forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 3:02 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1548 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 52  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юли 27, 2011 10:36 pm 
Аватар

air_J написа:
Песимист съм за мача, и очаквам минимална победа, и то вероятно с допуснат гол. Хубавото е, че и миналата година за мачовете с шведите бях песимист, а в крайна сметка ги отстранихме, та дано тази година отново върже. :bigok Иначе сериозно - мача според мен е 2:1 за Левски и то с драма. Не съм гледал и секунда от мач на Спартак Търнава, но просто имам такова предчувствие, някак си самият отбор не е популярен, излизаме като фаворити, и дори с леко надменно отношение към мача, а този сценарии и друг път се е получавал и... :smt006 В крайна сметка каквото сабя покаже - успех на момчетата, и утре ще имат моралната ми телевизионна подкрепа през целият мач. Ако отново ще има момчета като мен от чужбина, които ще искат да им пиша в реално време какво се случва на мача отсега да дават заявки. :bigok

+1 :ls-cup

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 27, 2011 10:43 pm 
Аватар

Росен написа:
Дано да има 1 и да е за тебе :D Аз имам усещането, че ще има много хора утре. Една колежка сутринта минавала покрай Герена тъкмо като отваряли касите и имало много народ. А и щом ще пускат още билети в продажба, това е добър знак.

Аз лично с тия пичове дето ходя постоянните,освен тях ще има и некви пришълци :loser2 Тоест,единия е идвал веднъж на мача с Миньор га взехме титлата,но даже не гледа футбол.Верно доста интерес,дано сме над 15 хилки.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 27, 2011 10:47 pm 
Аватар

Аз ще ходя към 15:00 часа, да си паркирам на сгодно местенце, да си заседна да си пия кафенце и да се кефя на гледката :D нямам търпение :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 27, 2011 10:48 pm 
Аватар

заклевам се...половин час го търсех тоя пуст магазин на васил левски.... :ohmygod2 накрая ходихме до герена с колежката за 8 билета :smt003 и реших, че няма да се прибера, без да го издиря този магазин та се връщах обратно и го намерих и си купих тениската :smt001

а по темата:
мачкай лавинооооо :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Абе труден мач ще е. Възможностите в европейските турнири са много изравнени днес. Особено на ниво около нашето. Дано да бием.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

http://www.youtube.com/watch?v=3hOq_xr4 ... 9&index=11

АЙДЕ САКАМЕ , АЙДЕ ЧЕКАМЕ :lsfc3 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 27, 2011 10:57 pm 
Аватар

То стадионът хубаво ще е пълен, ама зависи и КАК ще е пълен.
Хора, без нас и тоя път няма да мине. Всеки, който утре стъпи на трибуните и за момент не бива да се отчайва и да губи вяра в крайната победа. Не е момента за разбирачески критики, за "айде играйте бе" след 10 - ата минута, за псувни след всеки сгрешен пас. Ако ще го правим, да го правим както трябва. Или, щом си на мача вярваш в отбора, в играчите, в успеха и като като така подкрепяш до последно - каквото и да стане, дори и работите да тръгнат на зле. Или си имаш съмненията, имаш си убеждението че в тоя вид няма да станат работите, гризе те страха пак да не стане някой резил - и тогава си оставаш у дома. Средно положение, няма, аз така разбирам нещата па дали съм прав или крив е отделен въпрос.
Очаквам тегав, труден, нервен мач. Изходът като нищо ще излезе на кантар. Но можем да бием, трябва да бием и като така значи ще бием. Оттук нататък от мен се очаква вяра до последно и подкрепа докрай. 15 000 нека сме на тоя акъл и ще успеем. Нерядко съм се убеждавал - при изравнени сили победата идва при този, който по - силно вярва в нея.
Само "Левски"!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 27, 2011 10:58 pm 
Аватар

Някой да даде някакъв телефон за утре, ако се наложи да се взимат билети за сектор "Б", да се обадя да се вземат, после ще си ги платим. :)))

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 27, 2011 11:01 pm 
Аватар

:levski :levski :levski :levski :levski :levski :levski :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc3 :levski :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4 :levski :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4 :levski :levski :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4 :levski АРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 27, 2011 11:04 pm 
Аватар

