forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 22, 2025 11:17 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1289 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 43  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:27 pm 
Аватар

Anarion написа:
Росен каза:
Цитат:
Анарион, абе прав си, ама не ни ли дойде вече в повече...?

Не, братле. И по - зле ще става. За да ги има след това един ден моментите с "Гент", "Рейнджърс", "Аякс", "Щутгарт" и пр.
Щом си от "Левски", няма повече. Бе да не мислиш, че не ми се реве?! И какво ми остава според теб?
Преди онази кампания го отнесохме с "Беверен". Преди миналогодишните емоции то беше та БАТЕ, та "Жилина", та "Тампере"...А какво иде след сегашното отпадане - един Господ знае.
Дигайте главите. Щом момчетии на по 18 - 19 години като Райков и Пламен Илиев не се плашат, ние ли ще ревем?!

+1 ! ЕВАЛА ! Така трябва да бъде затова като отидете на мач ВМЕСТО ДА ПСУВАТЕ ГОНЗО , вижте СЕКТОР "Б" и почвайте да пеете ... ЗАТОВА СМЕ СИЛНИ У ДОМА, защото футболистите чуват Б сектор да ги подкрепя без резерви ЦЯЛ МАЧ !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

ДА ВИ ЕБА И ТЪПОТО ОТПАДАНЕ ПО ТРИБУНИТЕ ВИДЕХТЕ ЛИ КВО СТАВА БЕ ИДИОТИ А?МАЙКА ИМ ДА ЕБА
ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

FLAME написа:
Добро първо полувреме и после пълно безумие. Като цяло слаб Левски и заслужено отпадаме срещу посредствен съперник. Сега ни остава първенството и там вече няма оправдание за издънки. Ако погледнем от положителна страна се очертават доста свободни четвъртъци :?

Не знам само за какво добро пълно полувреме бълнувате - за мене първото ни полувреме беше най-слабото полувреме от както гледам Левски, защото срещу нас имаше отбор който не знаеше къде се намира, а нашите се почесваха по мъдите. Ако си бяхме вкарали още един гол, вместо да се въртиме като пумпали, сега друга песен щяхме да пееме .........

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Недейте да псувате Гонзо!!!
Виновен е, но не е заслужил такова отношение. И мен ме е яд,но това е живота. Никога не сме имали късмет в Евротурнирите. Винаги сме вървяли напред с усилия и драми. Не сме,като едни изкуственяци,които злобеят сега. Нещата пак ще се обърнат. Лошото е,че не виждам как ще стане с това ръководство. Истинате е,че утрото се познава по вечерта - слаби контроли и противници. Искаше ни се да не вярваме, че сме слаби,но уви - това е истината.
И все пак за пореден път тази вечер - Само Левски!!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:28 pm 
Аватар

Не знам.......трагедия...не искам да пиша това,което съм изрекъл,че ще стане грозно...нямам думи...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Marvel написа:
Raptor написа:

ЛЕВСКИ НЕ Е ДЛЪЖЕН НА НИКОЙ........................

Да те поправя:
ЛЕВСКИ НЕ Е ДЛЪЖЕН НА НИКОГО

Добре мамо..[/quote]

Нямаш проблем ще дебна за още :wink:
Твърде съм депресиран за да върша нещо смислено

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Жал ми е... жал ми е за Гонзо, защото толкова му се иска да бием, да мачкаме и да стигнем напред, и сега сигурно си къса нервите и умира от яд, но явно просто не става за треньор, аз съм "ЗА" да заеме някакъв пост, защото обича безмерно ЛЕВСКИ, но със сигурност не му е мястото като старши треньор... За съжаление...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:29 pm 
Аватар

Помнете Беверен и какво се случи след това. Всички ни е яд и всички страдаме. Но не можем да променим нищо. В момента в главата ми изникват нещата написани от един друг потребител...а именно - Любовта се калява с болка!. Винаги след един гаден период, идва по-добър. Тъй, че горе главите :levski

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:29 pm 
Аватар

Anarion написа:
Росен каза:
Цитат:

