forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 10:59 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 608, 609, 610, 611, 612, 613, 614 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 12:01 pm 

18+13=31
31<36 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 12:08 pm 
krivia написа:
Аз ще се радвам да вкарва, и то не няколко, а колкото се може повече, само че на този етап не виждам как ще става. Ето това е.
Искрено ще се радвам да съм бил сглупил и мнението, което съм си иградил за него да е погрешно ... Защото това ще бъде екстра за всички, които обичаме Левски ...

И кво излиза значи, може да сереш свободно и спокойно в путката на всеки, който ти скимне, обаче ако успеел, ако вкарвал голове, ти много си щял да се радваш за него и щял си да приемеш, че си "сглупил" (бахти гейската дума) :ohmygod
А не знам ние каква секта сме, но някои от другата страна (всички сме левскари, всъщност!) са изключително самовлюбени същества. Той, видиш ли, му стигало един клип, за да разбере, че Х е по добър от Y. Точка! Той каза! И ние, които ни трябват не един клип, а поне 5 мача, сме стадото, от което той се отвращава... Аз съм убеден, че за Хидъна и Гуардиола е човек със стадно мислене и не би бил от висотата на ТВЪРДЕНИЯТА МУ, които не подлежат на коментар и които са по-сигурни и от аксиома!

Айде Рушвета да се облича и да се мятаме на плаж, че тука си еба майката :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 12:12 pm 
Аватар

Абе когато кажем на някой, че е за форума на Гонг, той се обижда, защото там е пълно с ретарди и той го знае, а мнението му звучи 1:1 с тяхното. Някой приема някаква своя теза за ФАКТ и развива 10 минути теории за следващите събития...

Мнението на krivia "Стигат ти 10 минути да го видиш на тренировка, че тоя глупак за нищо не става" беше точно ала Гонг.. Сори :)

Хидън, няма защо хората да залагат акаунта си, защото повечето като мен залагат много повече- времето, парите и любовта си да са навсякъде с отбора, а разплатата, когато се провалим, е разочарование, което мисля, че е много по- важно от един акаунт ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 12:16 pm 
Аватар

hidden767 написа:
18+13=31

Когато двамата основни нападателя вкарат по повече от десет гола, значи играта на отбора е вървяла и в другите линии, последно така стана сезон 2008/2009-та и станахме шампиони :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 12:17 pm 
Аватар

Бачи акримуний борави с думите също толкова добре,както си със сметките и сметкоплана :bigok Иначе на хидън останалите разбирачи им пожелавам да ходят по-честичко на мачове :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 12:20 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
hidden767 написа:
18+13=31

Когато двамата основни нападателя вкарат по повече от десет гола, значи играта на отбора е вървяла и в другите линии, последно така стана сезон 2008/2009-та и станахме шампиони :smt006

Певеца тогава от 11 гола, 7 ги вкара в 2 мача срещу жАлтити и Беласица :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 12:23 pm 
Аватар

Ама вкара и срещу свинете, нали :smt006 Дали не им ебахме майката с най-яловото нападение в този мач :bigok Още си спомням с умиление този мач :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 12:47 pm 
Аватар

За съжаление и аз няма как да не се върна към този мач :D Гонзо с маска - чорбари стряска,както и бок Ицо на един крак :D и Кокала :D

http://www.vbox7.com/play:e2d46629&start=26 :levski Жалко за Жорето,защото имаше качества,ама с много раним характер.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 12:48 pm 
Аватар

Е, добре де, тоя раним характер и 20те фена на Славия ли го смачкаха с големите очаквания?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 12:51 pm 
Аватар

Питай 20те фена на Славия :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 1:12 pm 
Аватар

Makedonalds, успокой топката бе момче, да не би да говоря за теб случайно? Писането ти е някакво крещене, което е смешно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 1:24 pm 
Аватар

Момчето отиде на плаж, затова аз ще ти напиша "Я си ебавай пичката лелина бе, покемон!" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 1:28 pm 
Аватар

Рушвета написа:
Добре, че след 4 дни почват мачовете, щото тоя форум изперка отсекъде :smt005 :loser2

Какви мачове бе?! И като има мачове, да не би тия същите няколко човека да ходят на тях? И тогава правят същото - гледат по телевизията и правят паралелен разбор тук във форума. Големи спецове и левскари, милеят за успешното бъдеще на отбора, ама по телевизията. От тях само SZ_FEN е в чужбина, при това много далече, и телевизията и този форум са единственият начин да е близо до отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 2:04 pm 
Аватар

