Прочетох мненията досега. Да започнем с играта, само на мен ли ми хареса? ГОНЗО винаги е бил мъжкар и никога няма да се оплаче от съдията, терена и т. н. . Да, оплака се от сектор " А" , но аз съм бил там веднъж иникога няма да отида повече, ходя в сектор "В", БИЛ СЪМ В "Б", НЯМА ТАКЪВ КЕФ, но разберете ме, идвам от далеч и от 37- 8-9 мача гледам около 20-1, повечето гостувания. Да се върнем на съдията, до скоро си мислех, че чорбарина Д. Момиров напълни "А" група с чорбари, но новият съдия ги надмина!!!!!!!!!!!!!!! Колко пъти трябваше да изгони Гаджев, 10 и 18, които играеха в центъра.

Ко гато тръгнат с много хора напред и ЛЕВСКИ отнеме топката, тези тримата извършваха изключително груби нарушения, даже и за червен картон, но новака се правеше на ударен и когато след 1234567890 ия фал показа 3, какво означава това? Не трябва ли на 2-рия фал да си санкциониран? И бай Гроздан, който вероятно сега казва: Не си повярвахме!!!!!!!!!!!!!!!!! Този човек, който много уважавах, заради това , че е играл в ЛЕВСКИ ми падна в очите!!!!!!!!!!!!!!

Какъв е този антифутбол? Ще ги наритаме и те ще се откажат от единоборствата!!!!!!!!!!!!!!!

Следващия мач срещу чорбаспор" комунистическо знаме" истанбул, ако играят така ще ги гонят наред!!!!!!!!!!!!!!!

Колко пъти съдията спря наши атаки и обърна фаловете в наша вреда? Колко авантажа провали? Помагаше им да влизат в нашето поле!!!!!!!!!!!!!!!! Росен, Арш е сменен, заради стомашни проблеми, има епидемия вцяла БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!! За МЪРИ,взе готов отбор от Г. Василев, погледни кариерата му след нас!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Н е нападам ЛЕВСКАРИ и не бях на стадиона за да коментирам скандиранията. Аз отговарям за себе си и ще подкрепям ГОНЗО , даже и да остана сам, защото вярвам, че той ще стане голям треньор. Не съм съгласен,че ГОНЗО е треньор от три години!!!!!!!!!!!!!!! Той пое отбора от Достанич на 11 място на 20 и косур точки от третото място и ни направи трети , пое отбора след издънката срещу чорба1 и направи 13 победи!!!!!!!!!!!!!!!!1

За него беше лесно да си остане спортен директор ида си го вири, но се напати от треньори и реши сам да се набута в лайната!!!!!!!!!!!!!!!! Само, заради това трябва шапка да му свалим!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Някой беше попитал, кого мразят повече чорбарите НАСКО или ГОНЗО, отговора е във всички медии днес!!!!!!!!!!!!!!! Моля ви, като нападате ГОНЗО нападате себе си!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Той има само нас, дори и бай Ганчо му е набрал, защото слуша сектор"А" ВРАГОВЕТЕ НИ СА СИЛНИ, НОНИЕ ЩЕ ПОБЕДИМ, ЗАЩОТО ИМАМЕ НАЙ– ГОЛЯМАТА СИЛА ЛЕВСКИ СОФИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!!!!

ПОДКРЕПЯЙ ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!