forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 6:38 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 612, 613, 614, 615, 616, 617, 618 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 2:00 pm 
Аватар

:ohmygod :ohmygod :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 4:24 pm 

То хубаво, че ще се обиграва отбора цяла година. Дори в една нормална ситуация не би било фатално да продадем двама трима... само че при нас нормална ситуация няма, откакто няма треньор. И формата на новите ще падне точно както падна формата на Грийн, Мюлдер, Дани че дори и Гара пролетта. В момента Левски е гробница за футболисти с потенциал.
Затова са смешни целомъдрените анализи на разни журналистчета с малки писчета, че било грешка сега да сменяме треньора. Гонзо трябва да бъде сменен на наносекундата, още в следващата една хилядна, след като прочетете този пост, а ако е мъж трябва и сам да си подаде оставката. И с един истински треньор като Илиян, и с ясното съзнание че заебаваме сезона, за да оправим отбора, и догодина да имаме реален шанс за всичко, запрятаме ръкави и почваме стъпка по стъпка да вървим в правилната посока. Всичко друго е пагубно за отбора, а ако Гонзо не си тръгне преди зимната пауза, значи губим всякакви шансове и за следващия сезон.
И последно - Мъри в Левски - не мерси.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 11:25 pm 
Аватар

За какво обиграване за следващата европейска кампания става дума??? Това е след 1 година без 2 седмици бе хора! Най-малкото договорът на калво изтича след година и няма начин играч израснал в барса да преподпише след като е изиграл 30 минути в селска словакия и 30 мача в още по селска българия. До края на месеца очаквам поне 2-3 да си тръгнат, кой българин под наем, кой тасевски в русия за без пари, не че макето ни трябва. Отборът загуби милиони от невлизането в групите както бе планирано и сега бюджета буквално ще се кърпи, къде от трансфери, спестени заплати, глоби... Зимата (ако не и сега) очаквам да си тръгнат много от "звездите" кой където може да се пробута. Нищо хубаво не ни очаква :smt006 Това с "обиграването на отбора", "запазването на гръбнака" и "набавянето на класни играчи за дълга и равностойна резервна скамейка" с цел "атака на групите на ШЛ/ЛЕ" и измогване на "цикъл четвъртък-неделя, за да станем шампиони" е само на думи в последните години; не са ставали факт преди, няма да станат и сега.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 11:44 pm 
Аватар

Сега като се замисля... Матондо можеше и да ни е от полза. Един танц в Словакия и всичко щеше да е ОК... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 1:36 am 

Хидъне, дано не прозвучи като излишно хвалебствие от моя страна, но ти си един от малкото хора тук, които според мен поне разсъждават трезво и крайно обективно.Уважавам това, което пишеш и следя мненията ти с интерес.Дори и аз съм може би един от малкото тук(а вече може бе многото), които уважават личността Гонзо, но се надявам той час по-скоро да бъде сменен от този пост... И въпреки всичко това, искам да те попитам, защо Мъри лично за теб не е добър вариант за този отбор, в този момент? Може би си го казвал някъде някога преди, но ще ми е интересно да чуя аргументите ти и този път... ;)
Иначе по темата... започва да се появява информация се треньорки смени...И.Илиев - дано!, но с татенцето, едва ли, дори и за Бардон излизат новини... Меко казано за него нещата звучат доста странно... :smt017 :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 1:53 am 
Аватар

Мъри е изчерпан треньор. Няма никакво развитие от 2007-ма насам...
Виж само каква селекция прави в Кипър - Томашич, Пелето, Бабангида,Ангелов... Всичките по над 30 години и свършили с футбола играчи. Не е изненада, че Анортозис отпадна още в първия кръг.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 1:59 am 

Kocito_Kalki написа:
Виж само каква селекция прави в Кипър - Томашич, Пелето, Бабангида,Ангелов... Всичките по над 30 години и свършили с футбола играчи. Не е изненада, че Анортозис отпадна още в първия кръг.

