forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юни 28, 2025 9:37 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4079 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 136  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 11:04 pm 
Аватар

Отсега си представям квиченето на прасето ангелов. :slap

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 11:26 pm 

епа 2 мача на кръг си е повече от добре според мен.. надали сте умрели да гледате мачове тип Славия-Монтана или Светкавица-Ботев Враца..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 11:33 pm 
Аватар

Mr.Freesk написа:
Rossinioll написа:
Mr.Freesk написа:
Добре де, те ше дават по 1 мач на кръг двете телевизии, ама ако тея мачове попаднат в блокирания час :bigok нищо няма да се дава така ли? Тоест с тоя по един мач на телевизия на кръг ше важи ли всъщност изобщо тоя блокаж?

Няма как тези два мача да бъдат в блокираното време.Ако блокираният час е от 15 до 17-00 в Събота,то единя мач които ще се дава по тв. ще бъде между интеревала от 18-00 до 20-00,а на другият ден,няма забрани,така че мачът може да бъде по всяко време.

Да бе ясно. Ама ташака е да не се получи ситуация от сорта гостуване на Левски едновременно (или засичащо се малко) с Юнайтед Ливърпул да речеме и те заради тоя блокаж не дават нито единия.

Мисля,че бях чел някъде,че БФС има право на избор,кога и как да блокира мачове.В смисъл едната седмица може да блокират интервала от време от 14-45 до 17-00,другия път пък от 17-00 до 19-00 и т.н.Като цяло идеята е големите мачове да се дават,но мачове тип Блекбърн - Съндърланд,Евертън - Болтън да бъдат в блокираният час.Като цяло гнусна работа,аз лично 95 % от футболът,които гледам е български,но все пак няма лошо да има разнообразие,все пак не сме 1944 г.

krisoBG написа:
епа 2 мача на кръг си е повече от добре според мен.. надали сте умрели да гледате мачове тип Славия-Монтана или Светкавица-Ботев Враца..

По принцип е така,но има кръгове които интересните мачове са повече от два.Даже още в първият кръг,мисля че ще се получи много хубав мач между Лудогорец и Локо Пд,но за съжеление,няма да можем да го наблюдаваме.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 11:46 pm 
Аватар

krisoBG написа:

Идеята не е ли че заради селата и паланките искат да не може да се гледа и нормален футбол :ohmygod2 ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 02, 2011 9:10 am 

thegboy написа:
Положението тотално си е ебало мамата ... Два мача на кръг, добре дошли в миналото. :ohmygod И по притеснителното - БНТ предават мачовете с гъза си, а оня ден като гледах тв7 - и те са същите. Може много да ги плюеме бтв (и не че няма защо), ама си предаваха мачовете свястно - с нужното количество камерии т.н. Доколкото позволяваха стадионите и възможностите, разбира се. Сега ще има пак "върни Асене малко". :?

А ако ТВ плюс верно вземе евро мачовете на нашите отбори вече .... много ми е интересно как СЕМ го разрешава това :?

Не съм сългасен с теб.
На първо място за мен е плюс, че ще се предават само два мача. И дано по-рядко дават Левски по телевизията, за да се научат хората да ходят на стадиона. А и за какво ми е да гледам 6 мача, 4 от които са нещо от сорта на Сливен-Миньор? Нека хората ходят по стадионите! За безумните предавания на Ринг не ми се говори - в 8 от 10 случая камерата не улавя момента когато топката влиза в мрежата, адски слаби оператори имат тия хора. Тъпите им опити да се правят на спортна медия бяха нелепи. В тази връзка пък репортажа на мача по ТВ+ ме впечатли с повторения от 4-5 различни гледни точки на головете и то какви повторения и позиции на камерите само :smt007
Това пък, че двата мача за уикенда ще са по различни телевизии може само да ни накара да очакваме, че в борбата помежду им ще се вдигне и качеството на предаванията.

В крайна сметка какво ни пука кой, как, защо и кога ще предава мачове по телевизията? Ние трябва да сме на стадиона !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 02, 2011 9:15 am 
Аватар

basma написа:
И дано по-рядко дават Левски по телевизията, за да се научат хората да ходят на стадиона.

Значи по-старите левскари, които не могат да ходят до стадиона, и тези от провинцията , които нямат възможност да отидат, нямат право да гледат мачове на любимия си отбор? Желязна логика. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 02, 2011 9:36 am 

Бе и твойта не е по-силна :wink:

Баща ми като малък е слушал мачове по радиото, пък обича Левски по-силно от всичко. Не е гледал половината ни домакински евромачове заради ТВ+, но пак ги слуша по радиото. Днес и в най-малкото село има вече нет, хората са информирани, имат кабелна. Преди 15 години когато се даваше по един мач, на Националния срещу Левски Кюстендил имаше по 18 хиляди души. А аз 97ма помня, как един дядо на преклонна възраст ми носеше вода пак на Националния на мач срещу Славия. Така че оправдания всякакви, само трябва желание за посещаване на тия пусти мачове. Нито е до възраст, нито до местоживеене според мен :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 02, 2011 11:13 am 

