forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 4:16 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 613, 614, 615, 616, 617, 618, 619 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 4:05 pm 
Аватар

Гонзо изгонил Кокала :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 4:32 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Soul написа:

И как разбра, че не струва като тренер от 2 мача?

и точно за тези 2 мача доказа колко неправилни и грешни тактически решения могат да се вземат преди....и по време на мач. Нека не си кривим душата.....колкото и да обичаме Гонзо за това което ни е дал като футболист....това не му дава правото да го търпим като треньор да прави ОЧЕВАДНИ грешки.....които да костват адски много!

Въобще не споря, че Гонзо сбърка в тези 2 мача, но съм виждал треньори като Рафа Бенитес, Моуриньо, Съра, Венгер и още доста да объркват бая мачове, пък никой не ги е разстрелял затова. Адски се дразня, че Гонзо е виновен за всичко лошо в отбора. Хем от 3 години е треньор, хем Ясен е причина за победите, а Гонзо само за загубите. Ако приемем, че наистина той води отбора от 3 години, то тогава трябва да му отдадем заслугите за огромната радост в ЛЕ последния сезон, ако ли не, то значи само по тези 2 мача трябва да съдим, а единия от тях го спечели. Не знам какъв задник трябва да си за да кажеш, че заради Гонзо сме падали, а заради Ясен сме били.

така е...грешали са....и никой не ги е "разстрелвал" защото това са доказани треньори :wink: Докато Гонзо не е показал абсолютно нищо...и като допълним, че в БГ винаги се чакат бързи резултати.....при първата фатална грешка е нормално всичко да бъде стоварено в/у него. Аз не съм от тия хора...обичам да се дава време на всеки.....но грешките му бяха просто прекалено груби. Според мен доста трудно Гонзо поема критика...и това му е една от най-големите грешки. Прекалено голямо самочувствие има...нормално, той е силен характер.....но това му качество в случая повече му пречи от колкото да му помага. Трябваше да се хване в някой отбор с по-малки амбиции....да натрупа опит...никой нямаше да го атакува и критикува толкова като тука....щеше има време да се научи от грешките си. Сега като не успее тук...ще го съсипят...за което ми е най ме е яд.....
Колкото до това с Ясен....наистина тогава Гонзо пак дърпаше до някъде конците...казвам до някъде....защото Ясен също имаше принос. Може би двамата се допълваха до някъде....Ясен имаше треньорските умения...Гонзо надъхваше играчите и т.н....не може да се каже, че единия има пълната залуга за победите или загубите. Изглежда Гонзо има нужда от някой до себе си.....просто не е готов още...нужно му е доста време според мен да стане такъв треньор какъвто ни се иска....време което тука не вярвам да получи..... Пак казвам....много ми е тъпо, че трябва да говоря така за него....много ми се иска да успее....но просто не го виждам в този момент....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 4:50 pm 
Аватар

Гонзо е треньор на практика, откакто изгониха Кокала, така че тия с двата мача въобще да не минават.

Обяснете ми как изведнъж футболист, който е играл при гениалната тактика (изсипете ми топката, аз ще се преборя за нея) ще разбира играта?
За мен Гонзо постоянно показва, че няма никаква идея какво прави и брилянтните му тактически ходове срещу Търнава са не първото, а поредното доказателство за това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 5:05 pm 

Абе какви тактически ходове, гениални или банални. От Гонзо се искаше само едно - да предаде мъжкарството си на играчите. След като и това не може да направи - за какво говорим?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 5:47 pm 

Т.нар. "успехи" на Гонзо (и Ясен) не бяха плод на гениална игра или безпогрешна тактика, а по-скоро на един тъмно-черен играч, който ни извади 45332028 пъти в ЛЕ (където не минахме групите) и А група (не станахме шампиони)
:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 5:51 pm 
Аватар

rkk написа:
Гонзо е треньор на практика, откакто изгониха Кокала, така че тия с двата мача въобще да не минават.