А и SZ_Fen е единствения, който е позитивен и обича отбора, не храчи и плюе по него и по ФЕНОВЕТЕ му и не се разграничава от ТЯХ. Въпреки скаутските му усилия, на мен ми е кеф да го чета. Ами разни Хидъни и Смирновци, които говорят за нас и вас, наричат ни стадо, защото си даваме сърцето и душата на стадиона, който те не са помирисвали, те ме отвращават вече сериозно. Доскоро ми беше забавно и ставаше някаква дискусия с подобни индивиди, но вече е направо гнусно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 2:08 pm 

Вие щото не знаете навремето какво чудо беше :lol: Имам предвид Нашите сезони в периода 2005-2007 :lol:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 2:36 pm 
Аватар

Някой помни ли един образ - Емигрант. Според него всички мачове бяха купени, всичко беше уредено в наша полза при това. То пък за беда все литекс ставаше шампион :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 4:18 pm 

JonnKa написа:
Айде айде.. цялата работа тръгна от това, как Шурд Арс беше "разкрит" от една тренировка, че не става! И това не беше изказано като мнение, а като завършена теза и едва ли не и се придаваше някаква тежест от дадения човек, че едва ли не това е така и друго няма! Това не е просто мнение, а е натрапване, още повече, от човек който едва ли има някакво спортно образование, и още повече - пишещ във ФОРУМ. Ами не, такова нещо не виждам как може да се приеме нормално. Всеки е свободен да пише и анализира колкото си иска, но го приемам за нормално когато това е представено под формата на мнение. Същото и за Хидън - от един клип за 1 мин разбрал, че някакъв бил по-добър, от някакъв друг :ohmygod Това даже няма и да коментирам колко е абсурдно.

SZ_Fen, не гледаш безпристрастно на нещата ;) Ако хидъна и още някои бяха (бяхте) мнозинство, и споделяхте дадена теза, и дойда аз и заявя категорично противоположна теза на вашата, реакцията ви щеше да е същата. Напълно нормално е когато голяма част споделяме дадено мнение, да го защитаваме. Проблема е, че 3-4 писатели тук нямат мнения, а тези. И тези тези биват пльоснати категорично. Еми сори, няма как да стане нормална дискусия ;)

Иначе и аз не искам Батков да е зад клуба, и аз съм на мнение, че Гонзо не е най-добрия вариант за треньор. Но Батков си е начело, и няма много, което може да се направи - факт. Гонзо, колкото и да няма опит и качества, има хъс, има жажда за успехи, и не на последно място - обича Левски! Склонен съм да му дам шанс само заради тия неща, които според мен също са толкова важни ;)

Градски, Хидъна и аз нямаме едно и също мнение по въпроса за Арш. Моето мнение можеш да го видиш на 624 страница. Коментарът ми беше по принцип, а не за някаква конкретна ситуация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 5:03 pm 

Morning Glory написа:
Рушвета написа:
Добре, че след 4 дни почват мачовете, щото тоя форум изперка отсекъде :smt005 :loser2

Какви мачове бе?! И като има мачове, да не би тия същите няколко човека да ходят на тях? И тогава правят същото - гледат по телевизията и правят паралелен разбор тук във форума. Големи спецове и левскари, милеят за успешното бъдеще на отбора, ама по телевизията. От тях само SZ_FEN е в чужбина, при това много далече, и телевизията и този форум са единственият начин да е близо до отбора.

За съжаление е така. Миналата година успях да видя на живо само мача ни с Дъндок и първия със свинете. Тази година ще видя само мача с/у Славия и първия мач от плей-офите, но само ако е в България. Може разбира се да посетя и някоя тренировка, но до голяма степен това ще е за мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 5:06 pm 

Седем:Едно написа:
А и SZ_Fen е единствения, който е позитивен и обича отбора, не храчи и плюе по него и по ФЕНОВЕТЕ му и не се разграничава от ТЯХ. Въпреки скаутските му усилия, на мен ми е кеф да го чета. Ами разни Хидъни и Смирновци, които говорят за нас и вас, наричат ни стадо, защото си даваме сърцето и душата на стадиона, който те не са помирисвали, те ме отвращават вече сериозно. Доскоро ми беше забавно и ставаше някаква дискусия с подобни индивиди, но вече е направо гнусно.

