forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 15, 2025 1:12 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4079 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 136  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юли 31, 2011 11:43 pm 
Аватар

trikilarakiq написа:
Mulder12 написа:
Някой може ли да ми обясни тия "блокирани часове", че нещо не са ми ясни. Аз мислех, че това е, за да се излъчват само български мачове, а сега гледам в спортала пише, че това са 2 часа и половина без футбол, какъвто и да е бил той...Не разбирам смисъла на това, ако може някой да ми го разясни...

Има се предвид , че тези 2 часа и половина, са само за български футбол т.е. през този часови диапазон, няма да се излъчват по телевизията Англия, Италия, Германия, Франция и т.н. Нишо друго освен България. Целта е да се стимулира А група, доколко ще се получи... ще разберем скоро :levski

Аз друго разбрах.

По принцип тия блокирани часове са за всякакъв футбол - включително нашият си. Така било по Европата :loser2 - определяли се там два часа, в които не се излъчва никакъв футбол по телевизията с идеята , че в тези два часа хората отиват до стадиона.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 1:42 am 
Аватар

trikilarakiq написа:
Mulder12 написа:
Някой може ли да ми обясни тия "блокирани часове", че нещо не са ми ясни. Аз мислех, че това е, за да се излъчват само български мачове, а сега гледам в спортала пише, че това са 2 часа и половина без футбол, какъвто и да е бил той...Не разбирам смисъла на това, ако може някой да ми го разясни...

Има се предвид , че тези 2 часа и половина, са само за български футбол т.е. през този часови диапазон, няма да се излъчват по телевизията Англия, Италия, Германия, Франция и т.н. Нишо друго освен България. Целта е да се стимулира А група, доколко ще се получи... ще разберем скоро :levski

Не е така,идеята е в този часови пояс да не се дава абсолютно никакъв футбол и целта е просто хората да ходят по стадионите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 9:41 am 
Аватар

Rossinioll написа:
trikilarakiq написа:
Mulder12 написа:

Не е така,идеята е в този часови пояс да не се дава абсолютно никакъв футбол и целта е просто хората да ходят по стадионите.

Това ако верно е така, е доста голяма глупост... Аз ако живея примерно в Търговище, няма да мога да гледам Левски , за да отида да гледам Светкавица - Видима на стадиона :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 10:27 am 
Аватар

според мен ги боли уя за посещаемостта по стадионите... по скоро ще забранят всякакъв футбол освен българския, за да може телевизията, която излъчва А група да има по-голям рейтинг. така сигурно са се спазарили от бфс и телевизиите....

gledaisport.com ще бъде налазен от милиони този сезон :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 12:45 pm 
Аватар

НЕ МОЖЕ да се забрани да се дават само чужди първенства и да се дава само българското. Блокираните часове са точно това - в тях не се дава НИКАКЪВ футбол - нито български, нито друг. В тези часове трябва да се играят поне половината мачове от съответния кръг на Българското първенство. Идеята е, че така караш хората да идат на стадиона да гледат местни мачове А, Б група или там каквито има.

Хубава-лоша - това е положението, схемата е такава. Не можеш да забраниш да се давам чуждо и да даваш българското - така нарушаваш принципите на конкуренцията. Затова федерациите сами решават .- или даваш всичко и се надяваш хората да гледат твоето, а не чуждото, или не даваш нищо и се надяваш хората да идат да гледат твоето на стадиона. Има губещи и при двата варианта, всеки си решава...

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 1:09 pm 
Аватар

Като цяло е поредната простотия на БФС и единственият ефект,които ще се получи е,че още повече хора ще намразят българският футбол,въпреки че и той ще бъде блокиран.Напълно е ясно,че един човек които е свикнал да гледа Ливърпул,Манчестър,Барселона,Реал,Милан и т.н няма да отиде да гледа български отбор,ако ще и да не се дава абсолютно никакъв футбол по тв.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 1:20 pm 

Все още не ми е ясно как ще стане принудата, след като Диема откажат да спазват това малоумно правило. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 1:22 pm 
Аватар

Още преди година и нещо бях абсолютно сигурен че натам отиват нещата, поради което си купих отделна сателитна система (чиния, приемник/dreambox/ и всичко необходимо) и си реших проблема един-път завинаги !
Ефекта от поредната недомислица на БФС-кретените ще е точно такава - яко налазване по интернет-стриймовете или сателитните системи... Кой каквото може да си позволи.