Обяснете ми как изведнъж футболист, който е играл при гениалната тактика (изсипете ми топката, аз ще се преборя за нея) ще разбира играта?
За мен Гонзо постоянно показва, че няма никаква идея какво прави и брилянтните му тактически ходове срещу Търнава са не първото, а поредното доказателство за това.

Като не минава с двата мача, имаш ли нещо да кажеш за ЛЕ миналия сезон? Кофти ли ти беше от "само" 7 точки в такава група? Или и ти си от тея, според които Гонзо сбъркал като вкарал Иво Главата срещу Лил? А за 1 загуба и 1 равен през пролетта? Много кофти постижение ли е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 5:57 pm 
Аватар

hidden767 написа:
2012, Левски отпада във третия предварителен кръг на Лига европа от преодолим противник. Настроенията във форума достигат точката на кипене. Предното първенство Левски гледа отблизо как лит(*кс-етрополе грабва титлата. Във финала за купата сините грабват първо отличие от 5 години насам, след като побеждават импотентният отбор на микренското джудже Гришко-пришко, най-сетне прозряло, че в шампионска лига с купени мачове не се влиза. Въпреки това, обаче, отборът на народа (пардон, на Гонзо) не само, че не показва никакво изразтстване последните 3 сезона, ами и бележи значителен регрес. 7:1, Акримониус, Морнинг Глори, Еми4ку, Македоналдс и още двама - трима все още удържат фронта под неумолимият ракетен обстрел на все по-многобройния противник. Злите пълководци на врага Хидън и Смирнов вече дори не си правят труда да влизат във форума. Те са казали каквото имат за казване и победата изглежда неминуема. Техните последователи изглеждат все по-решени да разгромят врага по всички фронтове и да постигнат крайната цел - Гонзо вън от Левски. В този така критичен момент 7:1, последната надежда на гонзовистите се възправя над тълпата и с лъвски плам изрича: "Неверници, как прозряхте вий от два мача, че Гонзо, един левскар сред левскарите, един свинеебец сред свинеебците, една легенда сред легендите, един матадор сред матадорите, един великан сред великаните, не става за треньор на Левски?
И продъни се земята, и всички прозряха божествената правота на 7:1, и укротиха се масите, настана мир и любов, и така до идната година и до идните квалификации за Лига Европа...
:levski

Хидъне, аз теб като разбирач от футбол те признах преди всички останали, само че се чудя защо ти се опитваш да омаловажиш това което ние (аз, Макдоналдс, морнинг глори, седем:едно и т.н.) имаме, а именно- безрезервната любов към отбора? Кажи ми честно как смяташ- как този отбор е оцелял 97 години- с добри ръководители, добри треньори, добри футболисти или безрезервната (дори сляпа) любов на фенове като нас?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 6:10 pm 

hidden767 написа:
Абе какви тактически ходове, гениални или банални. От Гонзо се искаше само едно - да предаде мъжкарството си на играчите. След като и това не може да направи - за какво говорим?

Това+да не се прави на треньор и просто да остави играчите да си играят по постовете кой както може. Гаранция, че така щяхме да ги бием тия ужасяващо слаби словаци. Та какво пък - чичо Пенчо така стана 4-ти в света. Но нееее, не издържа нашият човек - трябваше да реди състава, както той си е решил и да покаже на всички кой е Шефът. Напук на логиката, напук на специалистите, напук на самите футболисти дори.

Айде кажете ми какво, ако не безобразно твърдоглавие и самонадеяност го накара да пуска Йовов като ДЯСНО крило и Младенов като ляво. И защо се скача сега върху футболистите, след като е напълно нормално те да свият знамената - това не са безумни роботи, а хора, някои от които със сигурност имат повече идея от треньорство в сравнение с тоя, който им е поставен за такъв. Същите видяха, че съставът тотално е осран и освен чисто тактическите затруднения добавихме и тотална деморализация. Щото тва е все едно да имаш армия от добре обучени пехотинци, да им сложиш за генерал 12-годишен хлапак и да очакваш, че те ще се хвърлят, да изпълняват безумните му заповеди.

