forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 11:32 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 617, 618, 619, 620, 621, 622, 623 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Авг 17, 2011 8:46 pm 
Аватар

аз мисля че гонзо върши отлична работа като спортно-технически директор. дано успее да задържи позицията си на директор по-дълго.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 17, 2011 8:52 pm 

Mr. Smith написа:
Присъствието на Сираков в Левски е неприемливо за мен и за доста хора :smt006

Добре, ама нали знаеш, че няма пълно щастие :)?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 17, 2011 9:11 pm 
Аватар

Хахахаха, ако щастие е титла пред 300 човека, аз токова не искам :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 18, 2011 12:23 am 

Ексклузивно в БЛИЦ: Миньор изпусна звездата си

БЛИЦ научи изненадваща вест от Перник. Звездата на Миньор Даниел Златков вече не е футболист на отбора.

В последните два дни защитникът не тренира с тима. Сред общността в Перник се говори, че Златков вече не е част от Миньор, тъй като е разтрогнал договора си, който беше до 2013 година.

Така бившият младежки национал вече няма нищо общо с Миньор и е свободен агент, колкото и изненадващо да звучи. До раздялата се стигнало, след като Златков не получавал заплати от няколко месеца.

Защитникът не е първият, който напуска Миньор заради финансовата криза в клуба. По-рано от Перник си тръгнаха още няколко основни футболисти.

От началото на сезона Златков записа по 90 минути за двете победи на отбора, а в последния кръг реализира едно от попаденията при успеха с 3:0 над Светкавица в Търговище.

През изминалите два сезона и от началото на този Златков беше основен играч на тима от Перник. 22-годишният бранител се утвърди като един от най-добрите на поста си в България. Едва ли играчът ще остане без отбор и по всичко личи, че в близките дни ще се сдобие с нов клуб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 18, 2011 12:24 am 
Аватар

Това не беше ли близнака на Роналдо? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 18, 2011 12:26 am 
Аватар

Гонзо, взимай го :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 18, 2011 12:28 am 
Аватар

Тоя горе-долу става, най-малкото е в пъти по-добър от ИИ5

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 18, 2011 12:31 am 
Аватар

Изображение
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 18, 2011 12:49 am 
Аватар

Не съм му гледал много мачове, но ми е правел повече впечатление от двата ни тролея :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 18, 2011 12:50 am 
Аватар

Аз сериозно написах Гонзо да го взима. От Данчо Милиев и Иво Иванов просто няма как да е по-слаб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 18, 2011 1:05 am 
Аватар

След като си имаме испанския Кристияно Роналдо, смятам е редно да вземем и българския :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 18, 2011 1:10 am 

Даниел Златков му пречи приликата с Роналдо, иначе е концентриран, спокоен и ЛЕВСКАР!!!!!! Ако това е вярно и ГОНЗО го вземе това ще трансверен удар. И грата му наподобява на ТОПЧО, ае само на 22!!!!!!!!!!! ДАНО!!!!!!!!!!!! Враговетени са силни, но ние ще победим, защото имаме хай- голямата сила ЛЕВСКИ СОФИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!!!! :levski :lsfc1 :lsfc4 :lsclapp :smt031 :smt042 :smt026 :smt027 :levski :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc1 ПОДКРЕПЯЙ ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!!!!!!!!!!! :lsfc4 :lsfc3 :lsfc1 :levski :loser2 :bigok :lsclapp :smt059 :smt031 :smt042 :smt026 :smt027 :lsfc1 :lsfc3 И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!! :lsfc4 :lsfc1 :smt023 :loser2 :bigok :smt059 :ls-cup :lsclapp :smt031 :smt027 :lsfc3 :levski :smt027 :smt031 :lsclapp :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 18, 2011 1:12 am 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
След като си имаме испанския Кристияно Роналдо, смятам е редно да вземем и българския :bigok