Omraz написа:
Все още не ми е ясно как ще стане принудата, след като Диема откажат да спазват това малоумно правило. :smt006
ами нали сега е модерно - ще им вземат лиценза :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 1:32 pm 
Аватар

Omraz написа:

И аз не виждам как ще стане. Единствен, ама единствен вариант ми се вижда УЕФА да е вкарала такова задължение на фирмите, които продават правата (т.е. Диема да купи правото да излъчва у нас с ограничението да не предава между толкова и толкова).

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 1:32 pm 
Аватар

това да не е марката дучека, че да им вземат лиценза :losers

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 3:37 pm 
Аватар

Може да се спре излъчването на диемите и не,ако реши БФС,а УЕФА.Те и затова диемите почнаха масирана пропаганда,как народът щял едва ли не да умре от мъка,ако се спре "величественият" английски футбол.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 3:42 pm 

Тва са ебати тъпотиите. :smt042
Ако наистина по някакъв странен начин успее да се наложи това споразумение, то най-много Диема и Нова спорт да си пуснат мачовете по сайтовете. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 4:36 pm 
Аватар

Rossinioll написа:
Може да се спре излъчването на диемите и не,ако реши БФС,а УЕФА.Те и затова диемите почнаха масирана пропаганда,как народът щял едва ли не да умре от мъка,ако се спре "величественият" английски футбол.

Как точно УЕФА ще налага нещо на частна компания? :smt017 Аз казах какъв е единствения вариант, според мен....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 4:53 pm 
Аватар

Естетствено, че не може. Русенеца още живее при Тато :bigok
А и много ме съмнява, че УЕФА държи правата за Висшата лига, например, та да може да им диктува подобни клаузи. За турнирите да, но вътрешните първенства трудно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 4:58 pm 
Аватар

И на мен ми е мътно.

За вътрешните - може да има договорки с ноционалните федерации, т.е. УЕФА налага на тях, те съответно на тези, които държат правата за техните първенства и оттам - за продаването в чужбина. Но схемата ми изглежда дооооста сложна. Въпреки това вероятно има някакъв механизъм, щото блокирани часове си има (а по чужбина едва ли са толко тъпи, че да не се сетят). Но аз не виждам как точно става....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 5:04 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Rossinioll написа:

Как точно УЕФА ще налага нещо на частна компания? :smt017 Аз казах какъв е единствения вариант, според мен....

Когато тази частна компания притежава нещо,което е под егидата на УЕФА може.
http://www.uefa.com/uefa/events/tv/news ... 19817.html
http://www.uefa.com/newsfiles/88494.pdf

Седем:Едно написа:
Естетствено, че не може. Русенеца още живее при Тато :bigok
А и много ме съмнява, че УЕФА държи правата за Висшата лига, например, та да може да им диктува подобни клаузи. За турнирите да, но вътрешните първенства трудно.

Англичаните,ако не искат някой да им се разпорежда просто няма да играят в европейските турнири и това е.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 5:24 pm 

Честито Бнт и Тв7 по един мач на кръг демек 2 мача само ще се дават :bigok ... Демек се връщаме в доброто старо време :bigok . Сега остава ТВ+ да вземат мачовете в Лига европа и ШЛ и футбола може да се закрие :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 5:35 pm 

Откога тоя форум се интересува кой мач ша дават по талавизора :smt031

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 5:40 pm 

Еми гостуванията ме интересуват живо, ква финансова криза ме е хванала едва ли скоро ще ходя на гостуване :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 7:10 pm 

Добре де, те ше дават по 1 мач на кръг двете телевизии, ама ако тея мачове попаднат в блокирания час :bigok нищо няма да се дава така ли? Тоест с тоя по един мач на телевизия на кръг ше важи ли всъщност изобщо тоя блокаж?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 7:10 pm 