И това, което е най-грозно - след целия този цирк, големият мъж нямаше топките да каже: "Да, сбърках състава, поради липса на добра преценка и затова ЛИЧНО поемам отговорността за резила". Вместо това почна да се нахвърля на тоя и оня, че го критикували. Това ли е представата за мъжество бе - винаги да скачаш на всичко живо, да сумтиш и да обвиняваш за резила си всички други, но не и себе си, вместо да кажеш едно "Извинявай". Но това е човек, който явно никога ама никога няма да потърси вина и в себе си. Ще стои и ще се репчи, докато на Батков му е изгодно, а после Адиос и след него ще остане просто един разбит отбор и клуб. И ми е странно как при целия този парадокс още се намират хора, които имат сили и някакви подбуди да застават зад него ЛИЧНО и го защитават. И казвам застават за него ЛИЧНО, защото да застанеш зад Гонзо, значи да застанеш срещу отбора.

Последна промяна Smirnoff на Нед Авг 07, 2011 6:16 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 6:15 pm 

Не бъркай понятията. Безрезервна любов всички имаме. Едва ли някой от нас днес е от Левски, а утре от лит(*кс-етрополе. Това, което вие имате повече от мен, е безрезервна подкрепа. Това е благородно и достойно за уважение, но не винаги носи добро на отбора, особено, когато с това целенасочено се злоупотребява от хора като Батков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 6:34 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Не бъркай понятията. Безрезервна любов всички имаме. Едва ли някой от нас днес е от Левски, а утре от лит(*кс-етрополе. Това, което вие имате повече от мен, е безрезервна подкрепа. Това е благородно и достойно за уважение, но не винаги носи добро на отбора, особено, когато с това целенасочено се злоупотребява от хора като Батков.

Ами ако искаш и така го наречи, но смяташ ли, че ако след безумно слаба игра/ политика на стадиона има 0 човека, това ще допринесе за нещо?

А и като цяло моето лично мнение е, че ние като публика и без тва толкова много се занимаваме със собственици/ треньори/ футболисти, че забравяме най- важното наше задължение- подкрепата ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 6:40 pm 
Аватар

Точно за подкрепата не могат да се оплачат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 6:46 pm 
Аватар

Кокала ни направи шампиони ,а ние го псувахме.С Гонзо от 3 години сме на к.р , а ние си мълчим.От следващият мач трябва да се вадят плакатите с БАТКОВ ВЪН и ГОНЗО ВЪН ,лошото е че за първия няма алтернатива.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 6:47 pm 
Аватар

Фло,ти от кой отбор си

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 7:04 pm 
Аватар

Suum cuique написа:

Трябваше да дойдеш в Търнава да видиш кво беше :loser2

flo написа:
Кокала ни направи шампиони ,а ние го псувахме.С Гонзо от 3 години сме на к.р , а ние си мълчим.От следващият мач трябва да се вадят плакатите с БАТКОВ ВЪН и ГОНЗО ВЪН ,лошото е че за първия няма алтернатива.

Тая тема е търкана до безкрай, Кокала беше псуван заради обидите към публиката, не заради играта, ама тъй като явно не го осъзнаваш, прочети въпросът на бай Иван ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 7:19 pm 
Аватар

Цитат:
Тая тема е търкана до безкрай, Кокала беше псуван заради обидите към публиката, не заради играта, ама тъй като явно не го осъзнаваш, прочети въпросът на бай Иван

Тези обиди към публиката дойдоха след тоновe псувни по негов адрес, накраq той не издържа и каза ,че сме "банда наркоманчета" (нещо такова беше ,не помня вече)