Почти се разплаках на изречението за сърцето и душата. Наистина сме много лоши :|
Само да вметна, че аз съм от ходещите на стадиона (на домакинствата). Пак казвам - Левски не е само на 50 човека от сектор Б, а на доста по-голяма фенска маса...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 5:10 pm 
Аватар

Аз пък почти се изсирам всеки път като ти видя мнението. Ходиш на стадиона само в съня си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 5:21 pm 

Аз пък почти се изсирам всеки път като ти видя мнението. Ходиш на стадиона само в съня си.

Хахаха, е щом така ти е удобно да мислиш, карай в същия дух. Ние не сме левскари. Левскари сте само ти и още 49 човека, ГОНЗОВИСТИ... и на стадиона сте само вие - други няма :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 5:32 pm 
Аватар

Има и такива като теб, бе. Цял мач люпат семки, кълнат играчите и псуват треньорите. Задници има навсякъде, дори и сред левскарите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 5:37 pm 
Аватар

Има и такива като теб, бе. Цял мач люпат семки, кълнат играчите и псуват треньорите. Задници има навсякъде, дори и сред левскарите.

:lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 5:40 pm 
Аватар

Без семки няма победа :bigok В повечето умрели мачове,ако нямаш семки,си загубен.

На мача с Академик в 0.37 секунда един до мен почна да псува дарко :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 5:41 pm 

Спрете се малко, всичко започна да става ужасно грозно. Няма по-малко или повече равни Левскари.Който оказва безвъзмездната си помощ и подкрепа си заслужава дълбокото уважение, но в крайна сметка нали всички сме сини... С такъв вид разединение, нищо положително и градивно...Четвъртък идва, дано след това се сложи край на всичко това...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 6:12 pm 

Не плюя и не псувам, не се провиквам, защото смятам, че годините, общественото и семейното ми положение това не го позволяват. Но не съм и клакьорка, нито пък идеята ми е да ъъъ да отида с братлетата и ъъъ да си направим лудницата, брато! Просто гледам мача, ако съм с някого - обсъждаме. И е добре, че има такива хора, защото иначе щеше да сме по-малко и от славистите. Изобщо като почнете да заключавате така умно, умно ми става много смешно. Все едно, че с теб и Гонзо започва и свършва тоя клуб... Посмали малко, огледай се добре в огледалото и посмали :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 7:10 pm 
Човекът на когото говориш е на 40+ и ходи в "А", ама ти си знаеш за ъъъъъ братлетата и ъъъъъ да си направят лудницата, както и за 50-те човека от Сектор Б.
Вие обаче винаги сте прави и това не се подлага на съмнение. Аксиома! Вие сте като Чък Норис и пържолата. Тя може да е свинска, да има вкус на свинска, да изглежда на свинска, но ако вие кажете, че сте я гледали в някой клип и там е пилешка, значи пържолата е пилешка!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 7:30 pm 

Честно казано изобщо ми е през... кой е, на колко е и къде ходи! Ако мислиш, че ще се впечатля и ще се разахкам, ти казах, че си сбъркал човека. Каквото имах да казвам, го казах и заставам зад него. Казах също и че не ми се занимава с Гонзовисти, с хора които тука се мъчат да налагат цензура или пък с такива, мислещи се за по-истински левскари от останалите. Тук съм, за да коментирам клуба, а не потребителите на форума и така ще бъде занапред, та ако ще някой да си наплюе монитора от яд, че му развалям простичката идилийка, която си е изградил.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 7:45 pm 
А не ти ли е тъпо, че тук никой не иска да коментира с теб диагоналното изнасяне на топката от вътрешните халфове към крилата и не се ли чувстваш изолиран, неразбран, несвойствено и не на място!? Не ти ли се иска да идеш в някое по-възвишено онлайн място, където потенциалът и знанията ти (безспорни и огромни) ще бъдат оценени?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 7:55 pm 

Makedonalds написа:
А не ти ли е тъпо, че тук никой не иска да коментира с теб диагоналното изнасяне на топката от вътрешните халфове към крилата и не се ли чувстваш изолиран, неразбран, несвойствено и не на място!? Не ти ли се иска да идеш в някое по-възвишено онлайн място, където потенциалът и знанията ти (безспорни и огромни) ще бъдат оценени?

Тц, чувствам се по-умен :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 608, 609, 610, 611, 612, 613, 614 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]