Имаме казанлъшкия Кристияно Роналдо, при това лоботомиран :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 18, 2011 10:07 am 
Аватар

Реал Мадрид си имат 1 Роналдо , ние сме на път да си имаме 2ма при това единия е Пернишкия!! :smt002 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 18, 2011 11:46 am 
Аватар

Mr. Smith написа:

+1 ;)

Но все пак в интерес на фактите трябва да отбележа, че сме малцинство...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 18, 2011 1:06 pm 
Аватар

Цитат:
Трансферът на Дарко Тасевски от Левски в Ростов пропадна. Македонският национал остава на "Герена" поне до зимата, пише "24 часа".

Финансова криза в руския клуб е причина за осуетяване на очакваната от дълго време сделка. От ръководството на Ростов са отказали да вадят пари за закупуването на Дарко. Първата им оферта - да вземат Тасевски под наем до лятото на 2012 г., пък изобщо не устройва Левски.

Причината е, че точно идното лято изтича договорът на македонския халф със "сините" и на-практика той ще си тръгне без пари, с изключение на недостатъчната сума, платена от руснаците за едногодишното преотстъпване. Преговорите за откупуване правата на Тасевски не доведоха до резултат заради финансовите затруднения на закъсалия и в резултатите руски клуб. Независимо от настояването на Христо Стоичков, личен съветник на генералния директор на "Ростов", за привличане на халфа на "Левски", руснаците са отказали да изневерят на политиката си.

А нея потвърждават и последните направени пет входящи трансфера - на Стипе Плетикоса, Ектор Бракамонте, Дмитрий Круглов, Елсон Фалкао и Михал Пападопулос. Общата тенденция говори за едно - привличане на свободни агенти. От самия клуб обявиха, че който от новодошлите се впише до- бре в отбора, ще получи за награда дългосрочен договор. На Дарко Тасевски пък му остава да се бори отново за титулярното място в "Левски", отнето му с идването на добре представящия се Иван Цветков, успоредно с очакванията за скорошна раздяла. Следващият опит за трансфер ще е през декември и януари.
:arrow:

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 18, 2011 1:49 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Mr. Smith написа:

+1 ;)

Но все пак в интерес на фактите трябва да отбележа, че сме малцинство...

И аз не го искам вече в Левски, но няма примерно да спра да подкрепям Левски ако се завърне. От тази гледна точка какво значи приемливо/неприемливо?

пс: да не излезе, че съм му в сектата, далеч не съм :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 18, 2011 1:56 pm 
Аватар

Абе за съжаление с Наско има една ясно изразена тенденция - ако е в Левски, Левски обикновено постига успехи и има известен медиен комфорт, ако не е в Левски - на Левски започва тъъъъничко, но постоянно и целенасочено да се пречи, а медиите храчат здраво.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 18, 2011 2:01 pm 
Аватар

Kryten написа:
И аз не го искам вече в Левски, но няма примерно да спра да подкрепям Левски ако се завърне. От тази гледна точка какво значи приемливо/неприемливо?

пс: да не излезе, че съм му в сектата, далеч не съм :bigok

Естествено, аз също, както ще се радвам на успехите. Но с Наско се въртим в порочния мутренски кръг от 90-те и това няма да се промени...

Wildkid, комфорта нашите си го имат и той тръгва от публиката. Прасетата щяха вече да са отрязали гредите..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 18, 2011 2:17 pm 
Аватар

Медиен комфорт, не от публиката. Щом и Гонг тотално се чорбаризираха, сметай.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 18, 2011 3:01 pm 

Искате вие Чорни, Люпко, Наско, три титли и лопата, но не си признавате :bigok Лицемери :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 19, 2011 6:49 pm 

Хайде да не изпадаме в някакви безсмислени крайности, които се демонстрират само с цел да се харесаш на батковците във форума. В Сектор Б веят транспарант "Напред към победа", а от години има и някакво "Да живее победата". И няма нищо лошо в това да биеш наред и да вземеш титлата. Да, това не трябва да се случва по мафиотския начин, но откакто Чорни е аут, разберете - ние нямаме парите да го направим по него начин... със или без Наско.