Ок , съгласен съм, но въпреки това ако не ме лъже паметта беше избран за вторият най-добър треньор в Кипър(не знам на какъв принцип) а на домакинството с Работнички, от което гледах репортаж , Анортозис ги смачка, но нямаше грам шанс пред вратата им, докато макетата от 3 удара (и едва ли не 3 минавания на центъра) вкараха 2... Реваншът не съм го гледал признавам си. А да не изключваме също, че и Мъри, може да е от този тип треньори , които просто "пасват" на даден отбор, а на други места просто трудно се налагат...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 2:33 am 
Site Admin
Аватар

sagittarius написа:
Kocito_Kalki написа:

Ок , съгласен съм, но въпреки това ако не ме лъже паметта беше избран за вторият най-добър треньор в Кипър(не знам на какъв принцип) а на домакинството с Работнички, от което гледах репортаж , Анортозис ги смачка, но нямаше грам шанс пред вратата им, докато макетата от 3 удара (и едва ли не 3 минавания на центъра) вкараха 2... Реваншът не съм го гледал признавам си. А да не изключваме също, че и Мъри, може да е от този тип треньори , които просто "пасват" на даден отбор, а на други места просто трудно се налагат...

Е то по-тази логика не трябваше да махаме Вуцан след мача с Бате щото в София поне ги смачкахме а ония ни биха щото нямахме късмет... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 2:33 am 
Аватар

Не мога да разбера ,защо някой хора, не харесват Мъри, след това което ни даде, като емоция и игра.
Тогава отбора играеше добър футбол и газеше наред,имахме и школа ,за разлика от сега . Според мен издънката, която стана последния му сезон е в резултат на Батков- задържа повечето футболисти , на които им се играеше в чужбина и бяха се изчерпали,лятото не инвестира в класни чужденци, нямахме друг адекватен нападател освен Домо...
Много ще се радвам, да се върне, като треньор, но с този собственик едва ли...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 9:15 am 
Аватар

Огромно благодаря на играча Георги Иванов за всичко, с което е допринесъл за ФК Левски.
След това, което се случи тия дни обаче пътят според мен е един - Молбата оставена на бюрото на Ганьо, благодарности към публиката затова, че го изтърпяхме 3 години да си експериментира на гърба на всички нас и името на клуба и резервиране на място във ВИП ложата на Георги Аспарухов, за да бъде съпричастен със съдбата на клуба, който така много обича.
Всякакво друго решение за изход от сегашната ситуация е удължаване на агонията, задълбаване още повече, след което ще ни трябват още два други провалени сезона за да се излезе от тоя батак.
Трябва да превъзмогне себелюбието, огромното си его и най-накрая да прозре, че НЕ СТАВА за ТРЕНЬОР, в резултат, на което всеки следващ ден начело на Левски носи само вреди.
Ако желае да си е фактор, най-накрая да намери треньор с АВТОРИТЕТ, на който той няма да може да казва и дума по отношение ръководенето на клуба!
Нямам мнение кой точно да бъде наследникът му, но при всяко положение треньор с АВТОРИТЕТ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 11:11 am 

При сегашната ситуация на крайна немотия в клуба най-добрият вариант за нов треньор би бил Илиян Илиев - човек, претръпнал на всичките абсурди в българската помийна яма и доказал, че може да работи перфектно дори при ненормални условия. Общо взето в момента се иска треньор, който да изгражда предоставените му играчи и в Берое се доказа, че това го може. Има накъде да се развива, гладен е за успехи, левскар е, вече придоби известен опит като наставник и ще се съгласи да работи в Левски със само едно изискване - да не му се бъркат.

В същото време може да се помисли и за спортен директор, като тук ми се струва, че Херо би бил нелош вариант. Като цяло той е нещо като предтеча на модерните треньори като Мъри и Илиян Илиев, така че мисля, двамата биха могли да работят заедно доста добре. Човек с авторитет, с визитка, а и доста му увря главата след престоя му в чужбина.

