/play:485910d7

А текста е следния:

Спри сега където и да си.
Днес излиза синята стихия.
От Витоша, до морските вълни
и без топка няма да ни бият.

Синьо е и бялото море.
Сини - на Апостола очите...
Викайте където и да сте:
Сини са небето и звездите.

Пр:

Ние сме сини!
Сини сме вечно!
Синя е наш'та идея.
Левски е идол!
Левски е знаме!
Само за Левски ще пеем!

Не е нужно да се учат нови песни,по скоро трябва да се научат старите песни,да се изпълняват правилно и от ВСИЧКИ....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 7:48 pm 
Аватар

Имаме си "нови" песни, но просто не се налагат, което е странно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 8:13 pm 
Аватар

KurpuzZin написа:

Ами щото е по-яко и модерно "точния" на вишката да дава тон за "всички ръце горе, ама само пляскаме" или за някакви песни за вратарчета и селяни :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 8:48 pm 
Аватар

Hypnotic написа:
KurpuzZin написа:

Ами щото е по-яко и модерно "точния" на вишката да дава тон за "всички ръце горе, ама само пляскаме" или за някакви песни за вратарчета и селяни :ohmygod :ohmygod

Не мисля че главния проблем е "точния",просто всеки ходи с различна нагласа на мач-един си оставя гласа там,друг си седне отстрани и си гледа мача,трети се включи от време на време в някое скандиране.Когато това се промени посланието пред сектора ще добие смисъл!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 8:49 pm 
Аватар

Забрави да споменеш за четвъртите, дето изобщо хал хабер си нямат "наш'те сините ли са"...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 9:15 pm 
Аватар

Абе аре стига с тва "няма значение кой дава тон". Как така няма значение? Та нали от него зависи представянето на сектора. Той решава коя песен кога трябва да се пее, скачане, пляскане и тн. Това е възможно най-отговорната задача в тоя сектор, а някои си правят ташаци. То не е само да си застанеш на вишката и да викаш "Айде пейте, боклуци" и да даваш за тон възможно най-неподходящите песни. Стига с тея обвинения, че хората в сектора мънкат. Еми нали за това си на вишката, този проблем може и да си има решение. Можете да направите сравнение с второто полувреме от вчера и мачовете преди това. Не стига, че имаме до някаква степен подходящия човек за тази работа и пак се избират другите, на които просто не им се получава. На колко мача и основно гостувания пеенето не беше на ниво точно поради тази причина, стига вече...
С двете момчета, които се въртят няма абсолютно никакво израстване на агитката относно песните и пеенето. Всеки мач едно и също, всеки път си пееме възможно най-старите песни.

Имаме ли човека, който има въображението как да изглежда секторът и може умело да си подбира песните (и най-важното - моментите, когато трябва да се пее една песен и кога другата), който може да организира хората в сектора и може да К О Н Т А К Т У В А човешки с другите хора в този сектор - ето тогава ще имаме мощната агитка, която всички искаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 9:46 pm 
Аватар

KurpuzZin написа:
Имаме ли човека, който има въображението как да изглежда секторът и може умело да си подбира песните (и най-важното - моментите, когато трябва да се пее една песен и кога другата), който може да организира хората в сектора и може да К О Н Т А К Т У В А човешки с другите хора в този сектор - ето тогава ще имаме мощната агитка, която всички искаме.

:!:

По принцип мразя да цитирам и да слагам удивителни, но по-точно не може да се каже. Не може да се твърди, че няма значение кой е на вишката. Сигурно е някакво съвпадение, че единствено при определен човек стават лудниците.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 10:28 pm 
Вие не взимате под внимание доста фактори.Например възможността човека да не е в София когато е мача, да е на море, да се е разболял и тн.
Когато това е налице се качва друг човек ("лошите" хора, които вие визирате).Но те поне имат желание и най-малкото, разбират че трябва да има някой, който да се качи и да дава тон.Добър,лош, няма значение, ВИЕ ТРЯБВА ДА ГО УВАЖАВАТЕ.Дали ви говори като на гаджета или ви псува, не трябва да ви трогва особено.Все пак хората са с различни характери и виждания за нещата :wink: По-важното е, че са се качили и са се опитали да направят нещо.Това е най-важното!С времето ще се отсеят най-подходящите хора, но за целта трябва и да има желаещи да се пробват :wink: Може да звучи банално, но само този който не се е пробвал, не знае за какво става дума.
Бъдете по-позитивни!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 11:04 pm 

Уважението се печели, то не е даденост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 11:10 pm 

Справедливост за вуйчовците

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 11:24 pm 
Blue Label написа:

Уважение имам на по-старите от мен, какъвто е най-плютият от вас човек, който се качва на вишката.
Уважение имам на всеки, който се опитва да прави нещо за Сектора.
Да уважаваш, е въпрос на възпитание.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 11:31 pm 
Аватар

Преди,като немаше микрофон,касетофон и магнетофон,ставаха ненормалните лудници в сектора,просто хората ходеха там,за да пеят,а не да гъзареят,така че едва ли т'ва е най-големия ни проблем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 28, 2011 11:39 pm 

blue_honour написа:
Справедливост за вуйчовците

:smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 2:38 am 
Аватар

Чудно преди 10-15-20 години като е нямало вишки и мегафони как ли се е давало тон за песен?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 9:05 am 

Еми не се даваше така, както трябва, а мегафони аз откакто ходя на мачове винаги има... На големи мачове всеки си беше тартор и тва беше голямо зле, щото на 4 места в сектора се пееше различно освен при цялостни избухвания или малки мачове, когато агитката беше около хората с мегафона... Извън София беше друго...