Не, братле. И по - зле ще става. За да ги има след това един ден моментите с "Гент", "Рейнджърс", "Аякс", "Щутгарт" и пр.
Щом си от "Левски", няма повече. Бе да не мислиш, че не ми се реве?! И какво ми остава според теб?
Преди онази кампания го отнесохме с "Беверен". Преди миналогодишните емоции то беше та БАТЕ, та "Жилина", та "Тампере"...А какво иде след сегашното отпадане - един Господ знае.
Дигайте главите. Щом момчетии на по 18 - 19 години като Райков и Пламен Илиев не се плашат, ние ли ще ревем?!

Тия момчетии на по 18-9 не съм сигурен, че ги преживяват нещата като нас. За тях това е загуба като играчи, а за нас е много повече, убеден съм в това. Никой няма да спре да бъде левскар, защото сме паднали от някакви тупани, просто в последните 4 години ни съкратиха живота на половин България. И както сам каза - ще става по-зле.
Аз няма да седна да плюя по Гонзо, нито по Йовов, няма смисъл. Ясно е, че след няколко месеца ще имаме нов треньор.
Нека всеки да си спомни колко радост ни е донесъл Гонзо. Никой друг футболист не може да се сравнява с него. Просто не го плюйте, оставете го да поработи, пък да видим какво ще стане.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:30 pm 
Аватар

levskarqd написа:
Със страх футбол не се играе.

:smt023

Срещу БАТЕ, Жилина и Тампере не ме болеше толкова, защото тогава просто нямахме никакъв шанс имахме 1000 положения и играхме нападателно и мачкахме, ама я пукнал късмет.Ама срещу Търнава, тая защитна игра тип Берое, Сливен.... когато играят на Герена ми дойде в повече.

из Предсмъртното писмо на Васил Левски

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Доста разочароващо и неприятно... всички чакаме с нетърпение точно европейските мачове, а ето какво се получи сега... не знам дали Спартак Търнава са анонимници, но си се пребориха за успеха... място за трагедии няма, в понеделник има мач - е, да, от българското първенство е, но това е положението в момента...

и по-спокойно с клетвите и заканите, че и на чорбата това ще се случи - големите приказки не водят до нищо добро ... да си гледаме при нас какво се случва и да не се занимаваме с глупости...

не помня кой е последният мач, който сме печелили след дузпи, трябва да е бил доста отдавна... да се хвърли цялата вина на Йовов е повече от смешно... в този мач той изпусна, на него му се е паднало...

Нека не забравяме, че имаме огромната привилегия, да сме привърженици на най-великия футболен отбор! Каквото и да става тряба да сме с отбора! Наред с радостите от успехите вървят и горчилката и болката от загубите - човек просто трябва да се научи да ги приема с достойнство... и да е винаги до отбора си!
:levski :levski :levski :levski :levski :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Anarion написа:
Росен каза:
Цитат:

Работата е там, че и тези таланти ще отидат на кино! Ще останат просто употребени! За чии Райков беше на пейката, а Йовов и Младенов играеха.....?! Решението е на Гонзо да играе Йовов..А решението Гонзо да е треньор е на Батков...
Жал ми е за тези момчета, ама и тука във форума има хора, които са слепи и не го виждат това.(не говоря за тебе)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

какво е станало със САУТ ДИВИЖАН???
ТИ СИ ЛЮБОТА... :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:31 pm 
Аватар

jadaia написа:
ДА ВИ ЕБА И ТЪПОТО ОТПАДАНЕ ПО ТРИБУНИТЕ ВИДЕХТЕ ЛИ КВО СТАВА БЕ ИДИОТИ А?МАЙКА ИМ ДА ЕБА
ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА

И мен това ми направи впечатление като отворих Гонг, защо част от наш'те са се изнесли?!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:31 pm 
Аватар

Росен написа:
Richard Long написа:
В интерес на истината комуниста квото се искаше като селекция го взе... Търнава играят 9-ти официален мач, на нас тва ни е 2-ри... И аре стига свинщини по Гонзо, тоя човек толко лайна е изял от "левскари" колкото никой друг... Мъри все едно не ни сервира и по-големо унижение с Беверен, а после стигнахме 1/4 финала, нали?

