forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Дек 27, 2025 1:53 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 307, 308, 309, 310, 311, 312, 313 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 4:39 pm 
Аватар

ДПС е перфектно место за политическа кариера, има си електорат достатъчно да е винаги в парламента, през 2-3 мандата влиза във властта, да не говорим, че все още държи тази власт в доста райони и министерства :smt006 Нормално е да отговорят на обвиненията , че са турци с налагане на чисти българи в техните редици :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 5:00 pm 
Аватар

http://www.dariknews.bg/view_article.ph ... _id=752082 :(
В колкото и добре развита държава да живее, някой си рано или късно изпатква и става медиина звезда :smt012 Като е толкова отворен да беше отишъл в арабския квартал да среля :cold И сега типично за демократична Европа ще бъде изкаран луд и цял живот ще си живее на гърба на държавата, даже може и мемоари да напише :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 5:07 pm 
Аватар

Ако пронцетът на гласуващите се вдигне над 70-80, то ДПС няма да минат бариерата и да влязят в парламента. Техния електорат е винаги мобилизиран докрай и не мога да изцедят нищо повече. Ако се улесни и гласуването на българите в чужбина (извън Турция), съвсем ще им се ебе майката на резаните.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 5:08 pm 
Аватар

Еми айде де :bigok Сакаме и чекаме Ганя да излезе от кръчмата и да гласува :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 6:17 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=752082 :(
В колкото и добре развита държава да живее, някой си рано или късно изпатква и става медиина звезда :smt012 Като е толкова отворен да беше отишъл в арабския квартал да среля :cold И сега типично за демократична Европа ще бъде изкаран луд и цял живот ще си живее на гърба на държавата, даже може и мемоари да напише :ohmygod

По никакъв начин не искам да оправдавам психопата, но това е не по-малко зло:

Цитат:
На Ютьоя младежката организация на Норвежка работническа партия провежда ежегодно провежда събиранията си.

Както става ясно от статията, това са разни дечурлига на възраст между 14 и 19 години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 6:26 pm 
Аватар

Е Норвежката работническа партия е управляваща :smt006 Не мисля, че може да ги сравняваме с КПСС или нашите БКП и ДКМС :smt006, даже с гръцките и жабарските боклуци също :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 6:33 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Е Норвежката работническа партия е управляваща :smt006 Не мисля, че може да ги сравняваме с КПСС или нашите БКП и ДКМС :smt006, даже с гръцките и жабарските боклуци също :wink:

Крайното левичарство е еднакво навсякъде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 6:42 pm 
Аватар

Всъщност не съм убеден, че точно работническата партия е крайно-лява, но тук вече трябва полтологнула да се изкаже, той е ИТК с тия неща :bigok Така или иначе Норвегия е много по-напред с материала от почти всички европейски държави, кризата почти не я засегна, имат си скромен резерв от над 300 милиарда долара :smt047 Добре ли е питам :smt006 Нямат намерение да влизат в ЕС и да се занимават с идиотите от Източна Европа, общо взето сигурно е почти рай там и наистина ми се иска да го видя с очите си :smt006 Всичко това благодарение на политика водена от десни и леви, тъй, че ако задържат това ниво дълго време, нека си кръщават партиите както искат :wink: Може би емигрантите им идват в повече, доколкото знам са около 10% от населението, но и на това ще му намерят цаката

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 6:56 pm 
Аватар

Цитат:
общо взето сигурно е почти рай там и наистина ми се иска да го видя с очите си

Ако и климатът беше като в Испания примерно, да съм се изселил натам :bigok
Иначе си нямам идея щоз а Работническа партия си имат, ама разните там крайни левичари и пр. по Скандинавия нещо не виреят. А общото им с нашите комуняги вероятно е толкова, колкото между баклавата и бакалавъра :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 7:09 pm 
Аватар

НЕ знам техните леви, колко са леви, но за пореден път се показа крещящата нужда от Андерш Беринг Брайвик тук и навсякъде където има представители на тази пасмина, която се нарича българи :ohmygod Да стрелят, презареждат и пак стрелят и после пак и пак :boisw
http://www.youtube.com/watch?v=zsjEi3yk ... r_embedded :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 7:22 pm 
Аватар

Цитат:
http://www.youtube.com/watch?v=zsjEi3yk ... r_embedded

Мен пък нали все ме гонят стари спомени и току ми се причуваше в клипа нещо като "Барби, курво" и ми се привиждаха спринтиращи из храстите субекти с червени шалове, гонещи любимеца си да му благодарят за поредните сватбарски пропуски :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 9:06 pm 

tprodanov написа:
По кое точно управление и как е бил близък?