Цитат:
Фло,ти от кой отбор си

От Левски , не от отбора на Гонзо!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 7:27 pm 
Аватар

flo написа:
Цитат:
Тая тема е търкана до безкрай, Кокала беше псуван заради обидите към публиката, не заради играта, ама тъй като явно не го осъзнаваш, прочети въпросът на бай Иван

Тези обиди към публиката дойдоха след тоновe псувни по негов адрес, накраq той не издържа и каза ,че сме "банда наркоманчета" (нещо такова беше ,не помня вече)

Каза, че на летището след БАТЕ са го чакали наркомани, а това му беше първи мач, който беше в чужбина. Кой го е псувал?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 8:10 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Suum cuique написа:

Уж да пазя отпуската,а то какво стана :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 9:55 pm 
Аватар

Смените всеки може да сгреши. Във втория мач ги обърка, но за сметка на това смените ни извадиха в първия мач. Факт е, че нищо не играем. Отбора няма никаква идея от тактически грамотен футбол. Не можем да изнесем топката при един подреден (като няколко бидона) отбор. Панически играем в защита, чистене безразсъдно. Факт (номер 2) е, че вътрешните опорни халфове дълбаят надолу. Гаджев § Грийн са безумно слаби, малко се движат, не поемат топката от защитниците, не знаят какво да правят с нея, не уплътняват зоните пред защитата, в общи линии мухи без глава. При един нормален треньор, който знае как да работи с играчите, формата им няма как да се влоши. Това важи също за Младенов, Иво Иванов, Мулдер. В нападение сме предвидими. Никакво разнообразие в атака. Арс е научен играч, но при нула получени топки, ще вкара нула гола (еврика!!!).
Имаме най-добрите играчи, но играем доста зле. Това говори само едно - слаба подготовка в тренировъчния процес. В момента една смяна на ст. треньора няма да помогне на отбора. Смяната трябва да стане през зимната пауза. Още от сега Гонзо/ръководство трябва да търсят нов ст. треньор, спокойно да подберат подходящ опитен специалист, който да започне да работи професионално с отбора.
Мин. година постигнахме победи в УЕФА, но в голяма част от мачовете късмета § Гарата ни покриха. Играехме абсолютно по същия безхаберен начин. Това особено силно се видя в мачовете, когато Гара Дембеле не участваше. И логично записахме нулева година. Сега сме напът да сторим същото. Прекрасни играчи, но слаб треньор ще ни гарантира място в тройката, но нито ще станем шампиони, нито ще вземем купа

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 10:10 pm 

acrimonious написа:
hidden767 написа:

Ами ако искаш и така го наречи, но смяташ ли, че ако след безумно слаба игра/ политика на стадиона има 0 човека, това ще допринесе за нещо?

А и като цяло моето лично мнение е, че ние като публика и без тва толкова много се занимаваме със собственици/ треньори/ футболисти, че забравяме най- важното наше задължение- подкрепата ;)

Колкото и абсурдно да ти звучи, смятам че е така. Мисля че с 0 човека на стадиона и адекватна плакатна война, собственика ще има повече мотивация да действа, отколкото ако същите 2000 сте на всеки мач и подкрепяте отбора - тогава ще е много по-лесно да си затвори очите и да помисли че и този път ще мине номера.
В момента съм твърдо убеден че с безрезервната си подкрепа удължавате агонията на отбора и медийния комфорт на батков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 10:18 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Колкото и абсурдно да ти звучи, смятам че е така. Мисля че с 0 човека на стадиона и адекватна плакатна война, собственика ще има повече мотивация да действа, отколкото ако същите 2000 сте на всеки мач и подкрепяте отбора - тогава ще е много по-лесно да си затвори очите и да помисли че и този път ще мине номера.
В момента съм твърдо убеден че с безрезервната си подкрепа удължавате агонията на отбора и медийния комфорт на батков.

