forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Дек 27, 2025 1:53 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 309, 310, 311, 312, 313, 314, 315 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 3:12 am 
Аватар

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=975512 понеже статията е изтрита от ЙОтубата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 9:41 am 
Аватар

Не е само климатът виновен за многото самоубийства и психарски изцепки в страни като Норвегия, Дания, Финландия. Не знам дали някой от вас е живял там, но като цяло имаме една не много вярна представа за живота там. Тези страни са толко богати и добре уредени, че човек няма почти никакви пречки, които да преодолее, няма интрига, няма предизвикателства в живота (които ни изграждат като хора и личности), освен може би каква кола да си купиш - Мерцедес или БМВ или как да си изхарчиш парите, щото и това не е лесно. Нашето всекидневие е така заето от низ от проблемчета, че не ни остава време да мислим за глупости.

Този вид "скука", т..е да загубиш живеца, амбицията да се справяш в живота си, да преодоляваш препятствията по пътя си е нещо много страшно, колкото и да ни е трудно да го разберем от позицията, в която сме ние.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 9:44 am 
Аватар

peccatum7 написа:
Тези страни са толко богати и добре уредени, че човек няма почти никакви пречки, които да преодолее, няма интрига, няма предизвикателства в живота, освен може би каква кола да си купиш - Мерцедес или БМВ или как да си изхарчиш парите, щото и това не е лесно. Нашето всекидневие е така заето от низ от проблемчета, че не ни остава време да мислим за глупости.

Една от причините да сме още тука :bigok Иначе тоя психопат е постнал добър клип. Не знам дали той го е правил, но има много верни неща и усещам, че ще стане беля с тия наводнени от цигани западни държави :?
И все пак, този акт постигна желаната цел, макар и с такива средства.
http://www.occidentaldissent.com/2011/0 ... plar-2083/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 10:31 am 
Аватар

Причината за големия брой самоубийства в скандинавските страни няма нищо общо с материалното положение на хората. В Нова Зенландия се живее още по-добре, но не се самоубиват грам. И това е защото нямат 10 месеца зима и 6 месеца непрестанна нощ. Отдавна е доказано, че превъртат точно поради тези причини. Само Шеки може да живее там без нищо да му стане, щото си е шантав и без това :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 10:37 am 

Aбе тъп съм,някой може ли да ми каже защо тоя е избил толкова хора,не гледам телевизия и сега разбирам :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 10:37 am 

Неслучайно и метъла вирее най-много там. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 10:41 am 
Аватар

Според данните на СЗО не си много прав, тъй като Нова Зеландия е пред Норвегия в класацията, като има около 13.2 самоубийства на 100к човека за 2008 г.

Япония също има много висок стандарт, не са на север, но пък са много, много напред в тая класация.

Извод: У нашо село си е най-убаву :bigok

http://www.who.int/mental_health/prevention/suicide/country_reports/en/index.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 10:43 am 

E в Япония е въпрос на чест, ако се издъниш сериозно взимаш самурайския меч и в корема. :loser2 Нали и един министър си беше направил харакири наскоро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 10:48 am 
Аватар

Хаити е на последно място по самоубийства, като според последното изследване там са се извършили чутовните 2 такива богунеугодни деяния за 1 година..

П.П. А веднага след Хаити са богаташки държави като Антигуа и Барбуда, Сейнт Китс и Невис и Хонндурас :loser2

Какъв е изводът, бедняци?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 10:59 am 
Аватар

Добре че са комунистите да ни ебат остро през гащите 67 години вече, та да се изградим като личности :bigok Ние сме нация от изградени личности :bigok да живее бкп, дкмс и бат бойко :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 11:03 am 
Аватар

Omraz написа:
E в Япония е въпрос на чест, ако се издъниш сериозно взимаш самурайския меч и в корема. :loser2

А в България е въпрос на чест, като се издъниш да се покажеш по телевизията и да обвиниш другите :bigok
Ако не се лъжа кмета на Киото след заметресението си беше направил харакири, защото не могъл да предотврати големите разрушения :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 11:06 am 
Аватар

Японците са в едната крайност, ние в другата, но пък ние мрънкаме :bigok :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 11:07 am 
Аватар

а те работят :bigok Трябва да има баланс в природата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 11:11 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Добре че са комунистите да ни ебат остро през гащите 67 години вече, та да се изградим като личности :bigok Ние сме нация от изградени личности :bigok да живее бкп, дкмс и бат бойко :bigok :bigok :bigok

Демек колкото по-беден, толко по-щастлив :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 11:11 am 
Аватар

Точно така :bigok Ебан в гъза, но щастлив :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 11:14 am 

Съвсем не на шега, аз си мисля че в България е по-лесно да живееш щастливо отколкото в САЩ например.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 11:22 am 
Аватар

Естествено само да ти остават поне 1000 лева чисто на месец и си цар и господар :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 11:29 am 
Аватар