Що се отнася до Стоилов и Наско Сираков, не бих ги изключвал съвсем като вариант. Да, право казва колегата по-горе, че на Мъри са му свършили идеите и му е спряло развитието. Дори и така обаче, той е професор на фона на всичките некадърници, които се изсипаха начело на Левски след неговото уволнение и чийто връх все още е диагонален футбол, пакетно придвижване и подобни бацеГелеСтанковщини.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 11:48 am 
Аватар

Ами за крайна немотия не съм много съгласен, дори обявеният бюджет(6 млн Е) да не отговаря на 100 % на действителността, то поне едно 5 млн Е със сигурност се харчат за този отбор. Ако се вярва на Сираков, че микренци са с 5 млн лева бюджет, нещата изглеждат фрапантни.
Отбора разполага с доста високоплатени чужденци, доста българи с добри качества, но крайният продукт не отговаря на изискванията на нито един привърженик, а и на нивото на ФК Левски. Причината за мен е в "готвача".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 12:10 pm 

krivia написа:
Ами за крайна немотия не съм много съгласен, дори обявеният бюджет(6 млн Е) да не отговаря на 100 % на действителността, то поне едно 5 млн Е със сигурност се харчат за този отбор. Ако се вярва на Сираков, че микренци са с 5 млн лева бюджет, нещата изглеждат фрапантни.
Отбора разполага с доста високоплатени чужденци, доста българи с добри качества, но крайният продукт не отговаря на изискванията на нито един привърженик, а и на нивото на ФК Левски. Причината за мен е в "готвача".

Ами ставаше въпрос за това, че едва ли можем да предложим конкурентна оферта на някой чужденец. В цяла Централна и Източна Европа футболът препуска, печелят се пари, после се реинвестират. Докато в Левски мисленето е съвсем друго - по комунистически. Ако може пак да се наловят с трици маймуни - добре, ако ли не - поне не е струвал скъпо провалът. В този смисъл не ми се вярва Батков някога да инвестира в сериозен чужденец, от когото после да бере плодовете. И остава само вариантът българин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 12:15 pm 
Аватар

Все още има ли наивници, които да вярват на Сираков :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 1:20 pm 
Аватар

krivia написа:
Огромно благодаря на играча Георги Иванов за всичко, с което е допринесъл за ФК Левски.
След това, което се случи тия дни обаче пътят според мен е един - Молбата оставена на бюрото на Ганьо, благодарности към публиката затова, че го изтърпяхме 3 години да си експериментира на гърба на всички нас и името на клуба и резервиране на място във ВИП ложата на Георги Аспарухов, за да бъде съпричастен със съдбата на клуба, който така много обича.
Всякакво друго решение за изход от сегашната ситуация е удължаване на агонията, задълбаване още повече, след което ще ни трябват още два други провалени сезона за да се излезе от тоя батак.
Трябва да превъзмогне себелюбието, огромното си его и най-накрая да прозре, че НЕ СТАВА за ТРЕНЬОР, в резултат, на което всеки следващ ден начело на Левски носи само вреди.
Ако желае да си е фактор, най-накрая да намери треньор с АВТОРИТЕТ, на който той няма да може да казва и дума по отношение ръководенето на клуба!
Нямам мнение кой точно да бъде наследникът му, но при всяко положение треньор с АВТОРИТЕТ.

Нещо имаш ли да споменеш относно експериментите в Лига Европа миналия сезон? Или само лошото се дължи на Гонзо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 1:26 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
krivia написа:

Нещо имаш ли да споменеш относно експериментите в Лига Европа миналия сезон? Или само лошото се дължи на Гонзо?

Още ли има хора ,които вярват слепешката на Гонзо...?

"Ескперимента" в ЛЕ си беше на Ясен и футболситите, които Гонзо доведе.Каквото и да си говорим Гарра ни вкара сам в ЛЕ, а това което направихме там е виновен Яската и мотивацията на Гонзо ,която е неуспорима.НО се вижда че Гонзо не струва нищо като тренер, още ли не са го проумели някои...?