Принципно си прав, но ако става въпрос за поне 10 000 човека. При средна посещаемост 2-3 хил. души на мач, на Батков му е през родопската черга дали ще сме на стадиона или не, докато ако сме петцифрено число вече би имало влияние. :wink:

acrimonious написа:
Suum cuique написа:

flo написа:
Тая тема е търкана до безкрай, Кокала беше псуван заради обидите към публиката, не заради играта, ама тъй като явно не го осъзнаваш, прочети въпросът на бай Иван ;)

Кокалеско беше псуван, защото трябваше да има изкупителна жертва, няма какво да се правим на невинни. :smt031 Защото това за наркоманите си го каза за онези, дето ги посрещнаха. Или ти ще кажеш, че пияният, който щеше да припадне, и онзи с "Жоро, ти знаеш ли какво е номер 10?" са били много адекватни? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 10:36 pm 
Аватар

Soul написа:

И как разбра, че не струва като тренер от 2 мача?

и точно за тези 2 мача доказа колко неправилни и грешни тактически решения могат да се вземат преди....и по време на мач. Нека не си кривим душата.....колкото и да обичаме Гонзо за това което ни е дал като футболист....това не му дава правото да го търпим като треньор да прави ОЧЕВАДНИ грешки.....които да костват адски много!

Въобще не споря, че Гонзо сбърка в тези 2 мача, но съм виждал треньори като Рафа Бенитес, Моуриньо, Съра, Венгер и още доста да объркват бая мачове, пък никой не ги е разстрелял затова. Адски се дразня, че Гонзо е виновен за всичко лошо в отбора. Хем от 3 години е треньор, хем Ясен е причина за победите, а Гонзо само за загубите. Ако приемем, че наистина той води отбора от 3 години, то тогава трябва да му отдадем заслугите за огромната радост в ЛЕ последния сезон, ако ли не, то значи само по тези 2 мача трябва да съдим, а единия от тях го спечели. Не знам какъв задник трябва да си за да кажеш, че заради Гонзо сме падали, а заради Ясен сме били.

Както и в друга тема казах, Гонзо разпознава добрите футболисти и успява да ги привлича в Левски. Като тактика и решения обаче трябва да си признаем, че не струва от 3 години, колкото и да го харесваме като левскар. Верно, само два мача има за този сезон, но пак си знае неговото от предните 2 и поватаря стари грешки. Въпреки това, засега няма по-подходящ треньор от него и е малоумно да бъде сменен по средата на сезона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 10:37 pm 
Аватар

1 мач :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 10:47 pm 
Аз все още съм на мнение, че не трябваше да се маха Ясен. Дали той е дърпал конците, няма значение. Със сигурност можеше да помогне на Гонзо. :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 10:48 pm 
Аватар

hidden767 написа:

Ами първо, както каза south, за да бъдем коректив като публика, трябва да станем силни. А това няма да стане с неходене и плакатни войни. Второ, в момента не виждам много полезни ходове на Бащицата, щото минали години се ядосвахме, че не дава пари за отбора ,които в последствие да му се върнат. Сега почна да го играе малко по- рисково, но не съм сигурен, че на мен това ми харесва.. И наистина според мен трябва да спрем да се занимаваме (на стадиона, не в този форум) със собственик, треньор и футболисти, за да можем да развием агитката. Като купуваме по 3000 карти х 70 лв средна цена = 210 000лв на сезон и никакви артикули (щото са скапани, ама и върху това все още не можем да повлияем), как да водим войни?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 11:08 pm 

acrimonious написа:
hidden767 написа:

Ами първо, както каза south, за да бъдем коректив като публика, трябва да станем силни. А това няма да стане с неходене и плакатни войни. Второ, в момента не виждам много полезни ходове на Бащицата, щото минали години се ядосвахме, че не дава пари за отбора ,които в последствие да му се върнат. Сега почна да го играе малко по- рисково, но не съм сигурен, че на мен това ми харесва.. И наистина според мен трябва да спрем да се занимаваме (на стадиона, не в този форум) със собственик, треньор и футболисти, за да можем да развием агитката. Като купуваме по 3000 карти х 70 лв средна цена = 210 000лв на сезон и никакви артикули (щото са скапани, ама и върху това все още не можем да повлияем), как да водим войни?