Утре ги закриваме тия и ги пращаме да играят в с. Търнава, обл.Враца :bigok ! Мощноо сините ! :levski :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 27, 2011 11:05 pm 

air_J написа:
Песимист съм за мача, и очаквам минимална победа, и то вероятно с допуснат гол. Хубавото е, че и миналата година за мачовете с шведите бях песимист, а в крайна сметка ги отстранихме, та дано тази година отново върже. :bigok Иначе сериозно - мача според мен е 2:1 за Левски и то с драма. Не съм гледал и секунда от мач на Спартак Търнава, но просто имам такова предчувствие, някак си самият отбор не е популярен, излизаме като фаворити, и дори с леко надменно отношение към мача, а този сценарии и друг път се е получавал и... :smt006 В крайна сметка каквото сабя покаже - успех на момчетата, и утре ще имат моралната ми телевизионна подкрепа през целият мач. Ако отново ще има момчета като мен от чужбина, които ще искат да им пиша в реално време какво се случва на мача отсега да дават заявки. :bigok

Щом като си мислиш, че нашите се смятат за фаворити, значи не си усетил нервността в думите на Гонзо, което може да значи само едно: страх и колебание. Ясно е че и футболистите искат да смачкат съперника, ама друг е въпроса дали знаят как и дали когато видят, че не става по начините по които са си мислили че ще стане, няма да се повтори познатия филм - безидейно кюскане и гол в нашата врата след контра или статично. Това естествено е най-песимистичния вариант, който всеки от вас допуска, но малко биха се осмелили да кажат на глас. Въпреки всичко съм убеден, че няма да загубим, а всяка победа ще е добре дошла.
В този ред на мисли от психологическа гледна точка според мен по-ценна ще е трудна победа с 1:0 без допуснат гол, отколкото 4 или 5:0. Дано Търнава да се окажат много здрав отбор, който да ни озори, за да може отбора да се кали и да си повярва за следващия кръг.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 27, 2011 11:09 pm 
Аватар

Пф дано около 1, 2 да има още билети за Б, че ще полудея иначе :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 27, 2011 11:42 pm 
Аватар

силно се надявам повечко хора които спадат към люпенето на семки и мълчаливото съзерцаване на мача да си се преместят от "В" в "А" сектор..........да не виждам някой да си търси местото утре :)

СЕКТОР Б е нашата трибуна! Нека синьото сърце на лъва да изреве мощно утре и да пометем противника!
САМО СИНИТЕ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 27, 2011 11:45 pm 

Нов сезон, нова надежда за евро-поход и приказка, първи мач, хиляди сини сърца на Герена!Всичко започва отначало. Не си пестете гърлата, на Герена трябва да е земният ад за всеки гост! Нека отбора утре види за кого и за какво играе най-вече...
САМО ЛЕВСКИ!
:levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 27, 2011 11:47 pm 
Аватар

Очаквам тежък мач...с оглед на това, че имаме много нови. Ще има напрежение със сигурност....и ако успеем да вкараме ранен гол би било перфе. Много ми се иска да не допуснем някой идиотски гол от контра след като сме ги натсинали яко и сме изпуснали няколко положения...тва ми е единственото притеснение. Дано все пак изиграем добре мача и бием....това е най-важното....нещо от рода на 1:0 или 2:0 ми се върти....по възможност без да допускаме попадение.
Стадиона съм сигурен, че ще се понапълни стабилно...атмосферата ще е на ниво....хората са жадни за футбол.....остава само отбора да си свърши работата :lsfc1 :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 27, 2011 11:48 pm 
Аватар

СИЧКИ НА СТАДИОНА ДА ПОДКРЕПИМЕ ШАМПИОНА !!! Според мене биеме 3:0 и ги изпращаме на теяя ! а дано стадиона да се напълни и да покажеме на селяните от Латекс и на прасетата какво е публика !!! :levski :levski :levski :levski :levski :levski :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :levski :levski :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 27, 2011 11:50 pm 
Аватар

Утре е първият ни мач в Европа. Може да е първи, и последен, за това трябва да помогнем на момчетата и да им дадем нужната подкрепа през целия мач! Очаквам тежък двубой, с много емоции и силно се надявам да го спечелим! :levski :lsfc3 Айде вейте ги бе, да ги виждам! :bigok :lsfc3 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 27, 2011 11:54 pm 

Утре някой с влака, който 17:30 е на Подуене ? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 27, 2011 11:55 pm 
Аватар