Костов през 90те. :lol: Да, бил е много гъст с ДПС и са правили общи схеми колкото и да не ни иска. Освен това по негово време защитени площи (гори и т.н.) абсолютно противозаконно са давани на фирми и така нататък. Да не говорим, че системата с това един закон да бъде задържан, преди да бъде приет, докато депутатите си направят далаверите, го е имало още по негово време. Да не говорим, че и Костов е сядал на маса с комунисти и турци на съвещания (които не са ставали обществено достояние както се досещате) в хотел "Родина", откъдето, разбира се, протоколите липсват... Не ми се задълбава в тази тема, наистина, все пак всички в крайна сметка сме от една и съща страна на барикадата :wink:
Lidl написа:
Абе на тебе, кво ти стана бе амфетаминче :loser2 Нещо метъла, пънка или анархията ти идват в повече, кво почна и ти да плюеш по Командиро? :bigok :loser2

Отговарям ви общо :bigok Не плюя по Костов, просто наистина и той не е от "чистите" както всички си мислят, не трябва да бъде чак толкова обожествяван и също си има адски много кирливи ризи за вадене. :) Това ми е мисълта.
Приемете, че и аз върепки крехката си невинна непорочна възраст :bigok знам доста неща и то от хора покрай Костов (естествено не точно от кръга около него, но достатъчно свързани с него). А цялото ми семейство е тъмносиньо и костовистко (вече не, както и повечето такива семейства...).

Иначе вижте дългото мнение на Анарион по-нагоре - съгласна съм с него :wink:

На мен ми е тъжно и ако щете обидно от всичко, което стана в тоя "преход". Най-малкото защото съм от тотално облъченото поколение, което беше заковано пред телевизора и на 7 г. възраст бях по-политически активна от съседите :bigok Радвах се и преживявах всичко с нашите, виждах надеждата и искрената им радост и ми е гадно, че така се подиграха с тях. Демокрация, надежди... КомунизЪма си е тук и не си е тръгвал, просто се е видоизменил. На нас дори изборите не са ни чисти...

Аз се радвам, че мога да нося дънки, да слушам рок, да пия бира в парка и да кажа на солетата, че е долен наркоман :bigok :loser2

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 9:08 pm 
Аватар

Цитат:
КомунизЪма си е тук и не си е тръгвал, просто се е видоизменил. На нас дори изборите не са ни чисти...

:smt023 За съжаление....
Цитат:
Аз се радвам, че мога да нося дънки, да слушам рок, да пия бира в парка и да кажа на солетата, че е долен наркоман

Е да, от цялата фасадна демокрация поне тая придобивка ни остана...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 10:21 pm 
Аватар

Много ми е интересно,какво значи,че няма демокрация в България :roll: Кое не може да правите ? Или какво искате и кой ви спира ? Каква е разликата между обикновеният човек в Америка,Германия и България,освен доходите разбира се ? Бойко го попиляв от критики,всяка вечер един плешив болен боклук го съсипва,а не съм някой да е бил убит или арестуван за това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 10:22 pm 
Аватар

дам, абсолютно същите възможности за развитие има човек у нас като в америка, германия и пр :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 10:23 pm 

Rossinioll написа:
Много ми е интересно,какво значи,че няма демокрация в България :roll: Кое не може да правите ? Или какво искате и кой ви спира ? Каква е разликата между обикновеният човек в Америка,Германия и България,освен доходите разбира се ? Бойко го попиляв от критики,всяка вечер един плешив болен боклук го съсипва,а не съм някой да е бил убит или арестуван за това.

Бих ти обяснила гледната си точка, но като се сетя, че защитаваш чалгата в една друга тема, ми се струва излишно. Нищо лично :)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 10:31 pm 
Аватар

Kryten написа:
дам, абсолютно същите възможности за развитие има човек у нас като в америка, германия и пр :bigok

Е тук,човек не може ли да гради кариера ? Нали и от този форум има адвокати,полиглоти,преводачи,бизнесмени,журналисти и т.н. Не вярвам всички да са се издигнали като престъпници :blass

Аз под демокрация разбирам да имам ИЗБОР и СВОБОДА ! Мисля,че и двете ги има в България.

incheto_1914 написа:
Rossinioll написа:

Бих ти обяснила гледната си точка, но като се сетя, че защитаваш чалгата в една друга тема, ми се струва излишно. Нищо лично :)

Обясни ми,всяко мнение ми е интересно.Иначе за чалгата ми е ясно,вече слушам ли таква музика значи съм боклук,нямам намерение да се оправдавам,които иска така да ги разбира нещата :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 10:33 pm 
Аватар

В момента ни управлява човек, от охраната на бай Тошо.А преди това хора които са били в средите на бай Тошо, като Станишев примерно.Мисълта ми е, че нов бардак със стари курви не се прави.Затова и демокрацията ни е такава.

из Предсмъртното писмо на Васил Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 10:51 pm 
Аватар

Rossinioll написа:

Аз под демокрация разбирам да имам ИЗБОР и СВОБОДА ! Мисля,че и двете ги има в България.