Абе айде стига глупости. :smt006 Имало нет, имало кабелна. Не можеш да ме убедиш, че хора 50+ или поне една голяма част, знаят как да си пуснат стрийм на ТВ+, за да гледат любимият отбор. Може и да искаме хората да се върнат на стадионите, но това няма да стане, като им отнемаме правото да гледат Левски. Щото също така забравяш, че една голяма част от тия хора, които са били едно време по стадиона, не могат да си позволят да отделят една голяма част от времето и парите си, да пропътуват почти 700км, за да гледат Левски - Славия, например. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 02, 2011 1:38 pm 

Офффффф...кой на кого отнема правото да гледа Левски бе, некои хора си смучете от пръстите само да се намирате на приказка. Хората на 50+ си цъкат фейсбук, така че не ми говори могат ли или не могат да стриймват. Ама ако мача Левски-Славия не го даваха по ТВ на стадиона би имало двойно повече публика. Ти Ренесансче като те кефи го гледай по телевизията. Ебати драмата, щото някой има мнение по някъв въпрос. И както аз и още много други хора сме пътували по няколкостотин километра да гледаме Левски, така всеки който иска и може продължава да го прави. Ама не - вали, студено е, е, те ше го дават по телевизията, за кво да им ходим. То по тая логика ше почнете - ама Стефан е от 19 на работа, не може ли по-рано да е мача, ама аз се спънах и паднах, чакайте ме половина час и тогава почвайте. Няма как да се угоди на всички. Точка по тоя въпрос. Влагайте си енергията да подкрепяте Левски, не да опонирате на другите :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 02, 2011 2:18 pm 

Все се надявам, че ще го измислят поне по 3 мача ма дават :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 02, 2011 2:42 pm 
Аватар

basma, така е. Дано не ги дават. Ще пътувам за всеки мач по 1500 км, колко му е. То пътуването само с време е свързано, парите си ги печатаме. Редно е мачовете да се дават по телевизията. А това, че има малоумници, които избират да си го гледат от вкъщи, вместо да идат на 20 минути от тях с рейса да подкрепят отбора, е друга тема. :smt006 А възрастовата група 50+ включва и дядо ми на 85. И той ли си цъка фейсбук и търси из интернет стрийм, за да гледа Левски?

Последна промяна Tuchkata на Вто Авг 02, 2011 2:48 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 02, 2011 2:47 pm 
Аватар

basma написа:
Офффффф...кой на кого отнема правото да гледа Левски бе, некои хора си смучете от пръстите само да се намирате на приказка. Хората на 50+ си цъкат фейсбук, така че не ми говори могат ли или не могат да стриймват. Ама ако мача Левски-Славия не го даваха по ТВ на стадиона би имало двойно повече публика.

Би имало - дръжки :smt006 Освен това е доста детинско да се разсъждава така. Някои хора имат и други проблеми и не могат да гледат на живо всеки мач. Кур за глупаците о БФС. Дебел кур. :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 02, 2011 3:03 pm 

ееее, майката ми еб*хте :smt003
Всичко тръгна от там, че някой не му хареса, че ще дават по 2 мача и че после аз пък съм лишил феновете на Левски от правото да гледат отбора си. Те и преди като даваха по 6 срещи, пак не даваха всеки кръг мача на Левски, така че...положението е същото и нещата които твърдя важат !!! Някои ше си ходят на стадиона, други пред ТВ, трети по радио, а четвърти ще са ангажирани. А вие ме оставете намира :bigok
Тучка, тва за 50+ го измисли Ренесанската :) И все пак не ми казвайте, че не знаете онзи дядо, дето ходеше и на гостуванията с организираните рейсове :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 02, 2011 3:07 pm 
Аватар

Всеки знае дядо Максо, но не всеки има възможността да е като него. И не избирам да гледам Левски по телевизията. Винаги, когато съм имал възможност съм ходил. Но в момента нямам за всеки кръг и се радвам, когато ни дават мачовете. И когато бяха по 5-6 мача в кръга, не си спомням да не са давали нашия мач :smt006 Който му пука за Левски ще иде да гледа, независимо дали го дават по телевизията.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 02, 2011 4:03 pm 
Аватар

Ясни са дните и началните часове на първите четири кръга. Както Кратуна преди седмица каза почваме в понеделник от 20 часа :bigok

http://gong.bg/view_article.php?article_id=217051

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 02, 2011 5:46 pm 
Аватар

Rossinioll написа:

Мисля,че бях чел някъде,че БФС има право на избор,кога и как да блокира мачове.В смисъл едната седмица може да блокират интервала от време от 14-45 до 17-00,другия път пък от 17-00 до 19-00 и т.н.Като цяло идеята е големите мачове да се дават,но мачове тип Блекбърн - Съндърланд,Евертън - Болтън да бъдат в блокираният час.Като цяло гнусна работа,аз лично 95 % от футболът,които гледам е български,но все пак няма лошо да има разнообразие,все пак не сме 1944 г.