За Щатите не знам, там дори не съм ходил още. Може би ако имаш образование и не си мързелив, по-лесно ще пробиеш отколкото тук. Поне така са ми казвали доста мои приятели, които заминаха там и за миг не съжаляват, че са го направили.
За Канада примерно смятам, че животът в България по НИТО ЕДИН критерий не превъзхожда канадския. В същото време имаме много митове е легенди как българите сме по-отворени към света, как сме по-добронамерени, как повече умеем да се забавляваме, колко сме работливи в сравнение със студените канадци или скандинавци. Лошото е, че нищо от това не отговаря на истината.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 11:31 am 
Аватар

peccatum7 написа:
За Щатите не знам, там дори не съм ходил още. Може би ако имаш образование и не си мързелив, по-лесно ще пробиеш отколкото тук. Поне така са ми казвали доста мои приятели, които заминаха там и за миг не съжаляват, че са го направили.
За Канада примерно смятам, че животът в България по НИТО ЕДИН критерий не превъзхожда канадския. В същото време имаме много митове е легенди как българите сме по-отворени към света, как сме по-добронамерени, как повече умеем да се забавляваме, колко сме работливи в сравнение със студените канадци или скандинавци. Лошото е, че нищо от това не отговаря на истината.

За забавленеито не съм съгласен. Получавам фийдбеци от приятели дет са там по бригадии купони и съм потресен :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 11:33 am 
Аватар

е, аз съм живял няколко години там :bigok Пък и въпросът е какво приемаш за забавление - например няма миришещи на пот чалгаджийници с мъртво пияни п.утки по масите и селянЕ по бели потници :loser2

Последна промяна peccatum7 на Вто Юли 26, 2011 11:37 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 11:35 am 
Аватар

Не бе за САЩ. Некви вкиснали бири пиели и повечето с напиват от няколко чашки или па изпият една на екс и се препарират и тем подобни простотиЙ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 11:43 am 
Аватар

Това американците или нашите юберменш студЬентЬе, отишли на бригада и дебнещи хипермаркетите кога ще изнесат стоките с изтекъл срок на годност :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 11:49 am 

Mr. Smith написа:
.... нашите юберменш студЬентЬе, отишли на бригада и дебнещи хипермаркетите кога ще изнесат стоките с изтекъл срок на годност :smt006

:smt005

Аз като виден Бай Ганьо, когато бях работник в американски хипермаркет, повреждах умишлено опаковките на стоките, носех ги да ги преоценят, след което в края на смяната си ги купувах. :lol:
Например взимам една консерва с ананас за 3 долара, бия я в земята 2-3 пъти, тя се изкривява, става 69 цента и аз си я купувам. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 11:49 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Това американците или нашите юберменш студЬентЬе, отишли на бригада и дебнещи хипермаркетите кога ще изнесат стоките с изтичащ срок на годност :smt006

Това между другото е нещо много полезно - отиваш вечерта към 10 и си взимаш едно кило вратни пържоли за 2 лева, като срокът им изтича на другия ден (а по принцип заради строгите им правила самото месо не се разваля още поне 2 дена) :smt003
Българите там са най-големите професионалисти по отношение на прИмоции и намаления..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 11:53 am 
Аватар

Omraz написа:
Mr. Smith написа:
.... нашите юберменш студЬентЬе, отишли на бригада и дебнещи хипермаркетите кога ще изнесат стоките с изтекъл срок на годност :smt006

Аз като виден Бай Ганьо, когато бях работник в американски хипермаркет, повреждах умишлено опаковките на стоките, носех ги да ги преоценят, след което в края на смяната си ги купувах. :lol:
Например взимам една консерва с ананас за 3 долара, бия я в земята 2-3 пъти, тя се изкривява, става 69 цента и аз си я купувам. :lol:

:lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 11:58 am 
Аватар

Така трябва да е :smt006 В зората на демокрацията един колега на баща ми, отива на бачкане в Германия, влиза в хипармаркета и гледа много евтини големи консерви, купува смело, панира си ги, пържи, на филиики :bigok След 2 месеца разбрал, че е храна за кучета :bigok После като разказваше историите си, хората го питат как ги е ял тия неща, а нашето момче "Чи ко, найш колко убаво беше" :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 12:07 pm 

Един приятел, който е над 50. :bigok
Навремето над 10 години е живял във Финландия. Водката там била скъпа и трябвало да се измисли схема. :bigok Измислила се моментално.
Баща му работел в консервена фабрика в България. Оттук му затварял на поточната линия водка в консерви с етикети - патладжан, чушки, домат. :loser2
И така постоянно колетчета. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 27, 2011 12:02 am 
Аватар

Omraz написа:
Mr. Smith написа:

:lol: :lol: :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 27, 2011 1:08 am 

Omraz написа:
Не започвай темата, че аз веднъж споделях за ебане на красиви туркини и форумът ме разкритикува остро. :loser2
Също така имаше и много емотиконки - :ohmygod :ohmygod2 :ohmygod

:lol:

В общи линии поех клавиатура в зъбите. :loser2

е то според един виден член на форума и симпатичните момичета от Лом със загар стават, но си знаем че не е така!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 27, 2011 10:09 am 
Аватар

ЕДНАЛЮБОВ написа:
Пеем к.р за дсб, мсб костОФФ, мостофф и всичките ни политици.Тва да влезнеш в опозиция с турците и комунистите е ебахти к.р... :ohmygod
и к'во се Очудваш?Спомни си по времето на кое управление се появиха новините на турски по БНТ :!: И то при положение, че цялата власт по онова време беше синя :ohmygod2 :ohmygod :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 309, 310, 311, 312, 313, 314, 315 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]