forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 10:00 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 429 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:30 pm 
Аватар

Kryten написа:
Контузените и затворената игра на Монтана :bigok Това са уважителните причини за слабата игра днес :bigok Само дето Монтана ако имаха и мъничко желание да ни бият - щяха.

Ти слушай бачий акримоний,не коментирай играта :bigok Монтана не знам какво щяха да бият,след като се спъваха в топката.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:31 pm 
Аватар

Аз ти казах 'ако искаха'. Според мен нямаха никакво намерение да ни вкарат и се надпреварваха кой да пропусне по-чисто положение.
А ти що не се мерна, а само зад гърба тука шушукаш?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:31 pm 
Аватар

Скоро не бях гледал толкова спокоен, безинтересен, слаб и смешен мач. Гонзо дори не беше надъхал играчите. Абсолютна трагедия и като игра и като посещаемост. Йовов и Арс са слаби на чай. Тоя Арс е уникално муден и дезориентиран. Почивките за пиене на вода, при перфектното време за футбол, бяха кулминацията на днешната трагикомедия. Гонзо да си доведе треньор, пък той нека си бъде спортен директор. Следващия кръг се чудя какво по-апатично и ново може да се случи. Все пак ще съм там. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:32 pm 
Аватар

BraToC! написа:
Richard Long :ohmygod :ohmygod :ohmygod ... Затова при "Педераско и Мърко" имаше по 12000 на мач срещу чернокожец бургас софия мадрид :ohmygod

Ако ще и 120 000 да е имало, аз човек който е от ЛЕВСКИ само когато е във ЛЕВСКИ не мога да уважавам, пък колкото и гола да е вкарал... Сираков е доказал че когато е в Славия е от Славия, когато е в Ботев е от Ботев. Той е един наемник, нищо повече - винаги е поставял себе си над ЛЕВСКИ и примери хиляди. Мъри щях да го уважавам повече ако не отвори уста вместо да си мълчи както бе казал че ще направи когато Ганя го изгони. Когато човек каже нещо, трябва да държи на думата си.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:32 pm 
Аватар

maxsupport написа:
Не, че пея само за победа, но се надявам да устискаме нулево реми, ако пък успеем да се доберем да някаква победа срещу коравия отбор на Монтана ще е много добре :smt023 Ако пък отново загубим не се ядосвайте, вдигаме главите и гледаме за догодина, все пак е имало и по-дълги периоди без трофеи :lsfc1

Ето ми мнението от преди една седмица, някои предричаха 3-0 и други подобни, но явно просто не гледат реално на нещата, а просто пляскат :smt023

Иначе за днес...БЕЗОБРАЗНО слаби :ohmygod2 Съмнявам се, че някой футболист е прочел трансперантът, който бе вдигнат, но за Мариян съм напълно убеден, че не е, макар че е мангал е по-тъп от негър, не може да чете и е абсолютна трагедия на терена.
Балтанов спокойно могат да го циментират в основите на един бунар на пистата, ще е по-полезен при липсата на вода и със сигурнос ще търпи по-голямо развитие от това на футболист. Орлин Прасокин отново тотално неадекватен. В съвремения футбол няма друг бек, който за цял мач да не е минал центъра. Абсолятна трагедия от всякъде..лошото е, че продължава вече 4-5 години.

Последна промяна maxsupport на Нед Авг 21, 2011 8:38 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:33 pm 
Аватар

Момчета, нека си кажем нещата с истинските имена. Притеснително е, че аз не видях игра, не видях нещо което да ме накара да се зарадвам. Не казвам нищо за Гонзо. Не зная каква е причината, но с тези безцелни хоризонтални подавания без никаква изненада, с тези постепенни атаки, не виждам как ще постигнем някакви успехи. Освен това мисля, че тактически куцаме. Някак си футболистите не са наредени правилно или не си покриват зоните, но не виждам как срещу един наш нападател винаги се оказват по трима противникови, а свободни наши на които да се подаде няма. Не съм специалист, но според мен на това се дължат и безбройните грешни пасове.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Kryten написа:
Контузените и затворената игра на Монтана :bigok Това са уважителните причини за слабата игра днес :bigok Само дето Монтана ако имаха и мъничко желание да ни бият - щяха.