Дали пък Беверен не бяха бая по-сносен отбор от тия балъци дето ни биха днес :roll:

10-те малки негърчета които после бяха размазани ли oт кой ли не (6:1 Динамо Загреб, 1:5 Щутгарт, 0:3 Бенфика) ли са по-сносен отбор? :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:32 pm 
Аватар

Заучените реплики са хубаво нещо, мотивиращо понякога, но резултатите говорят сами за себе си. Две години без титла. Отпадане от отбори нечувани от никой. Все трябва да има виновен. И този виновен ен са феновете а са хора които вземат упрвленските и спортно техническите решения в отбора. Или да продължаваме с "вейте знамената", "вдигаме главите" и биейки Славия да се залъгваме, че нещата тръгват на добре. До кога? До следващото лято. До следващото отпадане? И тогава пак ще веем знаменета и пак ще вдигаме главите. До кога?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:32 pm 
Аватар

ЗАЩО НЕ СМЕНИ ЙОВОВ ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ? ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ?? Просто ни закопа тоя бижутер ........... ...

Трагична игра второто а дузпите бях сигурен, че ще ги изгубиме. Как ще хване дузпа това малолетно вратарче ..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:33 pm 
Аватар

Тия в от словашката телевизия психично болни ли са ? Ква беше тая лопата. :ohmygod

из Предсмъртното писмо на Васил Левски

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:34 pm 
Аватар

Boris Makendjiev написа:
Тия в от словашката телевизия психично болни ли са ? Ква беше тая лопата. :ohmygod

Лопатата от шампионската лига още я пазат фенове ни се прават :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

-=DooM=- написа:
ЗАЩО НЕ СМЕНИ ЙОВОВ ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ? ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ?? Просто ни закопа тоя бижутер ........... ...

Трагична игра второто а дузпите бях сигурен, че ще ги изгубиме. Как ще хване дузпа това малолетно вратарче ..

За Пламен и думичка да не съм чул!Направи страхотни спасявания ама...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

-=DooM=- написа:

:ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:35 pm 
Аватар

Bobolin написа:
Заучените реплики са хубаво нещо, мотивиращо понякога, но резултатите говорят сами за себе си. Две години без титла. Отпадане от отбори нечувани от никой. Все трябва да има виновен. И този виновен ен са феновете а са хора които вземат упрвленските и спортно техническите решения в отбора. Или да продължаваме с "вейте знамената", "вдигаме главите" и биейки Славия да се залъгваме, че нещата тръгват на добре. До кога? До следващото лято. До следващото отпадане? И тогава пак ще веем знаменета и пак ще вдигаме главите. До кога?

Повече такива мнения да има...! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:35 pm 
Аватар

Ако не беше това малолетно вратарче си заминавахме още първия мач :idea: :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:36 pm 

Ох ще умра :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:36 pm 

Кви прасета бе? Знаете ли кво се случи изобщо? Едва ли. :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:37 pm 
Аватар

Добре, някой ще каже ли какво е станало по трибуните в крайна сметка? Защо се прибраха знамената и си тръгна агитката.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Някой ако знае какво се случи с момчетата по трибуните нека ДАДЕ ЯСНОТА !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Какво толкова стана по тия трибуни :ohmygod ГОРЕ ГЛАВАТА МОМЧЕТА :levski ЛЕВСКИ ИЛИ СМЪРТ :levski Може би е за добро :lsfc4 :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Bobolin написа:

Няма смисъл да се обяснява, хората не искат да са коректив, а да пляскат :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Boris Makendjiev написа:

Защото имаме един мустакат педераС, който е дал маса пари за некадърен сайт и едни леваци, които го поддържат и съответно държат лопатата на него. Не е ли ясно във века на информационните технологии, че сайта е визитката на клуба?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1289 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 43  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]