Нима при последния престой на Сираков в Левски, сме се върнали в 90-те? Кой идиот е способен на такова мнение! Та това беше единственият период от как се помня, в който Левски е имал поне някакъв повей на нещо европейско. Единственият период, в който този клуб вървеше напред във всички направления, правеше пари, както подхожда на едно реално икономическо формирование, демонстрираше ценности, така както подхожда на едно спортно такова и беше конкурентен на европейската сцена (не говоря само за спортната й страна). Имахме адекватен треньор, в ДЮШ се работеше здраво и се произвеждаха играчи, имахме перфектно сглобен отбор, който впоследствие бе заменен от друг такъв, чиито плодове разни малоумници браха на по-късен етап.

Виж сега - сега сме в 90-те със сигурност! С неадекватния треньор, послушник на Боса, с изцепките срещу съдии, медии и съперници, с демодирания стил на игра, с тоталния хаос във всяко едно звено на клуба, с малобройната и разединена публика, която го е ударила или на отчаяние, или на клакьорщина.

Така че няма нищо лошо Наско да се върне в Левски. Спортен директор, който има достатъчно ноу-хау и разсъдък, за да помогне на всички нива в клуба. Той няма да ни върне в миналото десетилетие, а ще ни измъкне оттам. Проблемът тук е, че Батков се страхува от подобни истински фигури, които ще искат да имат реална власт над клуба. За адвоката е много по-удобно да държи послушния Гонзо, поне докато същият все още се ползва с подкрепата на определена бройка фенове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 19, 2011 6:56 pm 
Аватар

Smirnoff написа:
Хайде да не изпадаме в някакви безсмислени крайности, които се демонстрират само с цел да се харесаш на батковците във форума. В Сектор Б веят транспарант "Напред към победа", а от години има и някакво "Да живее победата". И няма нищо лошо в това да биеш наред и да вземеш титлата. Да, това не трябва да се случва по мафиотския начин, но откакто Чорни е аут, разберете - ние нямаме парите да го направим по него начин... със или без Наско.

Нима при последния престой на Сираков в Левски, сме се върнали в 90-те? Кой идиот е способен на такова мнение! Та това беше единственият период от как се помня, в който Левски е имал поне някакъв повей на нещо европейско. Единственият период, в който този клуб вървеше напред във всички направления, правеше пари, както подхожда на едно реално икономическо формирование, демонстрираше ценности, така както подхожда на едно спортно такова и беше конкурентен на европейската сцена (не говоря само за спортната й страна). Имахме адекватен треньор, в ДЮШ се работеше здраво и се произвеждаха играчи, имахме перфектно сглобен отбор, който впоследствие бе заменен от друг такъв, чиито плодове разни малоумници браха на по-късен етап.

Виж сега - сега сме в 90-те със сигурност! С неадекватния треньор, послушник на Боса, с изцепките срещу съдии, медии и съперници, с демодирания стил на игра, с тоталния хаос във всяко едно звено на клуба, с малобройната и разединена публика, която го е ударила или на отчаяние, или на клакьорщина.

Така че няма нищо лошо Наско да се върне в Левски. Спортен директор, който има достатъчно ноу-хау и разсъдък, за да помогне на всички нива в клуба. Той няма да ни върне в миналото десетилетие, а ще ни измъкне оттам. Проблемът тук е, че Батков се страхува от подобни истински фигури, които ще искат да имат реална власт над клуба. За адвоката е много по-удобно да държи послушния Гонзо, поне докато същият все още се ползва с подкрепата на определена бройка фенове.

Мързи ме сега да ти пиша за Наско "вижте ми гъза" Сираков, но не мислиш ли, че има причина толкова хора да недолюбват иначе един от най- добрите футболисти и ръководители в Левски?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 19, 2011 7:15 pm 

Наско Сираков за мен е най-сигурният и същевременно достъпен начин този клуб да почне да върви нагоре.