Абе Монтана като се поотвори и вързахме 3-4 голови атаки, така че не си прав :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Richard Long написа:
...

"гАси лампите" :smt006
Adepta написа:
Kryten написа:

Абе Монтана като се поотвори и вързахме 3-4 голови атаки, така че не си прав :wink:

кви голови атаки, че не помня :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:34 pm 

Аз викам да заключим форума поне докато не станем европейски шампиони

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:35 pm 
Аватар

Гонзо започна да дава определения на публиката на Левски. В А сектор били "разбирачите", не знам си какво ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:35 pm 
Аватар

Това българските футболисти са страшна работа. Лятото им топло, зимата им студено, пролетта/есента им дъждовно.

Да се закриват и да си ебават лелята. Страшно безинтересен мач. Добре, че е тоя Калво да вдъхне малко надежда, че всички начело с Кмета са си ебали майката.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:37 pm 
Аватар

maxsupport написа:
maxsupport написа:
Не, че пея само за победа, но се надявам да устискаме нулево реми, ако пък успеем да се доберем да някаква победа срещу коравия отбор на Монтана ще е много добре :smt023 Ако пък отново загубим не се ядосвайте, вдигаме главите и гледаме за догодина, все пак е имало и по-дълги периоди без трофеи :lsfc1

Ето ми мнението от преди една седмица, някои предричаха 3-0 и други подобни, но явно просто не гледат реално на нещата, а просто пляскат :smt023

Иначе за днес...БЕЗОБРАЗНО слаби :ohmygod2 Съмнявам се, че някой футболист е прочел трансперантът, който бе вдигнат, но за Мариян съм напълно убеден, че не е, макар, че е мангал е по-тъп от негър, не може да чете и е абсолютна трагедия на терена.
Балтанов спокойно могат да го циментират в основите на един бунар на пистата, ще е по-полезен при липсата на вода и със сигурнос ще търпи по-голямо развитие от това на футболист. Орлин Прасокин отново тотално неадекватен. В съвремения футбол няма друг бек, който за цял мач да не е минал центъра. Абсолятна трагедия от всякъде..лошото е, че продължава вече 4-5 години.

Eвала ти правя :)
А последното ти изречение е най-вярно, това си е вече 5 години и както се изразих в предишния ми пост - миналата година всичко хубаво се случи заради Дембеле.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:38 pm 
Аватар

Kryten написа:
Аз ти казах 'ако искаха'. Според мен нямаха никакво намерение да ни вкарат и се надпреварваха кой да пропусне по-чисто положение.
А ти що не се мерна, а само зад гърба тука шушукаш?

Е те бяха изключителни глупаци как да вкарат :loser2 :bigok А аз бързах за невероятния спектакъл.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Почва да ти писва, когато почти всеки мач най-добрият ти играч на терена е... вратаря !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

thegboy написа:
Гонзо започна да дава определения на публиката на Левски. В А сектор били "разбирачите", не знам си какво ...

В сектор "А" има откровено дразнещи типове. Грешката на Гонзо може да е единствено в това, че така обобщава, щото съм сигурен, че далеч не всички са викали "Оставка!".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:39 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
thegboy написа:

В сектор "А" има откровено дразнещи типове. Грешката на Гонзо може да е единствено в това, че така обобщава, щото съм сигурен, че далеч не всички са викали "Оставка!".

Почти целият А сектор викаше

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:39 pm 
Аватар

СпециалистО написа:
Почва да ти писва, когато почти всеки мач най-добрият ти играч на терена е... вратаря !

Ааа не.. в днешния беше Калво! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:40 pm 
Аватар

Поздравявам всички фенове на педераско с последните дрисни в бидона:

Изображение

Изображение

Изображение

Да живеят интригантите и тези които си показват гъза!

:smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:42 pm 
Аватар

Като те гледам от кой сайт се ръководиш, вземи млъкни верно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:43 pm 
Аватар

Kryten написа:
Morning Glory написа:
thegboy написа:

Почти целият А сектор викаше

Разбирачите от В и А вече са на едно място :bigok Т

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:43 pm 
Аватар

С тая игра титла няма да видиме! А колкото до Гонзо-не е нормално да говори против феновете, независмо че те (Сектор "А") му поискаха оставката. Дано подобриме играта до мача с латекс. 3 мача само минаха все пак, оставам с надежда за по-добър футбол от нашите момчета!