Прави разлика...между свободата на избор...на предвижване и демокрацията като цяло....
Далече сме още много...по ред причини...и така ще е докато ни управляват хора...с дипломна работа на тема- "Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия". :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 10:53 pm 
Аватар

Демокрация в България не е имало ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 10:54 pm 
Аватар

По-лошото е,че имахме министър-председател с стаж от 0 работни дни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 11:37 pm 
Аватар

Демокрацията управлява лошо, но малко...искахте демокрация - на ви сега :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 11:57 pm 
Аватар

А ти какво искаше?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 1:25 am 
Аватар

Morning Glory написа:
Mr. Smith написа:

Цитат:
На Ютьоя младежката организация на Норвежка работническа партия провежда ежегодно провежда събиранията си.

Както става ясно от статията, това са разни дечурлига на възраст между 14 и 19 години.

Доста болно мнение, чак ме е гнус да го коментирам.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 1:30 am 
Аватар

Инче, тая работа с близоста през 90те е малко недомислена. В една част от 90те ДПС не съществува. След това, точно ДПС сваля правителството на СДС от власт. Ебем ти близоста. Това, че са сядали на преговори е ясно, и никога не е било тайна. Сядаха и 96-97ма например. Слушай семейството си повече :bigok вместо некви познати на познати :bigok

И да вметна некои забележки. Бира в парка не може да пиете. Не и законно. От няколко месеца това е забранено, а глобата е 200 кинта. Щото някой питаше дали имаме демокрация? Да видим сега и за възможностите. Аз примерно имам фабрика за мръвки. Тандем също имат такава. Тандем обаче са близки с едни управляващи, и те пращат полиция в мойти складове, отнемат ми 300 тона месо и ме изкарват престъпник навсякъде. След 3 месеца целата мръвка е се оказва годна и нарушения няма. Ама вече всичко си е ебало майката. Ей ти демокрация. Да видим и друго - че е позната историята тук - едно момче си седи и си учи за изпит, едни фуражки влизат в тях и го обвиняват в побой. След 6 месеца момчето е на свобода, щото нема нищо общо с побоя, обаче 6те месеца никой не може да ги върне. Ей ти демокрация.
За демокрацията има едно задължително условие - свободни медии. У нас медиите са на подчинение на Красимир Гергов, истински демократ. Като добавим и Ирена Кръстева като мащабен собственик става още по-демократично. Ква демокрация бе, ква свобода? :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 11:53 am 
Аватар

http://news.ibox.bg/news/id_1872527816

Днес в Белгия, утре - в цяла Европа! :boisw

и слънцето пак пече ли - пече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 12:14 pm 
Аватар

Като стана въпрос за Белгия, една истинска история :8) Един приятел бачкаше в Брюксел и сутринта отива на работа, гледа някаква с бурка се блъска без да иска в костюмар на тротоара и пада на земята :smt006, костюмарчето само я изгледал презрително и казал "Да ти еба майката циганска " :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 1:43 pm 
Аватар

nazional написа:
Morning Glory написа:
Mr. Smith написа:

Цитат:

Доста болно мнение, чак ме е гнус да го коментирам.

Моето ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 2:59 pm 
Аватар

Става дума за частта, в която твърдиш, че пълен изверг, садист и психопат, който в продължение на час половина избива безмилостно огромен брой дечурлига, без никаква милост, без да има къде да бягат, е не по-малкото зло и ОК, защото децата са били на лагер на младежката организация на управлявалата повечето време през последните 40 години СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА партия (Норвежката работническа партия е именно такава). Ето това е гнусно, болно, жалко и отвратително, сериозно се надявам наистина да не го мислиш и аз да не съм те разбрал правилно.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 4:03 pm 
Аватар

nazional написа:
Става дума за частта, в която твърдиш, че пълен изверг, садист и психопат, който в продължение на час половина избива безмилостно огромен брой дечурлига, без никаква милост, без да има къде да бягат, е не по-малкото зло и ОК, защото децата са били на лагер на младежката организация на управлявалата повечето време през последните 40 години СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА партия (Норвежката работническа партия е именно такава). Ето това е гнусно, болно, жалко и отвратително, сериозно се надявам наистина да не го мислиш и аз да не съм те разбрал правилно.

Според мен не си ме разбрал, защото не си и пожелал. Убийството на каквито и да е хора, особено деца, е изродщина, за която няма оправдание, и не смятам, че това е нещо, което трябва въобще да се обсъжда. Така съм и започнал "болното" си мнение. За изключително зло обаче намирам и факта, че в една развита европейска страна, която дори отстоява някаква позиция на еманципация, отказвайки да членува в ЕС, управляващата от дълги години лява партия събира младежта на някакви летни лагери. Може да не са летните лагери на КПСС и БКП, но са партийни лагери. Не се е появила моралната милиция, която ще ми забрани да го изкоментирам.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 307, 308, 309, 310, 311, 312, 313 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]