Тука въпросът е какво предпочитаме: клубът да се развива и в него да работят професионалисти, които гледат на отбора единствено като на работно място (или противоречиви фигури като Сираков, които никога няма да са "долюбвани" от някои фенове) или клубът да тъне в тинята, както в момента, само и само в него да работят чисти и неопетнени Левскари с главно "Л".

Видимо е, че към момента не може и душата в рая, и уя до края. Та тогава кое?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 19, 2011 9:25 pm 

acrimonious написа:
Smirnoff написа:

Мързи ме сега да ти пиша за Наско "вижте ми гъза" Сираков, но не мислиш ли, че има причина толкова хора да недолюбват иначе един от най- добрите футболисти и ръководители в Левски?

Конкретно ти отговарям с контра-въпрос. Не мислиш ли, че има причина чорбарска България, начело с гуруто си ГА да мрази Сираков толкова неистово и да трепери от гняв дори при споменаване на името му? Защо срещу Наско се сипе толкова много злъч от червения лагер, колкото не се сипе и на 10% срещу който и да е ръководител от Герена, камо ли пък срещу Гонзо (когото призовават да остане во веки). Да не мислиш, че някакъв реализъм ги води или чувство за справедливост към българския футбол същите тия ревящи чорбари? Естествено, че не - просто техните хунвейбини са пределно наясно кой може да ги попилее и да изстреля Левски високо над тяхното ебано четирибуквие. И най-жалкото е, че много сини фенове просто стават жертва на тая пропаганда и повтарят като зомбирани глупостите на техните мазни драскачи.

По отношение казаното от manja... Ние българите сме много "принципни", когато трябва да се плямпа и философства и затова обикновено накрая се натрисаме на най-големия чеп (да не споменавам някои изборни резултати от последните 15 години). Разберете, че българският футбол не е розова приказка, а едно отвратително блато и ако искаш да позачистиш поне около себе си, трябва първо да нагазиш здраво в лайната. Иначе може да си стоиш отстрани иззад рамото на Шефа, да успиваш феновете със сладки изблици на популизъм и в крайна сметка просто да се стремиш да поостанеш колкото може по-дълго г-н Никой в клуба. Най-лесно у нас е да си марионетка и да четеш морал на тези, които не са. Аз поне обаче за марионетка, която да е оставила нещо след себе си, не съм чувал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 19, 2011 10:32 pm 

Колкото и да се напъвам, не мога да извадя контрааргумент на казаното от Smirnoff.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 19, 2011 10:34 pm 
Аватар

Aбсолютно точен е :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 19, 2011 10:36 pm 

Аз си мечтая за Сираков-> Булсатком-> Илиев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 19, 2011 10:44 pm 
Аватар

Ами мразят го, защото е добър ръководител, разбира нещата и най- вече- може ги. Гонзо е в началото, тепърва се учи, греши много. Само че знам що за човек е Сираков и знам къде е неговия таван. На Гонзо таванът не го знам... А това, че призовават да остане вовеки е защото в момента Левски е зле и това е най- добрият начин да му се подиграят. Както беше в началото на сезон 2008/ 2009, когато срещу Вихрен и БАТЕ изпусна дузпите и въобще не му вървеше играта. Тогава беше същото "Гонзо да завърши кариерата си на 1000 в Левски като централен и т.н.". После обаче ги насра и ни направи шампиони. Не знам дали сега ще стане така. Според мен треньор си трябва, защото 2 години сме без титла и тази ни трябват бързи резултати. Но за СТД не ще избера Сираков пред Гонзо..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 19, 2011 10:51 pm 

Аз пък искам да видя на работа в Левски и Мариян Христов!В никакъв случай,обаче докато комуниста ни е президент

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 617, 618, 619, 620, 621, 622, 623 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]