САМО ЛЕВСКИ! :lsfc4 :lsfc3 :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:44 pm 
Аватар

Интересно ми беше защо Гонзо изкара Арс (който не игра много лошо) още на полувремето и пусна Балтанов, който игра назад. Май сухия футбол се налага мощно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:47 pm 
Аватар

Admirer написа:
Като те гледам от кой сайт се ръководиш, вземи млъкни верно.

Не се ръководя от тоя сайт, той е на раев, и го давам като поредно доказателство колко много "обича" ЛЕВСКИ насо гъза когато не е в отбора.

Последна промяна Richard Long на Нед Авг 21, 2011 8:48 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

ivan_levskar4eto написа:
С тая игра титла няма да видиме! А колкото до Гонзо-не е нормално да говори против феновете, независмо че те (Сектор "А") му поискаха оставката. Дано подобриме играта до мача с латекс. 3 мача само минаха все пак, оставам с надежда за по-добър футбол от нашите момчета!

САМО ЛЕВСКИ! :lsfc4 :lsfc3 :lsclapp

Как така да не е нормално? А нормално ли е още в началото на сезона да се вика оставка и то след няколко слаби мача? Работата на феновете е да подкрепят Левски, днес благодарение на оставкаджиите още повече ще се затегави атмосферата в отбора...

Последна промяна sid на Нед Авг 21, 2011 8:48 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Днес само съдията провали тактиката на суховатият футбол да има 100%-това успеваемост. :bigok Играхме добре първите 20 минути от там насетне много грешни подавания и на Йовов и на Райков и на Огнянов.Арш почти не се движи по терена.Слаба игра,да се надяваме да успеем да победим и Ботев Враца и да идва почивката,че да се поосвестим. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:52 pm 
Аватар

Ричард Лонг, псувай по Пламен Николов, че е в Ботев(Вр), псувай по Павел Панов, че беше треньор на Родопа. Даже тегли и една и на Сашо Костов, че е бил треньор в Мароко и Индонезия :smt006
Ебаси злобата има в твоите постове, все едно чета някой озверял ЧОРБАР как омаловажава успехите на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:54 pm 
Аватар

Много съм доволен от днешния мач. Нашите много добре играха. Не знам какво не ви хареса. С/у такива слабаци така се играе, без напъване :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:55 pm 
Аватар

По жалка игра не бях гледал от много време. Просто каквото и да кажа ще е малко. Такова бездушие и никакво желание за игра май от времето на Достанич не помня..... Това Монтана да контролира топката толкова....да сме принудени последните минути на Герена да бавим и да пазим резултата :ohmygod ....едвам не ни изравниха...че ако го бяха направили нямаше как да вкараме втори гол. Сега слушам Гонзо как разпрява, че се били затворили Монтана :ohmygod2 Дава някакви абсолютни смешни примери....имали сме 5 100% положения ала бала....е щом срещу такъв отбор тръгваме с оправданията майко мила... Казва, че трябвало време....били минали 3 мача.....значи предсезонната подготовка я нямаме за нищо....това, че от мач на мач играем очевадно все по-зле също е без значение.....сигурно ни мисли за слепци. Не знам за кой път ще го повторя...много ме е яд, че така трябва да говоря за Гонзо....но така просто няма да стане! Този човек не поема критика и не се учи от грешките си..... Но изглежда, че за някои хора трябва да се осерем още няколко мача, че да го разберат и те.....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:56 pm 
Аватар

Аз нямам какво да казвам след тоя мач, каквото мисля за правилно го казах на стадиона. :wink:

Въпреки че тия ташаци без треньор трябва да бият Монтана три на нула.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 9:00 pm 
Аватар

В случая трябва да се наблегне на оставка на "Месията", вместо да се плюе по Гонзо. 100 пъти беше коментирано, че Гонзо ще играе ролята на бушон, който да спаси 'бащицата'. :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 429 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]