Стига сте филосолфствали, който и да е на вишката си има причина той да е там, колкото и преразказа с елементи на разсъждения да напишете тука, тва няма значение и така е правилно :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 10:28 am 
Аватар

IRR написа:
Вие не взимате под внимание доста фактори.Например възможността човека да не е в София когато е мача, да е на море, да се е разболял и тн.
Когато това е налице се качва друг човек ("лошите" хора, които вие визирате).Но те поне имат желание и най-малкото, разбират че трябва да има някой, който да се качи и да дава тон.Добър,лош, няма значение, ВИЕ ТРЯБВА ДА ГО УВАЖАВАТЕ.Дали ви говори като на гаджета или ви псува, не трябва да ви трогва особено.Все пак хората са с различни характери и виждания за нещата :wink: По-важното е, че са се качили и са се опитали да направят нещо.Това е най-важното!С времето ще се отсеят най-подходящите хора, но за целта трябва и да има желаещи да се пробват :wink: Може да звучи банално, но само този който не се е пробвал, не знае за какво става дума.
Бъдете по-позитивни!

Дали пък не трябва? Отиваш да си подкрепиш отбора и някакъв умник ще ми крещи "тъпаци, боклуци, идиоти, да ви е ба майката и т.н." и това няма да ме трогва? Никакво уважение за такива....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 10:46 am 
Аватар

Негативизма в този форум в голяма степен идва от това, че за сектора се пише с недомлъвки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 10:56 am 
BlueHeart написа:
IRR написа:
Бъдете по-позитивни!

Дали пък не трябва? Отиваш да си подкрепиш отбора и някакъв умник ще ми крещи "тъпаци, боклуци, идиоти, да ви е ба майката и т.н." и това няма да ме трогва? Никакво уважение за такива....

Добре бе, ренегат.Който искаш уважавай.И ти като повечето, си много раним.Няма какво повече да обяснявам.Ясно е че сте много обидчиви и сте отишли в сектора, за да ви галят с перо. :lol:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 11:01 am 
Аватар

Точно така е, да знаеш. Толкова ме боли и ми е кофти, че разни наркомани ме псуват, че не мога да ти опиша. Едвам заспивам нощем... Не е в това въпроса обаче... Ти като си влезеш вкъщи, надали очакваш некъв да ти се появи и да те прави на идиот, само щото така му изнася и се има за безсмъртен..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 11:09 am 

Добре ти що изобщо се наемаш да се обесняваш? Личи си желанието ти, ма не можеш да им променш мнението. Виж че всеки си лала неговото и никой не слуша другия в тая тема. Просто спри да им отговаряш, след време и те ще спрат и накрая всички ще се съсредоточим върху подкрепата си към Левски, а не писането във този форум. Щото винаги някой ще каже - ма оня пръдна, замириса ми и ше сменя сектора, например. И на мен не ми харесва представянето на някои от момчетата с микрофона, но тогава просто не скандирам "Искаме гол", "Умри вратарче", "Але ле блю" и т.н. а пея за Левски. И не мрънкам, че слънцето свети, а дъждът вали. На българина му дай да мрънка, в това е най-силен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 11:13 am 
Аватар

Псуването на другите левскари в Сектора безпричинно е недопустимо. Не трябва да бъдат молени хората, но не трябва и да се псуват. Едно по твърдо отношение и подканяне е друго нещо. Наистина случва се понякога човек в андреналина да запсува, но не така трябва да стават нещата.

Трябва да се помисли и за организация за баскет - бенефиса на Жоро Младенов срещу Панатинайкос :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 11:18 am 

тези зелените не ядоха ли шамари и столове в главите преди години тука, ама на волей

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 11:38 am 

IRR написа:
Blue Label написа:

Уважение имам на по-старите от мен, какъвто е най-плютият от вас човек, който се качва на вишката.
Уважение имам на всеки, който се опитва да прави нещо за Сектора.
Да уважаваш, е въпрос на възпитание.

Не знам кои са тия "вие", кои са тия "ние", за кой човек говориш и какви филми вкарваш. Използвах израз, а ти го персонализираш :dens1 :dens1 :dens1 :dens1 :dens1 :dens1 :dens1 :dens1 :dens1 :dens1 :dens1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 11:38 am 

Яли са, сега обаче едва ли ще дойдат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 4:50 pm 
Аватар

Така...Против съм това "t04n1q" човек на вишката да храни, но всъщност той храни тези които не пеят... Тези, които се обиждат от това, че някой ги псува, че не пеят/викат просто да сменят сектора и да си гледат мача :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 7:13 pm 
Аватар

Понякога "умри вратарче", или "умрете селяни" идва точно на място и целия сектор избухва точно на тия 2-те скандирания :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 7:20 pm 
Аватар

basma написа:
тези зелените не ядоха ли шамари и столове в главите преди години тука, ама на волей

Да

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 7:57 pm 
Аватар

ivan-bg- написа:
Понякога "умри вратарче", или "умрете селяни" идва точно на място и целия сектор избухва точно на тия 2-те скандирания :bigok

И трябва да се гордеем, че се превръщаме в селска агитка? :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 29, 2011 9:07 pm 
Аватар

На последния мач единственото дето се поде без подканяне от двата сектора беше "умрете, селяни" :bigok , беше много на мЕсто определено :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]