Жалко. Върнахме се на положението от преди няколко години когато се даваше по 1 мач от Анал 1.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 8:09 pm 
Аватар

Щеше да е добре поне по 3 мача да предават, 2 са малко според мен. Иначe, браво за решението да няма такива идиотщини, като мачове от 21:45 в неделя.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 8:10 pm 
Аватар

Mr.Freesk написа:
Добре де, те ше дават по 1 мач на кръг двете телевизии, ама ако тея мачове попаднат в блокирания час :bigok нищо няма да се дава така ли? Тоест с тоя по един мач на телевизия на кръг ше важи ли всъщност изобщо тоя блокаж?

Няма как тези два мача да бъдат в блокираното време.Ако блокираният час е от 15 до 17-00 в Събота,то единя мач които ще се дава по тв. ще бъде между интеревала от 18-00 до 20-00,а на другият ден,няма забрани,така че мачът може да бъде по всяко време.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 8:29 pm 
Аватар

Да ги блокират в милицията всички гъзове от бефесета и телевизии. Не гледам никакви други първенства и отбори освен Левски (когато не съм на стадиона, разбира се), но като чуя, че нещо ми е забранено, блокирано и не знам какво си, направо издивявам. Сигурно е заради спомените от комунизЪма и казармата, но всяка малоумна забрана ме кара да правя точно обратното.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 9:35 pm 
Аватар

Това не вярвам някой да го позволи. Да блокират събития с огромен рейтинг по Диадема и другите, които излъчват футбол, а не А група :smt005 Тъпаците в БФС не са ли наясно, че само един единствен мач (с на свинете два) на кръг ще се гледа от някого въобще?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 9:50 pm 

Rossinioll написа:
Mr.Freesk написа:

Няма как тези два мача да бъдат в блокираното време.Ако блокираният час е от 15 до 17-00 в Събота,то единя мач които ще се дава по тв. ще бъде между интеревала от 18-00 до 20-00,а на другият ден,няма забрани,така че мачът може да бъде по всяко време.

Да бе ясно. Ама ташака е да не се получи ситуация от сорта гостуване на Левски едновременно (или засичащо се малко) с Юнайтед Ливърпул да речеме и те заради тоя блокаж не дават нито единия.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 10:07 pm 
Аватар

Положението тотално си е ебало мамата ... Два мача на кръг, добре дошли в миналото. :ohmygod И по притеснителното - БНТ предават мачовете с гъза си, а оня ден като гледах тв7 - и те са същите. Може много да ги плюеме бтв (и не че няма защо), ама си предаваха мачовете свястно - с нужното количество камерии т.н. Доколкото позволяваха стадионите и възможностите, разбира се. Сега ще има пак "върни Асене малко". :?

А ако ТВ плюс верно вземе евро мачовете на нашите отбори вече .... много ми е интересно как СЕМ го разрешава това :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 10:10 pm 

thegboy написа:
Положението тотално си е ебало мамата ... Два мача на кръг, добре дошли в миналото. :ohmygod И по притеснителното - БНТ предават мачовете с гъза си, а оня ден като гледах тв7 - и те са същите. Може много да ги плюеме бтв (и не че няма защо), ама си предаваха мачовете свястно - с нужното количество камерии т.н. Доколкото позволяваха стадионите и възможностите, разбира се. Сега ще има пак "върни Асене малко". :?

А ако ТВ плюс верно вземе евро мачовете на нашите отбори вече .... много ми е интересно как СЕМ го разрешава това :?

Тва за ТВ+ е най-притеснителното според мене. Ебати по-добре да хванат да ги направят пей-пър-вю, отколкото да тряа да си сменяш целия оператор, за да гелдаш мачовете на БГ отбори в Европа. Очевиден гнусен монополизъм...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 10:12 pm 
Аватар

Лига Европа и ШЛ доколкото знам още са при битиви така че споко. А тв7 предполагам ще се постараят за първенството. По БНТ ще си гледаме мачове с техника от 70те :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 10:15 pm 
Аватар

мазохистично... по-мазохистично... мач по БНТ1

:blass

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4079 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 136  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]