Сори, но няма как да се съглася. В момента, в нашата българска реалност 2000 са коректив, защото никой не е свикнал да разчита на повече. Просто това е нормалната посещаемост на българските мачове. Ето и тази вечер два софийски отбора играха пред 2500 човека, като единия уж направи супер селекция и всички очакват с ентусиазъм какво ще постигне през сезона. В българската реалност бройката няма значение, защото никой собственик не разчита на приходите от билети, които са еднакво незначителни като перо и при 2000, и при 8000 средна посещаемост. От българския футбол се печели от нагласени резултати, уговорени мачове и трансфери в Турция и Русия. Затова за собствениците не е важно колко човека ще си купят билетчето, а е важен медийния комфорт, за да могат на спокойствие да си въртят далаверите и да си перат парите. И понеже 2000 е нормална посещаемост, при 2000 човека на мача гласа на недоволните не се чува. Но ако на мача сте нула и сектора е пълен с плакати анти Батков, тогава няма да има медия, която да може да каже и 2 приказки в полза на собственика. Той ще трябва или да действа адекватно или да продължи да се инати с ясното съзнание че тръгва на война с цялата левскарска общност

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 11:17 pm 
Аватар

След като открихме главния виновник за всичко лошо в Левски - Георги Иванов - Гонзо, какво правим от тук нататък :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 11:21 pm 
Аватар

hidden767 написа:

Сори, но няма как да се съглася. В момента, в нашата българска реалност 2000 са коректив, защото никой не е свикнал да разчита на повече. Просто това е нормалната посещаемост на българските мачове. Ето и тази вечер два софийски отбора играха пред 2500 човека, като единия уж направи супер селекция и всички очакват с ентусиазъм какво ще постигне през сезона. В българската реалност бройката няма значение, защото никой собственик не разчита на приходите от билети, които са еднакво незначителни като перо и при 2000, и при 8000 средна посещаемост. От българския футбол се печели от нагласени резултати, уговорени мачове и трансфери в Турция и Русия. Затова за собствениците не е важно колко човека ще си купят билетчето, а е важен медийния комфорт, за да могат на спокойствие да си въртят далаверите и да си перат парите. И понеже 2000 е нормална посещаемост, при 2000 човека на мача гласа на недоволните не се чува. Но ако на мача сте нула и сектора е пълен с плакати анти Батков, тогава няма да има медия, която да може да каже и 2 приказки в полза на собственика. Той ще трябва или да действа адекватно или да продължи да се инати с ясното съзнание че тръгва на война с цялата левскарска общност

Със сигурност, 40 000 крещящи против Батков и вдигащи плакати срещу него ще са значително по-добър вариант от неходене на мачове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 11:22 pm 
Аватар

Не знаеш ли, че кампаниите против бащицата на стадиона са забранени? :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 12:23 am 
Аватар

СлаБия съм сигорен ,че са си мислили ,че ще постигнат същото ... :smt005 :smt005 :slap НЕ Е ТОВА НАЧИНА... има къде по-лесни... Кой е казал ,че трябва на стадиона... който неможе да търпи вика си 10000000002131231 лепенки и разпостранява :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 10:41 am 
Аватар

tprodanov написа:
Със сигурност, 40 000 крещящи против Батков и вдигащи плакати срещу него ще са значително по-добър вариант от неходене на мачове.

Това е в сферата на Айзък Азимов :lol: :lol: :lol: По скоро ситуацията сега ще бъде: 500 крещящи против Бащицата (да се свети името му :rip ) и 1500 крещящи срещу другите 500: "Какво е виновен господин Батков, той дава пари от джоба си. Йовов е виновен :slap :slap :slap ", както и 300 човека викащи "Умри вратарче!!!" :?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 613, 614, 615, 616, 617, 618, 619 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]