кой не пее е чорбар :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 28, 2011 12:04 am 

BlueTerror1914 написа:
кой не пее е чорбар :bigok

Кой не скача и не пее той за Левски не милее :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 28, 2011 12:06 am 

Soul написа:
Очаквам тежък мач...с оглед на това, че имаме много нови. Ще има напрежение със сигурност....и ако успеем да вкараме ранен гол би било перфе. Много ми се иска да не допуснем някой идиотски гол от контра след като сме ги натсинали яко и сме изпуснали няколко положения...тва ми е единственото притеснение. Дано все пак изиграем добре мача и бием....това е най-важното....нещо от рода на 1:0 или 2:0 ми се върти....по възможност без да допускаме попадение.
Стадиона съм сигурен, че ще се понапълни стабилно...атмосферата ще е на ниво....хората са жадни за футбол.....остава само отбора да си свърши работата :lsfc1 :levski

Като гледам, колко не ни е сработена защитата може и да пуснем някой гол, но няма нищо. За мен най-важното е да вземем победа пък aко ще и с 3:2.
Дори и при такъв резултат на словаците ще им се стъжни на реванша. Разбира ce чиста победа с без значение с колко гола е най-добре.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 28, 2011 12:16 am 

Изпих всичкото уиски в нас и съседа, изслушах целия възможен ХАРДБАС на планетата и в ютуб, и изпуших всичките контрбандни цигари от Илиенци за по 2 и 50 кутията!!! НЕ СЕ ИЗДЪРЖА ЕЙ!!! :bigok
П.п. и прочетох целия форум, барабар с досиетата ви, 2 пъти! :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 28, 2011 12:21 am 
Аватар

Положението излиза извън контрол в тоя форум. Супер зарибени сме всички. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 28, 2011 12:23 am 
Аватар

По обяд потегляме от Дивия Запад :smt026 :smt026 :smt026
:lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 28, 2011 12:26 am 

Много, много съжалявам за офтопика, дайте линГ за 1 песен на Левски, че не мога да я намеря и да се запра мирен тая нощ - почваше с "Алеее, алеее горе всички ръцеее" ... как я забравих да се ева... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 28, 2011 12:27 am 

http://www.youtube.com/watch?v=cGxmyPjDgN0

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 28, 2011 12:27 am 
Аватар

Момчета, срам ме е не ме е срам - за пръв път утре ще стъпя на Герена.Родом съм от Търговище, живея във Варна от 6-7 години... първия ми мач беше Левски - Ливерпул... с моряците не съм пропускал, освен 3:2 след Шалке(на мачовете със Спартак също ходех).Утре ще е много специален ден, не мога да ви опиша как се чувствам, дано победим...вярвам в синята идея, и дано я запазя в сърцето си независимо какво ще се случва за напред и така докато съм жив.ТИ СИ ЛЮБОВТА, В НАШИТЕ СЪРЦА - ЛЕВСКИ СОФИЯ !!!! :smt006 :levski :levski :levski :levski :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc1 :lsfc1 :lsfc1

шампион е Левски София

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 28, 2011 12:28 am 

СелянинО написа:
http://www.youtube.com/watch?v=cGxmyPjDgN0

Златен!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 28, 2011 12:29 am 
Аватар

FCL-Energy написа:
Момчета, срам ме е не ме е срам - за пръв път утре ще стъпя на Герена.Родом съм от Търговище, живея във Варна от 6-7 години... първия ми мач беше Левски - Ливерпул... с моряците не съм пропускал, освен 3:2 след Шалке(на мачовете със Спартак също ходех).Утре ще е много специален ден, не мога да ви опиша как се чувствам, дано победим...вярвам в синята идея, и дано я запазя в сърцето си независимо какво ще се случва за напред и така докато съм жив.ТИ СИ ЛЮБОВТА, В НАШИТЕ СЪРЦА - ЛЕВСКИ СОФИЯ !!!! :smt006 :levski :levski :levski :levski :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc1 :lsfc1 :lsfc1

Честито! :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 28, 2011 12:33 am 
Аватар

FCL-Energy,ще усетиш магията.Не знам просто на европейските мачове има неква магия,неква сила.Големо напрежение,драми ама накрая всичко да е ок.
:lsfc1 :lsfc1 :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1548 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 52  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]