Май някои още помнят Гонзо като футболист, но той вече не е такъв :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 1:30 pm 
Аватар

Добре де,като се ежите толкова във виртуалното пространство,можете ли да викате Гонзо ходи си и Гонзо оставка,на мен лично сърце няма да ми даде,а аз и не разбирам от футбол :D Иначе беше ясно още отначало,че с идиотската си политика,батков ще съсипе поредното голямо име .Да,аз мога да стоя с гръб към терена не един мач,но персонално Гонзо не мога да го нападам,той има глава на раменете,ще направи със сигурност това,което е необходимо.Много боли тая загуба и скоро няма да ни мине,много големи изведнъж ни станаха очакванията и покрай доброто представяне в Европа миналата година,и покрай добрата селекция това лято и нещо забравихме каква ръководна несъстоятелност цари в клуба ни и че в целия тоя хаос,лошите резултати няма как да не дойдат,те пък не се забавиха въобще

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 1:31 pm 
Аватар

Цитат:
Седрик Бардон е вариант № 1 за наследник на Георги Иванов на треньорския пост на “Левски”. Собственикът на клуба Тодор Батков е бесен на Гонзо след отпадането на “сините” от Спартак (Търнава), поради което му е обявил, че ще го освободи при провал срещу Славия в първия мач на тима в “А” група утре.

“За мен ще е привилегия да водя “Левски”. Още преди да си тръгна разговарях по този въпрос с Тодор Батков и Георги Иванов. Готов съм да помогна, чакам собственикът да ми се обади. Нямам лиценз, но това не ме притеснява. Не очаквах “Левски” да отпадне от толкова смешен отбор като Спартак (Търнава)”, заяви Бардон.

Станимир Стоилов и Красимир Балъков също са варианти за треньорския пост на “Герена”. Мъри е пред уволнение от кипърския Анортозис, след като тимът отпадна от непретенциозния Работнички (Скопие) в Лига Европа. Съдбата на Стоилов ще стане ясна утре. Не е тайна, че той би се върнал при “сините”, при условие, че Гонзо не му се бърка при избора на титулярния състав за мачовете.

Красимир Балъков в момента е начело на Хайдук (Сплит). Хърватският тим обаче също отпадна рано в евротурнирите от Сток Сити, а и в първенството записа загуба. Това предизвика недоволството на феновете и медиите, които вече призовават за смяната му./БЛИЦ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 1:43 pm 
Аватар

flo написа:
krivia написа:

Още ли има хора ,които вярват слепешката на Гонзо...?

"Ескперимента" в ЛЕ си беше на Ясен и футболситите, които Гонзо доведе.Каквото и да си говорим Гарра ни вкара сам в ЛЕ, а това което направихме там е виновен Яската и мотивацията на Гонзо ,която е неуспорима.НО се вижда че Гонзо не струва нищо като тренер, още ли не са го проумели някои...?

Май някои още помнят Гонзо като футболист, но той вече не е такъв :wink:

И как разбра, че не струва като тренер от 2 мача?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 1:48 pm 

Не са 2 мача, а в общи линии е за 3ти сезон начело на клуба... При изгонването на Ратко пое отбора, вярно в заварено положение, с никакви футболисти, а предишния сезон, след зимната пауза като цяло той беше треньорът...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 1:50 pm 
Аватар

Аха, демек само като е бил зле отборът? Радвам се, че сте толкова добре запознати и ви презирам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 1:56 pm 

Добре, най-лесното е да се съглася с теб за 2та мача...ок... Не смяташ ли обаче, че тези 2 мача ни бяха едни от ключовите за сезона и нямахме право на експерименти и грешки?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 2:07 pm 
Аватар

И аз смятам, че Гонзо обърка мача, ама ми е много смешно как като сме били миналата година виновни са били футболистите и Ясен, а като сме падали- Гонзо :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 2:07 pm 
Аватар