Няма такова нещо, блокираните часове се заявяват за целия сезон, няма местеници. Казваш "събота, от 15 до 17 не се дава футбол" и това е. И си длъжен поне половината мачове от кръга да ги направиш в тоя час. Ти си решаваш кои - ако ти е кеф - дербита, ако не - тъпите.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 02, 2011 6:24 pm 
Аватар

Бъдете сигурни, че от 30 кръга, само в 5 максимум няма да се дава наш мач никъде.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 02, 2011 6:44 pm 
Аватар

Това, че хората ходят на стадиона, като не се дава даден мач, още ли си стои като мит? Или че телевизионното излъчване намаля посещаемостта?

Колкото повече мачове се дават по ТВ, толкова повече се вдига интереса -> повече хора на стадиона. :smt006 Едно време, като канал едно даваха по един умрел мач, да не би да беше фрашкано по стадионите или интересът да беше по-голям?

Левски и чорбата ще сме приоритет, то е ясно, но доста повече от 5-6 наши мача няма да се предават. Всички отбори ще желаят да се добутат до ефир заради кинти и ще трябва да има известно наслагване.

Пълна скръб станаха пак нещата, а тамън беше тръгнало да се пооправя положението. Курец - Боби да врътва ключа на БФС, барем някой друг да използва сградата, и да ходи да оправи и футбола И по Европа. :boisw

Относно ТВ+ - много ми е интересно какво ще стане, когато всеки оператор реши ще не ще да пусне свой канал, защото иначе губят абонати? Щото подобна нелоялна конкуреция до това води. В момента повечето хора нямат никаква аванта да са на друг оператор, освен булсатком именно заради техния си канал. Всичко друго го има по всички оператори, само тоя канал е липса. Утре близу ще реши да си пусне двой канал, вдругиден не знам си кой си и накрая кой ще е ощетеният - драгият зрител :slap .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 02, 2011 6:53 pm 
Аватар

Аз съм на МСАТ, попринцип трябва да плащам 15 кинта, но плащам 7,50 и имам много повече канали от Булсат-мога да гледам всички топ първенства, а ТВ+ го пускат винаги когато има мачове по него :smt006 Тъй че Булсат да го духат!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 02, 2011 8:49 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Rossinioll написа:

Няма такова нещо, блокираните часове се заявяват за целия сезон, няма местеници. Казваш "събота, от 15 до 17 не се дава футбол" и това е. И си длъжен поне половината мачове от кръга да ги направиш в тоя час. Ти си решаваш кои - ако ти е кеф - дербита, ако не - тъпите.

Еми виж в този сайт http://www.uefa.com/uefa/events/tv/news ... 19817.html в табличката на Черна Гора за всеки различен период си има различен час.Другите държави са си еднакво за целият сезон.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 02, 2011 9:05 pm 
Аватар

Някой да има представа кога ще има цялата програма за първенството с датите на мачовете?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 02, 2011 9:10 pm 
Аватар

ясни са датите само за първите 4 кръга и съм ги пуснал в темата за програмата

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 02, 2011 9:13 pm 
Аватар

За тях видях, чудех се за следващите кръгове кога ще има.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2011 11:14 am 
Аватар

Rossinioll написа:
Wildkid написа:
Rossinioll написа:

Еми виж в този сайт http://www.uefa.com/uefa/events/tv/news ... 19817.html в табличката на Черна Гора за всеки различен период си има различен час.Другите държави са си еднакво за целият сезон.

Да, ама пак са заявени за целия сезон (не е само Черна гора, и други имат по няколко периода).

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2011 12:16 pm 
Аватар

Много ме кефи как аргументът километри изплува в абсолютно всяка тема :loser2 Т'ва морските сте опасно племе :bigok Ще бъда деликатен - през кура ми е дали некой, некъде си, може да гледа мача по интернет/ТВ, ако това би вдигнало посещаемостта.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2011 12:51 pm 
Аватар

Като беше в Брно друго май говореше :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2011 12:55 pm 
Аватар

Глупости, предпочитам ден след мача да видя клипче с пълен сектор от колкото да се залостя у нас сам пред булсаткома и да гледам Левски - Славия на празен стадион :loser2 Между другото аз и сега съм в Брно :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2011 12:57 pm 
Аватар

Тия глупости с празния стадион заради телевизионното излъчване не знам кой ги вярва. Ако някой иска да ходи, ще ходи, независимо дали го дават. Ако се вдигне посещаемостта, няма да е повече от 500-600 човека на мач. Няма кво да се лъжеме.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2011 1:22 pm 
Аватар

Вдигане с 500-600 за некои мачове значи удвояване :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 12:06 am 

спортният отдел на тв7 са пет наши и един чорбар :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4079 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 136  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]