Така е Бащицата :rip загуби 2 милиона :!: Трябва да си ги възстанови от някъде :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 3:03 pm 

:smt005
2012, Левски отпада във третия предварителен кръг на Лига европа от преодолим противник. Настроенията във форума достигат точката на кипене. Предното първенство Левски гледа отблизо как лит(*кс-етрополе грабва титлата. Във финала за купата сините грабват първо отличие от 5 години насам, след като побеждават импотентният отбор на микренското джудже Гришко-пришко, най-сетне прозряло, че в шампионска лига с купени мачове не се влиза. Въпреки това, обаче, отборът на народа (пардон, на Гонзо) не само, че не показва никакво изразтстване последните 3 сезона, ами и бележи значителен регрес. 7:1, Акримониус, Морнинг Глори, Еми4ку, Македоналдс и още двама - трима все още удържат фронта под неумолимият ракетен обстрел на все по-многобройния противник. Злите пълководци на врага Хидън и Смирнов вече дори не си правят труда да влизат във форума. Те са казали каквото имат за казване и победата изглежда неминуема. Техните последователи изглеждат все по-решени да разгромят врага по всички фронтове и да постигнат крайната цел - Гонзо вън от Левски. В този така критичен момент 7:1, последната надежда на гонзовистите се възправя над тълпата и с лъвски плам изрича: "Неверници, как прозряхте вий от два мача, че Гонзо, един левскар сред левскарите, един свинеебец сред свинеебците, една легенда сред легендите, един матадор сред матадорите, един великан сред великаните, не става за треньор на Левски?
И продъни се земята, и всички прозряха божествената правота на 7:1, и укротиха се масите, настана мир и любов, и така до идната година и до идните квалификации за Лига Европа...
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 3:32 pm 
Аватар

и точно за тези 2 мача доказа колко неправилни и грешни тактически решения могат да се вземат преди....и по време на мач. Нека не си кривим душата.....колкото и да обичаме Гонзо за това което ни е дал като футболист....това не му дава правото да го търпим като треньор да прави ОЧЕВАДНИ грешки.....които да костват адски много!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 3:34 pm 
Аватар

2012, Цветков - 2 гола, Арш - 20 гола, Левски - шампион => Изображение :bigok
Защо си правите заключения от 1 мач? Докато се сработят новите ще мине време. Видя се,че слабо попълнение нямаме в селекция като единствено Старокин толкова си може и не е на класата на другите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 3:40 pm 

О, извинявай, пренебрегнат ли се почувства? Няма, няма... :smt056

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 3:44 pm 
Аватар

Soul написа:

и точно за тези 2 мача доказа колко неправилни и грешни тактически решения могат да се вземат преди....и по време на мач. Нека не си кривим душата.....колкото и да обичаме Гонзо за това което ни е дал като футболист....това не му дава правото да го търпим като треньор да прави ОЧЕВАДНИ грешки.....които да костват адски много!

Въобще не споря, че Гонзо сбърка в тези 2 мача, но съм виждал треньори като Рафа Бенитес, Моуриньо, Съра, Венгер и още доста да объркват бая мачове, пък никой не ги е разстрелял затова. Адски се дразня, че Гонзо е виновен за всичко лошо в отбора. Хем от 3 години е треньор, хем Ясен е причина за победите, а Гонзо само за загубите. Ако приемем, че наистина той води отбора от 3 години, то тогава трябва да му отдадем заслугите за огромната радост в ЛЕ последния сезон, ако ли не, то значи само по тези 2 мача трябва да съдим, а единия от тях го спечели. Не знам какъв задник трябва да си за да кажеш, че заради Гонзо сме падали, а заради Ясен сме били.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 4:00 pm 
Аватар

Откакто Гонзо изгони Кокала само да ви напомня ли колко титли и купи имаме.Тоест откакто Гонзо е треньор и директор нямаме нищо.
Освен празни обещания и оправдания,сега защо ги критикували. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 612, 613, 614, 615, 616, 617, 618 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]